Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

penguin_flat.jpg

κατι τετοιο όχι δίπατη φυσικα.... και δεν χρειαζοντι τοσα μπιχλιμπιδια πανω, κανα δυο πιγκουινακια και ενα αρκουδακι πχ.... πολυ ωραια ιδεα πολυ ομορφη.... κι εγω δεν ξερω τι να κανω στην ΕΙρηνη το Γεναρη ρε γμτ....

πειτε τιποτς μου ζηταει νεραιδες χαχαχαχαχα μου φίανεται δυσκολο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άφρο πιστεύω ότι θα τον πιάσει καλά η τριάδα... Μακάρι να είναι καλά και να χαρείτε τη γιορτή σας!

Κι εμείς έχουμε βήχα αλλά σε καλά επίπεδα ακόμα...

Καλά χθες έγραψα ολόκληρο κατεβατό και το έχασα...

Πολύ ωραίο πάρτυ, και τα παιδιά πέρασαν πολύ ωραία! Πολύ το χάρηκαν! Θέλουν ένα ίδιο για τα γενέθλιά τους...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

σουπερ το παρτυ περασαμε τελεια,το καταευχαριστηθηκαμε ολοι μας μικροι μεγαλοι!!! οποτε παμε στο Λεγκοσπιτο δεν μας κανει καρδια να φυγουμε!!! Καλα κ η τουρτα απαιχτη κ σε γευση κ σε εμφανιση!! μπραβο Αθηνουλα!!!

Λεγκ ο Μητσος ενθουσιαστηκε με τα καπελακια!! σαν κορη οφθαλμου το κραταει κ μου ζητησε να του φτιαξω τα ιδια για το παρτυ του!!!

Οσο για τα φαγητα τι να πω, φαντασου να το ειχε οργανωσει κιολας ποσα θυα ειχαμε καταβρωχθισει!! Ενα σωρο φαγητα κ ολα πεντανοστιμα !!!

Εμεις χτες πηγαμε στην Παιανια στο Σαντα Κλαους Κινγκντομ .Παιδια περασαμε υπεροχα. Πηγαμε στις 2¨30 κ φυγαμε 8!! Ο Μητσος ελειωσε στην κυριολεξια στο παιχνιδι μεχρι τελικης πτωσεως!! Με ωραχιολακι 11 ευρω επαιζε ολη μερα , το χαμογελο του εφτανε μεχρι τα αυτια κ ζηταει να ξαναπαμε! Πολυ ωραιο μερος, με δωρεαν παρκινγκ κ πανω απο ολα σε κλειστο χωρο που δεν φοβασαι μην κρυωσει το παιδι κλπ.

Εμεις χθες πηγαμε σε ενα θεατρικο "περπατω εις το δασος", παιζοταν στο πολιτιστικο κεντρο του δημου μας, ωραια παραστασουλα ο σταματης καθησε και το παρακολουθησε ακινητος να φανταστειτε ,κιχ δεν εβγαλε,

ωσπου σε καποια στιγμη η κοκκινοσκουφιτσα αναβει και καλά κατι ξυλα να ζεσταθει,και βγαινει λιγος καπνος , αρχιζει τοτε να χτυπα το συστημα πυρασφαλειας και να μην σταματα, μετα απο κανα 15 λεπτο σηκωνομαστε ολοι να φυγουμε πριν αρχισει να μας καταβρεχει και η παρασταση εληξε οπως οπως ,ευτυχως ηταν προς το τελος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Γιουπη περαστικά στο Ληδάκι... βρηκατε τι την πήραξε;

Βάσω πλάκα κάνεις;;; Τέλειο χαχαχα Αυτό κι αν είναι διαδραστικό θέατρο! Συμμετέχουν όλοι :-)

Εμείς πήγαμε στις μικρές ιστορίες την κυριακή που είχε τον φον κουραμπιε και περάσαμε όλοι τέλεια... τα πιτσιρίκια ανέβηκαν μόνα τους και παρακολουθήσανε μια και ήταν προαιρετική η παρουσία τον γονίων και εγώ ηπια έναν εξαιρετικό καφέ με τις άλλες μαμάδες στο ισόγειο. Και μετα κατεβήκανε και φτιάξανε σοκολατάκια... πολύ ωραία!

Το πάρτυ πήγε νομίζω ανέλπιστα καλά... Η τούρτα έσπερνε! Η φωτό την αδική ήταν ακόμα πιο ωραία... υπερπαραγωγή όχι αστεία!

