Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

και ναι από χθες (πλανητικά) μπήκαμε σε μία νέα εποχή!

καλά ξεμπερδέματα λοιπόν!

και όπως τα λέει και πολύ ωραία ο Πανόπουλος:

Νέα Σελήνη, 13/12/12- ώρα 10:43, στις 21ο45' Τοξότη

Η νέα Σελήνη αυτή σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου 26.000 ετών- πολλοί ονομάζουν την 21/12/12 αρχή της Αφύπνισης, την έναρξη μιας νέας συνειδητότητας, αρχή του τέλους της δυικότητας και του υλισμού και συνειδητοποίηση της ενότητας και του ιερού.

Με κάθε νέα Σελήνη ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος και με τον Τοξότη γεννιούνται νέες οπτικές για τους εαυτούς μας και για τη θέση μας στο σύμπαν. Λίγες ώρες μετά τη νέα Σελήνη ο Ουρανός (το αρχέτυπο του Ουρανού περιέχει ευφυΐα, καινοτομία, απελευθέρωση) τελειώνει την ανάδρομη φάση του εντείνοντας την συμπαντική στήριξη στο μεγάλο βήμα της συνείδησης. Επίσης πρόκειται για μια Σούπερ-Σελήνη, δηλαδή η Σελήνη είναι ταυτόχρονα πολύ κοντά στη Γη και ταυτόχρονα ευθυγραμμισμένη με τον Ήλιο και τη Σελήνη, αυξάνοντας την ηλεκτρομαγνητική και την βαρυτική έλξη των παλιρροιών και των τεκτονικών πλακών και επιδρά έντονα στον ψυχισμό μας.

Το Sabian σύμβολο στις 22ο του Τοξότη μιλάει για πνευματική αφύπνιση που απαιτεί την αφομοίωση άγνωστων κομματιών του

εαυτού μας και εξυγίανση όλων των πλευρών της ζωής μας.

Ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις και τα οράματά μας για το μέλλον. Η νέα Σελήνη δυναμώνει τις μεταμορφωτικές δυνάμεις και μεγεθύνει ό,τι βρίσκεται στο μυαλό και την καρδιά μας. Τι πιστεύουμε, τι βλέπουμε. Τι επιθυμούμε, τι επιδιώκουμε. Επιλέγουμε αγάπη, ή φόβο; Είμαστε δημιουργοί, ή θύματα; Ζούμε συνεπείς με τις επιδιώξεις μας, ή είμαστε προγραμματισμένοι; Οι απαντήσεις μας σε αυτές τις ερωτήσεις θα προσδιορίσουν αυτό που θα ζήσουμε σε αυτή τη συγκλονιστική εποχή της Ιστορίας. Ο,τι συμβεί θα εξαρτηθεί από το ποιος είσαι. Τίποτα δεν συμβαίνει απλώς. Ό,τι συμβαίνει είναι αυτό που επέλεξες να συμβεί.

Μαρη Μαριλένα τι νουμερο φοράει το άτομο;;;

Το ατομάκι φοράει 32-33. ποδάρα!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευγενια ειναι για τον σταματη λες ?γενικα εχει καθησει ,σε κουκλοθεατρα ,καραγκιζη,σε διαδραστικο αλλα αλλα σε ενα θεατρο που ηταν για πιο μεγαλα καθησε μεχρι τη μεση

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

ωωω θέατρο, τον ανδρέα θα τον πάω θεατρο όταν θα πάει και πανεπιστήμιο νομίζω μετά από αυτά που πέρασα στη μικρή γοργόνα...

ξέρετε εκείνα τα παιδιά που ρωτάνε συνέχεια γιατί αυτό και γιατί εκείνο - και σπάνε την μαγεία του θεάτρου- που κουνιούνται συνέχεια σαν νευρόσπαστα, που η μάνα τους τους λέει συνέχεια σουτ, που πιάνονται τα πόδια τους στην καρέκλα και κινητοποιείς και τους από πίσω για να τον απελευθερώσεις, που φλυαρούν συνέχεια, που πηδάνε πάνω κάτω στην καρέκλα....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τατιάνα ίσως να θέλει κάτι πιο στα μέτρα του για να μπορέσει να το παρακολουθήσει. Κάτι που να έχει και συμμετοχή ίσως κι όχι να κάθεται συνέχεια σε μια καρέκλα.

Διαφημίσεις

ευγενια ειναι για τον σταματη λες ?γενικα εχει καθησει ,σε κουκλοθεατρα ,καραγκιζη,σε διαδραστικο αλλα αλλα σε ενα θεατρο που ηταν για πιο μεγαλα καθησε μεχρι τη μεση

Βάσω δεν ξέρω, και μένα είχε κάτσει παλιότερα σε άλλα, στο θεάτρο όμως είναι να σου κάνει και το κλικ, ε του δικού μου δεν του το κάνε...ποτέ δεν ξέρεις όμως για τον δικό σου...αν και δεν θα καταλάβει πολλά από το παραμύθι νομίζω, ίσως του αρέσουν τα σκηνικά και η μουσική...δεν έχεις να χάσεις κάτι πάντως αν δοκιμάσεις.

