Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στον Αντρέα! Πολύχρονος! Και φοβερή τούρτα Αθηνά! εύγε παιδί μου!

Χρόνια πολλά και στην ξανθομαλλούσα Άννα!

Λέγκω χρόνια πολλά στο ζουμπουρλούδικο κοριτσάκι σου που έγινε 1! Αχ τι ωραία αυτή η φάση που μεταμορφώνονται σε ανθρωπάκια, συμφωνώ! Αυτήν περίμενα από νεογέννητο! Να την χαίρεσαι και να είναι πάντα γερή και χαρούμενη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε τι ησυχία είναι αυτή;

Καλημέρα

Μαιρούλα πως είναι το ξαδελφάκι; Πήγε καλά η επέμβαση;

Εγώ χθες κατέληξα για το σαββατιάτικο πάρτυ της μυρσίνης και με έπιασε πανικος, το βράδυ μία ξαγρυπνούσα και μία έβλεπα αγχωτικα μυνήματα χαχαχα Εντελώς ψυχάκι εεε; Καλε σας λέω έπαθα πανικό... ότι δεν θα προλάβω, ότι ο γιώργος μπορεί να δουλεύει και αν θα προλάβει το πάρτυ, ότι αυτοί που θα έρθουν θα περάσουν φριχτα κλπ κλπ... Το πρωι όμως διάβασα δυο μυνηματάκια απ'τη Τζένη και την Αθηνά και χαλάαααρωσα.

Καλά τα πιτσιρίκια δεν υπάρχουν... είναι μία φιλεναδούλα μας, που είναι το 2009 γεννημένη, που είναι η αποθέωση προσωποποιημένη... έχει έναν κουκλο Γκουφυ στο ύψος της μυρσίνης. Πηγαίνει στη μάνα της και της λέει "μαμά είμαι έγκυος;" "απο ποιον παιδι μου;" "απ'το Γκουφυ"... Άλλη μέρα... "μαμά έλα να πουμε τα νέα μας" "και που λες θα χωρίσω τον Γκουφυ" "γιατί παιδι μου;" " γιατί δεν μου φέρνει πράγματα και γιατί έιναι κοντός" χαχαχαχαχαχα "αλλά βρηκα άλλον" "ποιον;" "τον άγιο βασίλη που έχει 19 παιδια" Εντομεταξύ δεν βάζω όλες τις σάλτσες που λέει... σας λέω είχα σπάσει απ'τα γέλια! Αχου μου λέει να το πάω στο γιατρό το παιδι μου; τι είναι αυτά που λέει; χαχαχαχα Είχαν έρθει εχθες μετά την ενόργανη και της λέω Ελευθερίτσα τι κάνεις; και πολύ σοβαρά και τρελές γκριμάτσες καθόταν και μου λεγε για τα παιδια της και τον γκουφυ... Τον θοδωρή εντομεταξυ που είναι μπουνταλας τον έχει κάνει μάγκα... "Θοδωρή ξέρεις είμαι έγκυος;" ο θοδωρής είχε γουρλώσει τα μάτια και την κοίταζε καλά καλά

Αυτά τα νέα λοιπόν του γκουφυ

φιλώ σας σιωπηλες παρουσίες ή μάλλον απουσίες μπουχαχα

Γειάαααα σας!!!

Μαίρη ελπίζω το ξαδερφάκι σου να πηγαίνει ήδη καλύτερα....

Κουμπάρα ν2, από τωρα άρχισες να αγχώνεσαι; Εντάξει την προηγούμενη μέρα σου επιτρέπω να γίνεις λίγο ντράμα κουίν, ''τι τα θελα εγω αυτάααααα, αφού είμαι άχρηστηηηη, α, και θα περάσουν χάλια οι φίλοι μου'' (καλέ τι ανησυχία κι αυτή, φυσικά θα περάσουν χάλια, αν ήθελες να περάσουν υπέροχα ας τους καλούσες για σπα, όχι σε παιδικό πάρτυ!!!!.... ξέρεις τώρα, υπογραφή η σκατόψυχη φίλη σου.....) κλπ κλπ!

Ποιά είναι αυτή η Ελευθερία, πρέπει να μου την γνωρίσεις! Μου θύμιζει την Ελευθερία τη φίλη της Μαφάλντας! Κι ο Μάριος χθες σηκώθηκε από το κρεββάτι του και έβαλε τον Μίκυ του δίπλα στη μπαλκονόπορτα. "Μαμα, λέει, έλα να δεις που έβαλα το Μίκυ μου'' ''Γιατί παιδί μου εκεί, στην εξορία;'' "Γιατί με χτύπησε'' λέει....''Ε, άμα σε χτύπησε εντάξει!''.....