Εριξα πολύ γέλιο με το θέμα της θερμανσης... ζητήσαμε να ανάψουμε το λέβητα για το σάββατο για να μην καει κανενα μικρό στην υγραερίου. Δεν υπήρχε ούτε ένας που να μη σχολείασε τη ζέστη χαχαχαχα. Η Κατσαφά μας κοιτάζει έκπληκτη "μη μου πείτε ότι όλη αυτή η ζέστη είναι απ'την γκαζόσομπα"... δε η αθηνά το σχολείαζε στον Β που ήταν στο εξωτερικό.

Η ειρήνη παρολίγο να αλλάξει βέρες με έναν φιλαράκο πιτσιρικά. Κάποιες ρσενικές ψυχές είχαν πιάσει στασίδι στην κουζίνα και στις 12,15 δηλώσανε ότι δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν να γίνει η τηγανια που είχαμε ξεχάσει να φτιάξουμε. Καλά ξεχάσαμε και άλλο ένα πιάτο στο ψυγείο που δνε βγήκε ποτέ. Βέβαια εδώ η μυρτώ ξέχασε τα παπούτσια του μάριου και ήρθε πρωινή βολτούλα στο βύρωνα για να πάει σχολείο ο μικρός χαχαχα Ο θοδωρής όλο λέει για τον κολητό του το μητσο, βρήκε ο γύφτος τη γενια του :-)

Τελικά Τζένη είχες δίκιο η πάνα εφταιγε μάλλον, σήμερα έχει ροζίσει η περιοχή. Πήρα τις φτηνες πάνες τις care και ήρθε και έγινε η μυρσίνη κατακόκκινη αλλά μιλάμε σαν της φωτιας κόκκινο, όχι όμως σύγκαμα...

Άφρο την πάλεψες χθες στη δουλεια; Σε σκεφτόμουνα συνέχεια.

Λεγκ πηγαινε τη καλου κακου σε εναν δερματολογο, ας μην ειναι και παιδοδερματολογος, να εισαι σιγουρη.

α ναι η ΕΙρηνη απεκτησε συζυγο το Δημητρακη χαχαχαχ ο αντρας μου κι ο αντρας μου, μια χαρα την καταβρηκαν χαχαχαχαχα

οσο γι ατη ζεστη πραγματικα, πολυτελης αισθηση χαχαχαχαχαχαχαχαχα τι να λεμε του λεω του Βαγγ τι να λεει που εισαι στα ξενοδοχεια και στα εξωτερικα, εγω ειμαι σε ΚΑ ΛΟ ΡΙ ΦΕΡ αγαπη μου! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βάσω!!! :D:D Φοβερή έκβαση παράστασης!!!

Αθηνά τέλεια η τούρτα, φοβερή ιδέα!!!! Μπράβο σου!

Και το πάρτυ ακούγεται όμορφο, άντε και του χρόνου!

Η Μυρσινούλα πρέπει να μεγάλωσε ε? Άντε πότε θα συναντηθούνε οι τσούπρες? Συναντηθήκαν προχτές με τα άλλα συνομήλικα σοφουκας, θεοδώρας και ντου και αρχίζουν να φτιάχνουν συμμορία!:P

Γιούπι ωχ! Περαστικά σας!

Τζένη εννοείς ότι πήγατε στο mec στο εκθεσιακό κέντρο???? Και σου άρεσε???

Πήγαμε πριν 15 μέρες για να δούμε βασικά το αδέρφι της ντου τον Τονυ Σφίνο (είμαστε φαν!) και αν δεν ήταν αυτός θα έκλαιγα τα λεφτά της εισόδου...πολύ κατάντια, όλα χύμα πεταμένα χωρίς κάποια ομοιομορφία, ένα σπιτάκι εδώ, ένα άσχετο πράγμα πιο δίπλα, σαν να κάποιος τα πήρε και τα πέταξε όλα όπως να ναι...και το χειρότερο ήταν το έδαφος που ήταν τσιμέντο! σε εσωτερικό χώρο! μου θύμισε ανατολικοευρωπαική φάση...και πανακριβα όλα τα παιχνίδια...λες μέσα σε 2 βδομάδες να το διαμορφώσαν καλύτερα?

