Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλένα εγώ το έχω στα υπόψιν, είναι το θέατρο που θα πάμε μολις βρω κυριακή που να μην δουλεύει ο κολε για να κρατήσει τη μικρή.

Έχω ξυπνήσει απ'τις 5 με το μυρσινάκι, δεν κατάλαβα τι την έπιασε... το κάνει συχνα πυκνα αλλά είναι επειδή θέλει κακά της, σήμερα δεν ξέρω γιατί ήπιαμε καφεδάκι απ'το άγριο χάραμα. ΤΟυλάχιστον τώρα ξεράθηκε και φαντάζομαι θα μπορέσω να δουλέψω καμια ώρα ανενόχλητη γιατί ήρθαν οι καινουργιες διορθώσεις.

Εγώ ήθελα για την πέμπτη τα σακουλάκια γιαυτό ρωτούσα αν υπάρχει τίποτα στο σουπερ μάρκετ... θέλω να στείλω σοκολατάκια (με κουβερτουρα) στον παιδικο για κερασμα για τον νικολάκο.

Έχω και κάτι νεύρα με την αδελφή του κολε... μα κάθησε και είπε στους γονείς της για το νικόλα. Ενώ το μόνο που τους είχαμε πει ήταν ότι κάναμε ένα εγκεφαλογράφημα τυπικό, τον οκτώβρη. Όπως καταλαβαίνετε αρχίσανε τις μλκ ότι πρέπει να κοιτάξουμε το παιδι μας, εκείνοι ξέρουν κλπ κλπ... Θα αρχίσουν πάλι να έχουν ιδιαίτερη συμπεριφορά προς το νικολα και σκατό στο θοδωρη... θα γίνουμε πάλι κωλος με το γιώργο και θα είμαστε μια ωραία ατμοσφαιρα. Ξεκινήσανε το πρήξιμο και γιατι δεν ανάβουμε καλοριφέρ, και πρέπει ξανα μανα να σκεφτούμε τα παιδια μας.

Ασε που η μαμα του γιώργου κάθε ερώτηση ενδιαφέροντος είναι μία παγίδα, το παν είναι να μην απαντήσεις... ρωτάει "πωωω κοπέλα μου είσαι κουρασμένη" κάνεις το λάθος και απαντάς ναι... "αχ για να δεις τη τράβαγα εγώ... εγώ να δεις και δουλευα κι όλας... που να φανταστεις κπλ" ... κάνεις το λάθος και απαντάς όχι "ε καλα δεν ξέρω εγώ νομίζεις, δεν τα έχω περάσει; και δουλευα κι ολας και τι κουρασει είχα δεν φαντάζεσαι κλπ κλπ". Μα ακόμα και το παιδί της ο μόνος λόγος που τον ρωτάει είναι κάθε φορά για να του επαναλλάβει τι τράβηξε εκείνη για να τα μεγαλώσει. Απορώ πως γίνεται καποιος κόσμος να είναι τοσο πολυ εγωκεντρικος

Αφού έβγαλα την πρωινη μου σκατοψυχια αποσύρομαι να δουλέψω χαχαχαχα

καλημερα!!

Λεγκουλι φυμωτρο στην κουνιαδα!! ελεος!! καλα ολες οι πεθερες τα ιδια λενε!! κ εμενα η δικη μου αυτα λεει κ τονιζει πως αυτη δεν ειναι ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ!! κ ειναι τυχερη που εχω γιατι αυτη τα επλνεε ΟΛΑ στο χερι!! για να μαθουμε να μην γκρινιαζουμε!!

Για τα σακουλακια ξερω πως εχουνε κεντρο σε Μαμωνα , εχει κ ενα ηλεκτρονικο καταστημα στο Περιστερι αλλα τα χτυπαει σε τιμες.Εγω στην γιορτη Μητσου ηθελα να βαλω τα παγωτοχωνακια κ μου εδωσε ενας κυριος στην λαικη που πουλαγε καραμελες κ δεν μου πηρε κ χρηματα.Στα σουπερ μαρκετ δεν εχουν δυστυχως.

Εχει κ σε μαγαζι Βεφας η Παρλιαορυ αν εχεις κοντα σου.