Χθες πήγε με πολύ φόρα στο σχολείο, του είχε λείψει κιόλας λίγο και ούτε που κοίταξε τη δασκάλα του. ''Μάριε'' του λέω ''πες κανα γειά'' ''ΚΑΝΑ ΓΕΙΑ!!!'' φωνάζει αυτός όλο ενθουσιασμό!!!

Ακολουθεί παραλλήρημα σας προειδοποιώ!

Εγώ που λέτε για όνειρα, από κει που έβλεπα κάτι όνειρα τελείως θανατερά, έκανα προχθές μεγάλη στροφή: Είδα ότι ήμουν υποψήφια για Όσκαρ! Ναι, για Όσκαρ, και όχι για καλλιτεχνική διευθυνση και τέτοιες μπασκλασαρίες, για πρώτο γυναικείο παρακαλώ. Βέβαια, είχα μια απορία, πως διάολο έγινε, αφού πρώτον δεν έχω παίξει σε καμία ταινία, δεύτερον δεν έχω πάει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό (ναι, αυτό ήταν το ατράνταχτο επιχείρημα του υποσυνείδητου μου) να είμαι υποψήφια για α' γυναικείο ρόλο, αλλά το έκανα και λίγο γαργάρα.... Εκεί που το επεξεργαζόμουν όμως εμφανίστηκαν δύο παλιές αντιπαθέστατες συμμαθήτριες μου οι οποίες άρχισαν να με φυτιλιάζουν. ''Και ΑΝ...λέμε ΑΝ....γίνει κάποιο θαύμα και κερδίσεις το όσκαρ....ΈΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ;;;; Ξέρεις ο λόγος είναι πολύ σημαντικός''.... Καθώς λοιπόν ετοιμάζομαι για την τελετή απονομής (που θα γινόταν κάπου στο Μοναστηρακι ή στα πέριξ, έτσι το'κοψα) και ενώ γουγκλάρω ταυτόχρονα ''ευχαριστήριοι λόγοι στα όσκαρ'' τρώω μια φλασιά μετριοφροσύνης και μεγαλοψυχίας.

Λέω, ''μα δεν είναι δυνατόν να το πάρω εγώ το Όσκαρ, αφού ούτε ηθοποιός είμαι ούτε έχω παίξει εδώ που τα λέμε και σε καμιά ταινία. ΑΝ όμως το κερδίσω λέω να το χαρίσω στην Μέρυλ Στρηπ που το αξίζει!!!!

Παιδιά, δεν σας κάνω πλάκα. Είμαι τόσο γελοία!!!!! Δηλαδή τι ρεζιλίκι υποσυνείδητο είναι αυτό πείτε μου;;;;;; Αφού γελάω εδώ και δυό μέρες!!!!!

Σας αφήνω τώρα γιατί έχω μια πρες κόμφερανς!

Διαφημίσεις

Ενταξει Μυρτω νομιζω πως πρεπει να αρχισεις να γραφεις αυτο το βιβλιο που λεγαμε χτες κιολας!!!Εισαι Θεα μιλαμε κλαιω απο τ αγελια! αλλα ταυτοχρονα φανταζομαι το αγχος σου μεσα στον υπνο σου πρπρ να σου ανεβηκε η πιεση 21!!

Ξεχασα να σχολιασω Αθηνοτουρτα!! παιδι μου τι ζωγραφια ειναι αυτη!!! τελεια!! θελω οδηγιες για τα γεννεθλια του Μητσου που θελει μακ κουιν !!! Ξερεις βημα βημα για ηλιθιους να τα λεμε λιανα!!

μαιρη καμια εξελιξη ?

Κοριτσια τι να λεμε τα παιδια σουργελα καναμε>Να μου πειτε με τετοιους γονεις τι θα καναμε.... Ο Μητσος προχτες ειδε ονειρο πως επαιζε μπασκετ με μια νυχτεριδα κ εκει που εβαλε ενα γκολ αυτη νευριασε κ πηγε κ του εριξε μια μπουνια λ του εκοψε το χειλη του .... κ χτες παλι κατι ειδε για ενα χαρχαρια κ ολο κατι ασχετοσυνες ......

Τι να το κάνω καλέ το βιβλίο, μετακομίζω στο Λ.Α λέμε!!!

Για καθίστε να ξεκαβαλήσω λίγο:

Χρόνια πολλά στο αγόρι της γαλάζιας λίμνης,

το κορίτσι της γαλάζιας λίμνης,

και το μωρό της γαλάζιας λίμνης!!!

Φιλιά πολλά, κοριτσάκια, να τους χαίρεστε!!!

Α, ένα ένα τα θυμάμαι!

Καλά, τούρτα δεν πολυέφαγα, γιατί είχα χαζέψει και την κοίταζα, και προσπαθούσα να εκμαιεύσω από την Αθηνά τα μυστικά της! Την κοίταζα σε τομή και είχα χαζέψει, μιλάμε για την τελειότητα προσωποποιημένη, έτσι;

Αθηνά, χίλια μπράβο, πραγματικά, συνέχισε το!!!!!

