Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωωωωωωωωωωω...

Βάσω, Χλόη!!

Καλε να εξαφανιστω εγω περιμένατε για να κανετε εμφάνιση:D:D

????????????

Χρόνια πολλά στην Αννούλα!!!

Γκαλατίδη ακομα στο ψαξιμο είδα πως εισαι ε???Από οτι καταλαβα όμως δεν ειναι κατι σπουδαιο οπότε όλα καλά!!

Χλοη ολα καλα να πανε στον ξαδερφούλη σου.......

Μόνο εσάς ειδα στις 2 τελευταιες σελίδες (κ το λεγκούλι με τη χρυσόσκονη κ ολίγη σοφούκα)..

Εγω εργασία κ χαρά...γυρίζω στο σπίτι κ τα παιδια ειναι σε παροξυσμό κ γκρίνια κ ο ν γυριζει κατα τις οκτώ παρά με εννιά και το βράδυ κ δεν ξέρω αν θα τη βγάλω καθαρή...κ σκεφτομαι πως ακόμα δεν εχουν εξωσχολικές δραστηριότητες...........δεν διανοουμαι καν πως θα είναι να εχω κ τρξίματα εκτός.....

Όυφ...αυτά τα νεα μας ...εμεις από χριστουγιεννιατικη διαθεση ...ενα ψωροδεντράκι εχουμε στολίσει...δώρο εχει ζητησει ενα citroen (:shock::shock:) παιχνιδι βεβαια όχι κανονικό..αλλά από που κ ως πού...δεν εχουμε ουτε εμεις ουτε κανενας γνωστός...επίσης εχει ζητησει ένα μετρό και για τα γενεθλιά της ενα αεροπλάνο...:shock::shock: ...

σήμερα εχω αδεια κ ετσι τα καταφερα να μπω.............

Πολλά φιλια κ ελπίζω να μην χαθώ:P:p

Περάστικα κι αγύριστα Μαίρη μου! Να πάνε όλα καλά εύχομαι!!!

Καλημέρα πονοκεφαλιασμένα

Χρόνια πολλά στην Αννούλα του χιονια, την ελληνοιταλίδα που μας έχει κλέψει την καρδιαααααααα (έκανα και ρήμα ή ιδέα μου είναι;)

Μαρή Τάτι γιατί κανει τόσο αυτό το κακάσκημο κουνέλι;;; Τρώει ολόκληρα καρότα και τα χέζει σε ροδέλες; Σωστός ο Αη Βασίλης...

Για το τηλ δεν λέω τίποτα δίκιο έχετε... απ'την άλλη μπορείς να το εντάξεις σε παιχνίδι... με το που θα βγει μπαλκόνι και θα ξεκινήσει δρομολόγιο, θα πάρετε θέσεις κανα μήκος της τσαμαριας με παιδικές καραμπίνες (πως είναι αυτές που έχουν στα λουναπαρκ στη σκοποβολή;) ανάλογα που τον πετυχαίνετε θα παίρνετε και πόντους... όποιος πάρει τους περισσοτερους πόντους μέχρι το τέλος των δρομολογίων θα κερδίζει!

Χρόνια πολλά και στο γατάκι μου που χρόνισε το σάββατο! Δεν είναι όμως στα καλά της αυτές της μέρες, δεν τρώει τίποτα, πέρα απο λίγο θηλασμό και κοιμάται πολύ χάλια. Μπορεί να πέρασε πάνω απ'το κορμάκι μας αυτός ο χρόνος αλλά πολύ την καμαρώνω όπως πηγαίνει πέρα δώθε με τα χέρια ψηλα για ισορροπία, κρυβεται και κάνει τσααα και σε βλεπει και λεει γειααααα και γελάει και κάνει δύο υπέροχα λακάκια, και με το που βλέπει κάποιον να τρώει κάνει ντου για να του αρπάξει το φαει, και όταν τσαντίζεται ξαπλώνει κάτω μπρουμητα και παίζει την Ιοκάστη, και φέρνει τα παπούτσια της να τις τα βάλεις να πάει βόλτα και μετά φέρνει τα δικά σου για να μπορέσεις να την πας βόλτα και... Με λίγα λόγια σε κάθε νέο πλασματάκι τον ίδιο ενθουσιασμό νοιώθεις και το ίδιο κουκουβαγίζεις κι ας κάνουν μία απ'τα ίδια ή λίγο διαφορετικά, είναι μαγικη η μεταμορφωση τους απο κουταβάκι σε ανθρωπάκι!

Αναστασάκο μου που έχεις χαθει χαρά μου; Τρέχεις με τα πιτσιφρικάκια σου; Όλα καλά;

Γειά σου ρε Λεγκούλι!!Να τα εκατοστησει η ομορφούλα σου!!!