Αθηνουλα περιμενουμε νεα απο τις εξετασεις σου!! ολα καλα να πανε!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Λεγκούλιιιιι!!! Δώσε! Πες τα όλα! Βγάλε από μέσα σου όλη τη σκατοψυχιά να χαλαρώσεις καλέ!

Καλά, όλες οι πεθερές τα ίδια λένε μου φαίνεται!

Εμάς κάθε φορά που κράταγε για καμιά μέρα κανένα παιδί (μέχρι το 3ο παιδί, γιατί μετά κοπήκανε αυτά) έλεγε ότι το παιδί έκανε κόκκινα μαγουλάκια που το κράτησε αυτή, ενώ σ' εμάς είναι χλωμά!:lol::lol: Στο τέλος, την προλαβαίναμε εμείς και της λέγαμε, ευτυχώς, τώρα που το κρατήσατε κοκκίνησαν τα μάγουλά του, γιατί σ' εμάς ήταν χλωμό!:mrgreen: Της χαλάσαμε τη διασκέδαση χιχιχιχχχ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γεια σου σοφάκι φαντομα!

Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό στο βασιλόπουλο απο σακουλοτέτοιο... δεν παίζει να κατέβω μαμωνα ή παρλιαρο, και επισης να κάτσω να κόψω ζελατίνα δεν υπάρχει περίπτωση.

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Κουμπάρα, οοοοοοοοοομμμμμμμμ!

Βέβαια βαθιά μέσα σου ξέρεις ποιά είναι η μόνη λύση: Κάνεις άλλο ένα παιδί για να την ταπώσεις για πάντα! Κομμένα τα ''εγώ που'χα τρία παιδιά''...

Για πείτε μου κάτι βρε παιδιά, δεν θέλω να επιτεθώ στον συμπαθή κλάδο των εκπαιδευτικών, αλλά γιατί βρε αδερφέ δεν ψηφίζουν απόγευμα; Τόσο εγκληματικό είναι να χάσουν μια ωρίτσα από τον ελεύθερο χρόνο τους; Εμείς γιατί ψηφίζουμε Κυριακή δηλαδή;

Anyway, αλλαγή θέματος, τραγουδάκι:

jEgX64n3T7g

Τι άλλο; Α, εγώ πρέπει να την ντύσω τη Λήδα νεραίδα της αγάπης, φουλ του κόκκινου. Και ενώ περίμενα ότι θα είναι κατενθουσιασμένη, μου είπε ότι ήθελε να ντυθεί καλικατζαράκι. Πέρσι που ήταν καλικαντζαράκι, μη σας περιγράψω τη γκρίνια που έφαγα. Έτσι, να προπονούμαστε και στα οοοοοοοομμμμμμμ.....

Ωστε κουστουμάκι θέλει ο Μήτσος! Λες να μου'ρθει η δικιά μου να μου ζητησει το φορεματάκι της Audrey Hepburn από το breakfast at tiffany's για το ρεβεγιόν;;;; Για να αρχίσω να ψάχνω το πατρόν....

Αυτά....φιλάκια πολλά.....

Καλά, όλες οι πεθερές τα ίδια λένε μου φαίνεται!

Εμάς κάθε φορά που κράταγε για καμιά μέρα κανένα παιδί (μέχρι το 3ο παιδί, γιατί μετά κοπήκανε αυτά) έλεγε ότι το παιδί έκανε κόκκινα μαγουλάκια που το κράτησε αυτή, ενώ σ' εμάς είναι χλωμά!:lol::lol: Στο τέλος, την προλαβαίναμε εμείς και της λέγαμε, ευτυχώς, τώρα που το κρατήσατε κοκκίνησαν τα μάγουλά του, γιατί σ' εμάς ήταν χλωμό!:mrgreen: Της χαλάσαμε τη διασκέδαση χιχιχιχχχ!

