Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέεεεερααααα!!!

(((((Τόνια)))))) με το καλό κοριτσάκι!!!! :D

Ο γιατρός σου τι σου έχει πει για τα φάρμακα; Μπορείς πάντως άφοβα να το γυρίσεις στην ομοιοπαθητική και ακίνδυνη είναι για την εγκυμοσύνη και θα σε βοηθήσει στην κατάθλιψη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Χτες πήγα και πήρα κάτι Nike αθλητικά (ποδοσφαιρικά) για τον Ιάσονα. Του είναι μικρά όμως και καθώς δεν έχει νούμερα να τα αλλάξω μήπως τα θέλει καμμιά σας; Είναι 31 νούμερο, λευκά με μαύρες και κίτρινες λεπτομέρειες. Τα πήρα 37 ευρώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Βρε βρε καλως την Τονια την τριτεκνη!!! Με το καλο κοριτσακι!! Ολα να πανε καλα σου ευχομαι , να εχεις μια υπεροχη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη κ να ειναι κ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! Το εχω καημο σταματηστε τα σχολια...

Καλα τι να πω τωρα για τα ονειρα , ειστε απιστευτες!! εγω ακοαμ κ στα ονειρα αγχωνομαι ουτε εκει δεν μπορω να ησυχασω ελεος!!

Τονιααααααα μαζι θα παμε βρε στο δρομοκαείτειο!

Καλα αν εχεις εσυ μειζονα καταθλιψη, τοτε κι εγω ειμαι του θανατικου, ολα αυτα που περιγραφεις τα ζω κατα καιρους πολυ εντονα (το καινουργιο μου αποκτηματακι ηταν και κριση πανικου)

Λοιπον κι εγ ψηφιζω ομοιοπαθητικη, αλλα και αλλες λυσεις, γιογκα, διαλογισμο, να εμπλουτισεις με αναλογα συμπληρωματα που βοηθανε (βιτ δ και ω3 σιγουρα) και ηλιο, οσο μπορεις ηλιο. Ηπια ασκηση περπατημα κλπ.

Σιγα σιγα θα τα μειωσεις(πιο πολυ φια το φοβο) θα δεις οτι νιωθεςι το ιδιο καλα (λεμε τωρα αγωγη δεν εχω παρει) και θα σε βοηθησει και η ομοιο παρα πολυ, το θεμα ειναι δεν ξερω στιν Πατρα ποιος ειναι αξιολογος ομοιοπαθητικος αν θες ρωταω...

Θα τα διαβαζει αυτα και η γιατρινα και θα βγαλει οστρακια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παντως ψαξτο λιγο, πως μπορει να αντικατασταθει η αγωγη με φυσικους τροπους (η γυμναστικη σε ανεβαζει πχ αλλα τωρα που εισα εγκυος θελει ηπια)....

Κι εγω θελω να αρχισω ομοιο για το στρες.... εχω στο φουλ και χωρις να το καταλαβαινω κιολας.... σε νιωθω ως το κοκκαλο. Φοβαμαι να παρω αγωγη-αν χρειαζεται- αλλα παλι δεν μπορει να συνεχιστει επ αοριστου.

Για ποσο καιρο πρεπει να την παρεις?

Παντως πολυ βαρυα καταθλιψη νομιζω δεν εχεις, νοσηλεια και τετοια αυτα ειναι με το μπαρδον μπουρδίτσες. Γιατρος δεν ειμαι αλλα μου φαινεται υπερβολικό. Παρε και δευτερη γνωμη κοριτσακι και να μπαινεις μην χανεσαι! Πάντως σε καταλαβαινω κι εγω ειχα περασει 1 μηνα με σοβαρη καταθλιψη, με αυπνιες και που δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι και αδυναμια και ανορεξια και καταθλιψη και θλιψη και μουγκαμαρα(!) δεν μου εβγαινε καν φωνη (!) πριν 10 χρονια οταν ειχα περασει κατι ασχημο.... αλλα το ξεπερασα μονη μου, με λιγο σπρωξιμο απο φιλους γονεις κλπ.... να εχεις πιστη σοτν εαυτο σου ξερει να ισορροπησει το νταουνιασμα....για αυτο σου εστειλε και το μωρακι βρε!