Ωραια τα είπες θκατούλι συγκινηθηκα!!

Κ η δική μου γατούλα με έχει τρελάνει...είναι μια γλύκα κ έχει λυθεί κ η γλωσιτσα της κ λεει 1002 λεξούλες το γατακι μου!!

Σας φιλώ!!Μουτς καλημερες

καλημερα !!

λεγκουλι μου ! να χαιρεσε το μικρο τυροπιτακι σου! Πολυχρονη να ειναι να την καμαρωνετε!

εγω εδω μια απο τα ιδια!... ξεκινησα καινουργια απασχοληση ακρως αγχολυτικη... πλεξιμο με βελονακι...! χαχα ... επλεξα κατι σκουφακια για τα αστερια μου μουρλια!...

φιλια πολλα σε ολες σας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα

Λεγκουλι χρονια πολλα κ καλα γι ατην μικρη Μυρσινουλα.Να την χαιρεστε !!! Κ καλους υπνους σου ευχομαι!! Εγω το ζωον νομιζα πως ειχε γεννεθλια στιος 10.....

τατιανα μου κ εσυ να την χαιρεσαι την ξανθομαλουσσα σου!!! ΘΕΑ με τις ατακες της!!

Μαιρη μου ολα καλα να πανε με τον ξαδερφο σου, ετχομαι να ειναι περαστικα.

Αθηνακο γριουλα μου τι κανεις? Απο αυτα που λες μαλλον εχεις τα μεταβολικα που πιθανον εχουν κ τα δικα μου πιτσιρικια αλλα δεν τα εχω εγω κ μαλλον τα εχει ο Τ. Μαλλον θα σε στειλουν ιδιωτικα για εξετασεις .

Εμας στις τελευταιες εξετασεις ( δεν θυμαμαι αν το εχω γραψει με το αλτσχαιμερ που εχω τελευταια απο την αυπνια) που καναμε εγω κ τα δυο μικρα , καταληξαμε πως εγω δεν εχω τπτ σχετικο με τα μεταβολικα που εξετασαμε ενω κ τα δυο παιδια βρέθηκε ότι είχουν C5-OH carnitine, εύρημα το οποίο είναι συμβατό με πιθανή έλλειψη του ενζύμου 3-methyl-crotonyl CoA carboxylase, που έχει σχέση με το μεταβολισμό του αμινοξέος Λευκίνη.

Επειδη κ οι δυο ειναι σε πολύ καλή γενική κατάσταση, γεγονός που είναι συμβατό με τη πιθανή μερική έλλειψη του παραπάνω ενζύμου, δηλαδή πιθανόν ανήκει στους ήπιους κλινικούς φαινοτύπους.. αυτα τα συμπερασματα. Τωρα εχουμ εραντεβου με την αρμοδια αρχες Γεναρη κ μας ειπαν οτι ισως χρειαστει να γινει βιοψια στο δερμα τους ώστε να επιβεβαιωθεί η διάγνωση και να βρεθεί το ποσοστό του λειτουργικού ενζύμου.

Τατη εβγαλες καμια ακρη?

Εντομεταξυ ο Δ οταν γεννηθηκε κ του καναν τις σχετικες εξετασεις βρεθηκε αρνητικος σε ολα κ η γιατρος μας ειπε πως πολλες φορες αυτα φαινονται κ μετα την γεννηση ...

Γιουπι που εισαι εσυ μαρη?

Εμεις στολισαμε εδω κ μια βδομαδα αλλα χεσμενο το εχουν κ οι δυο το δεντρο ....

Α ναι στις 8 δεκ, μου το ειχες πει κιολας Λεγκουλι το ξεχασα το Μυρσινακι!!!!!!

Ειναι κουκλίτσα κοριτσια περα απο ολα αυτ απου λεει το Λγκουιν, τα ματια τα καταγαλανα σε μαγνητιζουν ειανι απιστευτο γαταααααααακι!

Χρονια πολλα λοιπον να τα εκατοστήσει το Μυρσινουλι να ειναι γερη, γερή, γερή κι ευτυχισμένη!

γεια σου γιουπι, γεια σου Ανσταζί!!!!

Τζενακι ναι καλα ειμαι, δεν ειναι τιπο σπουδαιο. Εμενα αφορα ορμονικό ζητημα, αλλα νομιζω πως ναι εμπεριεχεται κι ενα θέμα με ενζυμο το οποιο μεταφερει το μηνυμα για την παραγωγη της ορμονης/.... δεν ξερω μαλλον λεω μπουρδες, ντρεπομαι και τη γιατρινα εδω μεσα χαχαχαχαχα

εμενα εν παση περιπτωη υπερλειτουργει(και αν ειναι γενετικο εδω και χροοοοοοοοοοοοοονια απο τοτε που γεννηθηκα χαχαχχα) ο αξονας υποφυση-επινεφριδια, δηλ η υποφυση διακρινει ελλειψη στην κορτιζονη και στελνει μηνυμα στα επινεφριδια να την παραγουν συνεχεια, με αποτελεσμα να υπερπαραγονται κι οι αλλες ομρονες χωρις λογο, το οποιο προκαλει και την υπερταση μεταξυ αλλων.