Καλά αυτά τα λέει και η ίδια μου η μάνα... δεν βγάζεις άκρη :|

Λεγκω όατν είναι να πας στείλε σήμα!;)

Για πείτε μου κάτι βρε παιδιά, δεν θέλω να επιτεθώ στον συμπαθή κλάδο των εκπαιδευτικών, αλλά γιατί βρε αδερφέ δεν ψηφίζουν απόγευμα; Τόσο εγκληματικό είναι να χάσουν μια ωρίτσα από τον ελεύθερο χρόνο τους; Εμείς γιατί ψηφίζουμε Κυριακή δηλαδή;

Kαλέ, ούτε απόγευμα δεν χρειάζεται! Μπορούμε να ψηφίζουμε στα κενά μας ή στο σχόλασμα ή πριν αν δεν έχουμε πρώτη ή τελευταία ώρα! Στο Κιάτο, όταν ήμουν έτσι το είχαμε κάνει! Θα πρέπει να ήμασταν το μοναδικό σχολείο πανελλαδικά που δεν έκλεισε για να ψηφίσουμε!

Ωραία τραγουδάκια βάζεις Μυρτώ! Καλά που είσαι κι εσύ, γιατί εγώ πλέον ούτε να ακούσω δεν προλαβαίνω!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ε, Μαριλένα, κοίτα τι βρήκα!

http://www.howcast.com/videos/400073-How-to-Make-an-Elf-Costume

ωραίο!!:D η δασκάλα βέβαια τα θέλει τοταλ μπλακ τα καλικατζαράκια αλλά θα κλέψω ιδέες για παπούτσια, αυτάκια... ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

έλα μου ντε!

ο Ιάσονας να δεις δράμα γιατί χάνει τη μέρα που θα είναι υπεύθυνος και τι θα κάνουμε τώρα..... :|

εμένα το παιδί μου πάλι έχει άλλη ιδιοτροπία με τα ρούχα. Αυτό με τα πουκάμισα που ήθελε να φοράει συνέχεια του'χει περάσει, τώρα θέλει να φοράει με πολλά χρώματα και σχέδια.... σήμερα πήγα να του φορέσω μια γκρι μπλούζα και μου είπε πως δεν του αρέσει καθόλου το γκρι. (καλά με το δίκιο του βέβαια το παιδί, αλλά που να τα βρω όλα αυτά τα χρωματιστά που θέλει να ντύνεται ουράνιο τόξο....)

Ώχου δράμα!!!!

Πάντως τους βγάζω το καπέλο! Τα βάζουν να κάνουν δουλειές και ενθουσιάζονται! Πως στο διάολο το κάνουν αυτό να το εφαρμόσω;;;; Να την χειροτονώ βασίλισσα του συμμαζέματος ή θα μου φέρει το στέμμα στο κεφάλι;

εγώ πάντως έχω δοκιμάσει πολλά κόλπα... τι ομαδούλες κάναμε και στο σπίτι, τι αυτοκόλλητα του πήρα για έπαινο.... τίποτα... μετά από μια βδομάδα κλάην... κι εγώ λοιπόν του αφήνω το δωμάτιο ακατάστατο όποτε καθαρίσω.... δικός του ο χώρος ας κάνει ό,τι θέλει... εγώ πάντως δεν στρώνω το δωμάτιό του αν δεν μαζέψει....:tongue:

Κοριτσακια μου, εκανα την αξονική χθες, με περιπετεια γιατι μου εκανε αλλεργικη αντιδραση το σκιαγραφικό! Πεταξα κατι καντηλες στη μουρη αλλο πραγμα μουρλια!

Ενταξει ευτυχως ητνα ηπιο και το αντιμετωπισαμε επιτοπου, πηρα και σημερα τα αποτελεσματα ειναι χωρις παθολογικα ευρηματα, οποτε τωρα μενει να τα δει ο ντοκ να προσπαθησουμε να ξεκαθαρισουμε τι συμβαινει.

Μου εφυγε ενα βαρος παντως, αυτο ειναι αληθεια. Σας φιλω πολυ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαλοου! Λοιπον, δεν προλαβαινω να γραψω ντιπ αλλαααά επειδη διαβαζω οτι παιδευεστε, σακουλακια ζελατινης εχουν ολοι οι φουρνοι. Εγω καθε φορα διαλεγω εναν, παω, πεταριζω βλεφαριδα και στο τελος μου τα χαριζουν. Χα. Παρτε και μια φρατζολα ψωμι και γινατε.

Α! Και χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν/γιορταζουν και Αθηνακι μπραβο για τις εξετασεις σου.

Φιλια σας, τρεχω.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...