Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

πω τραβηξα μια ταλαιπωρια σημερα.... τα πηγα στη γιορτη του σχολειου, φαγαμε μια βροη, τι να σου κανει η ομπρελα που πατουσαμε σε λιμνες....και το μικρο αγκαλια να ωρυεται γιατι θελει μονος του να περπαταει... και τελικα ειπαν 3 τραγουδια και καναμε κατασκευες, ηταν εναλλακτικη η γιορτη φετος(σωστο κατα τη γνωμη μου) εγω κηνυγουσα τον Αλεξ δηλ με τι κολλες και τα ψαλιδια χαχαχαχαχαχα

και γυρνωντας μια απο τα ιδια, η βροχη πανω μας, εχασα το κλειδι του αυτοκινητου, τα αφησα σε ενα ψαραδικο τα μομολα και πηγα να το βρω χαχαχαχαχαχαχαχαχα (τον ξερω τον ψαρα) ευτυχως το βρηκα μπηκαμε μουσκεμα στο αυτοκινητο ακι οταν φτασαμε σπιτι ενας ηλιος ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αυτα και του χρονου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιουπι ασε μας που δεν μπορεις να κανει το πιγκουκινι, κανε πρακτις με πλαστελίνη χαχαχαχα ενα μαυρο μπαλακι ειανι με μια πλακε ασπρη απο πανω...ενα μπαλακι ακομα το κεφαλι και μια ασπρη καρδουλα για τη μουρη και τελειωσες.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α και εμείς χτες το απόγευμα είχαμε την γιορτή του παιδικού και ήταν Αθηνά εναλλακτική όπως η δική σας, τραγουδάκια και πολλές χειροτεχνίες! Αλλά τον καμάρωσα τον γιο μου, τραγουδούσε τόσο όμορφα και με καμαρωτά και το ζούσε με πάθος!:D

Μόλις πριν λίγο γυρίσαμε από τη γιορτή! Πολύ ωραία ήτανε, παιξανε τη μάγισα που μισούσε τα κάλαντα του Τριβιζά! Εγώ με τα χαρτομάντηλα παραμάσχαλα, όλα τα παιδάκια ήτανε τέλεια!

Η Φίφη έμπηξε κάτι κλάματα μόλις τελείωσε άλλο πράγμα!

Βρε Γιούπι νταξ απαράδεκτη... Ούτε έναν πιγκουίνο; Τς τς τς...

Το τρέξιμο καλά συνεχίζεται, Άφρο ο Άγγελος; Το πίπί της Μυρσίνης;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

δεν έχω χρόνο με τη θεια μου αλλά άκου γιούπι για πιγκουίνους...

http://www.tastespotting.com/search/penguins/1

πατα σε ότι σου αρέσει, οι ελιές είναι γαμάτη ιδέα

και εδώ

http://foodgawker.com/?s=penguins

και εμείς χτες γιορτή το πρωί και απόγευμα ανοιχτό μάθημα μπαλέτου

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!

Την γιορτη και μεις την ειχαμε το απογευμα, εκαναν την παρασταση με τα ποιηματα τους και μετα τραγουδησαν χριστουγεννιατικα, ηταν ωραια γιατι τους συνοδευε ζωντανη μουσικη ,επαιζαν 2 γονεις .

Εγω μηπως ειμαι λιγο αναισθητη? δεν μπορω να πω οτι επαθα και τρελλη συγκινηση περισσοτερο κουκουβαγιαση επαθα που ηταν πολυ ωραιο αστερακι

να σας ρωτησω στις δασκαλες παιρνετε κανα χριστουγεννιατικο δωρακι?

δευτερη ερωτηση η στεφανια γιορταζει 27 ποτε να κερασουμε τα παιδακια ,τωρα την παρασκευη ή μετα στις 7/1 που επιστρεφουν ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημερα!

Ο αγγελος χτες ειχε ολη τη μερα 37,8, εβηχε αλλα οχι συνεχεια. Ο ντοκτορ ειπε να δουμε πως θα παει κ σημερα και αν ειναι να κανουμε στρεπ τεστ. Σημερα ευτυχως ειναι η αδερφη μου σπιτι και της τον φορτωσα, δεν επαιζε να λειψω ουτε εγω ουτε ο Σακης...

