Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ρε σεις οκ, κι εγω συμφωνω λεμε....δεν ειπα εγω να μην κανεις αγωγη, γιατι οχι εξαλλου αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα, οταν πεφτει πχ η σεροτονινη γιατι να μην την ανεβαουμε όπως οτνα λειπει η τ4 απο το θυρεοειδη?

Τεσπα δεν εκφραζομαι καλα με τον γραπτο λογο.

Βασω η μανιοκαταθλιψη ειναι σοβαρη ψυχικη διαταραχη και εννοειται πως θελει αγωγη και δια βιου και καραμπινατη επισης.... τα διπολικά ατομα ακομα και με την αγωγη αλλοτε ειανι στη μανια αλλοτε στη καταθλιψη εξ ου κι ορος μανιοκαταθλιψη.... εχω κι εγω παραδειγμα συγγενη και ειναι δυσκολη κατασταση .... δεν ειναι σε καμια περιπτωση ομως σχετικο με της Τονιας απο ο,τι καταλαβαινω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και να πω κι εγω Τατη θυμασαι πώς ημουν και με βοηθησες πολυ τοτε κι ας μην το θυμασαι ισως....

στην Ειρηνη μου κρατησε παρα πολυ καιρο η επιλοχειιος καταθλιψη ητνα βαρβατη για καν 2μηνο και μετα τα απονερα κρατησαν κανα 3 μηνο ακόμα, ευτυχως τοτε επετρεψα πολυ γρηγορα στο γραφειο και με βοηθησε πολυ...

στον Αλεξ ηταν επισης πολυυυ εντονο αλλα κρατησε μονο 15 μερες, πηρα και ομοιοπαθητικο το οποιο με βοηθησε πολυ, παρα πολυ , πειτε πως ηταν πλασιμπο δεν με απασχολει, εστω και καθαρη αυθυποβολη να ηταν βοηθησε.

Και κατι ακόμα μην αγχωνεσαι για το αν πρεπει να τα κοψεις ή ποτε κλπ....μην βαλεις κι αυτο το αγχος και την ιδεα μην ξανακυλησεις αν τα μειωσεις κλπ... βημα βημα, ΑΝ δεις οτι ξαναπεφτεις πολυ τοτε την ξαναρυθμιζεις τη δοση...

φιλακια πολλα και ολα καλα θα πανε!!!! θα γεννησεις και καλοκαιρι λογικα σε καλη περιοδο! μια χαρουλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βρε Γκαλατίδι, άστα ενοχικά βρε παιδάκι μου!!!!!επ'ουδενί δεν παρεξήγησα το ποστ σου λέμε!!!!να σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και όλες σας κορίτσια...είναι καλά εδω μέσα να τα λες, να τα βγάζεις, να "αδειάζεις" λίγο και κάπως... Αυτό το συναίσθημα πάντως, Αθηνά, όταν είσαι καλά και κοιτάς πίσω σου κι αναρωτιέσαι "μα είναι δυνατόν να ένιωθα, να σκεφτόμουν έτσι?"...απλά, δεν το πιστεύεις για τον εαυτό σου...είναι τόσο ανεξήγητο...γιατί 'ομως ρε γμτ μας γμ έτσι οι κωλοορμόνες???τί τους έχουμε κάνει????εεεε?????

Ανοίγει ο Τσακ Νόρις το ψυγείο και βλέπει το ζελέ να τρέμει."Μη φοβάσαι, μια μπίρα θα πάρω".:tongue::tongue::tongue:Ξυλιάσατε??????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ναι ειναι πολυ κουφο και σπαστικο.... "μα καλα τι εκανα ετσι, χαζο ειμαι?" χαχαχαχαχαχα

Το ανεκδοτάκι Τονια σε βαζει άνετα στο πρωτο δεκαλεπτάκι του αρβυλα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!

Τονια συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη! και ευχομαι το αλλο θεμα να το ξεπερασεις γρηγορα και οσο γινεται ανωδυνα...

εμεις μπηκαμε σημερα σε ρυθμους χειμωνα... ο Στρατουλης με πυρετο και εμετους... σκτ...

tqj2p3.png vvtJp3.png

αααααααααααχχχχχχχχχχ θα τρελαθω χαχαχαχαχαχαχα

καθε μερα τον ξεσηκωνει η Ειρηνη τον μικρο να βει απο το κρεβατι ακι να ερθει στο σαλονι με χιλεις δυο δικαιολογιες, πχ πηγαινε στη μαμα και πες της φιλι, πηγαινε και ζητα νερο και χιλια δυο....

λοιπον σημερα, ερχεται ο μικρός περιχαρης και μας λεει, μαμα θελω τσισα!!

δεν πειραζει φορας πανα του λεω αντε κοιμησου, παει λεει τα καθεκαστα στην Ειρηνη, μαμα ειπε να κοιμηθω

και η ΕΙρηνη ΕΠΙ ΛΕΞΗ

περιεργο...αυτο πιάνει πάντα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πω ακομα τα ακουω να μιλανε και εχουν καπλωσιε απο τις 10.20 εχουμε πει 2345 παραμυθια και ηρθα εν τελει στο σαλονι κι ακομα να κοιμηθουν.... τωρα λενε οτι θελει παγωτο χαχαχαχαχαχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και ξαναρωτάω...πώς στο καλό βάζω αυτά τα τικερς το να δίπλα στο άλλο να μην είναι τόσο μεγάλο το ποστ????

