Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

...and the oscar goes to...Myrto!!!!:D:D

καλά με τα όνειρα πολύ γουστάρω, πέφτω για ύπνο και περιμένω να ξεκινήσει το έργο και εγώ!

Χρόνια πολλά στο Νεφελάκι!

Λέγκω μην αγχώνεσαι με το πάρτυ, απλά πράγματα. Ότι θέλεις μπορώ να βοηθήσω πάντως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είδα όνειρο χτες ότι βρέθηκα στην Αθήνα σε λεωφορείο με 2 φίλες μου με βαλίτσες και κάποια στιγμή κατεβαίνει η μία σε μια στάση να κάνει κάτι και δεν μπορούσε να ανέβει και κατεβαίνω να την βοηθήσω και ο κάφρος ο οδηγός έκλεισε τις πόρτες στη μούρη μας και έφυγε με τις βαλίτσες μας και τις τσάντες μας και βρεθήκαμε κάπου στην Αθήνα χωρίς μία δραχμή και χωρίς κινητά να θέλουμε να πάμε Σύνταγμα και να έχουμε και το άγχος να ακυρώσουμε κάρτες και να μην χάσουμε τα πράγματά μας......Μια τρέλα!!! χαχαχα

Συμπέρασμα... μάλλον ζεσταινόμασταν!!!!:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Η μία όσκαρ, η άλλη νόμπελ χαχαχαχα έχετε ξεφύγει. Αλλά να χάσεις το καλυτερο κομμάτι ρε Μυρτούλι με τα χαλια και τις τουαλέτες, να μη δεις ένα τζονι ντεπ, ένα παστίνο ρε αδελφέ, ούτε τον αγαπημένο μου τον αλμοδοβαρ να του μεταβιβάσεις την αγάπη μου και το θαυμασμό μου χαχαχα. Περιμένουμε τη συνέχεια στο επόμενο όνειρο.

Τη Σουζανίτα λες απ'τη Μαφάλντα... εντάξει μπορώ να ξεκινήσω και να σταματίσω αύριο με ατάκες απ'τη μαφάλντα και την παρέα της. Εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο μιγκουελίτο που είναι εντελώς σουρεαλ

Μια και λέμε για όνειρα τα πιο γαμάτα τα βλέπει ο νικόλας... "σημερα είδα στον ύπνο μου μία πάπια" "και τι έκανε;" "μίλαγε" "και τι έλεγε;" "γλου" "τι γλου; τι εκανε ρε άνθρωπε η πάπια;"... απ'το γλου και μετά με γειώνει και ασχολείτε με άλλα με τον γνωστό νικολογραψιμο. Και βέβαια αυτός ο διάλογος γίνεται τουλάχιστον μία δυο φορές την εβδομάδα... μάλλον μπέρδεψε την πάπια με μαρμότα... ναι ξέρω κρύο

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια, τί κάνετε???Χάθηκα,αλλά έχω μπλέξει...ευχάριστα βέβαια!!!Χρόνια πολλά στο Μυρσινάκι (και ο μικρός μου χρόνισε στις 7:D), στην Αννούλα, στους Νικολάδες, στον Αντρίκο και σε όλα τα παιδάκια που γιόρταζαν-γιορτάζουν!!!Και κάτι ακόμα....σήμερα έκανα τεστ.....guess what...!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλε τονια εισαι εγκυος???? Συγχρητηρια κοριτσακι, ολα καλα σου ευχομαι! Και χαιρομαι που εχεις ευχαριστα μπλεξιματα! Να εισαι παντα καλα!

Αθηνα, ξεκινα πλακα πλακα να γραφεις κανα ποιημα για εκεινο το φορουμ ποιησης που λέγαμε γιατι βλεπω να τριτωνουν πολλες εδω μεσα...

Καλε μυρτω, το ξεχασες το ονειρο που συνεδριαζες με την τοτε υπουργο παιδειας? Μια υπουργεια, μια οσκαρ... ή αξιζεις πολλά και δεν το ξερεις ή πες στο υποσυνειδητο σου να ξεκαβαλήσει λιγο!

Εσεις βλεπετε ονειρα και γω εχω αυπνίες... 2 ωρες στριφογυριζα παλι χτες στραβωμενη απο τη νυστα και προσπαθουσα να καταλαβω τι μου φταιει, μεχρι που επιασα τον εαυτο μου να φανταζεται μηλα, ψωμια, γιαουρτια κτλ και συνειδητοποιησα οτι ειχα να ξεχασει να φαω και πεινουσα! Εδειξα ομως χαρακτηρα και δεν εκανα νυχτερινη επιδρομη!

Η μαιρη παναγιωταρα δειχνει τεμπελα μπροστα μου αυτον τον καιρο, δεν καταλαβαινω τι κυνηγαω συνεχεια... Μάλλον μου τη δινουν οι γιορτες...

Μάμα μια!!!!Μαντόνα μια!!!!!Εντυπωσιάστηκα το ομολογώ!!!!! Με το καλό κοριτσάκι! Και να μπαίνεις να μας λες κανα νέο, όχι να αμολας τη μολότωφ και να φεύγεις!!!

Καλε μυρτω, το ξεχασες το ονειρο που συνεδριαζες με την τοτε υπουργο παιδειας? Μια υπουργεια, μια οσκαρ... ή αξιζεις πολλά και δεν το ξερεις ή πες στο υποσυνειδητο σου να ξεκαβαλήσει λιγο!

