Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζα!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Μου έχετε λείψει πααααααρα πολύ!!

Αθηνούλι μπράβο για τα αποτελέσματα!

Βάσω χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!

Ελενη καταπληκτικός ο γαμπρούλης μου χαχαχαχα!

Λεγκούλι ελπίζω όλα να πάνε καλά με το Νικόλα. Σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια και πολλές αγκαλιές.

Εμείς όλα καλά. Εκτός απ'τα οικονομικά που τα φέρνουμε πολύ δύσκολα, όλα τ'άλλα οκ.

Η Νεφέλη πάει πρώτη, και της αρέσει πολύ το σχολείο (σε ποιόν έμοιασε αυτό το παιδί δεν ξέρω)

Ο Απόλλωνας έχει εξελιγθεί σε μεγάλο ζουζούνι!

Ακούστε διάλλογο που έκαναν χτες όταν πηγαίναμε στη μαμά μου να πάρουμε τις μπότες που αγόρασε για τη Νεφέλη.

Ν: Aπόλλωνα θα πάμε στη γιαγιά να πάρουμε τις μπότες μου. Εσύ δε θα πάρεις καινούρια παπούτσια.

Α: Αφού εγώ έχω ήδη καινούλγια παπούτθιαααααα

Ν: Ναι αλλά δεν είναι ωραία

Α: Eίναι τέλειααααα

N: Tα δικά μου είναι πιό ωραία

Α: θιγά το πλάμααααααα

χαχαχαχαχα τα λέει και ψευδά κι έχει πολύ γέλιο

Πάω να τον κοιμήσω. Φιλούμπες!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφυγε!!! Κοίτα και ήθελα να της κάνω αφιέρωση!

Κουμπαρούλα, αύριο έχουμε επέτειο! Πριν από 4 χρόνια γνωριστήκαμε και φυσικά έπρεπε να είναι η μέρα που έγινε το έλα να δεις στην Αθήνα!

Πριν 4 χρόνια που λέτε, γνώρισα το φαινόμενο Θοδωρής που με άφησε άναυδη και πανευτυχή που η δικιά μου κόρη πέρναγε την ώρα της καθισμένη σε μια λακκούβα με τα κουβαδάκια της, ενθουσιάστηκα με τα τσουλούφια της κουμπάρας που μου θύμιζε λίγο Πίπη Φακυδομύτη ( ως κοπλιμάν το λέω αυτό) έριξα ενα φθονερό βλέμμα στο έξτρα σμαλ τζην που φορούσε και έτσι άρχισαν όλα! Αν κάποιος τότε της έλεγε ότι θα γινόμασταν κουμπάρες θα είχε βγάλει φλύκταινες και θα είχε κόψει λάσπη, αλλά ευτυχώς δεν βρέθηκε κανείς!

Μουτς μουτς σε φιλώ λοιπόν τσουγκρίζω, γκλινκ, να ζήσουμε να ευτυχήσουμε και να μαστε εδώ μέχρι τα βαθιά γεράματα, σύντροφοι στην σκατοψυχία, βάζοντας τραγουδάκια και γκρινιάζοντας για τα παιδιά που πάλι μας φόρτωσαν τα εγγόνια!!!!

Πες μου τώρα, σου λέει τέτοια ο Ρέμπους; Δε σου λέει.

Μμμμμ ωραία τώρα έμεινα εγώ μόνη....σαν ανεμώνη!

Μαγειρεύω, είναι η βάρδια μου αύριο.

Πως τα καταφερνω να μαγειρεύω τέτοια ώρα μόνο εγώ το ξέρω...

Τα παιδιά ρουθουνίζουν, καλώς τα δεχτήκαμε....

Εφυγε!!! Κοίτα και ήθελα να της κάνω αφιέρωση!

Κουμπαρούλα, αύριο έχουμε επέτειο! Πριν από 4 χρόνια γνωριστήκαμε και φυσικά έπρεπε να είναι η μέρα που έγινε το έλα να δεις στην Αθήνα!

Πριν 4 χρόνια που λέτε, γνώρισα το φαινόμενο Θοδωρής που με άφησε άναυδη και πανευτυχή που η δικιά μου κόρη πέρναγε την ώρα της καθισμένη σε μια λακκούβα με τα κουβαδάκια της, ενθουσιάστηκα με τα τσουλούφια της κουμπάρας που μου θύμιζε λίγο Πίπη Φακυδομύτη ( ως κοπλιμάν το λέω αυτό) έριξα ενα φθονερό βλέμμα στο έξτρα σμαλ τζην που φορούσε και έτσι άρχισαν όλα! Αν κάποιος τότε της έλεγε ότι θα γινόμασταν κουμπάρες θα είχε βγάλει φλύκταινες και θα είχε κόψει λάσπη, αλλά ευτυχώς δεν βρέθηκε κανείς!