Γειά σας κοριτσάκια.

Η επέμβαση του ξάδερφου πέτυχε, οπότε είμαστε αισιόδοξοι. Θα χρειαστεί κι άλλες όμως. Αλλά δεν ξέρω, κάτι μέσα μου μου λέει οτι όλα θα πάνε καλά.

Aύριο θα είμαι στο κόντρα. Θα μιλήσω σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, αν θέλετε να δείτε την εκπομπή θα είναι στις 5.30.

Αθηνούλι βιγκαν τούρτες φτιάχνεις? :D

Μυρτώ! χαχαχαχαχ

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Λέγκω σ'αυτή την ηλικία και η Νεφέλη έλεγε σε όλους οτι είναι έγκυος. Μάλλιστα εκείνη την εποχή της είχα πάρει και σπόρους χεμπ κι έτρωγε (κάνναβη). Κι έλεγε σ'όποιον συναντούσαμε στο δρόμο "είμαι έγκυος, και τρώω κάνναβη) :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα θεική η κανναβη το θυμάμαι!!!!

Μαιρούλα μου ναι για σενα να φτιαξω ο,τι θες!!!!! φτιαξε εσυ το κεηκ με ταχινια και χουρμαδες χαχαχαχα και οπως το φτιαχνεις και θα στο στολίσω εγω απο πανω! χαχαχαχαχαχα ζαχαρη και γλυκοζη ειναι η ζαχαροπαστα (εχει και ζελατινη ομως αυτο δεν ξερω που εντάσσεται!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Επιτέλους καλησπέρα σας! και λέω επιτέλους γιατί εδώ και κάτι ώρες προσπαθώ να ποστάρω (και χτες δεν μπορούσα να μπω) γιατί το πισι πάλι ταχει παίξει ο σκληρός και ο Μάρκος ολο κάτι κάνει για να το φτιάξει...

και προσπαθώ όλη μέρα σήμερα και τα νεύρα μου... δεν μπορώ να ευχηθώ!!! Αλλά είδα αυτό που έγραψε η Μυρτούλα και πολύ μου άρεσε οπότε και το αναπαράγω!

Χρόνια πολλά στο αγόρι της γαλάζιας λίμνης,

το κορίτσι της γαλάζιας λίμνης,

και το μωρό της γαλάζιας λίμνης!!!

Φιλιά πολλά, κοριτσάκια, να τους χαίρεστε!!!

και συμπληρώνω: Χρόνια πολλά και στο κορίτσι των λουλουδιών!!! Μαίρη μου να την χαίρεσαι την χίπισσα σου και να την καμαρώνεις!!!

Κορίτσια καλά πέθανα με τις ιστορίες σας (Λέγκω, Μυρτώ και Μαίρη)

Θέλω κι άλλο!!! περνάω ταμάμ!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ααααα! και να σας πω πως είδα χθες την υποψήφια α γυναικείου ρόλου :lol::lol::lol: αλλά και ταλαντούχα (εν δυνάμει) συγγραφέα στο σχολείο κι ήταν μια κούκλα!! έκοψε λίγο τα μαλλάκια της και ανανεώθηκε!:)

Tι βλέπουν πάλι τα ματάκια μου! Υπέροχες τούρτες, υπέροχες φατσούλες και γενεθλιάζοντα παιδάκια????? Χρόνια πολλά σε όλα, για γενέθλια και γιορτές!!! Μορέ θα κολλήσετε και εσείς ζαχαροπαστίαση, που θα πάτε? Εγώ έχω να επιχειρήσω από το Μάη στα γενέθλια των 2 μεγάλων, αλλά θα το ξαναδοκιμάσω στην βασιλόπιτα..... για να δούμε αν βρω χρόνο! Θα έρθει η πεθερά, για αυτό και έχω και τόσο μεγαλόπνοα σχέδια βεβαίως βεβαίως!!!

Λέγκω, τι τρομερές ατάκες το κοριτσάκι!!!!!!!

Μυρτώ, και δεν τον πήρες τελικά το Οσκαρ? Κρίμα! Το άξιζες!! Και άσε τις "φίλες" σου να λένε!!:tongue::tongue:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

χαχαχαχαχαχα εχω πεθάνει με το όσκαρ!!!!!!!!

καλά εχω δει κι εγώ παρόμοιο μπουαχαχαχαχαχαχαχα ειχα παρει το πρωτο ¨ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ" περικαλω βραβειο ποίησης λεει...χαχαχαχαχ και καλά εσυ εχεις και με το θεατρο μια επαφή, εγω? χαχαχαχαχαχαχαχα

Γεια σου Ροζυ!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...