Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τι είναι αυτό Αθηνούλι;

Τους μιλάει και καλά ο Αη Βασίλης;

Το παιδί μου θέλει κούκλα ποπ-σταρ να του ζητήσει!

Να τόση πγιότητα το ποτίζω το παιδί γιατί να μη μου βγει λίγο πιο εκλεπτισμενο, σαν το Θοδωρη ας πούμε με τα σκι και τα βιολιά του;

Η μάνα ποτέ δεν ικανοποιείται. Τελεία και παύλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζητείται κυρία ή κύριος (οι κύριοι να είναι ηλικίας 25-30) που να αναλαμβάνει, στολισμό δέντρου, σπιτιού, δημιουργία χριστουγεννιάτικου πνεύματος, παρασκευή όλων των παραδοσιακών χριστ/κων εδεσμάτων, συγγραφή γραμμάτων στον Αη Βασίλη, ευνοχισμό τέκνων όσον αφορά τα δώρα που θα ζητήσουν καθώς και αγορά των δώρων.

Αμοιβή ικανοποιητική, για πληροφορίες κάντε ριπλάι στο ποστ.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

xaxaxaxaxaxaxaxa α να χαθειτε με πνιξατε απο τα γελια! χαχαχαχαχαχαχα

Α Μυρτω μην ανησυχεις απο πγιοοοοτητα, η ΕΙρηνη μου ζηταει κεφαλια κουκλας(σαν αυτα που μαθαινουν οι κομμωτριες) για να τις χτενιζει λεει γιατι θελει να γινει κομμωτρια οτνα μεγαλωσει!!!! Ντοινγκ και κομμωτηριο παω 1 φορα το χρονο χαχαχαχαχα που της κολλησε δεν ξερω.

Ελένη την κάνω γαργάρ την αγγελία, δεν θα βρεις ευκολα να το ξερεις χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

πολυ ποιοτητα βρε κοριτσια!!! εμας ζητησε hot wheel δεινοσαυρακια γι αυτον κ οτι θελει γιατον αδερφο του. Μετα το αλλαξε το δωρο του Νικολα να ειναι λεει lego.

Περσυ ειχε φαγωθει ηθελε να παμε για σκι λες κ εχουμε παει πολλες φορες η ξερουμε, φετος το ξεχασε ζηταει να παμε στην συναυλια του παπακωνσταντινου για να ακουσει ζωντανα τα εφηβα γερακια ( εχει κολλησει ενα σι ντι στο αυτοκινητο κ παιζει μονο αυτο απο τις πολλες φορες που το εχουμε ακουσει, καθε πρωι που παμε σχολειο κ το μεσημερι επισης κ γενικα οπου παμε εχουμε στανδαρ μουσικη υποκρουση δεν ακουμε τπτ αλλο) κ χτες θυμηθηκε οτι εχουμε πολυ καιρο να παμε στο αττικο ζωολογικο παρκο να δουμε τα δελφινια. ...

μα καλα κομμωτρια ???? χαχαχα που να δεις τα μουτρα του κουνιαδου μου οταν του λεει ο γιος του πως οταν μεγαλωσει θελει να γινει καραγκιοζοπαιχτης .... ( αυτος πολιτικος μηχανικος) ...

ελεν την αγγελια κανω πως δεν την διαβασα

Διαφημίσεις

Εντομεταξύ γιατί ο θοδωρής βγάζει τα σπασμένα στο γράμμα του αη βασιλη δεν ξέρω... ήθελε να ζητήσει σκι... "ρε άνθρωπε δεν έχουμε κανει ποτέ, που να κάνουμε στη φορμίωνος σαββατοβραδο;"... "καλα θα ζητήσω βιολι!" Υστερα απο σκληρές διαπραγματεύσεις και ακράδαντα επιχειρήματα τύπου "παιδί μου είσαι χαζό; τι να το κάνεις το βιολι; αχ δεν μπορώ, θα με πεθάνετε... αχ η καρδιά μου, χάνομαι, σβηνωωωω" καταλήξαμε στα αγαπητά σε όλους Playmobil... μην ακουσω αηδιες για ευνουχισμο των παιδιων:D

Ααα και εχθες στον παιδιατρο πέρασε το βασανιστήριο του Προκρούστη... ξεκινάει το μέτρημα... "70 πόντοι"

"αα ωραία γιατρε κόντινε"

"κόντινε...κόντινε;;;;; αποκλείεται" και ξεκινάει το τράβηγμα 71 πόντοι... κι αλλο τράβηγμα "οριστε 72 πόντους είναι το παιδι, πήρε ένα πόντο, στο λεγα" χαχαχαχα Τον λατρευω τον κύριο βασίλη!

