Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, το είδες;;;;

Ούτε στην επέτειο μας! Μα να συμφωνήσεις με τον πολυαγαπημένο μου φίλο, που μου διαφεύγει το όνομα του αυτή τη στιγμή;;;;

Πρέπει να σου πω, ότι είχα κλάψει με μαααααααααυρο δάκρυ γιαυτη την άκαρδη ατάκα.

Μ'εσένα δεν έχυσα ούτε ένα δάκρυ, έτσι για να μη λες!

ναι μωρε το εγραψα πριν το δω...

Να σου πω και να μου αφιερωσεις εγω δεν θα το ακουσω για να σε εκδικηθω που δεν ακουγες τα δικα μου. Ειδες ποσο πληγωθηκα, απο τοτε δεν ξαναποσταρα τραγουδι....

Διαφημίσεις

Σε εχω συνηθισει στις καλοσυνες βλεπεις και δεν σου εκανε εντυπωση!

Αυτό να λέγεται!

Ακούστε τι μου είπε ρε σεις η κουμπάρα μου:

Μιλάμε στο τηλέφωνο και είμαι σε φάση απελπισίας, ως συνήθως τα'χω πάρει με όλους στη δουλειά, ηθοποιούς, παραγωγούς και την κακοτροπιά τους. Τις λέω τον καημό μου και καταλήγω ''κάθε χρονιά τα ίδια γίνονται αλλά δεν το συνηθίζω. Ίσως σε 50 χρόνια να είμαι πιο ψύχραιμη''

Η κουμπάρα, ακούει ''ίσως στα 50 μου να είμαι πιο ψύχραιμη'' και μου λέει-κρατηθείτε- ''ε, εντάξει, δεν αργείς και τόσο!''

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό να λέγεται!

Ακούστε τι μου είπε ρε σεις η κουμπάρα μου:

Μιλάμε στο τηλέφωνο και είμαι σε φάση απελπισίας, ως συνήθως τα'χω πάρει με όλους στη δουλειά, ηθοποιούς, παραγωγούς και την κακοτροπιά τους. Τις λέω τον καημό μου και καταλήγω ''κάθε χρονιά τα ίδια γίνονται αλλά δεν το συνηθίζω. Ίσως σε 50 χρόνια να είμαι πιο ψύχραιμη''

Η κουμπάρα, ακούει ''ίσως στα 50 μου να είμαι πιο ψύχραιμη'' και μου λέει-κρατηθείτε- ''ε, εντάξει, δεν αργείς και τόσο!''

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε λες ευτυχως που δεν ακουσα καλα να σου πω "σιγα μη ζησεις αλλα 50 χρονια?"

Διαφημίσεις

Καλε μυρτω, το ξεχασες το ονειρο που συνεδριαζες με την τοτε υπουργο παιδειας? Μια υπουργεια, μια οσκαρ... ή αξιζεις πολλά και δεν το ξερεις ή πες στο υποσυνειδητο σου να ξεκαβαλήσει λιγο!

.

:lol: :lol: :lol:

Λε Αφροδιτάκι, ξέχασες να φας?? Αυτό δε θα μπορούσε να μου συμβεί ποτέ. Κι αν γινόταν κάποια στιγμή, σίγουρα δε θα έδειχνα χαρακτήρα όπως εσύ. χαχαχαχα!

Μια που λέμε για φαγητό, έφτιαξα μια τέλεια ωμοφαγική τουρτίτσα για το Νεφελάκι. Μιαμ μιαμ!! Από εμφάνιση δεν έλεγε και πολλά όμως. Έπρεπε να φέρω την Αθηνά να κάνει κανα σχέδιο με ζαχαρόπαστα.

Αθηνά η ζελατίνη είναι ζωική, αλλά γίνεται ζαχαρόπαστα και με αγαρ αγαρ. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω. Έχω καιρό μέχρι τα γεννέθλια του Απόλλωνα.

Τόνια συγχαρητήρια!! Με το καλό!

Τελικά η εκπομπή δεν προβλήθηκε. Δεν ξέρω ακόμα γιατί. Είχα μπόλικο τρακ, κάποια στιγμή κόλλησα κιόλας δεν κατάλαβα πως και γιατί, απλά το μυαλό μου άδειασε :lol:

Aλλά όκ, δεν πήγε άσχημα. Να δω τώρα πότε θα τη βάλουν :S

Μυρτώ!! Σου είπε τέτοιο πράγμα??? Απαπααααααααα!!! :lol:

Πάω για ύπνο κοριτσούδια γιατί δεν την παλεύω. Ευτυχώς τα παιδιά κοιμήθηκαν. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Ειδικά στη Μυρτώ και την Αφροδίτη :P:)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

(((χλοη))) να την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου! πρωτακι,ε?

Καλυτερα που δεν την εδειξε σημερα, να τη δειξει μια μερα που θα ειμαι σπιτι!

