Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στασου που πας !ειπα να μπω και γω μια μερα και λειπετε ολες

για κατσε να μου πεις εσυ που εισαι και ενδυματολογος ,η στεφανια ειναι αστερι στη χριστουγεννιατικη γιορτη ,μου ειπαν να φορεσει χρυσο φορεμα με αστερια ,πηγα λοιπον στα h&m πηρα ενα χρυσο το υφασμα ομως σαν δανδελα να φανταστεις το προβλημα μου ειναι τι αστερια να κολλησω που θα τα βρω οεο??/καμια ιδεα ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

βασω στασου μυγδαλα!! που εισαι μαρη? πολυχρονη κ ευτχισμενη φιλεναδα!!

Τι κανει η νυφουλα μου? Αστερακι διαβασα ε? Ο Μητσος ειναι νεος χρονος κ θελει να του παρω γραβατα κ κουστουμι γιατι τουτ ειπε η κυρια τπυ να ντυθει καλα !!! οιμε οιμε !! ακους Μυρτω ? Σιγα μην του παρω κουστουμι... αφου καθε μερα φοραει πουκαμισα τωρα που θελει να ντυθει υποτιθεται καλα τι θα φορεσει οεο? εγω τζιν ελεγα με πουκαμισο αφου θελει αχ τι τραβαμε με τα ψωνια μας. Η Μηδα τουλαχιστιν ειναι κ κοριτσι κ λογικο να ειναι κοκετα εμενα ο Μητσος ουφφφφ

Ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες.Γεννεθλιαζα το Σαββατο , 33 χρονων γαιδουρα εγινα....

Κοριτσια το ΣΚ ειχαμε παει χωριο κ ο Μητσος πηγε κ μαζεψε ελιες με τον πατερα του, εξτασιαστηκε δεν μπορειτε να φανταστειτε πως εκανε..Αφου χτες ξυπνησε αχαραγα μην τυχον κ φυγει ο πατερας του κ δεν τον παρει στο χωραφι.... Ελειωσε κ μετα ξεραθηκε στην επιστροφη στο αυτοκινητο κ με το που ηρθαμε εβαλε τον Τ κ κατεβασε κ εστησε το δεντρο κ σημερα ειμαστε για στολισματα .....

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας, πολυχρονεμενες μου! Να τα εκατοστησετε, Τζενη, βασσουλα, Φρυνούλα, Ντου και ποια αλλη ξεχασα που γενεθλαζει εδω κοντα?

Βασσουλα σμουτς!

Και μενα με αρεσε η παρασταση, ομορφη η γοργονα αλλα κ ο πριγκηπς αστερι! ο αγγελος δεν καταλαβε και πολλα, στη δαναη της αρεσε δεν την ειδα και ενθουσιασμενη ομως.

Αυτη την εβδομαδα εχω αδεια και ευελπιστω να χαλαρωσω λιγο τους ρυθμους! βρηκα κ ευκαιρια να ασχοληθω με τον συλλογο γονεων μπας και αλλαξουμε πατωμα στις αιθουσες.

σας αφηνω παω να υπογραψω τη διακύρηξη για να φερω τη ριξη!

Βασούλι μου γεννεθλιάζεις; Χρόνια πολλά και χαρούμενα μικρή μου τσαχπινογαργαλιαρα :-)

Αθηνάκο τι έγινε με τις εξετάσεις; πότε θα έχεις απαντήσεις;

Αφροδιτη μου καλή χαλάρωση

Σιγά μη δεν του άρεσαν του μητσάκου οι ελιές χοχο... άντε και του χρόνου κι ο νικολιος

Μυρτώ ξέχασα να σε αποθεώσω για τα μακαρόνια με τις λιαστες και την κάπαρη! Θέλω συνταγή μάστερ οφ ντιζάστερ

λεγκουλι σημερα το βραδυ θα παω για αξονικη, λογικα αυριο η μεθαυριο θα εχω αποτελεσματα.... θενκς και για το μηνυματακι! μουτς!!!!

Ιδωμεν! πω πω τι αερας ρε παιδια!

Παντως μεχρι ωρας μας βοηθαει ο καιρουλης....αχ μακαρι να κρατησει λιγααακι ακόμα αλλα βλεπω το γυρισε σε βοριαδακι...

μεσα στο σπιτι εχουμε 19 βαθμους ακόμα για να δουμε ποσο θα κρατησει, ευτυχως ουτε αιρκοντισιον δεν εχει χρειαστει να αναψουμε ακομα περα απο 1-2 φορες.

μπαι δε γουεη

http://www.logistiki-exelixi.gr/2012/11/20-20.html

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ενδιαφέρον αυτό για το πετρέλαιο αν και εμείς για την ώρα σκεφτόμαστε να μην βάλουμε.

Να ρωτήσω πλαστικά σακουλάκια διάφανα για γλειφιτζουρια που θα βρω; έχει στο σουπερ μάρκετ;

Καλησπερούδια!!! :)

Λεγουίν έναν τρυφερό ασπασμό στο τρυφερό σου μάγουλον και μια αγκαλίτσα στο μικρό Νικόλα! :)

Κορίτσια όποια ενδιαφέρεται για την παιδική παράσταση των Τσιριτσάντσουλων σας έστειλα πρόσκληση μέσω φατσοβιβλίου αλλά δέστε και εδώ http://www.tsiritsantsoules.gr/el/our-news/15-nea/199-astroapergia

http://www.tsiri.tv/?videos=%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-trailer

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...