Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αθηνάαααα μην σκας σουπα όλα καλά θα πάνε θα παίρνεις το χαπάκι σου (και εγώ παίρνω Τ4 για θυροειδή) και σούπερ...

επίσης επειδή όσον αφορά την κληρονομικότητα έχω γίνει ζεν γιατί το έχω δει το έργο και ως παιδί και ως γονιός με κάτι που έχουμε, ας είναι τόσο και να μην είναι τίποτα άλλο, και να μην τους τύχει τίποτα άλλο και να είσαι πολύ ευχαριστημένη... χμ, δεν τα λέω καλά, ελπίζω να κατάλαβες!

Χτες ρωτάω την Άννα που είναι ο μπαμπάς και μου λέει "ε που είναι, στο μπαλκόνι, τσιγάρο τηλέφωνο!" χαχαχα και από τότε τον φωνάζω έτσι!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

χαχαχαχαχα σωστη η Αννα!

Μυρτω αυτο το γονιδιακο(ετσι θα το λεω ειναι και εφετζιδικο χαχαχαχα) τι ειναι....

το λοιπο εχω μια ορμονικη διαταραχη(η οποια προκαλει και την υπερταση) επρεπε να αποκλειστουν επιβεβαιωθουν χιλια δυο γιατι αυτη η διαταραχη προκαλειται απο 3 λογους.... ε αποκλεισαμε τους 2 πρωτους και μας εμεινε η τριτη περιπτωση που ομως ειναι εκαιρετικα σπανια(2%) και ειναι θεμα καποιας μεταλλαξης γονιδιου, κατι δεν μεταβολιζεται σωστα κατι τετοιο.... δεν μου τυχαινε κανα τζοκερ καλυτερα? χαχααχαχα

Απλα επειδη και παλι ειναι οριακο πρεπει να το επιβεβαιωσουμε εκ νεου γενετικα αυτη τη φορα(μαλλον στο παιδων η σε ενα ιδιωτικο θα μου πει)

Ενταξει μποτομ λάιν, αυτο που λεει και η Τατη μας, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.

φφφφφφιιιιιιιιιιιιιιιιιιιου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλα ο αη βασιλης φετος θα κανει συμβολαιο με τη mattel και η Στεφανια τη ποπ σταρ ζητησε, εμεις την εχουμε σε σιντι , μες τη πγιοτητα και αυτη

Λεγκω το bodyglitter στειλτο προς τα δω ,η στεφανια εχει μια βδομαδα που με πρηζει να της παρω "γυαλιστικο " να βαζει στο προσωπο της κ να γυαλιζει ,της εφερα ενα γυαλιστερο λιπστικ μου το φερε καπελο γτ δεν ειναι αυτο γυαλιστικο !

στην αγγελια της ελενης να προσθεσω οτι ζητουνται δυο ατομα και γω αρνουμαι να μπω σε χριστουγενιατικο κλιμα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αλο Βασουλιιιιιιιιιιιιιι

μιλησα και με το στεφανι σου στο τηλ!

Θα μου πει ο ντοκ πότε, θα ψαξει πρώτ το που. Δεν ειναι τιποτα αιμοληψια ειναι απλα βαριεμαι το περιμενε.

στο μεταξυ για να μη βαριεμαι θα κανω κι ενα χολτερ ενα μηχανημα που μετραει την πιεση ολο το 24ωρο ιιιιιιιιιιιιιιιιι γρια ξεκουτιαρα κατηντησα χαχααχαχαχαχαχαχα ελα να παρω και κανα ζαχαρακι τιποτις?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ελα μπειτε στο κλίμααααα εμείς στολίσαμε εδω και μαι εβδομαδα, τρελαθηκαν,,,, και εχουν τρελαθει με τα λαμπακια ουτε που πειραζουν το δεντρο τιποτα! (κουφο)

Ενταξει το υπολοιπο σπιτι δεν το εχω πολυ στολισει, σιγα οσο λιγοτερο τοσο καλυτερα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια!!

Κομάτια είμαι. Χτες είχαμε επισκέψεις, μετά πήγαμε σε πάρτυ, σήμερα έχουμε πάλι επισκέψεις, έχω λιώσει στο μαγείρεμα και στο καθάρισμα :lol:! Αλλά τα ζουζούνια περνάνε καλά και μ'αφήνουν ήσυχη οπότε όλα καλά.