Εμείς χτες πήγαμε σε σουπερ παρτυ της δουλειάς του Ν, πολυ συγκινηθηκα με το αγοράκι μου που χόρευε ακολουθώντας τις φιγούρες (και ήταν και δύσκολες), ειχε κουκλοθεατρο, ταχυδακτυλουργο, ανιματερ με χορους και παιχνιδια και εναν Αη Βασιλη με τέλεια δώρα για τα παιδιά, φαγητό, χορό...τώρα που μεγαλώνει και συμμετέχει τελικά αρχίζω να χαίρομαι και εγώ με τις γιορτές περισσότερο. :)

καλημερα !τι βροχη ειναι αυτη

πω πω τα μικρα ξεπεταχθηκαν και κανουν και συμμορια, δεν εχω δει κανενα απο τα μικρα αντε να κανονισουμε καμια μαζωξη

Σημερα εχουμε τη γιορτη της Στεφανιας στον παιδικο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα καλημερα!!

καλα Βασω πραγματικα θεατρο το σκηνικο στο θεατρο!! μου θυμισε ενα φιλο που εκανε το ιδιο στο μπαλκονι στην δουλεια του κ επιασε φωτια κ φερναν τις πυροσβεστικες!!!

Τζενακι ναι μας αρεσε παρα πολυ δεν το βρηκαμε καθολου χαλια! τι να πω ισως ηταν οι πρωτες μερες που πηγατε . Βασικα ενα τεραστιο λουναπαρκ ειναι κ εχει κ διαφορα αλλα πραγματακια να απασχολουνται τα παιδια.Κοιτα σε σχεση με ολα οσα εχουμε παει αυτα τα χρονια μας αρεσε κ ηταν γι αμενα κ οικονιμικο γιατι με 11 ευρω το παιζει οσο θελει ενω περσυ ας πουμε στο αηδονακια στο χριστουγεννιατικο χωριο η προπερσυ στο μπαντμιντον μας ειχαν πιασει κανονικα τον κ..ο !! κοιτα πγηοτητα σε ολα αυτα τα χριστουγεννιατικα νομιζω δεν υπαρχει πουθενα , αρκει ομως που περνανε τα παιδια ομορφα .απο οτι ειδα κ στο προγραμμα μερικες μερες εχει κ θεατρικες παραστασεις.

Λεγκ κ ο Μητσος ολο για το Θοδωρη λεει κ περιμενει να ερθουν τα γεννεθλια του να ερθετε να παιξουν ... χαχαχα ξερεις εσυ τωρα τα παιχνιδια τους ....

Καλα ο Νικολας της Λεγκως ειναι φοβερη φατσα μιλαμε δεν μασαει καθολου απαιχτος!!!

Αθηνα ραφτηκες για τον γαμο? Η κορη σου ετοιμο τον εχει τον γαμπρο!!! Επρεπε να πας σπιτι στο Βαγγο με το γαμπρο!!! Μου αρεσε που τον αποκαλουσε κ "αντρα μου"!!! Σουργελο εντελως! ψαχνεσαι κ τι τουρτα θα της φτιαξεις, σε τουρτες γαμου κοιτα καλυτερα!!!!

Εγω επαθα κοριτσια πλακα με την δαναη.Ειχα να την δω απο το Σεπτεμβριο που μαζευτηκαμε στην παιδικη χαρα στην Πεντελης οχι μεγαλο διαστημα κ εχει ψηλωσει λες κ ειναι παιδι 4ης δημοτικου κ βαλε!!! Με τιποτα δεν την ελεγες συνομιληκα με τα δικα μας καμια σχεση!!! Μοντελο την βλεπω Αφρο να σου γινετε πανηψηλη κ κουκλαρα!! Οσο για το Ληδακι οπως παντα μια σωστη πριγκιπισα!!!

Λεγκ ετσι ηταν κ μενα Μητσος τοτε που σου ειπα με τις πορτοκαλι τις παμπερς θα δεις σε 2-3 μερες θα φτιαξει αν ειναι απο πανα το θεμα. Αν ηταν συγκαμα θα ποναγε οταν την ακουμπαγες. Συχνες αλλαγες νομιζω θελει να μην μενει υγρασια πανω της κ τακτικα πλυσιματα!!

Βασουλι αντε με το που θα γυρισουμε απο διακοπες να κανονισουμε να να κανουμε καμια συναντηση να βρεθουμε !!! Με τα κοριτσια ολο κ καπου βρισκομαστε εσας εχουμε πολυ καιρο να σας δουμε!! κανονισε κακομοιρα μου να χαθεις παλι!

