Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

Μπραβο αθηνα που πηγε καλα το πραμα!

Οι μαμαδες πεθεραδες απλα δεν παιζονται. Αυριο θα κατεβουμε και μεις στους δικους μου και κανω απο τωρα ασκησεις αναπνοης... Μονο να μην τους μοιασουμε... Η αληθεια ειναι οτι κ αυτες αναγνωριση ζητανε που προφανως δεν την πηρανε οταν ηταν ο καιρος τους... Να εισαι ηρεμος και να εχεις κουραγια θελει να τους κανεις τα γουστα (προσωπικα δεν το καταφερνω). Οποτε λεγκουιν μια μερα που θα εχεις ορεξη παρε την εσυ τηλ, πριν σε προλαβει και βομβαδρισέ τη εσυ:

-Τι κανετε σημερα μητερα?

-Ε, τι να κανω, τρεχω κτλ

- Ε, μα κ σεις, πρεπει να ξεκουραζεστε λιγο, πως αντεχετε τοοοσα χρονια, με τρια παιδια, χωρις βοηθεια και με δουλεια, θα πεσετε κατω,πρεπει να ξεκουραστειτε... αυριο μεθαυριο θα πεθανετε, κουρασμενη θα φυγετε?

Δεν μπορει μετα απο αυτο θα σωπασει, θα αλλαξει κουβεντα, θα ρωτησει τι κανετε εσεις

-Τι να κανουμε, κρυωνουμε, δεν εχουμε και λεφτα για πετρέλαιο κ εχουμε ψοφησει... που να φτασουν τα λεφτα του γιωργάκη για ολα. Αφου εγω δεν δουλευω, οπως εσεις... Ευτυχως όμως που εχουμε και σας που βοηθάτε τοσο, τι θα γινόμασταν μονοι μας... Α, ναι και με το νικολα, ούι τι μας βρηκε... και αυτος ο θοδωρης δεν λεει να καταλαβει την κατάσταση και να του φερθει οπως πρεπει... θελει ενα χερι ξυλο να στρωσει...

Ενταξει φτανουν οι πρωινες κρυαδες....

Καλε ο κλαδος των εκπαιδευτικών αυτοκαταστρεφεται... Μας ελεγαν προχτες οι δασκαλες οτι απο το γραφειο το μονο που ασχολουνται ειναι να μην ανοιξει κανεναν νηπιαγωγειο ουτε λεπτο πριν τις 8 και να μην κλεισει η πορτα ουτε λεπτο μετα τις 8.15. Ουσια καμία...

Χα χα, εγω γλιτωσα απο στολή, η Δανάη θα ειναι αφηγητρια οποτε πρεπει απλα να φοράει απλά τα "καλά" της!

φιλω σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας,

που είστε,

πως πάτε με το κρύο;

ε, εντάξει, δεν έχει και πάρα πολύ,

είναι λίγο μελαγχολικα όμως....

Αφροδίτη φεύγεις; Α, ρε Δανάη πρωταγωνίστρια!!!

Αθηνά μπράβο, κοίτα να χαλαρώσεις τώρα και να σκεφτεσαι ευχαριστα πράγματα,

να ακούς ωραία μουσική, να πηγαίνεις καμιά βολτα με καμιά φίλη και να προσέχεις τον εαυτό σου!

Λεγκω, κανένα νεό; Πως είναι ο Νικόλας;

Βάσω, δε με πήρες, θα σε παρω μετά τις εξι που θα'μαι σπίτι....

Η αληθεια ειναι οτι κ αυτες αναγνωριση ζητανε που προφανως δεν την πηρανε οταν ηταν ο καιρος τους...

Αυτό είναι αλήθεια, μαζί με μια αίσθηση ότι έχουν χάσει πια τη χρησιμότητα τους οπότε πρέπει ανά πάσα στιγμη να τονίζουν τα πόσα έκαναν για να μην αισθάνονται ματαιωμένες....Ανθρώπινο, αλλά ανθρώπινο κι εμείς να χάνουμε την ψυχραιμία μας, ε;;;

Ρε μην τις ξεσυνερίζεστε τις πεθερές....Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό κι εγώ εκνευρίζομαι αλλά τα βλέπω να μας έρχονται... Γι αυτό κρατήστε πρακτικά και όταν θα γίνουμε γιαγιάδες θα δούμε τί θα γράφουμε...

