Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαριλένα, κι εγώ της μιελε εχώ ειναι σουπερ. Για τα χαλιά δεν νομιζω οτι χρειαζεται μωρε με λιγο προσοχη 1 φορα τον χρονο ειναι αρκετο. Επίσης εμεις εχουμε ενα χαλι μαλλινο χειροποιητο που μονο στεγνο καθαρισμα επιτρεπεται δες το κι αυτο.

Πολύ καλη σκουπα νομιζω και πολυμηχανημα ειναι η ντιζον καπως ετσι? Και επισης καπου ακουσα οτι τα mediamarkt κλείνουν 30 χρονια, ισως εχουν προσφορες, εχε το κατα νου!

Ελένη ουτε εγω σε φανταζομουν υποχονδρια, σε εβλεπα για ανθρωπο που τα κανει ολα οσο πιο απλα γινεται (δεν χαραμιζει χρονο σε ανουσιες δραστηριοτητες) και οντως η ψυχοθεραπεια απεδωσε! Μπράβο σου γιατι λίγοι σκεφτονται να φροντισουν το οποιο κομματι του εαυτου τους, αντιθετως τρεχουν πχ σε εναν οδοντιατρο να φτιαξουν ενα δόντι...

Η Ειρηνη κοιμηθηκε σε χρονο ρεκορ, παω να απολαυσω λιγο βανζελ με τζακι απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει αναψει...

Καληνυχτα σας κοριτσακια μου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ αμα θες συναντηση, κανε καμια ωρα δρομο την παραλλη εβδομαδα κ θα σου κανω εγω μια πριβε στο Ελατοχωρι πιεριας!!!

πολύ καλή φάση θα ήταν, αλλά με εμένα να μην οδηγώ και τον άντρα μου να δουλεύει τρελλά ωράρια, δυστυχώς το κόβω χλωμό:(

Γειά σας!!!

Ο αδερφός μου έχει γουρουνογρίπη, και την περνάει μάλλον ήπιο, ανεβάζει το βράδυ πυρετό και παίρνει μόνο αντιπυρετικά....Εντωμεταξύ σκεφτόμαστε όλους αυτούς που του εύχονταν και τον φιλούσαν στη γιορτή του! Λέτε να έχει σπείρει την καταστροφή;;;

αννα τον λενε τον αδερφο σου καλε? :tongue::mrgreen::mrgreen:. (κρυαδες)! Χρονια του πολλα (αν κ δε δουλευει η κουτρα τετοια ωρα για να θυμηθω ουτε πως τον λενε, ουτε ποιος γιορταζε προσφατα) και περαστικά του!

Γειά σας!!!

Ο αδερφός μου έχει γουρουνογρίπη, .....

Λέτε να έχει σπείρει την καταστροφή;;;

οιοιοιοιοι φιλενάδα, μάλλον γουρουνοθύελλα θαχει σπείρει....:lol::lol::lol:

εγώ έχω σπαστικό βήχα παλι, αν τυχον (ω μη γέννοιτω) κάνω καισαρική θα βελάξω.....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Δε θα κάνεις καισαρική, μην ακούω χαζά! Αύριο θα πας να γεννήσεις σαν καλό παιδί!!!

Εντωμεταξύ ο σούπερμαν μόλις ακουμπάει στον καναπέ κοιμάται. Και ακουμπάει στον καναπέ σχεδόν μόλις γυρίσει στο σπίτι. Πάλι καλά που πρόλαβε να αναπαραχθεί γιατί μ'αυτό το σύστημα δεν νομίζω ότι θα κατάφερνε να χαρίσει στο Dna του στην αιωνιότητα...

Ελένη ουτε εγω σε φανταζομουν υποχονδρια, σε εβλεπα για ανθρωπο που τα κανει ολα οσο πιο απλα γινεται (δεν χαραμιζει χρονο σε ανουσιες δραστηριοτητες) και οντως η ψυχοθεραπεια απεδωσε! Μπράβο σου γιατι λίγοι σκεφτονται να φροντισουν το οποιο κομματι του εαυτου τους, αντιθετως τρεχουν πχ σε εναν οδοντιατρο να φτιαξουν ενα δόντι...