Διαφημίσεις

καλημερα!

ο Στρατος φοραει 29 ακομη... :)

εμενα τα δικα μου κανουν σαν τρελλα για θεατρο ... και καθονται πολυ ησυχα... κριμα να μην ειμαστε εκει...

δηλαδη τι θα γινει στις 21 βρε κοριτσια..? και πως να προετοιμαστουμε??

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασάκι δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι που θα το καταλάβουμε... τουλάχιστον οι περισσότεροι. Κι ούτε γνωρίζω πως θα προετοιμαστεί ο καθένας μας.

Νομίζω πως το καλό θα γίνει καλύτερο και το κακό χειρότερο.

Αντε να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα :rolleyes:

Να σας πω, ειμαι πολυ κουρασμενη για να καταλαβω αυτα περι αλλαγης μετα την 21-12-12 ή απο χτες... Παντως αν ειναι να γινει χειροτερο το τωρινο τρεξιμο, νομιζω θα διακτινιστω!

(((Τονια μου))) φαινεται οτι εχεις πεσει σε καταρτισμενο ανθρωπο, εμπιστεψου τον και θα πανε ολα σουπερ. Και να καλοπιανεις τον εαυτο σου για να ειστε ολοι καλα, τα παιδια δεν θελουν την τελεια μαμα, θελουν απλα μια καλη μαμα που να ειναι ευχαριστημενη με τον εαυτο της!

Και ποσες φορες δεν ειπατε "μα καλα τι σκατα σκεφτομουν" και χωρις να εχει διαγνωστει οτιδηποτε? Και εχει γινει και θα ξαναγινει, απλα να ειμαστε σε θεση να αναγνωριζουμε την αδυναμια μας και να ζηταμε βοήθεια.

Και ειλικρινα σε χαιρομαι παρα πολυ που μπορεις και το συζητας ανοιχτα και ακομπλεξαριστα, απο μονο του δειχνει πολυ προοδο,ε? Ενα μεγαλο φιλι κοριτσαρα!

Οσο για την κληρονομικοτητα, δεν ξερω αν ειναι γονιδιο ή απλα "κληρονομεις" μια κατασταση στην οποια εχεις μαθει να ζεις, γιατι αμα στο περιβαλλον σου εχεις ατομο με ψυχοπαθολογικό θεμα, σιγουρα δεν ζεις τις πιο ιδανικες καταστασεις. Και ποια οικογενεια στις μερες μας δεν εχει τετοιο θεμα? Το θετικο ειναι οτι σιγα σιγα παυει να ειναι ταμπου και πολλοι δεχονται να βοηθηθούν, με ή χωρις φαρμεκευτική αγωγη. Οταν η ιδια η "ασθενεια" σε κανει να μην την δεχεσαι θελω να μου πειτε τι γινεται...

Τατι, στα ελληνικα δεν παιζει αυτο το βιβλίο,ε?

Λενιτο, μαζι θα διακτινιστουμε?

ΣΜουουουτς!

Παλιοενοχικό γκομενάκι δεν ήθελα να στεναχωρηθείς... στεναχωριέμαι όταν στεναχωριέσαι και ειδικά γιατί μάλλον εγώ σε στεναχωρησα (μπορώ να κλείνω κι αλλο τη λέξη στεναχωρησα

χαχα μπορεί και να κληρονομείται, απλά ας διαχωρίσουμε τις "μεγάλες" ασθένειες όπως μείζων κατάθλιψη, διπολική διαταρραχή και σχιζοφρένεια με όλες τις άλλες... όσον αφορά τους γέρους είναι οι περισσότεροι καταθλιπτικοί και μάλιστα τώρα με την κρίση...

Συμφωνώ απολυτα με τη γιατρέσσα μας!:cool:

Ρε γμτ το μωρουλάκι του κουμπάρου μου, του νονου της μυρσίνης δεν λέει να συνέλθει, συνεχίζει και πέφτει ο αιματοκρίτης... είναι και βρεφάκι ρε γμτ

Εχθες ήμουνα εξοδούχος για την παρουσίαση της συλλογής που είχα σελιδοποιήσει, ήρθε και το μυρτάκι, αράξαμε για ποτο και ήταν μεγάλη ανάσα, παρόλο που είμασταν ερήπια

Εμείς θα πάμε στον φον κουραμπιε και τον κόμη μελομακαρόνη την κυριακή... αν επιβιώσουμε απ'το πάρτυ του σαββάτου

Λεγκ ο χριστοπουλος ερχεται καθε σαβ στην αιθουσα που κανει ρυθμικη η στεφανια και νομιζω οτι την παρασταση αυτη την παιζει καποια μερα και εκει ,και οι μεγαλοι δεν πληρωνουν μονο τα παιδια

εντιτ :μολις ρωτησα ειναι αυριο στις 12, 5 ευρω απο 4 χρονων οι γονεις μενουν εξω ομως

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...