Ενταξει η Δαναη την Δευτερα στη γιορτη δεν υπηρχε... Αφου στην αρχη ξεφυσαγε (ηταν η πρωτη που μιλησε) και ειπε ντροπαλα το ρολο της, στο τελος που εκλεινε τη γιορτη, παρατησε το χορευτικο που ηταν να κανει και πηρε το μικροφωνο και τραγουδουσε τα καλαντα, μετα ειπε τον ρολο της παραμορφωνοντας τη φωνη της και γελουσε. Το ευχαριστηθηκα γιατι περασε καλα! Ηταν ολα τα παιδακια γλυκα, ενα κ ενα. Ηταν και ενα το οποιο ντρεποταν πολυ και ειχε τα χερια του στα ματια του και ο μπαμπας του τον αγριεψε τοσο που μου ηρθε να σηκωθω να του ριξω μπουνια.

Τζενη, τα ιδια που λες για τη Δαναη μου ειπε η δασκαλα της πριν τη γιοτρη, και ηρθε απο μονη της και μου ελεγε για το ποσο ωριμη και το ποσο πιο μεγαλη δειχνει κτλ μεχρι που την εκοψα και της ειπα να μην ξεχναει οτι ειναι μονο 5,5! "Μα για καλο σας το λεω, εμενα με βοηθαει πολυ" Εμενα, παλι με ανυσηχει οταν παραειναι καθως πρεπει της λέω. Και ερχεται η γιορτη μετα και πολυ το ευχαριστηθηκα που εκανε "τρελλες"!

Δειχνει πιο μεγαλη οντως, και γω το βλεπω, και πολλες φορες και γω ιδια παρασυρρομαι και εχω υπερβολικες απαιτησεις απο αυτη, αλλα επειδη και γω ως παιδι ημουν καπως ετσι, δεν μου ηταν καθολου ευχαριστο να ξεχωριζω τοσο πολυ απο την ομαδα, ουτε να μου λενε "μα, καλα και συ τα ιδια κανεις, εσυ εισαι μεγαλη?" Ασε που αμα μεγαλοδειχνεις χανεις την "χαριτωμενια" του πιτσιρικιου...

Η φιφη εβγαλε την πιεση που ειχε το πουλακι μου με το κλαμα,ε?

Βασσουλα, ακομα γελαω με το σκηνικο στο θεατρο... Το να μην κερασεις τα παιδακια καθολου δεν παιζει, ε? Εγω παντως την κυριακη που υποτιθεται οτι ηταν η γιορτη της Δαναης το εκανα αβαβα γιατι δεν υπηρχε πιθανοτητα να προλαβω να κανω κατι... Ωραια μανα... Παντως αν θες να κερασεις, καλυτερα καν΄το τωρα, πριν τις γιορτες.

Σας φιλω!

καλημερα καλημερα!!

Αθηνακο τι ταλαιπωρια κ αυτη, τουλαχιστον τελειωσε καλα!!!

Βασουλα κερασε οποτε βολευεσε μην αγχωνεσαι !!! Εγω στις δασκαλες πηρα ενα συμβολικο δωρακι απο ενα γουρι ετσι για το καλο!!! Πολυ κουλ εισαι βασουλι εγω καθομαι μπροστα για να μην φαινομαι δεν μπορω συγκινουμαι βρε ....

Τατη πως παει η θεια ?

Τζενακι κ του χρονου!!!

καλημερα..

λεμε τωρα..

εγω στο σπιτι με διαρροιες κ εμετους από χτες το απογευμα κ το μικρουλι χτες βραδυ αρχισε τους εμετους στο κρεβατακι του...

5 εμετους αλλά την πρωτη φορά χρειαστηκε αλλαγη σεντονιων κτλ γιατι μετα την ειχα υποψιαστει τη δουλεια κ την ειχα πανω μου οποτε με το που καταλαβαινα να ερχεται την ετρεχα στο μπανιο...κ το καημενο τα εβλεπε κ ελεγε μαμ-μαμ:rolleyes::rolleyes:

Ουτε εδω το κλιμα το λες εορταστικο Λεγκουϊν............:rolleyes:

Δεν ξερω αν μπορει να ηταν κατι ασχετο...δεν το φανταστηκα κ δεν ρωτησα ...σκεφτηκα την αλλεργια της αμεσως..