Καλέ αφού σου είπα είμαι ψώνιο. Όπως είχε πει κι ένας φίλος μου αυτό που έχω είναι ''ένας συνδιασμός ανασφάλειας και υπερεκτίμησης''....Πολύ καλό παιδί αυτός ο φίλος μου, γιατί έχουμε χαθεί άραγε;;;;; :evil:

Πάντως, αν θυμάσαι και σένα για μεγαλεία σε έχω! Δεν θυμάσαι που ο Στρος Καν έλειωνε για σένα; Σε χάλαγαν 2 εκατομμύρια δολλάρια αποζημίωση, ε;;;;;

Δε λέω ρε συ τη Σουζανίτα λέω, την Ελευθερία την κοντούλα αυτή είναι από τους αγαπημένους μου στη Μαφάλντα. Δεν μπορώ να βρω κάτι τρομερές συζητησεις με τις δασκάλες της, να σας τις ποστάρω....

Αυτά, πάω να ταίσω, μπανιάρω, κοιμήσω και θα επανέλθω δριμύτερη!

ταισα , μπανιαρισα και μετα απο απαίτηση του λαου λιιιιγο ακομα παιχνιδι μαμαααααα σε κανα 10λεπτο επιδρομη στα κρεβατακια τους.

Σημερα τους εφτιαξα κουακερ με μπανανα και σταφιδουλες ειχα αιωνες να φτιαξω τι τσακ μπαμ βραδυνουλι ειναι αυτο μια χαρα! τους αρεσε κιολας !

Το κρυο αρχιζει να δειχνει σιγα σιγα, μεχρι ωρας δεν εχω αναψει καλοριφερ δεν εχει χρειαστει, με λιγο κλιματιστικο και ζακετουλες ειμαστε οκ....

μεχρι και σημερα το σπιτι ειχε 19-20 βαθμους τωρα ειναι στους 17,5...

Ιιιιιιιιιιιιιιιι Τονια!!!!!! τωρα το διαβασα με το καλό κοπελουδα μου!!!!!!!!!

Μυρτω ice tea!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλέ αφού σου είπα είμαι ψώνιο. Όπως είχε πει κι ένας φίλος μου αυτό που έχω είναι ''ένας συνδιασμός ανασφάλειας και υπερεκτίμησης''....Πολύ καλό παιδί αυτός ο φίλος μου, γιατί έχουμε χαθεί άραγε;;;;; :evil:

Πάντως, αν θυμάσαι και σένα για μεγαλεία σε έχω! Δεν θυμάσαι που ο Στρος Καν έλειωνε για σένα; Σε χάλαγαν 2 εκατομμύρια δολλάρια αποζημίωση, ε;;;;;

ε, τι σου ειπε το παιδι, λιγο πολυ οτι σου ειπα κ γω τωρα... :evil::tongue:

Καλε το ειχα ξεχασει αυτο.... Τα 2μυρια τι ηταν λεει?

Ευτυχως το αμορε επλυνε εντυσε, ταισε κοιμησε (το ενα) και τωρα γυρισα και γω με εναν ογκο δουλειας για το σπιτι και μου κραταει μουτρα γιατι αυτο γινετα συχνα τελευταια... ουφ

Διαφημίσεις

Τονια παιδι μου τι ν'αυτα που ερχεσαι, μας πετάς και φεύγεις;;;; Με το καλό και καλά κουράγια κοριτσι!

Μυρτάκο, είπα τη σουζανίτα γιατί εκείνη έχει κολήματα με τα μωρά, τουας άντρες που θα παντρευτεί και τις εγκυμοσύνες.

Εμένα η αγαπημένη μου ατάκα απο Ελευθερία μαφάλντας είναι που περτατάει στο δρόμο και βλέπει απο μακρυά εργάτες να σηκώνουν ένα πανό "Ω εργάτες βγήκαν στους δρόμους, στήνουν οδοφράγματα, σηκώνουν και πανό... Μπαααα καμία επανάσταση που σέβεται τον ευατό της δεν προειδοποιει ότι θα κλείσει το δρόμο λόγω έργων" χαχαχα Εντάξει στο περίπου το έγραψα, αν το διαβάσετε έχει πολύ πλάκα.

Με έχει πεθάνει το κεφάλι μου με το ιγμοριο και τα λοιπά κόλπα που έχουν μπλοκάρει...

Και δεν έχου και τα πιτσιρίκια παιδικό μέχρι την επόμενη τετάρτη... ω ρε μάνα μου, πρέπει να εφοδιαστώ ντεπόν, λεξο και αταράξ!

Ευτυχως το αμορε επλυνε εντυσε, ταισε κοιμησε (το ενα) και τωρα γυρισα και γω με εναν ογκο δουλειας για το σπιτι και μου κραταει μουτρα γιατι αυτο γινετα συχνα τελευταια... ουφ

Λοιπόν φύγε εσύ απ το φόρουμ και πες στο σάκη να μπει χαχαχα

Σε είχα πάρει τηλ αλλά ήσουνα σε σύσκεψη το μεσημέρι...

Σε είχα πάρει τηλ αλλά ήσουνα σε σύσκεψη το μεσημέρι...
ναι παιδι μου αφου ειμαι στελεχαρα λεμε:evil:

Δεν φαινεται να την γλιτωνεις την αντιβιωση, μηπως να την παρες μια ωρα αρχιτερα να μην ταλαιπωριεσαι?

Γιατι δεν εχουν σχολειο καλε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...