Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Η κουκλίτσα μου έχει 2-3 μέρες που καταφέρνει να κάθεται για αρκετή ώρα και να παίζει με αποτέλεσμα να τα έχει "παίξει" η μανούλα από χαρα - κουκουβάγια με τα όλα της :tongue:

Τί όμορφο που είναι να τα βλέπεις να μεγαλώνουν, να σε βλέπουν σιγά - σιγά, να πιάνουν, να κάθονται, να μπουσουλάνε, να λένε τις πρώτες τους λεξούλες.......

:rolleyes: Με έπιασε το ρομαντικό μου, αλλά είναι φορές που μου έρχεται να την σφίξω τόσο πολύ στην αγκαλιά μου :D

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τι να πω δηλαδή;;;;

που δεν υπάρχει ούτε μία θεσσαλονικιά στο καφέ;;;;

νομιζω πως και η evi_mik ειναι στην θεσσαλονικη (αν δεν κανω λαθος);)

εδωωω ειμαι κ γω! σας παρακολουθω καιρο (μην παρεξηγηθω;)) αλλα δεν αποφασιζα να γραψω.

καλησπερα κ επισημα λοιπον, ειμαι και γω μανουλα της μικρης ζουζουνας(φωτο).

το τοπικ εχει γεννητουρια βλεπω , με το καλο κ με εναν πονο..

και στις εορταζουσες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ..

καλως ηρθες stellas!!!!:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Δίνω και πάλι το παρόν!!!!!

Εγώ έχω μία της Miele, η μαμά μου έχει ένα μαραφέτι που πλένει τοίχους, χαλιά με ατμό, και μία φορά τον χρόνο μου το δανείζει (να περάσει τα χαλιά η κοπέλα, μην φανταστείτε ότι κάθομαι εγώ...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

πάντως σχετικά με τα χαλιά, εγώ δεν έχω ειδική σκούπα, και η κοπέλα που έρχεται τα κάνει 1 φορά το χρόνο ένα κόλπο με ξύδι και γίνονται πολύ όμορφα, καθαρά και γυαλιστερά

Διαφημίσεις

evi_mik sorry δεν ειχα δει πως απαντησες!!

Κοίτα, κάποιοι λενε ότι χρησιμεύει αυτό για να ανακουφίζει τα ούλα πριν και κατά τη διάρκεια της οδοντοφυίας. Δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα κάτι τέτοιο. Εμείς πιο πολύ της το κάναμε για να της γίνει συνήθεια, οπότε να μην παιδευτούμε μετά. Δεν θυμάμαι ακριβώς ηλικία, μηνών ήταν πάντως, απλά της το προσθέσαμε στη βραδινή ρουτίνα. Μπάνιο, "χτένισμα", δόντια, θηλασμός. Υπάρχουν και κάτι ειδικές λαστιχένιες οδοντόβουρτσες, εμείς χρησιμοποιούσαμε μια απλή και νεράκι. Κοίτα μόνο να έχει μαλακές τρίχες και όσο πιο μικρό κεφάλι γίνεται για να μην πνίγεται. Και βέβαια βοηθάει άν έχει δει και τους γονείς να το κάνουν, αν τις φυλάτε όλες μαζί κλπ.

Nαι καλέ! Εμάς είχε φτάσει να τρώει με τα ούλα λουκάνικο, παξιμάδι, τα πάντα ούλα! ;) Μάλιστα δεν τα ήθελε τα αλεσμένα καθόλου. Μειώνεται βέβαια η ποσότητα που τρώνε μόλις γίνει το άλμα, αλλά αυτά ξέρουν μια χαρά νομίζω πόσο τους χρειάζεται...

thx!!!θα παω να παρω αμεσα!!!!

οσο για τα μη αλεσμενα λεω να μην τα αρχισω ακομα αφου ειμαστε και αρκετα αδυνατες, και δε θα ηθελα να μου μειωσει και αλλο την ποσοτητα που τρωει...θα περιμενω λιγο ακομα!!!

Την έχω πάλι στο σπίτι άρρωστη, χθες βράδυ ανέβασε 39 και έκανε και εμετό:(

Όλα τα παιδιά είναι σπίτι, καθώς το σχολείο τους έκλεισε από χθες λόγω της γουρουνογρίπης:roll:

περαστικουλια σας!!!:(:(:(

κορίτσια θέλω τις γνώμες σας!!! Χελπ!!!