ΑΑΑΑΑααα αφρο...ξεχασα που με ειχες ρωτησει...δεν μου εδωσαν κατι για να την προλαβω την επομενη φορά...θα ρωτησω τη δικη μας γιατρο...

Γκαλατιδη κ φελινιους θα δω τα λινκ σας οταν συνελθω λιγο αλλα σας ευχαριστω...μονο μια ερωτηξης αθηνα...τα μαυρα μπαλακια κ τα ασπρα μπαλακια...από τι υλικο να ειναι??Ζαχαροπαστα??Γινεται μαυρη η ζαχαροπαστα????...............

Βασω μου ειπαν οτι συνηθιζεται το δωρο στις δασκαλες οποτε εγω θα τους κανω ενα μιγμα μπισκοτων σε βαζο...κατι τετοιο...

http://www.bakerella.com/mix-things-up/

η αδερφη μου του πήρε κατι γλυκουλια γλαστρακια που εχει το ικεα με ενα παχυφυτο σε σχημα καρδιας..ηταν κ κοκκινη η γλαστρα κ εδενε ωραια...

3 ε νομιζω κοστιζε..

τωρα για το κερασμα δεν εχω ιδεα....σκεφτηκα να τους τα πας μετα αλλά φανταζομαι θα εχουν φερει ολοι οι γιαννηδες, βασιλιδες,χρηστοι,φωτεινες , μανωληδες κοκ κ θα πηξουν στο γλυκο....αληθεια τι κερασμα σκεφτεσαι??

Διαφημίσεις

γιουπιδιο περαστικα κ στις δυο σας!!! κυκλοφορει πολυ ιωση γαστρεντεριτιδας ρε γμτ...

Για τους μεγαλους ειναι ενα γιατροσοφι διαλυεις ελληνικο καφε με λεμονι κ πινεις κ στοπ οι παρενεργειες ....

την ιδια συζητηση ειχα χθες, το πιο απλο κερασμα ειναι τα μαφινς, ουτε το κοψε ραψε των μπισκοτων εχεις και τα παιδακια το χαίρονται πολυ! μπορειτε να τα γκαρνιρετε και με λιγη σοκολατα γκαναζ και να πασπαλισετε με καμια τρουφα κλπ για πιο παιχνιδιαρικο η και ετσι με καποιο ωραιο χαρτακι μια χαρα ειναι!

Εγω θα φτιαξω αυτα παντως με την Ειρηνη το εχω υποσχεθει

http://www.withsprinklesontop.net/?p=1156 ειανι πανευκολα τα κερατακια και τα μπισκοτακια τσ βρισκεις στο σουπερ, για τα ματια εγω θα βαλω ζαχαροπαστα μπορειτε να βαλετε σμαρτις ή κατευθειαν σταγονες σοκολατας λευκης.

Γιουπι ναι ζαχαροπστα ειανι, υπαρχει σε ολα τα χρωματα χαχαχαχαχα μπορεις να τη χρωματισεις κι εσυ βεβαια αλλα για μαυρο και κοκκινο δεν στο συνιστω ειναι πολυ δυσκολο, κι εγω για το μακουην της Τατης αγορασα ετοιμη...

τατιανα και γαμω τις σελιδες αυτες!!!!!!!! εγω μπαινω και στο πιντερεστ πολυ.

Περαστικα γιουπακιιιιιιιιιι

α Βασω κι εγω καμια συγκινηση φετος, ουτε κουκουβαγισμο, η ΕΙηρηνη αλλου ντ αλλου ητνα με τα τραγουδια αλλουθ κοιτουσε, τα λογια δεν τα ηξερε δεν το εχει γενικα με τα τραγουδια δεν τα θυμαται ποτε χαχαχαχαχαχαχα αλλα μετα καναμε κατασκευουλα και της αρεσε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...