Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αγχωθηκα παλι με το νικόλα. Ρε γμτ να ξέρουμε τι έχει να τελειώνουμε και όχι να είμαστε έτσι...

Τον βρήκε ο θοδωρης ξαπλωμένο στη τσουλήθρα να κάνει σπασμους... Τον πήρα αγκαλια οπου κατουρήθηκε και έχασε τις αισθησεις του. Μετα οταν συνήλθε τον ρώταγα αν χτύπησε και μου είπε όχι μόνο οτι κατουρήθηκε. Τι στο διάολο ήταν αυτό πάλι ρε γμτ... ήταν επιληπτικη κρίση; ήταν κράτημα; ήταν κάτι άλλο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ Λεγκουλι μου.... τους σπασμους τους ειδες εσυ? το κρατημα κανει σπασμους αλλα σαν τεντωματα , σνα να αγκυλωνει το κορμακι απο ο,τι θυμαμαι....

(((νικολακο μου)))

μην βαζεις ιδεες για κατι αλλο στο μυαλο σου, κανε λιγο υπομονη και παρε τηλ τον γιατρο αυριο.... εγω θα ελεγα και σημερα να επικοινωνουσες εστω με τον παιδιατρο?

Ευχομαι να ειναι ενα ακομα κρατημα ή κατι τυχαιο ανευ σημασίας....... ((())))

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε? πως περασατε χτες στο θεατρο?

Λεγκουλι μου τι κανει ο Νικολακης ? μιλησες με γιατρο?

Τατιανακι να τον χαιρεσαι τον Αντρικο σου ! Πολυχρονος να ειναι !!

Καλημέρα...

Μαρη αθηνά την ξεχυλωσες τη σελιδα... βγάλε αυτό το πράμα να ρθουμε στα ισια μας!

Να πάνε όλα καλά κοριτσάκι μου με τις εξετάσεις σου για να ηρεμίσεις και να πιεις ένα ωραιο καφε με τον έρωτα!!!

Απ'το πρωι μιλάω με τον ντοκτορ για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε

Τζενάκο μου γεννεθλίαζες μικρή μου;;; Κάτι τέτοιο είδα σήμερις... Κοτζαμ κοπελα έγινες κι εσύ μικρή μου τυρόπιτα! Πολύχρονη και ξεκουραστη και πολύ πολύ χαρουμενη...

Ροζακι όλα καλά; Τα θηριάκια σου;

Διαφημίσεις

Μπονζούρ!

Τζενη και Βάσω (Βάσω μας ακουουουουουουους;;;;;; ) χρόνια πολλά και χαρούμενα, όλο και πιο όμορφα σε πείσμα των καιρών.....

Κουμπαρούλα φιλί....και σε σένα και στο Νικολάκι....αν βγάλεις άκρη με τους γιατρούς γράψε μας κανένα νέο....

Η παράσταση ήταν πολύ ωραία, θα έλεγα ότι για τα μικρά δεν ενδείκνειται (η Τατη θα σας το επιβεβαιώσει, χεχε ).

Α, μου έχει κολλήσει και το τραγουδάκι :

xwEYyYntF0U

Η κόρη μου μόνο αυτογραφο δε μ'έβαλε να ζητήσω απ'τη γοργόνα, ρεζίλι. Εκτός που με έβαλε να της πω ότι ήταν καταπληκτική, ενώ εκείνη είχε κρυφτεί στα πόδια μου, μετά με ξέχεσε γιατί έκανα λάθος και δεν της είπα ότι ήταν όμορφη. Πφφφφ.....Τον πρίγκηπα ούτε να τον φτύσει.....

Αυτά τα ολίγα, βλέπω ότι όλες απουσιάζετε οπότε την κάνω! Μουτς!

Αχ Λεγκουλι δεν μπορω να το βγάλω, δεν κανει επεξεργασια, ουτε σβησιμο.

Αχ κι εμενα τα ιδια ολο για τη μικρή γοργονα ελεγε, και της εκανε εντυπωση που του εδωσε ενα μπατσακι στο μαγουλο οταν επεμενε να τη φιλησει (γκρρρρ απο ολο το εργο αυτο ελεγε χαχαχαχαχΑ)

Για παιδακια δημοτικου ειναι μια χαρα πιστεύω, εμενα μου αρεσε παρα πολυ και το τραγουδακι αυτο Μυρτω, το ακουσαμε τυχαια εχθες στην αγγλικη βερζιον ακι το αναγνωρισε η Ειρηνη αμεσως! ντοινγκ!

Τζενη εχεις κι εσυ γενεθλια? Να σας χαιρομαστε λοιπον Βασουλα και Βασω!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ε, και η Λήδα αυτό μου έλεγε με το φιλί! Στο ζουμί κατευθείαν οι σκατούλες!

Βασικά επειδή είμαι κλασική εγωίστρια προτιμώ να τα πηγαίνω σε έργα που δεν τα καταλαβαίνουν εκατό τις εκατό αλλά δεν σκυλοβαριέμαι κι εγώ!!!

ναι αι αυτο ελεγα κι εγω, αφου δεν παω σε ενηλίκων, τουλάχιστον ας γλιτωσω το βαρετο κιτς των παιδικων παραστασεων χαχαχαχαχα

Μαριλου θελω να παω και σε αυτη που λες, και στις τσιριτσαντζουλες, πως το ειπες Λεγκω.... καλό ειναι και τετοιες προσπαθειες να τις υποστηριζουμε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γράφετε, γράφετε, μπας κι αλλάξουμε σελίδα!!!!

http://www.24grammata.com/

Δείτε αυτό το σάιτ έχει πολλά δωρεάν e-books σε ελληνικά, αγγλικά και ιταλικά. Εγώ κατέβασα ένα σωρό...(τώρα αν θα τα διαβάσω παίζεται....)

Διαφημίσεις

αυτο το καναλι ειναι συνδρομητικο εχει παρα πολυ ωραια προγραμμαα γιογκα που μπορεις να τα κανεις απο το σπιτι, ιδιως αν εχεις καποια εμπειρια,

τωρα ομως βαζει δωρεαν ενα βιντεο την ημερα μετα την εγγραφη!

http://www.myyogaonline.com/25-days-of-free-yoga

Και νους και σωμα υγιη το λοιπον

eNeap2.pngTSzHp3.png

με φωναξε κανείς ??? ακουσα μια φωνή απτον υπολογιστή μου και λόγω του κληρονομικού χαρισμά μου καταλαβα αμέσως οτι ειστε εσείς

Λεγκουλι ευχομαι να μην ειναι τπτ και να ξεμπερδεψετε γρηγορα με αυτη την ιστορια φιλακια πολλα((()))))

τζενη να τα εκατοστησεις !

τι κανετε σας εχω χασει τελειως ομως ,μου λειψατε ,εγω στο τρεξιμο ,τωρα ψαχνω και για σπιτι να μετακομισουμε ,εδω στη δουλεια γινεται της ποπης, τ'άλλα ειμαστε καλα η στεφανια παει παιδικο και της αρεσει πολυ, ο σταματης με τη γιαγια σπιτι

ευχαριστω για τις ευχες !σας φιλω ολες !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλι, τελικά ήταν εύκολο!

Επρεπε απλά να βάλουμε μια φωνή.

Την επόμενη φορά που θα εξαφανιστείς θα βάλω το χέρι στη μέση, θα βγω στην αυλή και θα αρχίσω ''Μαρη Βάααααααααασω!!!''

Παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...