Διαφημίσεις

penguin_flat.jpg

κατι τετοιο όχι δίπατη φυσικα.... και δεν χρειαζοντι τοσα μπιχλιμπιδια πανω, κανα δυο πιγκουινακια και ενα αρκουδακι πχ.... πολυ ωραια ιδεα πολυ ομορφη.... κι εγω δεν ξερω τι να κανω στην ΕΙρηνη το Γεναρη ρε γμτ....

πειτε τιποτς μου ζηταει νεραιδες χαχαχαχαχα μου φίανεται δυσκολο!

Πες οτι μου κανεις πλάκα ε??????

Παιδι μου εισαι με τα καλά σου???Εγω θα κανω τετοια κατασκευη???Κ τα πιγκουινακια τα λες ευκολα???Μπου χα χαααααα

Τι ωραια που περασατε στο παρτακι!!Μπραβο- μπραβο...!!

Κ βασικα μπραβο στη Λεγκ που βρηκε χρονο κ ενεργεια να το ετοιμασει!!!

Ναι Λεγκ ταλαιπωρηθηκε το κοριτσακι μου κ αυτο που με αγχωνει πολυ ειναι οτι εφαγε οτι τρωει παντα...αρα να κοψω τι???Ουφ...

Σας αφηνω εχω δουλειαααααααααααααα

Πες οτι μου κανεις πλάκα ε??????

Παιδι μου εισαι με τα καλά σου???Εγω θα κανω τετοια κατασκευη???Κ τα πιγκουινακια τα λες ευκολα???Μπου χα χαααααα

χαχαχαχα πέστα ρε Γιουπη! κοντέψανε να μου φύγουν τα σαγόνια

Αθηνά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να σου δώσω συγχαρητήρια γιατί εκτός απο εμφάνισει δεν υπάρχει γευστικα! Εχθες ήρθε μια φίλη που δεν καταφέρανε να έρθουν στο πάρτυ και έπαθε κοκομπλόκο, πήρε και για τον άντρα της.

Γιουπάκι βέβαια το ότι έπαθε αλλεργικο σοκ μπορει να είναι και τυχαίο, δεν μπορεί; Απο κάτι άσχετο... Η αδελφούλα μου είχε πάθει γύρω στα 2-3 και την προλάβανε στο τσακ, ποτε δεν μάθανε απο τι και ούτε παρουσίασε ποτέ ξανα αλλεργία σε κάτι και τώρα είναι 12 χρονών. Ελπίζω να μην σας ξανασυμβει.

Ευγενία υπερπαραγωγή το γκαλα της δουλειας! Και τα δύο τα πιτσιρικια σου το χουν το χορευτικό ε;:D

Άντε ρε Βασούλι να βρεθούμε... Εμείς πάντως και στις γιορτές εδώ θα είμαστε αλλά κι αν δεν το καταφέρουμε τώρα θα βρεθούμε μετα οπωσδήποτε όπως λέει και το Τζενάκι. Την καμάρωσες τη Στεφανία στη γιορτή;

Τζένη εγώ ερωτεύτηκα τον μικρό σου γιο!!!

Καλά κόρες εγώ θα περάσω πάλι ένα μήνα και με τα τρία στο σπίτι, και καλά να κάνει καλό καιρό και να πηγαίνουμε καμια κουνια το πρωι αλλά αν είναι σαν σήμερα γαματα. Έχουν απεργία απ'τα μέσα της προηγούμενης βδομάδας μέχρι την πέμπτη και μετά θα κλείσουν δυο βδομάδες. Ανεβασε και πυρετο ο σοζω και έχω κάτι δεκατάκια κι εγώ και δεν το λες και εορταστικό το κλίμα:rolleyes:

λεγκουλι περαστικα σε ολους σας!! Να σου πω επειδη δεν τα πατε καλ αμε τα τηλεφωνα σας, για να ειμαι σιγουρη στο γραφω κ εδω, πες στο στεφανι σου να με παρει ενα τηλεφωνο URGENT !!!

filakiaaaa

λεγκουλι περαστικα σε ολους σας!! Να σου πω επειδη δεν τα πατε καλ αμε τα τηλεφωνα σας, για να ειμαι σιγουρη στο γραφω κ εδω, πες στο στεφανι σου να με παρει ενα τηλεφωνο URGENT !!!

filakiaaaa

Ελήφθη όβερ!!!!!!!!!!!!! Μόλις ξεμοναχιαστει θα σε πάρει! σμουτς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...