ζγα τα ωα, τιπτοα δεν ειναι, δεν ξερω σε τι σκοτεινη φαση ημουν με ολα αυτα και νομιζω οτι ειναι κατι τραγικο μη αντιμετωπισιμο κλπ....

ειναι που πηραν καιρο οι εξετασεις και το ακουσμα οτι θα κανεις αξονικη κλπ....

Αντε να βρειτε κι εσεις ακρη Τζενακι να ξερεις τι ειανι ακι να δεις πως θα το χειριστείτε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τωρα εχουμ εραντεβου με την αρμοδια αρχες Γεναρη κ μας ειπαν οτι ισως χρειαστει να γινει βιοψια στο δερμα τους ώστε να επιβεβαιωθεί η διάγνωση και να βρεθεί το ποσοστό του λειτουργικού ενζύμου.

Τατη εβγαλες καμια ακρη?

....

αυτό που έγραψες να διορθωθεί σε: ΝΑ γίνει βιοψία (δεν είναι τπτ) για ΝΑ επιβεβαιωθεί η διάγνωση και ΝΑ βρεθεί το ποσοστό λειτουργικού ενζύμου. Αυτό πρέπει να γίνει.

Α ναι στις 8 δεκ, μου το ειχες πει κιολας Λεγκουλι το ξεχασα το Μυρσινακι!!!!!!

ζγα τα ωα, τιπτοα δεν ειναι, δεν ξερω σε τι σκοτεινη φαση ημουν με ολα αυτα και νομιζω οτι ειναι κατι τραγικο μη αντιμετωπισιμο κλπ....

Ξεχάσα ρε γμτ την Μυρσίνη και χτες τίιιιποτα δεν είπα στο τέλος έφαγα μια φλασιά!

Αθηνά χαίρομαι που άρχισες να του δίνεις την πραγματική του υπόστασηστο θέμα...

το σπίτι σώο και αβλαβες, η τούρτα της Αθηνάς υπέροχη και θα σας βάλω την φώτο κλου του πάρτυ για να δείτε τι σούργελο είμαι και τί φίλη έχω που με αποθανάτισε σε τέτοια στάση... α και η τούρτα της Αθηνάς επίσης είναι στο πλάνο!!!!

DSC_3275.jpg

το καυτό βιντεο με τον νικόλα έπεται...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

axaxaxaxax τι γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι φατσα, τι ηθοποιος ο Νικολής!!!!!!!!

κι ο Αντρικος μεγα πειραχτηρι κι αυτος!!!!!!

στη φωτο παραπανω φαινεται κι η Δαναη , ο Αγγελούκο, ο Ανδρεας και το Ρηνιω μου λιγάκι!

Ωραία ητνα Τατη, πολυ ωραία, τα παιδακια απασχοληθηκαν πολυ αλλα και μετα που εφυγε η κοπελα ολα επαιζαν ομορφα ετρωγαν κλπ δεν ειδα καγκουριες! χαχαχαχαχα

μετα εμενα κοιμηθηκαν 23.30 παντως ειχα υ[περενταση!

η Αννα ειπε φοβερη αττάκα, "δεν μπορω να το πιστεψω ποσα παιδια ειναι στο δωματιο μου, το κεφαλι μου θα σπασει!" χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

χρονια πολλά στην Αννούλα και στο ζουρμπουρλιδικο Μυρσυνακι !

γαμω τα βιντεακια μα τι σουργελα που ειναι, ο Αντρικος ειναι κλώνος σου Τάτη

γεια σου γιουπιδιο!

χθες στολισαμε το δεντρο και απο εκεινη την ωρα ξεστολιζουμε -στολιζουμε , ξεστολιζουμε στολιζουμε ,ξεστολιζουμε στολιζουμε..μεχρι να σπασουν ολα τα στολιδια και να αρχισουμε να μαδαμε τα κλαδια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Kαλημέρα! Ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια κοριτσάκια.

Αυτή τη στιγμή είναι στο χειρουργείο, και μάλλον θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Λέγκω να χαίρεσαι το γλυκό σου Μυρσινάκι. Με συγκίνησες! Θέλω κι άλλο μπεμπέ...

Τζένη όλα καλά να πάνε με τις εξετάσεις σας.

Γειά σου Γιουπάκι!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...