Καλε δεν ξεχασα να φαω, απλα αργησα να γυρισω, πηγα κατευθειαν να βαλω για υπνο τα παιδια, με επιασε η Δαναη με τα ψοχοαπαυτα της περασε η ωρα και με πηρε κ μενα ο υπνος. Και σημερα που γυρισα, ειπα να μην περασω απο την κουζινα και παλι ζοριζομαι...

σορυ σημερα δεν βαζει τονους το πληκτρολογιο μου. Τους ξεχναγα που τους ξεχναγα...

Και αφου φυγατε ολες και με αφησατε μονη σαν το πεπονι, λεω να παρατησω και γω το ενδιαφερον εργο μου και να παω να ονειρευτω κανα καρβελι!

καλημέρα !

Μυρτω ας τους να λενε και να σε κοροιδευουν ,απτη ζηλια τους τα λενε κατσε να σου πω εγω το δικο μου ονειρο που ειδα χθες βραδυ

λοιπον ημουν λεει στην 84η απονομή των όσκαρ και εκεί που καθομουν και επινα το ποτάκι μου και κουτσομπολευα τις ενδυματολογικές εμφανισεις των σταρς, μα τι μπασκλασαριες χριστε μου έβλεπαν τα ματακια μου και ποσο χαλια σωματα ειχαν ολες και κοντεεεεεεες ,εγω ΘΕΑ μπροστα τους, ξαφνικα ακουω τον παρουσιαστη απτο μικροφωνο να με καλεί να ανέβω στη σκηνή για να δώσω το χρυσό αγαλαμτιδιο στο νικητη α΄γυναικειου ρολου, οπως επινα το ποτακι μου πνιγηκα, μου φευγει το ποτηρι μου πεφτει πανω στην μεριλ στριπ, ωχ λεω τωρα αμα το παρει αυτη πως θα ρθει λουσμενη ετσι, μα τι ντροπή , μια φορα στη ζωη μου θα παραδωσω οσκαρ και τα εκανα θαλασσα, εντελει μετα απο αυτό το ατυχες γεγονος , μαζευω τα κομματια μου διωχνω την ντροπη μου ,στρωνω το φορεμα μου ,που παραπιμπτοντως δεν επιαναν μια μπροστα του ολες οι τουαλετες εκει μεσα και ανεβαινω ,για καλη μου τυχη το οσκαρ το κερδισε η Μυρτω, ΝΑΙ η δικια μας η Μυρτω η οποια δεν μπορουσε να συγκρατησει τα δακρυα της απτη συγκινηση και γω τα δικα μου απτη μλκ μου

μετα τις κρυαδες μου ας σοβαρευτω

τονια συγχαρητηρια !!!!!!!!!!!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα κοριτσάκια.Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου ψιλοήρθε το νέο σαν μολότωφ, αλλά πιο πολύ χάρηκα παρά προβληματίστηκα..έτυχε, τί να πω..ευτυχώς που μετρούσα και τις μέρες:tongue:, τρομάρα μου...τεσπά, το μόνο που με στενοχωρεί είναι το εξής:δεν σας το είχα πει αυτό...το καλοκαίρι διαγνώστηκα με μείζονα καταθλιπτική διαταραχή και ξεκίνησα αγωγή, την οποία συνεχίζω μέχρι και τώρα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν μπορούσα να κοιμηθώ (1 βδομάδα δεν είχα κοιμηθεί καθόλου), είχα απίστευτο άγχος για το παραμικρό, δεν μου έδινε τπτ χαρά κλπ,κλπ...μη σας κουράζω. Το θέμα είναι ότι θέλω να τη σταματήσω τη θεραπεία, αλλά φοβάμαι μήπως υποτροπιάσει (μέχρι και για νοσηλεία μου μίλησε ο γιατρός) και μήπως, επειδή είναι επιβαρυμένος ο οργανισμός μου με το φάρμακο δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο έμβρυο...:(:(.Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην σας γράφω από κανά Δρομοκαϊτειο...Την Τρίτη πάω γιατρό...να είναι κανά κοριτσάκι this time??αλά Λέγκω ή αλά Ρόζι???θα δούμε...ας πάνε όλα καλά να μην έχει κανένα πρόβλημα...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Πώς στο καλό βάζω τα τίκερς το ένα δίπλα στο άλλο να μην πιάνουν τόσο χώρο??

Βασούλι!!!Τί κάνεις μωλέ???Χρόνια και ζαμάνια....Είχες και συ γενέθλια αυτές τις μέρες, αν θυμάμαι καλά.Χρόνια καλα και πολλά, κοριτσακι, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Ενα ένα τα θυμάμαι..Ο Κων/νος έχει ποίημα!Είναι ο τρίτος μάγος και του χω βρει μια στολή υπερπαραγωγή!!!!Θα σας στείλω φωτό οσον ούπω.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...