Θέλω να πάρω σκούπα και είμαι προβληματισμένη. έχουμε καταλήξει στη μάρκα -θα πάρουμε Karcher αλλά όχι στο μοντέλο. Να πάρω μια που να πλένει και χαλιά ή την απλή σκούπα που είναι πιο εύχρηστη;:confused:

Αυτή είναι η απλή http://www.karcher.gr/gr/Products/spti__kpo/skope_anarrfisi/ilektrik_skope_xir_anarrfisi/11955410.htm έχει φίλτρο HEPA12 κι είναι 200W. Το πολυμηχάνημα είναι αυτό: http://www.karcher.gr/gr/Products/spti__kpo/skope_anarrfisi/polykatharist/10811210.htm αυτή είναι 1400 W και έχει δυνατότητα καθαρισμού χαλιών και μοκετών έχει φίλτρο Eco (κατώτερο από το Hepa)

για πείτε γνώμες....

οπως ειπαν και οι αλλες κοπελες πιο πριν νομιζω καθοριστικο ρολο παιζει τι χρηση θελεις να της κανεις, ειναι οντως πολυ σημαντικο να ειναι ελαφρια ευχρηστη και μικρη αλλα αν εχεις πολλα χαλια και πολλα "ατυχηματα" στα χαλια και δεν τρελλαινεσαι να καθαριζεις και στα τεσσερα σαν μερικες μερικες....;););););):D:D:D τοτε πρεπει να παρεις τη μεγαλη.

εγω αν ειχα το αποθηκευτικο χωρο που χρειαζεται, τη μεγαλη θα επαιρνα γιατι εχουμε και σκυλο.

Είσαι ο άγγελος μου!!

ιδου και η δικια μου απορια:

εδωσα στη μικρη για 3-4 μερες καροτο το απογευμα σε κρεμα μαζι με το ρυζακι και μου εκανε αρκετα πιο σκληρα κ@κ@, το σταματησα και τωρα επανηλθαμε στα φυσιολογικα μας.(καροτο της βαζω και στη σουπα)

ειναι δυνατον το καροτο να της κανει σκληρα κ@κ@ μηπως ηταν συμπτωση ?? μου κανει εντυπωση:rolleyes::rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

γκαλατούλα, νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Τρεις φορές την ημέρα είναι πολύ καλές για να κρατήσεις την παραγωγή σου σε ικανά επίπεδα ώστε να θηλάζετε όσο ακόμη θέλετε. Εμείς τις τρεις φορές τις είχαμε κρατήσει πάνω από 6 μήνες. Τώρα ο Ιάσονας θηλάζει μόνο το πρωί (αλλά 2-3 φορές) και υπάρχει ακόμη γάλα... οπότε μην το σκέφτεσαι, άντε μπορείς να βγάλεις όχι μόνο το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι ;)

Μαριλενάκι μου μακάρι...αλλα γενικώς δεν θηλαζει πολυ... ναι μεν τρεις φορές αλλά απο λίγο...Θα δείξει, όπως και να χει καλά τα εχουμε καταφερει ολες μας και μπραβο! Να το θυμομαστε που και που ε?

Ντου ναι ακριβως εκει που λες ειναι η παιδικη χαρα, ισως την ειχαν καλυψει λογω βροχης? Εμεις πηγαμε τριτη απογευμα δεν ειχε καθολου κοσμο.

Ελένη ευγε στην τσουλουφιτσα!!! Μεγαλώνει με το γαλατακι της μαμουλας!

Φευφω με φωναζει το καθηκον...μουτς!

eNeap2.pngTSzHp3.png

palladin το κολπο με το ξυδι ειναι πολυ απλο: λεκανιτσα -νερακι -ξυδι- βουρτσα -ελαφρυ τριψιμο και βουαλα!:D

ντιες κ εγω την ιδια απορια ειχα αλλα τελικα το καροτο οταν βραζει αποκτα συσταση σαν της πατατας. να μην πω για το ρυζι , ειναι γνωστο στουμπωτικο, εμεις το εχουμε καταργησει:rolleyes: αν της βαλεις ρυζακι με ξερο δαμασκηνο;ή κολοκυθα;

Χρονια πολλα στην Αννουλα τη γλυκια!

ρενε μπραβο σας κ σε ανωτερα!:tongue::D

Στελλα γεια σου κ απο δω;)

να μην ξεχνιομαστε (θεμα :ανακυκλωση) http://exarchia.pblogs.gr/2009/12/kyriakh-13-12-sto-theatro-exarheiwn.html

ιδου και η δικια μου απορια:

εδωσα στη μικρη για 3-4 μερες καροτο το απογευμα σε κρεμα μαζι με το ρυζακι και μου εκανε αρκετα πιο σκληρα κ@κ@, το σταματησα και τωρα επανηλθαμε στα φυσιολογικα μας.(καροτο της βαζω και στη σουπα)

ειναι δυνατον το καροτο να της κανει σκληρα κ@κ@ μηπως ηταν συμπτωση ?? μου κανει εντυπωση:rolleyes::rolleyes:

το καρότο δεν έχω ακόυσει να κάνει δυσκοιλιότητα, αλλά ας πουν και οι έμπειρες. Πιο πολύ ύποπτο το ρύζι μου φαίνεται. Αλήθεια, πώς και συνεχίζεις με το ρύζι; Δεν τρώει άλλα, πχ baby muesli, τραχανά, γιαουρτάκι;

Διαφημίσεις

εγώ τι να πω δηλαδή;;;;

που δεν υπάρχει ούτε μία θεσσαλονικιά στο καφέ;;;;

εσυ αμα θες συναντηση, κανε καμια ωρα δρομο την παραλλη εβδομαδα κ θα σου κανω εγω μια πριβε στο Ελατοχωρι πιεριας!!!

Σου μιλάει η υποχόνδρια με κατάλοιπα από την παιδική της ηλικία. που μέχρι να γεννήσει τον Αλέκο έπλενα τα χαλιά κάθε βδομάδα. (στα τέσσερα και έτριβα, και με την κοιλιά!!!!!!!)

Κάνω προσπάθειες πάντως και τα έχω καταφέρει...

εσυ υποχονδρια???? οντως τα εχεις καταφερει τελεια! Θελω να κανεις εντατικα μαθηματα στον αντρα μου σε παρακαλω. και δυστυχως αυτος δεν ειναι με τον εαυτο του υποχονδριος (εκτος οτι πλενει τα χερια του 80000 φορες) αλλα με τους άλλους!!!

Ντι ες, το καροτο ειναι στουπωτικο (και το ρυζι ακομη περισσοτερο, αλλα μεχρι τωρα ειναι οκ, ε?). Αμα δεν της κανει δυσκοιλιοτητα, συνεχισε να της δινεις. η ανηψια μου που εχει αλλεργια στο καροτο, ετσι κ φαει την παραμικρη ποσοστητα, στουπωνει τελειως για μερες.

ουφ, εφαγε μαι σουπα η δαναη απο το κρεβατι μοας, ουτε που καταλαβε απο που της ηρθε.... Ηταν ολη τη μερα αυπνη κ νυσταζε (ειχε παει 10 βεβαια παλι) κ καθοταν στην ακρη του κρεβατιου μου κ πηγε να ακουμπησει (δε ξερω που) κ βρεθηκε με το κεφαλι κατω.... Εννοειται οτι βελαξε απο το κλαμμα κ εκανε αμεσως εμετο... ευτυχως μετα ηταν μια χαρα. θελω να ελπιζω οτι ο εμετος ηταν απο το κλαμμα κ επειδη ειχε παραφαει κ ειχε πιει κ λιγο πριν γαλα. θα την ξυπνησω κ κανα δυο φορε μες στη νυχτα να δω πως ειναι!

ντου, στις 8 γυρισα σπιτι....

Πηγα γυναικολογο κ εκανα το τεστ παπ. η ψωναρα ο γιατρος μου παλι ευλογουσε τα γενια του για την "καλη" δουλεια που μου εκανε....

σωστή η DaF, το κατέχει το θέμα χαλί!

πώς φαίνεται η καλή νοικοκυρά που είναι δούλα και κυρά:P

άσχετο: αύριο έχουμε ραντεβού με την παιδίατρο (την καλή;););););))

(πώς ήταν στους απαράδεκτους το συνθηματικό "η Παπαρήγα η καλή")

Οιοιοιο αφρονταιτ, δωστης ένα φιλί στην τσαχπίνα μας...

Εμείς κοιμηθήκαμε τώρα μετά από κλάμα (γιατί ήθελε να παίξει πάλι με τον μπαμπά) και άυπνοι όλη μέρα.... Βελτίωση από χτες από 24.00 στις 23.00... Τί να πω;;;;

Εντωμεταξύ 2η μέρα κλειστός ο παιδικός, τα νεύρα τσατάλια όλων μας...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γειά σας!!!

Και η Λήδα με δυσκολία κοιμήθηκε, δε μας είχε δει όλη μέρα και ήθελε ''παλέα''...Λογικό το βρήκα το αίτημα, κάναμε τρελές αγκαλίτσες!

Ο αδερφός μου έχει γουρουνογρίπη, και την περνάει μάλλον ήπιο, ανεβάζει το βράδυ πυρετό και παίρνει μόνο αντιπυρετικά....Εντωμεταξύ σκεφτόμαστε όλους αυτούς που του εύχονταν και τον φιλούσαν στη γιορτή του! Λέτε να έχει σπείρει την καταστροφή;;;

Φιλάκια!!!!Αφροδιτούλι ένα φιλάκι στη Δανάη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...