Αλέκος φαφούτεψε και επίσημα, το έφαγε το δόντι μαζί με το μήλο!

Και ένα ωραίο που μου είπε σήμερα. Πάω να βάλω τη τσάντα του στο αυτοκίνητο για να πάμε σχολείο και μου λέει άσε μαμά θα την βάλω εγώ. και στο καπάκι, "Έχουμε και μια αξιοπρέπεια!"

Επιστρέφει και ο Χαβιέ σήμερα και όσο παράξενο και αν σας φαίνεται μου έλειψε....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι αλήθεια, μαζί με μια αίσθηση ότι έχουν χάσει πια τη χρησιμότητα τους οπότε πρέπει ανά πάσα στιγμη να τονίζουν τα πόσα έκαναν για να μην αισθάνονται ματαιωμένες....Ανθρώπινο, αλλά ανθρώπινο κι εμείς να χάνουμε την ψυχραιμία μας, ε;;;

εννοειται, εγω τρωω το αγγουρι τωρα κυρα μου, ναι οκ κ συ ζοριστηκες αλλα τωρα ζοριζομαι εγω, μπορουμε να ασχοληθουμε και με καποιον αλλο εκτος απο σενα??? Ειναι σαν να καιγεται καποιος και ζηταει βοηθεια και συ να καθεσαι να του λες πως ενιωσες εσυ οταν καιγοσουν... τουλάχιστον χαιρέκακο πως να μην εκνευριστείς...

"Εχουμε και μια αξιπορεπεια!" Χα χα τελειο!

Εγω ζηλευω παντως που σου λειπει κ ας σου φαινεται και παραξενο...

Οσο για τον ρόλο, όντως τρομερος! Ειδε φαινεται η δασκαλα οτι εχει στο αιμα της την υποκριτική και αποφάσισε να την κάνει ... αφηγητρια....

Αθηνα μου μπράβο για τα καλά αποτελέσματα... να φύγει και το γενετικο να χαλαρώσεις ρε κοριτσι!

Καλα απ'τις καλύτερες ατάκες έβερ ο αλεκουκος!!!

Ο νικόλας θα πάει ξανα για μαγνητική, όταν καταφέρουμε να βρουμε ραντεβου. Τουρνε στους γιατρους κάνω πάλι

Λενιω μου συγνώμη που δεν ήρθε ο γιώργος αλλά δυσκολο να έρθει γιατί τελειώνει κατα τις 11 και τις επόμενες ίσως και αργότερα αρα θα μου σπάσει το κεφάλι αν του πω να έρθει και γαι τα σακουλάκια. Άσε που δεν ξέρω αν θα προλάβω να κάνω τίποτα. Τρομάρα μου θέλω και παιδικο πάρτυ για τη μυρσίνη... παπάγια!

Μπορώ να χαιδολογήσω όποια το θέλει αρκει να μην μου κάνει ερωτήσεις ενδιαφέροντος μόνο και μόνο για να επικεντρωθούμε στο πολύτιμο εγώ της, είμαι πολύ κουρασμένη για τέτοιες μαλακιες. Επίσης απο άτομα του παλαι ποτε δημοσίου που πήρανε σύνταξη στα 50, ειχαν οχτάωρο, άδειες αργίες, γονικες, αξιοπρεπή δουλεια, αξιοπρεπη μισθό, ψηφίζανε και ψηφιζουν τιμημένη δεξια, δεν δέχομαι κλάματα και συγκρίσεις με τις εργασιακες συνθήκες που υπάρχουν τώρα.

Αυτο όμως δνε σημαίνει ότι δεν θα αναγνωρίσω κουραση που έχει περάσει η εκάστοτε μαμα, πεθερά, φίλη... Π.χ η πεθερα μου τραβάει ζόρι που εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ και εύχομαι να μην χρειαστεί. Έχει το αδελφακι της που είναι με καθυστέρηση και σιγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο απο οποιοδήποτε πιτσιρίκι παρόλο που ο σωτος είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Επίσης δεν πάβει να έχει μεγαλώσει τρία φοβερα παιδια και μακάρι να τα καταφέρω κι εγώ (που πολύ αμφιβάλλω)

Ουφ συγνώμη αλλά η κουραση μου έχει τεντώσει τα νεύρα, και βγάζω κακιες γμτ. Ολο νοιώθω ότι θα βάλω τα κλάματα αλλά ούτε αυτο δεν μπορώ να κάνω.