Η Ειρηνη κοιμηθηκε σε χρονο ρεκορ, παω να απολαυσω λιγο βανζελ με τζακι απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει αναψει...

Καληνυχτα σας κοριτσακια μου!

Σήμερα 23:04

Καλά ότι θα σας δημιουργούσε τόσο μεγάλη έκπληξη δεν το περίμενα. Έχω σωθεί όμως, ανέθεσα την καθαριότητα του σπιτιού στην κοπέλα! Αλλά να μην ξεχνιόμαστε ότι αν δεν καθάριζα τα χαλιά Αλέκος γιοκ.

Εεεεε ερχεται το αδερφάκι Ειρηνάκι!!!!!!!

Άφρο γιατί όλοι οι γυναικολόγοι λένε τα ίδια?

Μυρτώ σούπερμαν είναι αυτός θα κατάφερνε να αναπαραχθεί και κοιμώμενος!

Εμείς πάλι εγώ στο ένα λαπτοπ στο τραπέζι, και ο Χαβιέ με το άλλο στον καναπέ...

Καμιά φορά μιλάμε στο gmail και είμαστε στο ίδιο δωμάτιο...

Βρε τι έχουμε πάθει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

οιοιοιοιοι φιλενάδα, μάλλον γουρουνοθύελλα θαχει σπείρει....:lol::lol::lol:

εγώ έχω σπαστικό βήχα παλι, αν τυχον (ω μη γέννοιτω) κάνω καισαρική θα βελάξω.....

Δε θέλω να ακούω για καισαρικές. Είδατε το μπλογκ του Παλλαντίνιου? Μήπως Τάτι να περιμένεις μέχρι το Σάββατο να παρευρεθείς στη συγκέντρωση?

Διαφημίσεις

Αλλά να μην ξεχνιόμαστε ότι αν δεν καθάριζα τα χαλιά Αλέκος γιοκ.

Άφρο γιατί όλοι οι γυναικολόγοι λένε τα ίδια?

δλδ ο αλεκος υπαρχει επειδη καθαριζες χαλια???? δε μου λες φορουσες την ποδιτσα που ελεγε η ντου τις προαλλες???:lol:

Οσο για τους γιατρους, δε ξερω, εχουν αναγκη απο επιβεβαιωση μαλλον κ αυτοϊκανοποιουνται .... τουλαχιστον ο δικος μου, ειναι μεγαλος αυτοϊκανοποιητης :tongue::tongue::tongue:!!!!

παω να πεσω κ γω για υπνο διπλα στον εξελιγμενο σουπερμαν μιας κ κοιμαται μολις δει κρεβατι κ οχι στον καναπε!!!

φιλω σας

δλδ ο αλεκος υπαρχει επειδη καθαριζες χαλια???? δε μου λες φορουσες την ποδιτσα που ελεγε η ντου τις προαλλες???:lol:

Οσο για τους γιατρους, δε ξερω, εχουν αναγκη απο επιβεβαιωση μαλλον κ αυτοϊκανοποιουνται .... τουλαχιστον ο δικος μου, ειναι μεγαλος αυτοϊκανοποιητης :tongue::tongue::tongue:!!!!

παω να πεσω κ γω για υπνο διπλα στον εξελιγμενο σουπερμαν μιας κ κοιμαται μολις δει κρεβατι κ οχι στον καναπε!!!

φιλω σας

:oops::oops::oops:

Όνειρα γλυκά!

Ομμμμ!!!!!!!!

Κι έχω μια απορία.

Έχω ένα σλινγκ και ένα μει ται. Αλλά ο Χαβιέ ως σοβαρός ¨δεν φοράει τα δικά μου τα χίπικα¨

Να του αγοράσω ένα ergo baby? Eeeee? Ή δεν θα το βάλει κι αυτό? Ή να κάτσω στα αυγά μου και να κάνω οικονομίες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...