Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λεγκ δεν στεναχωρηθηκα λε!!!! Γενικώς εχω βαλει στοχο αν μηνσ τεναχωριεμαι απο εδω και περα οσο γινεται χαχαχαχαχαχαχαχα

Απλα ηθελα να ξεμπερδεψω αυτα που εγραψα, η απαντηση σου ηταν η αφορμη.

Τι ωρα ειναι ο φον κουραμπιες? Εμεις Κυριακη πρωι εχουμε παρτυ στη εταιρεια του βαγγ θα τους δωσουν δωρακια κλπ....απορω γιατι περυσι τα ειχαν κοψει αυτα... χαχαχχαχα

Εγω παλι πιστευω οτι δεν θα γινει απολυτως τιποτα στις 21 του μηνου ου ου ου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε διπλα ειμαστε με το κουκακι ,5 λεπτα με το ρολοι ,αφου δεν το προλαβαινεις κυριακη στις μικρες ιστοριες ελατε αυριο εδω 12 ειναι κ μετα παμε διπλα στις κουνιες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα σας! Είμαι μόνη σαν το λεμόνι και καπνίζω όχι στο μπαλκόνι αλλά στο τζάκι. Ο χαβιέ στη Βουλγαρία, μαζεύει χαρτάκια με τηλέφωνα από γκομενάκια! Και μου λέτε για σχιζοφρένιες μετά...

Και στην εταιρεία που δουλεύω την άλλη δουλειά, δώρα για παιδιά, κρασιά σε μας, πάρτυ χριστουγενιάτικα ... Μου φαίνονται κάπως αυτά... Τεσπα...

Ας δούμε τη νέα εποχή σαν μια ευκαιρία να κάνουμε τις θετικές μας σκέψεις πραγματικότητα και να αφήσουμε τα χειρότερα για την επόμενη σελήνη!

Ο άλεκ έχει μίξες.. Και την άλλη βδομάδα είναι οι γιορτές στους στα σχολεία κι εγώ μπορεί να μην τα καταφέρω... Η μάλλον θα μου βγει η πίστη για να πάω... Για το κωλοκράτος μας ρε γμτ!!!τί θα γίνει με την έξοδο μας; Παίζει;

Θεω κι εγώ θέατρο την Κυριακή αλλά στις 11 το πρωί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προλάβω... Και ξυπνητήρι αρνούμαι να βάλω... Τίποτα κατά τις 5 δεν έχει;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

kalhmeraaaaaa

μολις ειπα να γραψω ξυπνησε το σπόρι..μου φερνει μια καλτσα να την φορεσω κ μου λεει κατσα, κατσα!!!!

Μαμα μια!!!!

Μπραβο σου κοριτσακι για την εγκυμοσύνη!!!!Με το καλό να ερθει το νεο σποράκι!!Κ με την υγεια σου φαινεται πως το βλεπει κ ο γιατρος σου σφαιρικα οπότε θα τα ρυθμισεις κ αυτα!!!

Μυρτούδι θα ερθω προς τα μερη σας αυτη την εβδομαδα αφού μια γνωστη μου σκηνοθετει μια παρασταση που θα ανεβει στον κινητηρα....

Αυτη ηταν η εβδομαδα του Αγ Βαρθολομαιου...

Δευτερα βράδυ εγκαινιασα τις επισκεψεις με τα μικρά στο παιδων αφού πήγα με τη Λ (κ ολη τη φαμιλια εννοειται...που να αφηνα το μικρό) αφού ειχε βγαλει σε ολο το σωμα κ το προσωπο κνηδωτικα εξανθηματα κ φοβηθηκα για ασφυξια...μαλιστα μου ελεγε πως ειχε σπυρακια κ στο στομα...ευτυχως την πήγα εγκαιρως...Θυμαστε που ειχε κ εκεινη θεμα αλλεργιας ε??Δεν εφαγε κατι διαφορετικο από αυτα που τρωει συνηθως κ αυτο με φοβιζει πιο πολύ από ολα...

Την τεταρτη ξυπνησα εγω σε αθλια κατασταση με τα ματια μου(ιογενης επιπεφυκιτιδα μου ειπαν στο νοσοκομειο) ημουν σαν να ειχα φαει μπουνιες στα ματια..ηταν κατακοκκινα κ πρησμενα κ κλειστα...σαν τον Γυλο μου ελεγε ο Ν οτι ημουν..θυμαστε στην ταινια που ηταν μαρτυρας στο δικαστηριο

αυτη....ενταξει εγω ημουνα πολυ χειροτερη:D:D

επισης μου ειπαν οτι ειναι απίστευτα μεταδοτικη..προφανως με ειχαν κολλησει τα μικρα που ειχαν λιγες τσιμπλες κ την περασαν ελαφρα με ομοιο..ενω η δικη μου ειχε επιμολυνθει κ ηταν σε πιο βαρυα μορφη...

Χλοη ολα καλα με τον ξαδερφουλη????

Σας φιλω!!!!

ωωω θέατρο, τον ανδρέα θα τον πάω θεατρο όταν θα πάει και πανεπιστήμιο νομίζω μετά από αυτά που πέρασα στη μικρή γοργόνα...

ξέρετε εκείνα τα παιδιά που ρωτάνε συνέχεια γιατί αυτό και γιατί εκείνο - και σπάνε την μαγεία του θεάτρου- που κουνιούνται συνέχεια σαν νευρόσπαστα, που η μάνα τους τους λέει συνέχεια σουτ, που πιάνονται τα πόδια τους στην καρέκλα και κινητοποιείς και τους από πίσω για να τον απελευθερώσεις, που φλυαρούν συνέχεια, που πηδάνε πάνω κάτω στην καρέκλα....