καν΄το, καν΄το το μετα ειναι σιγουρα καλύτερο ή στη χειροτερη το ιδιο με πριν. Αλλωστε και τη στεναχωρια πρεπει να την αποδεχομαστε και της δινουμε τον χρονο της. Αμα δεν το κανουμε βγαινει σε ειρωνια, κομπλεξ και αλλλα ασχημα που μετα πονανε περισσοτερο. Σκοατουλες...

τι θελουν να δουν απο την καπάκι μαγνητική, αν αλλαξε κατι μετα το συμβαν?

Αν κρινω απο τον γιωργο σιγουρα εχει μεγαλωσει υπεροχα παιδια, αλλα σε παρακαλω μην αμφιβαλεις καθολου για τα δικα σου, ηδη εχουν δειξει τον χαρακτηρα τους, και ξερεις πολυ καλα οτι ειναι υπεροχα.

Φιλια κοριτσι!

Λεγκουλι μου ου ου ου ου ου σε αγαπω.....

Ποτε θες να κανεις το παρτυ για τη μυρσίνη? Απο φουρνο ζητησες σακουλακια που λεει η Δανάη? Απο Κυριακή και μετά ειμαι δαιθεσιμη παντως για οποια βοηθεια χρειαστείς! (και το τουρτακι της ευχαριστως να ειναι το δωρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

εντιτ εγω νομιζω οτι το εχω αυτο το σπανιο γενετικο, δυστυχως, γιατι ειναι μεν αντιμετωπισιμο φαρμακευτικα, αλλα εχουν μακροχρονια συνεπειες τα φαρμακα αυτα καθώς και κληρονομείται στα παιδια.... δεν ειμαι σιγουρη ομως, εχω μια ελπιδα να με διαψευσει αυριο ο ντοκ.... ενταξει τι να γινει υπαρχουν χειρότερα, προσπαθω να μην χασω την ψυχραιμια μου τοοοοοσο αυτη τη φορα.... χαχααχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αααα για την μαγνητική νομίζω μπορώ να βοηθήσω;;; για πες μου τί χρειάζεται; έχει ξανακάνει; με Γενική Αναισθησία ή όχι; καλά ας σε πάρω τηλέφωνο καλύτερα (μόνη μου μονολογώ..)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Έλα μόλις κοίμησα παιδια γιατί δεν είχαν κοιμηθεί μεσημέρι και κάθησα... ιερή στιγμή!

Μαγνητική έχει ξανακάνει όταν ηταν 15 μηνών. Πήγα χθες σε έναν πολύ καλο που είναι στον μαγνητικό τομογράφο του αγια σοφια, με έστειλε ο βουδρης απ'το αγλαία. Αυτός μου είπε ότι η μαγνητική είναι αρνητική, αλλα την έκανε πολύ μικρός που ο εγκέφαλος ήταν ανώριμος και άρα μπορεί να φανούν κάποια πράγματα σε μια νέα μαγνητική. Το κιάρι είναι όντως οριακό και μάλλον θα έχει αποτραβηχτει αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Η μαγνητική σε αυτες τις ηλικίες γίνεται με ολική γιαυτό και είναι τόσο μακρινα τα ραντεβου... να σε κάνω μια μεταγραφούλα;

δηλαδή η άννα δεν νομίζω να τη καταλάβει καν την πρόταση του αλεκου... μμμ τί σημαίνει αυτό μούμπλε μούμπλε...

ωχούυυυυυ τί ασχολιόμαστε με τις πεθερές! στείλτε τες στην Ιταλία να ησυχάσετε κι εσείς!

τέλος παίρνω λέγκω

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Είμαι μονη σαν το λεμόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... που είστε; νοιώθω πτώμα αλλά δεν θέλω να κοιμηθώ γιατί μου φαίνεται θλιβερο... ταινία δεν θέλω να δω μόνη μου... ααα τώρα που είπα ταινία έχω μια ταινια που δεν έχω προλάβει να τη γυρίσω εδώ και μέρες, μάλλον θα τον ρίξει τον όροφο ο λευτεράκης στο βιντεο κλαμπ.

Καλά πάω να διαβάσω τον επιθεωρητή ρεμπους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...