Νομιζω επισης με τις ορμονες της εγκυμοσυνης θα νιωθεις πολυ πολυ καλύτερα, κρατα την αγωγη για,,,,μετα! χαχαχαχαχαχα με το καλο και μακαρι να ερθει κορίτσαρος!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βασικά μίλησα με το γιατρό χτες και μου είπε να τη μειώσουμε σταδιακά μέχρι να τα κόψω εντελώς.Απλά μου τόνισε την ανάγκη ύπαρξης εναλλακτικής λύσης (ψυχοθεραπεία) προκειμένου να ελέγχουμε τα συμπτώματα και τυχόν υποτροπιασμό, ο οποίος ενίοτε μπορεί να απαιτεί και νοσηλεία. Και αυτός μου είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι "φιλική" και βοηθάει..μακάρι, τί να πω... Ξεκίνησε η ιστορία με τη γέννηση του μικρού, πέρυσι τέτοιο καιρό-αν και από πριν περνούσα κρίσεις. Προβλήματα με τη δουλειά μου, ένταση με το Χάρη, θέμα με τον Κων/νο (θα σας πω άλλη φορά), ήρθε το γλυκό και έδεσε.Πήγα σε ψυχολόγο, μετά σε ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή, ξεκίνησα συνεδρίες, αλλά είχε προχωρήσει η κατάσταση και έτσι πήγα σε ψυχίατρο πέρυσι τον Ιούλιο και άρχισα θεραπεία, η οποία κανονικά θα έπρεπε να διαρκέσει τουλάχιστον ένα χρόνο..το σπόρι μας αλλαζει τα σχέδια!

Αθηνά, αν μπορείς ρώτησε για ομοιο στην Πάτρα..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Tόνια μου, με το καλό!!!

Πολύ ωραία τα νέα σου! Για το φάρμακο, μην πάρεις αποφάσεις μόνη σου! Συζήτησέ το με το γιατρό σου και τον γυναικολόγο και τον ψυχίατρο (ή ψυχολόγο; ) που σε παρακολουθεί. Υπάρχουν και φάρμακα που δεν επιδρούν στο κύημα. Αν αποφασίσετε να διακόψεις, μήπως θα σε βοηθούσε μια άλλη προσέγγιση, όπως ψυχανάλυση; Με δεδομένο και το δύσκολο διάστημα της λοχείας ίσως να ήταν απαραίτητο κάτι τέτοιο και ίσως μακροπρόθεσμα να σε βοηθούσε να μην έχεις ανάγκη από φάρμακα.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτο, με το γιατρο συζητηστε το και παρακολουθησε το στενα.... και πολλη προσοχη στη λοχεια (αλλα τα εχει περασει και ξερεις)

Θα ρωτήσω για ομοιοπαθητικό στην Πατρα....

φιλακια πολλα και ολα θα φτιαξουν γλυκουλα μου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τονια μου όλα θα πάνε καλά, και χαίρομαι που σε διαβάζω έτσι χαρούμενη!!! Να έχεις μια ονειρική τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Απο αυτά που γράφεις σοβαρός φαίνεται ο γιατρος σου, απο κει και πέρα αν θες άλλη γνώμη καλώς να το κάνεις

Βρε σεις οι διαδικτυακες διαγνώσεις τύπου "σιγά που εχεις κατάθλιψη εγώ έχω χειρότερη", δεν βοηθάνε... Και υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να πάρεις χάπια δεν είναι ντροπή... όπως μπορεί να χρειαστεί να πάρεις για το ζάχαρο, για την πίεση κλπ έτσι παίζει να χρειαστείς και γιαυτό. Εχω πάρει κι εγώ και καλώς πήρα, μπόρεσα να πατήσω στα πόδια μου ξανά και μπόρεσε η συγκατοικός μου να ξαναβγάλει στη φορα τα μαχαίρια, τα ψαλίδια, τα φάρμακα και όλα τα λοιπά ρίσκι αντικειμενα που υπήρχαν στο σπίτι:tongue:

Μαρη Μαριλένα τι νουμερο φοράει το άτομο;;;

Βάσω είσαι νουμερο ψάρωσα στην αρχή με το όνειρο!