Βρε Λέγκωωωωω! Με πέθανες!!

Πάντως ο Χρήστος είχε πάρει ένα βιολί της πλάκας στον Απόλλωνα, πολύ φτηνό, από πλανώδιο. Και την καταβρήκε ο ζουζούνος μου. Πριν απ'αυτό έπαιζε με το τσέλο της Φοίβης, και για να μην το καταστρέψει τι να κάνουμε, του πήραμε βιολί :lol:

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Ελενίτσα γιατί ν'ανησυχείς λε, αφού βγήκε μόνο του. Όλα καλά.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

xaxaxaxaxaxaxaxa α να χαθειτε με πνιξατε απο τα γελια! χαχαχαχαχαχαχα

Α Μυρτω μην ανησυχεις απο πγιοοοοτητα, η ΕΙρηνη μου ζηταει κεφαλια κουκλας(σαν αυτα που μαθαινουν οι κομμωτριες) για να τις χτενιζει λεει γιατι θελει να γινει κομμωτρια οτνα μεγαλωσει!!!! Ντοινγκ και κομμωτηριο παω 1 φορα το χρονο χαχαχαχαχα που της κολλησε δεν ξερω.

H Nεφέλη πάντως μου δήλωσε, οτι όταν μεγαλώσει θα γίνει καθαριστρια. Τουλάχιστον να βγάζει και κάποιος λευτά σ'αυτή την οικογένεια, γιατί εγώ κι ο Χρήστος σκιτσογράφoι, ο Απόλλωνας κι η Φοίβη μουσικοί, δε μας βλέπω καλά, θα πέσει πολλή πείνα :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Αθηνούλα δε φαίνεται τίποτα από τη διαδικτυακή σου κάρτα...

Το παιδί μου θέλει κούκλα ποπ-σταρ να του ζητήσει!

αααααα ωστέ υπάρχει κούκλα ποπ σταρ. Γιατί ο Ιάσονας μου είχε πει πως τα κορίτσια στο σχολείο συνέχεια ασχολούνται με τις πριγκίπισσες και πως η πριγκίπισσα ποπ σταρ είναι η χειρότερη.... αχχαχαχαχαχαχαχαχ.... ενώ ο Μακουήν είναι ο καλύτερος από την άλλη.... :rolleyes:

Ο Ιάσονας έχει γράψει εδώ και μια εβδομάδα γράμμα στον Αη Βασίλη κι έχει ζητήσει ποδήλατο.

Χλόη:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Α δεν ανοιγει το βιντεακι στο φουμπου?

http://magicsanta.ca/gateway.html?code=CNNOSE

καλα δεν ειναι κατι σπουδαίο, μπορεις να το κανεις πολυυυ πιο αστειο

δεν ξερω παλι αν μονο εγω μπορω να το δω

eNeap2.pngTSzHp3.png

H Nεφέλη πάντως μου δήλωσε, οτι όταν μεγαλώσει θα γίνει καθαριστρια. Τουλάχιστον να βγάζει και κάποιος λευτά σ'αυτή την οικογένεια, γιατί εγώ κι ο Χρήστος σκιτσογράφoι, ο Απόλλωνας κι η Φοίβη μουσικοί, δε μας βλέπω καλά, θα πέσει πολλή πείνα :lol:

χαχαχαχα βέβαια και με το καθάρισμα μη φανταστείς πολλά αλλά τουλάχιστον θα πεινάτε σε καθαρό σπίτι!

