Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσακια!! Λεγκ εγω εχω παρει ενα υλικο αραχνη το λενε κ κοντινα μια φορμα του μητσου γιατι ως γνωστο ουτε βελονα δεν ξερω να πιασω στα χερια μου. βαζεις την αρχανη κ περνας με το σιδερο κ κολαει αυτο κ κοντενει το ρουχο.Λογικα θα κανει κ για να κολησεις οτι θες.

Τα ξωτικα δεν φορανε μαυρα η τα μπερδευω με τα καλλικατζαρακια?

Βαψαμε κ εμεις προχτες στολιδια απο αλατοζυμη .. εχετε ξαναδει δεντρο μαυρο-μπλε κ αστερι πολυχρωμο?αη βασιλη μωβ κ ρουντολφ ουρανιο τοξο ....... καλα δεν λεω περασε ενα απογευμα χωρις γκρινια ομωσ.μεχρι να τα ζυμωσω να τα κοψει να τα ψησουμε να τα βαψει παει περασε η μερα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους Νικολήδες!

Να χαίρομαι και εγώ τον καλό μου.

Σας έχασα, πάλι το σκασμένο σταμάτησε να μου στέλνει ειδοποιήσεις...γκρρ..

Μυρτώ respect! Είσαι μάγισσα πλανεύτρα με τα γραπτά σου!

Πλάκα πλάκα πριν 4 χρόνια τέτοιες μέρες με την κοιλιά τούρλα έτρεχα στο κέντρο για εξετάσεις και θύμιζε κρανίου τόπος...μέχρι και σε παπάκι ανέβηκα αναγκαστικά με την κοιλούμπα γιατί δεν γινόταν αλλιώς.

Μπράβο στον φαφούτη Αλέκο με τις ωραίες ατάκες!

Βάσω πολύχρονη! Που είσαι εσύ?

Τζένη είχες γενέθλια? Χρόνια πολλά!

Εμείς εδώ στο σπίτι είμαστε σε πολεμική φάση, ο Στέφανος έξει ξεφύγει εντελώς με το μωρό και έχω βαρεθεί να φωνάζω...κακώς I know, και μετά μεταμορφώνεται σε αγγελάκι και με κάνει να φαίνομαι τόσο μπιτς...Η Έλλη στέλνει φιλάκια με το χεράκι, μας κουνάει το δάχτυλο σε στυλ "οοοοοχχχιιι" και συνεχώς χορεύει (και χωρίς μουσική πλέον!)...και ανυπομονώ να γυρίσω στην δουλειά να ηρεμήσω λιγακι...:oops::oops::oops:

Ευγενία σε νιώθω! Κι εγώ στο μαγαζί όταν πάω, πάω με μεγάλη χαρά!

Που είστε λε κοριτσάκια? Είπα κι εγώ να κάνουμε λίγο παρέα σήμερα, και όλο λείπετε.

Ελπίζω να μη μου είστε θυμωμένες που δε μπαίνω συχνά. Ακόμα κι όταν δεν μπαίνω, δε σας ξεχνώ :)

Aχ τα 'χω παίξει απ'την κούραση σήμερα. Είπα να μαζέψω λίγο, αλλά ήθελα και ταυτόχρονα να κάνω λιχουδιές. Έφτιαξα κέηκ πορτοκάλι και τρουφάκια μιαμ μιαμ! Αλλά είμαι κομμάτια γιατί είχα και να κυνηγάω τον Απόλλωνα όλη μέρα, που εκεί που σκούπιζα πέταγε σταφίδες και τις πάταγε :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χρόνια πολλά στα Νικολάκια!!!! Και σε όποιον κοντινό σας έχετε!! Και εγώ το αδερφάκι μου έχω!

Ελένη, μεγιά την κουτσοδοντιά!!!

Μυρτώ, όντως, γράψε βιβλίο! Το 'χεις!!!!

Το νυφικό που κολλάει με το ξωτικο? Στον άρχοντα των δαχτυλιδιών θα παίξει?????:rolleyes::tongue::tongue:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Προλαβαίνω έ;;;

Λοιπόν χρόνια Πολλά στους νικόληδες μικρούς και μεγάλους!!!! χρόνια πολλά στο κολλητάρι μας, είπαμε λέγκω το λιγότερο που τους βλέπω αυτούς τους 2 είναι σε 12-15 χρόνια να φτιάχνουνε μολότοφ... (αυτό για καλό το είπα!)