Τόνια ανάμεσα στα δυο τικεράκια σου έχει μπει καταλάθος ένας χαρακτήρας enter, πήγαινε σβήσε ότι υπάρχει ανάμεσα και πατα απλά ένα space να μείνει ένα κενο.

Και φυσικά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Τα τυχαία είναι και τα πιο καλά, εύχομαι να έχεις σε μερικούς μήνες ένα όμορφο στρουμπουλό μωράκι! Και φυσικά να προσέχεις πάνω από όλα την υγεία σου και μπράβο σου που το παρακολουθείς και το ελέγχεις! :D

Ωωωχ βρε γκαλατουλι, είπες κάτι και μετά φάνηκε σαν να σε σταυρώναμε, δεν το είπα για εσένα, εγώ στην Τόνια απευθυνόμουν...

Και μια και λέμε για τέτοια, έχω χοντρό πρόβλημα με την θεία μου γμτ, εκτός του ότι είναι διπολική και ότι λέει πρέπει να τα εξετάζεις από 10 πλευρές, τώρα πέφτει συνέχεια και έχει σπάσει λεκάνη και ξαναέπεσε προχτες αλλες 2 φορές και μας βλέπω εισαγωγή αττικό, αξονική και πάλι όλα στη καμπούρα μου γαμώτο και έχω μάθημα σήμερα 4-7 απόγευμα αυριο εφημερευω, δευτερα όλη μέρα νοσοκομειο και μαθημα απόγευμα... σκατά.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλημερα !

και γω αυτο ειπα στην Αθηνουλα οτι δεν απευθυνομαστε σε εκεινη την αποψη μας λεμε γενικα

Τατη ειναι που το χει και η μοιρα σας των γιατρων ,λογω ιδιοτητας σας να τους τρεχεται στα νοσοκομεια ,το ιδιο και ο Δημητρης που ειναι πολλα αδερφια εκεινος τρεχει για εξετασεις και για οτιδηποτε χρειαζεται επαφη με τα νοσοκομεια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Οχι λε Τατη, σιγα το καταλαβα οτι απαυθυνοσουν στην Τονια, απλα ηθελα να το ξεκαθαρισω γιατι τα εγραψα πολυ μυστηρια.... να εξηγησω τι εγραψα ηθελα.... Απλα εξεθεσα πολυ τις δικες μου σκεψεις-φοβιες και φανηκε σαν να συγκρινω τη φαση με τα της Τονιας.

Τατη ο διπολισμός κληρονομείται? Με φοβιζει λιγακι κι εμενα που εχει ο θειος μου και γενικα απο το σοι της μανας μου εγω διακρινω πολλαααα ατομα με μετρια καταθλιψη αλλα φυσικα κανεις δεν το παραδεχεται και κανεις δεν το καταλαβαίνει(οκ ειναι και ηλικιωμενα ατομα χωρςι μορφωση κλπ αλλα και νεαρα ατομα δυστυχως....2 ξαδερφακια μου εχουν παρει ευτυχως αγωγη οσο χρειαστηκε και ηρθαν στα ισια τους.....)ειανι και στην Πατρα btw ολοι αυτοι και δεν εχω επαφη δυστυχως....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευγενία είχατε παει στο Μαγο του Οζ ?πως ηταν,απο ποια ηλικια ειναι? εχουμε δωρεαν προσκλησεις και δεν ξερω να τον παρω τον σταματη θα κατσει ?

Nαι πήγαμε, και εμείς δωρεάν προσκλήσεις είχαμε. Φύγαμε όμως στο διάλειμμα γιατί του δικού μου κάτι δεν του κάθησε καλά, ο δυνατός ήχος, η σκοτεινή σκηνή, δεν ξέρω...εμένα συμπαθητική μου φάνηκε όσο είδα. Να πάτε δεν χάνετε κάτι!

176.3ba6e3424c04d360297d815797beb0c0.jpg

καταπληκτικό βιβλίο, αναπτύσσει μια θεωρία σχετικά με την οποία ότι το γονίδιο της σχιζοφρένειας κληρονομείται ή ίσως ταυτίζεται με το γονίδιο της δημιουργικότητας, στις οικογένειες με σχιζοφρενείς συχνά συνυπάρχουν και άτομα ιδιατέρως προικισμένα, ηγετικά, καλλιτεχνικά κλπ

χαχα μπορεί και να κληρονομείται, απλά ας διαχωρίσουμε τις "μεγάλες" ασθένειες όπως μείζων κατάθλιψη, διπολική διαταρραχή και σχιζοφρένεια με όλες τις άλλες... όσον αφορά τους γέρους είναι οι περισσότεροι καταθλιπτικοί και μάλιστα τώρα με την κρίση...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...