Έτσι ακριβώς είναι Λέγκω μου..Και γω έπρεπε να τα πάρω για να καταφέρω να ξανασταθώ στα πόδια μου, γιατι ο κατήφορος ήταν οδυνηρός...Η ίδια η ψυχοθεραπεύτρια που ήταν κατά των φαρμάκων με παρ'οτρυνε να

σκεφτώ τη λύση της φαρμ.αγωγής, γιατί είχε προχωρήσει το κακό. Γι'αυτό με άκουγες τόσο αγχωμένη το Μάρτη που μιλούσαμε..Τέλος καλό, όλα καλά, τώρα δε μασάω τίποτα και ελπίζω έτσι να συνεχίσει

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

"σιγά που εχεις κατάθλιψη εγώ έχω χειρότερη", δεν βοηθάνε... Και υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να πάρεις χάπια δεν είναι ντροπή... όπως μπορεί να χρειαστεί να πάρεις για το ζάχαρο, για την πίεση κλπ έτσι παίζει να χρειαστείς και γιαυτό. Εχω πάρει κι εγώ και καλώς πήρα, μπόρεσα να πατήσω στα πόδια μου ξανά και μπόρεσε η συγκατοικός μου να ξαναβγάλει στη φορα τα μαχαίρια, τα ψαλίδια, τα φάρμακα και όλα τα λοιπά ρίσκι αντικειμενα που υπήρχαν στο σπίτι:tongue:

Μαρη Μαριλένα τι νουμερο φοράει το άτομο;;;

Βάσω είσαι νουμερο ψάρωσα στην αρχή με το όνειρο!

Συγγνωμη ειπα εγω να μην παρει φαρμακα? αν αυτο καταλαβατε απο το ποστ μου, σορρυ λαθος, σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να γραψω αυτο! Απλα να πω οτι περναω τα ιδια ηθελα... και μαλιστα με απογοητευση το εγραψα...οχι συγκριτικα... και βεβαια αν χρειαζεται να παρεις φαρμακα τα παιρνεις, ουτε εθιστικα ειναι πλεον και στις περισσοτερες φορες δεν εχεις και τις περνεργειες του παρελθοντος..., και η μανα μου εχει παρει και η πεθερα και φιλες μου. ΚΑΘΟΛΟΥ ντροπη δεν ειναι, ντροπη ειανι να νιωσεις καλυτερα? Απλα λογω εγκυμοσυνης ειναι το θεμα πως θα το χειριστουν με το γιατρο και να ψαξει και εναλλακτικες παραλληλα προτεινα.... κι αυτο σνα απλη προσωπικη συμβουλη δεν ειανι απαραιτητο να ειναι σωστο.... εγω σαν Αθηνα αν εμενα εγκυος κλπ θα εψαχνα τροπους να την καταπολεμησω την καταθλιψη ΚΑΙ αλλιως , παραλληλα με τη φαρμακευτικη αγωγη, τουλαχισοτν θα προσπαθουσα να τη μειωσω , να ενισχυσω με ψυχαναλυση, με γυμναστικη με με με ....το ιδιο που προτεινε και ο ντοκ δηλ ....

Ισως παρερμηνευσες, αυτο που ειπα "

ε οχι και για νοσηλεια", οκ ισως φαουλ αλλα μου φανηκε υπερβολικο και δεν μπορουσα να μην το σχολιασω:tongue: και τωρα δηλ θα το ξαναελεγα....ακομα κι αυτο ομως ηταν για να της βγαλω την αρνητικη ιδεα, κακως ισως, όμως όχι γιατι εχω βγαλει ιατρικο πορισμα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τονια, εγω ξαναλεω σε καταλαβαίνω ως το κοκκαλο....όταν εισαι σε τετοια φάση κατηφορας δεν ... υπαρχεις απλα.... ειναι πολυ δυσκολο να το περιγραψω και το περασα πολυ προσφατα με κατι περιπετειες υγειας που ειχα.... τωρα που επανηλθε η διαυγεια μου και η διαθεση ανεβηκε σταδιακα, φαινονται ολα τοσο περιεργα , αλλα παντα ετσι νιωθεις εκ των υστερων....