μυρτώ σνιφ σομπ κλαψ θυμάσαι τη γιόγκα; (σκέψου τον ήλιο που ανατέλλει..)

ελένη η άννα έχει σκάσει που της είπα ότι του αλέκου του επεσε το δόντι, με έχει πρήξει με τα δόντια από πέρσι πότε και πότε θα της πέσουν ... εντωμεταξύ μάλλον τελευταία με τη λήδα την βλέπω αν κρίνω με το πότε της βγήκαν...

ρε κορίτσια εσάς τί ώρα κάνουν την γιορτή; γιατί εμάς την κανονίσανε για τρίτη 18/12 πρωί... χαλαρά, λες και κανένας δεν δουλεύει από τους γονείς... τί να πω τώρα, και αν δεν πάω θα αρχίσουν τα κλάματα και οι οδυρμοί...

σήμερα επιτέλους βάλαμε τα ράφια στο δωμάτιο που το έχουμε γραφείο (μετά από 3 χρόνια, και μάλλον λίγο πριν μετακομίσουμε) για κουρτίνες έχουμε καιρό, κάποτε θα γίνει και αυτό...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Προλαβαίνω έ;;;

σήμερα επιτέλους βάλαμε τα ράφια στο δωμάτιο που το έχουμε γραφείο (μετά από 3 χρόνια, και μάλλον λίγο πριν μετακομίσουμε) για κουρτίνες έχουμε καιρό, κάποτε θα γίνει και αυτό...

:lol: :lol: Ακόμα δεν έχουμε κρεμάσει τον καθρέφτη της συρταρίερας μου, κι ένα ράφι απ'το ικέα που έχουμε πάρει για φωτογραφίες, μετά από ένα χρόνο το χάρισε ο Χρήστος σ'ένα φίλο του :lol: Εμείς βέβαια είμαστε εδώ 1 χρόνο όχι τρία, οπότε έχουμε καιρό :lol:

Kαληνύχτα κοριτσούδια!

Αλήθεια μικρούλης δεν είναι ο Αλέκος που του έφυγε το δοντάκι? Η Νεφέλη τίποτα ακόμα.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!!!

εμας η γιορτη θα γινει την αλλη Παρασκευη 14/12 11 το πρωι κ αναγκαστικα θα παρω αδεια.... Εντομεταξυ λενε μετα θα συνεχισει το σχολειο δηλαδη απο το τελος της γιορτης κ μετα.Τι να το κανω αφου θα εχω παρει ηδη αδεια.Παντος θυμαμαι κ περσυ την ιδια ωρα ειχε γινει κ πολλοι γονεις ειχαν παει 2 ωρες αδεια ηρθαν για την γιορτη κ μετα φυγαν ξανα κ τα παιδακια παραμειναν. Παντος δεν λεει να μην πας στην γιορτη.Ο μητσος περσυ παρολου που πηγαμε σχετικα απο τους πρωτους,μολις πηγαμε τον ειδαμε ηταν στεναχωρημενος κ αγχωμενος κ οταν καταλαβε πως πηγαμε ηρθε κ μας ειπε πως ειδε γονεις να ερχονται κ εμεις δεν ειχαμε παει ακομα κ φοβηθηκε πως δεν θα παμε να τον ακουσουμε κ θα ειναι μονος.

Φετος εχει απο τωρα αρχισει να το λεει ποτε θα ερθετε στο σχολειο κλπ. Επισης περσυ τα παιδακια που ηταν να μεινουν οταν τελιωναν υτ αμαζευανε εσα σε μια ταξη να μην δουνε πως θα φυγουν οι γονεις τους κ αυτα θα μεινουν ενω αλλα παιδακια τα περνουν οι γονεις κ φευγουν .

οπως κ να εχει εμενα παλι με βλεπω να με πιανουν τα κλαματα .....