χαχαχαχαχαχαχαχαχ! Ναι τα ξέρω αυτά τα παιδάκια :lol:

Kαλημέρα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβα κ πάλι μπράβο Γαλατούλι!!!!

Λοιπόν το συγκεκριμένο το έχω (λεμε τωρα..) θα μπορουσα καπως να το καταφερω για την τουρτα της Λ που γινεται 4 σε ενα μήνα...

ωστόσο μου έχει κολλήσει να της κανω κατι με πιγκουϊνους....εχω δει κατι στο ιντρνετ αλλα είναι για το επίπεδο της Αθηνας....

Αθηνα εχεις καμμια ιδέα κ για εμενα την ακαματρα????Σε πιγκουϊνο-ιγκλου κτλ?? Μου εχει κολλησει αυτο επειδη εχω ενα ιγκλου από ικεα κ ελεγα να το κανω καπως θεματικο..τρομαρα μου!!!

Υoupi o ξαδερφος πάει καλύτερα, αλλά έχει δρόμο ακόμα μπροστά του. Θα κάνει 3 μήνες να πατήσει το ένα πόδι, και 1 χρόνο το άλλο. Αλλα αρκεί που θα το πατήσει.

εννοειται...

παλι καλα...... :?

ω τι ωραια τουρτοκάμπια !!!ειμαι σιγουρη οτι θα τη χάζευαν όλα τα παιδάκια , κρατήθηκαν ή όρμησαν στα cupcakes?? αθηνούλα εύγε, παει τελειωσε σε κλεινω για τον μάρτιο !

λεγκ πως ηταν ο φον κουραμπιε ? εμεις δεν το ειδαμε γιατι ειναι και τα δυο απο χθες με βηχα ,ο σταμ δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα.

ω τι ωραια τουρτοκάμπια !!!ειμαι σιγουρη οτι θα τη χάζευαν όλα τα παιδάκια , κρατήθηκαν ή όρμησαν στα cupcakes??
σιγα και μην κρατηθηκαν... χωσαν δαχτυλάκια και γεμισαν όλα με πρασινα μουστάκια:P

Και περα απο τελεια στην εμφανιση ηταν και τελεια στην γευση!

Και το παρτυ ηταν τελειο, με σουπερ φαγητα και καταπληκτική οργανωση. Προσωπικα περασα πολυ ωραια! Τα μαζεψατε Λεγκουίν?

Ουφ και μας ο Αγγελος πολυ βηχα... Μεσα στη τρελλη χαρα, στην ενεργεια αλλα βηχει συνεχεια μα συνεχεια. Ελένη με την τριαδα ειδαμε βελτιωση, του τα ξαναδωσα σημερα το πρωι που τον ξαναπιασε εντονα και τωρα κοιμάται. Σαν να παει να κανει και πυρετο μου φαινεται και σημερα εχουμε τη γιορτη της Δαναης στο σχολείο, πως να τον παρω μαζι αμα ειναι αρρωστος οεο? Και δεν θελουμε ουτε εγω ουτε ο αντρας μου να χασουμε την αφηγήρτια μας...

Ωχ βρε γιουπιδι, τι επαθε το μικρουλι? Αλλεργικό σοκ? Σου ειπαν να εισαι προετοιμασμενη με τπτ φαρμακα αν στο ξανακάνει?

Σας φιλώ!

Ki εγω περασα πολυυυ καλα, πηγε 12μιση και ειμασταν απο τους πρωτους που εεφυγαν χαχαχαχαχαχ αρμενικο το παρτυ, αλλα νιωθεις τοσο ανεση στο λεγκωσπιτο που ξεχνας να φυγεις δεν σου κανει καρδια, τα ειπαμε και με το τζενακι πολυ και γνωρισα και φιλες της μαμω τα ατομα.

Κι εμενα ρε γτμ η Ειρηνη σηκωσε λιγο πυρετακι σημερα ακι αυριο εχει τη γιορτη της στο σχολειο... θα την πλακωσω στους χυμους και τα ομοιο μπαααας και ειναι καλα να παει αυριο... ενα ψιιιιιλ βηχαλακι το εχουν κι εμενα, θα βηξουν δηλ 5 φορες ολες κι ολες μεσα στη μερα, λογικα απο μυξες ειναι, και κολλησα κι εγω ....με πονανε τα κοκκαλακια μου ελπιζω να μην χειροτερεψω.

γελιο με τη τουρτα, ο νικολας ετρωγε ενα ενα τα ποδια, ο Αλεκος την πεταλουδα, η Ειρηνη αν εχει το Θεό της εφαγε ολη τη κεραια χαχαχαχαχαχαχα ωραία ηταν ομως όντ και απο γευση τα σπαει.

Γιουπακι περαστικα λε στη Λ, θα σκεφτω και θα σου βρω την πιο απλη εκδοχη αλλα και εντυπωσιακη! Ηδη χωρις να κοιταξω νετ, μου ερχεται στο μυαλο να χρησιμοποιουσες την ινοξ μικρη σαλατιεριτσα απο το ΙΚΕΑ γι ανα ψησεις ενα κεη σε σχημα ημισφαιριο... απο εκει και περα ή το βαζεις πανω σε μια απλη τουρα στρογγυλη ή τετραγωνη (για να ταίσεις κόσμο) και φτιαχνεις και κανα πιγκουινι, δεν ειανι δυσκολο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...