Ελένη η αγγελία σου μόνο απο άτεκνο και αμόλυντο (απο παιδια) άνθρωπο αν βρει ανταπόκριση:tongue:

Και που λέτε σκάει μυτη χθες ο θοδωράκης και μου λέει η έμμα μου έκανε δώρα... το ένα ήταν ένα κουτακι μπλε χρυσόσκονη και το δεύτερο Bodygliter... εντάξει παιδάκι μου γύρνα πίσω το bodygliter στη μαμα του κοριτσιου που θα το ψάχνει η γυναίκα και ας κρατήσουμε κάπου ψηλα το δεύτερο. Δεν είχα υπολογίσει όμως το σπαϊντερμαν και κατα τις τρεις βλέπω το νικολάκι να ρχετε χαρουμενος και να μου λέει κοιτα κοιτα. Κρατούσε τη χρυσόσκονη χωρις καπάκι και ακουω και φωνη απ'το θοδωρή "μαμα το κρεββατι μου γυαλιζει" Άρα έχουμε και λέμε ένα κρεββάτι, ένα χαλι κρεββατοκάμαρας και ένα κουζίνας, ένα τραπεζάκι παιδικο και ένα φαγητο σε άκρως εορταστική διάθεση! Όπως είναι τα πακετάρο (μαζί με τα παιδια και το βαζάκι χρυσόσκονης... μη σου πω και την έμμα με τα δωρα της) και τα στέλνω στην Κατσαφα, να πάει και προς βριλλήσια μερια το εορταστικό κλίμα... πρόστυχο;;;:cool:

χαχαχαχαχα κλαίω από τα γέλια, φαντάζομαι την Λέγκω με το παιδίατρο, τη λέγκω με τη χρυσόσκονη, τη λέγκω με το βιολί, τη μυρτώ να δημοσιεύει το βιβλίο μας... και να γίνεται ζάπλουτη... χαλάλι εγώ σου παραχωρώ τη πνευματική ιδιοκτησία των γραπτών μου!!

η άννα θέλει να της φέρει ο αη βασίλης ένα κουνελάκι ψεύτικο που κάνει όμως το πετ, το ταίζεις ψεύτικα καρότα και κάνει κάτι χουρ χουρ, που είδε σε κάποιο ιταλικό κανάλι αλλά μπήκα εδώ...http://shop.toyscenter.it/index.php?ctr=products&act=show&id=25190

και μας έφυγε η όρεξη για το βιρτουαλ πετ της άννας, της είπα ότι ειναι πολύ ακριβό και μου απάντησε "μα ο Αη Βασίλης θα το παρει, όχι εσύ" και με άφησε μ..... οπότε το γύρισα και άρχισα να της λέω κάτι δακρύβρεχτα ότι αν όλα τα παιδιά ζητούσαν από τον Άη Βασίλη τόοοοοσο ακριβά δώρα δεν θα είχε λεφτά ο αγιος να πάρει σε όλα και κάποια θα έμεναν χωρίς δώρο κλπκλπ και τώρα θέλει ένα ρούντολφ (τον πουλάνε στα χριστουγεννιάτικα και παίζει και την σχετική μουσική) οπότε ελπίζω να τελείωνουμε έτσι...

το κουνέλι είπε ότι θα της το πάρει η γιαγιά της στην ιταλία που θα πάμε...

έχω τη μπαρμπι ποπ σταρ σε διβιδι μυρτώ!!! αρκετά με τη ποιότητα, ζήτω το τρασ. σήμερα παίζαμε γκολφ στο σαλόνι, πως δεν έσπασε καμιά λάμπα απορώωωωω

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χαχαχα, καλά πάτε, συνεχίστε και θα το κάνουμε το μπεστ σελεράκι!

Δυστυχώς όλοι λείπετε οπότε δεν προβλέπεται παρτάκι....

..................(ένα μπράβο μόνο να πω, στη μαμά της Έμμας, και το body glitter.....σκέψου να είσαι μαμά και να έχεις ακόμα διάθεση να αστραποβολάς! Ένα φωτεινό παράδειγμα στην κυριολεξία!!!!)

Λεγκουλι σε πηρα τηλ αλλα μιλουσες, μην παρω τωρα και κοιμιζες κανα σπόρι???

Ενταξει πηγα ντοκτορ , τελικα μαλλον εχω αυτο το γονιδιακο (ρε γμτ βγηκε οριακο και πρεπει να κανουμε πιο εκειδικευμενη εξετασουλα) αλλα κατα πασα πιθανοτητα αυτο ειναι, αλλα οκ δεν ειναι τοσο σοβαρο οσο νομιζα, ουτε εχουν παρενεργεις τα φαρμακα, ειναι υποκατασταση στα νορμαλ επιπεδα και οχι φαρμακευτικη δοση....

ενταξει λιγο με στεναχωριε που τα παιδια το κληρονομουν αλλα δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο, απλη παρακολουθηση χρειαζεται.

Ολα καλα!

μουτς!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...