Μουτς μουτς σε φιλώ λοιπόν τσουγκρίζω, γκλινκ, να ζήσουμε να ευτυχήσουμε και να μαστε εδώ μέχρι τα βαθιά γεράματα, σύντροφοι στην σκατοψυχία, βάζοντας τραγουδάκια και γκρινιάζοντας για τα παιδιά που πάλι μας φόρτωσαν τα εγγόνια!!!!

Πες μου τώρα, σου λέει τέτοια ο Ρέμπους; Δε σου λέει.

Έλιωσααααααααα! :)

Διαφημίσεις

Μμμμμ ωραία τώρα έμεινα εγώ μόνη....σαν ανεμώνη!

Μαγειρεύω, είναι η βάρδια μου αύριο.

Πως τα καταφερνω να μαγειρεύω τέτοια ώρα μόνο εγώ το ξέρω...

Τα παιδιά ρουθουνίζουν, καλώς τα δεχτήκαμε....

Xαχαχ! Κι εγώ μαγειρεύω συχνά τέτοια ώρα. Για να πάρει η Νεφέλη φαγητό στο σχολείο.

Μόνο που ο Απόλλωνας δε ρουθουνίζει. Είναι στο πόδια μου και με κοπανάει μ'ένα πλαστικό σπαθί. :mrgreen:

Χαχαχα εντάξει έχω πειστεί πλέον ότι ο Απόλλωνας δεν είναι τόσο αγγελούδι όσο δείχνει!!!

Και άσε τα σάπια ότι μαγειρεύεις! Αφού όλα ωμά τα τρως! Αντε να' κοψες καμιά σαλάτα! :)

Tι κάνετε βρε κορίτσια? Σας πιάσανε τα συναισθημετικά??? Αλήθεια πάντως, πόσο καιρό τα λέμε ιντερνετικά? Είναι 4ετία περασμένη,ε? Και κάποιες από σας σας είχα πρωτοσυναντήσει με τον Μάνο μωρό και τώρα είναι 4,5! Αχ! Καλά λέτε ότι δεν θα αργήσει που θα σχολιάζουμε τις νύφες μας και το πως μεγαλώνουν τα εγγόνια μας!!!!!χαχαχα

Αθηνά, ευτυχώς καθαρή η εξέταση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά τελικά!

Λέγκω, για τα αγόρια μου ρωτάς... τα ίδια μόνο που και ο Παναγιώτης έχει μπει πλέον με τα μούτρα στην συμμορία...και μη σου πω ότι είναι και ο χειρότερος!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Αχ κι εγω συγκινηθηκα.... και γενικώς πολυ ειχα χαρει τις κουμπαριες που προεκυψαν απο το φορουμ.... να ειστε παντα αγαπημενες πρωην, νυν συμπεθεροκουμπαρουλες

Αχ κι εγω μονη σαν το λεμόνι, λειπει ο βαγγ, λειπει η ΕΙρηνη, ο μικρός κοιμαται απο τις 10, αλλα τον χαρηκα πολυ σημερα πηγε γιαγια η μικρή και τα περασαμε ομορφα τα δυο μας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ναι πάνω απο 4 χρόνια, με την Τατιάνα θα κλείσουμε πενταετία σε λίγο!

Είχαμε παει για γιόγκα με την Τατιάνα. Πολύ ζεν. Εγώ προσπαθούσα να μη γελάσω με την τύπισσα που μας έλεγε προσευχές στα ινδικά. Μετά μας είπε και πόσο πήγαινε ο μήνας και κόπηκε το γέλιο μου! Α, ναι είχαμε πγιότητα με την Τάτη, όχι σαν την άλλη, παλλαική εξέγερση με το καλημέρα σας! Είχαμε παει και στο Νάκα που κουβαλούσαμε τα βρέφη πέρα δώθε λέγοντας παιδικά τραγουδάκια! Αι λάβ λοβότομι!!! Μετά κατάλαβα τι σούργελο είναι κι αυτή!

καλήμερα!

καλα πεθανα απτο γέλιο, Μυρτω πεθαινω να διαβαζω περιγραφες σου εχεις σκεφτει να γραψεις βιβλιο? μαντευω και τον τιτλο που θα βαζες "τα απαντα μιας ακαματρας μανας"

γεια σου Μαιρουλα !τι κανετε εσεις ?καιρο εχουμε να τα πουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Γεια σου ρε Μυρτώ με τις ωραίες περιγραφές σου!

Χρόνια πολλά στο Νικόλα να είναι πάντα ένα τέλειο ζουζούνι! Να μη ξαναχρειαστεί εξετάσεις και να κωψοχολιάζει τη μάνα του με άλλα πράγματα!

Τζενάκι και ο δικός σου Νικόλας! Να τον χαίρεσαι! Ποιός άλλος? Ααα Ελίζα το σύζυγο να χαίρεσαι, για πείτε ποιον ξεχνάω?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...