Απο καθαρα επιστημονικη περιεργεια και μονο, αν θες απαντας, εχετε τσεκαρει ορμονες, θυρεοειδη κλπ οργανικα? Ειναι οκ αυτα? Εγω εχω μια απατηλη ελπιδα οτι τωρα που θα τα στρωσω αυτα μπας και νιωσω καλυτερα....(τωρα ειμαι καλα αλλα κατα καιρους μια μινοι καταθλιψουλα τη χτυπαω ευτυχως μινι.... και φυσικα δεν θα ξεχασω τις λοχειες μου δραααμα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

λοιπον οντως τα εγραψα περιεργα χαχαχαχα εγραψα ψαξε ΠΩΣ μπορεις να αντικαταστησεις την αγωγη, εννοουσα ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να αντικατασταθει να το ψαξεις.... το πως δηλ ήθελε τόνο, ερωτηματικο ήταν, με ποιον τρόπο εννοουσα....

αυτα.... τσεκαρε και τις ουσίες στο e-lactancia.org και συζητησε εναλλακτικες Τονάκι αν δεν ειναι συμβατα....

αααααααα δικιο δικιο εχετε μα ετσι οπως γραφω...

"κρατα την αγωγη για μετα"

χαχαχαχαα οοοοκκκ εννοουσα, οτι μαλλον θα χρειαστει στη λοχεια που (ελπιζω να μην συμβει αυτη τη φορα Τοναι ποτε δεν ξερεις!) ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα.........

Τονια αν μπορουσα να το εσβηνα το μηνυμα θα το εκανα...σκατα τα εγραψα με τραβολογανε συνεχει κιολας τα ταλιμπανια, ηθελα απλα να σου πω πως δεν εισαι μονη, τα ιδια περναω και σε νιωθω και οσο και οταν μπορεις να μιλας(για μενα σε τετοιες φασεις πχ ειναι αδυνατο) απλα συμπαραστατικο ηθελα να ειανι το χρωμα του μηνυματος και βγηκε διδασκαλικο χαχαχαχαχαχαχαχ καμια σχεση.

Παω να φαω κατι τωρα για το καλυτερα να μασας παρα να μιλας.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τονια μου ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη, μακρυα απο ασχημες σκεψεις και διαθεσεις ,σου στελνω πολλες πολλες αγκαλιες ,να μπαινεις εδω να κανουμε ομαδικη ψυχαναλυση

για την καταθλιψη συμφωνω με την Λεγκω ,οταν ειναι καραμπινατη χρηζει οπωσδηποτε αγωγης ,οταν ειναι λαιτ τοτε σιγουρα βοηθανε καπως οσα λεει η αθηνα ειδικα το τρεξιμο ως αγχωλυτικο οπως και να μην μενεις σπιτι ,να δουλευεις ,δραστηριοτητες ,παρεα με φιλους, η κλεισουρα ειναι το χειροτερο

Ειχα μια σχεση πολυυυυ παλια με εναν καταθληπτικο ,βαριας μορφης , δλδ μανιοκαταθλιψη με αποπειρες αυτοκτονιας και τα σχετικα και ενταξει παιδια και με τα χαπια που επαιρνε καποιες φασεις επεφτε πολυ ασχημα, φανταστειτε να μην τα επαιρνε κιολας πως θα ηταν

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μπράβο Τόνια μου! Με το καλό! Επιτέλους για να έχουμε και μία εγγυούτσα στο καφέ μας! Γιατίαν περιμένουμε από κάποιες άλλες θα φτάσουμε τα 50!

Δεν προλαβαίνω να γράψω απλά μην υποτιμάτε τη χημεία, κάνει θαύματα!

Φιλάκια, το νέο έτος θα γράφω πιο πολλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λοιποοοον καλησπέρα σας και Τονια με το καλό εύχομαι, γερά και δυνατά...

Τώρα για τα υπόλοιπα, η λοχεια ειναι μια πολύ δύσκολη περίοδος, γέννησα την Αννα την ίδια μέρα, με τον ίδιο γιατρό, στο ίδιο νοσοκομείο με μια άλλη συνάδελφο η οποία τράβηξε μια καταθλιψαρα με απόπειρα, και έμεινε διασωληνομενη πολύ καιρό στην εντατική για να μην πω για τις πιο προσωπικες μου ιστορίες... Τόνια, να φρόντισεις τον εαυτό σου πάνω από όλα, μην βιαστεις να κοψεις φάρμακα αν δεν νιώθεις έτοιμη, οκ; Να θυμάσαι (και ας με συγχωρεσετε όσες διαφωνείτε) οτι η δική σου υγεία ειναι πάνω απο οποιαδήποτε εγκυμοσύνη, πρέπει να είσαι καλά γιατι έχεις και άλλα δυο παιδάκια!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...