Καλικάτζαρους και ξοτικά έβλεπα στον ύπνο μου σήμερα... δεν βρίσκω και τα αφτια... που τα χω βάλει; μην είναι στη ντουλάπα; μην είναι στο πατάρι; μην είναι στα σκουπίδια; άβυσσος!

Το νυφικό; ποιο νυφικό μικρή μου τυροπιτα;

Τάτι στην πενταετία θα βάλετε και κάδρο!

Μαιρούλα στο χρόνο δικαιουσε να μην έχεις ανοιξει ακόμα κουτες:P

Μυρτεϊρο χέσε τις σκηνογραφίες και τα αυθαιρετα και πιάσε τη συγγραφή!!! Θα σου κάνω μια σελιδοποίηση άλλο πράμα :tongue:

Εχθες γύρισε ο γιωργάκος 9,30 και καθισαμε με τα παιδάκια και είδαμε ταινια και χαρήκαμε οικογενειακώς... μια χαρα ώρα το 9,30 δεν ξαναγκρινιάζω!

Αααα και γράψαμε τα γράμματα στον αη βασιλη... και τα βάλαμε στις καλτσούλες να έρθει να τα πάρει το ξοτικο... και μαντέψτε... ξέχασε να έρθει να τα πάρει! Ελπίζω σήμερα να το θυμηθεί :rolleyes:

Εντομεταξύ γιατί ο θοδωρής βγάζει τα σπασμένα στο γράμμα του αη βασιλη δεν ξέρω... ήθελε να ζητήσει σκι... "ρε άνθρωπε δεν έχουμε κανει ποτέ, που να κάνουμε στη φορμίωνος σαββατοβραδο;"... "καλα θα ζητήσω βιολι!" Υστερα απο σκληρές διαπραγματεύσεις και ακράδαντα επιχειρήματα τύπου "παιδί μου είσαι χαζό; τι να το κάνεις το βιολι; αχ δεν μπορώ, θα με πεθάνετε... αχ η καρδιά μου, χάνομαι, σβηνωωωω" καταλήξαμε στα αγαπητά σε όλους Playmobil... μην ακουσω αηδιες για ευνουχισμο των παιδιων:D

Ααα και εχθες στον παιδιατρο πέρασε το βασανιστήριο του Προκρούστη... ξεκινάει το μέτρημα... "70 πόντοι"

"αα ωραία γιατρε κόντινε"

"κόντινε...κόντινε;;;;; αποκλείεται" και ξεκινάει το τράβηγμα 71 πόντοι... κι αλλο τράβηγμα "οριστε 72 πόντους είναι το παιδι, πήρε ένα πόντο, στο λεγα" χαχαχαχα Τον λατρευω τον κύριο βασίλη!

Χαχαχαχαχα τρελλή, γελάω και με κοιτάει το παιδί σαν ούφο!

Να σας πω, τι βιβλίο μου λέτε, ελάτε να βγάλουμε τα μπεστ οφ του φόρουμ και θα γίνει τρελλό σουξέ. Θα μας κάνει τη σελιδοποίηση η Λέγκω και θα βάλουμε και μερικές αισθησιακές φωτό στα κάπως αδύναμα σημεία, αυτά ξέρετε με τις μύξες και τα τουρσιά!

Δε θέλω αντιρρήσεις, μια θυσία θα κάνετε, για την εισπρακτική επιτυχία!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τρελεεεεεεεεεεεεες σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωω

Χμμμμμ σηεμρα καναμε κοπανα, δεν ξερω γιατι, χωρις λογο τη κρατησα εδω τη ζουζουνα μου, τους εφτιαξα ζεστο κακαο και παθανε ντελιριο θα ζητανε συνεχεια!!!

Λοιπον κι εγω φετος πλειμομπιλ, μας εφεραν καποια ανθρωπακια απο αυτα που ειανι στο σακουλακι και ο μικρός εχει ξετρελαθει παιζει 2 24ωρα ασταματητα, πρωτη φορα ενθουσιαζεται τοσο....

Πολυ καλή ιδεα λοιπον σημερα να γραψουμε το γράμμα!!!

Εχουμε φτιαξει στολιδια, δεντρακια, μποτες, να μια ιδεα για σημερα!

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...