Αθηνούλι κι εγώ έχω ένα τέτοιο γονιδιακό. Όχι αυτό που έχεις εσύ, αλλά και το δικο μου εφετζίδικο είναι :P Aφού δεν είναι σοβαρό, όλα καλά κοριτσάκι ((()))

Λοιπόν, η Μυρτώ θα γράψει βιβλίο κι εγώ θα κάνω κόμικ. :) Ειδικά με τις ιστορίες της Λέγκως θα κάνουμε χρυσές δουλειές :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Χτες ρωτάω την Άννα που είναι ο μπαμπάς και μου λέει "ε που είναι, στο μπαλκόνι, τσιγάρο τηλέφωνο!" χαχαχα και από τότε τον φωνάζω έτσι!

Αχαχαχαχαχαχαχ!! Μήπως ήταν η μαμά μου στο μπαλκόνι σας? :lol:

Άσε μαίρη ο μικ μιλάει γύρω στις 6-7 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, για τη δουλειά του βέβαια αλλά του αρέσει να διανθίζει και την συζήτηση... έχει ανοίξει αυλάκι στο μπαλκόνι!

άσε που εμείς διάλογο μηδέν, αφού καλύτερα σκέφτομαι να μην ήταν εδώ (γυρνάει στις 19 μέσο όρο και μετά αρχίζει τα πάνω κάτω στο μπαλκόνι μέχρι τις 22), τα παιδιά τον βλέπουν αλλά δεν του μιλάνε, και εγώ πρέπει να κάνω τα πάντα. Δεν είναι ποτέ 100% μαζί μας ρε γμτ...

έχουμε 5 ψωρολαμπάκια στο δέντρο (το οποίο φέτος είναι στα χειρότερα του εβερ) μάλλον πρέπει να πάρω κι άλλα .... ουφ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Άσε μαίρη ο μικ μιλάει γύρω στις 6-7 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, για τη δουλειά του βέβαια αλλά του αρέσει να διανθίζει και την συζήτηση... έχει ανοίξει αυλάκι στο μπαλκόνι!

άσε που εμείς διάλογο μηδέν, αφού καλύτερα σκέφτομαι να μην ήταν εδώ (γυρνάει στις 19 μέσο όρο και μετά αρχίζει τα πάνω κάτω στο μπαλκόνι μέχρι τις 22), τα παιδιά τον βλέπουν αλλά δεν του μιλάνε, και εγώ πρέπει να κάνω τα πάντα. Δεν είναι ποτέ 100% μαζί μας ρε γμτ...

έχουμε 5 ψωρολαμπάκια στο δέντρο (το οποίο φέτος είναι στα χειρότερα του εβερ) μάλλον πρέπει να πάρω κι άλλα .... ουφ

Kάποιον μου θυμίζει... μήπως είναι Καρκίνος στο ζώδιο; (άσε που πλέον όταν μιλάνε τα παιδιά μου στο τηλέφωνο πάνε κι αυτά πάνω κάτω και μου σπάνε τα νεύρα! Να προετοιμάζεσαι κι εσύ γι αυτό!:rolleyes:)

Να χαίρεσαι την Αννούλα την ομορφούλα ξανθούλα!!!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Kάποιον μου θυμίζει... μήπως είναι Καρκίνος στο ζώδιο; (άσε που πλέον όταν μιλάνε τα παιδιά μου στο τηλέφωνο πάνε κι αυτά πάνω κάτω και μου σπάνε τα νεύρα! Να προετοιμάζεσαι κι εσύ γι αυτό!:rolleyes:)

Να χαίρεσαι την Αννούλα την ομορφούλα ξανθούλα!!!

Και στο τηλέφωνο θα μιλάνε, και στο μσν, και δε θα μας αφήνουν σε λίγο να μιλάμε μεταξύ μας γιατί θα κάνουν κατάληψη στο πισι ;)

Φελινάκι να χαίρεσαι την όμορφη και γλυκιά κορούλα σου.

Κοριτσια... αν μπορείτε στείλτε λίγη θετική ενέργεια. Ο ξάδερφός μου χτύπησε με τη μηχανή και είναι άσχημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...