Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σε βλέπω Έλεν, να παίρνεις αέρα και ανησυχώ....

Στείλε Κολέτσο την Κυριακή! μην το σκέφτεσαι! Να τον παρηγορήσει ο Χαβιέ να μοιραστούν τον πόνο τους για το πόσο συμπαραστέκονται στις οικογένειες τους!

Άσε μην αρχίσουμε πρωί πρωί!

Καλημέρα σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρούσα!

Τελικά κανονίσατε με το θέατρο ε? Ουφ εγώ ακόμη το σκέφτομαι...τον ρώτησα και μου είπε "όχι δεν μου αρέσει το θέατρο"! :shock: Προφανώς δεν του άρεσε το τελευταίο και άντε τώρα να ξεκολλήσουμε...:rolleyes:

Καλημέρα!!!

Εγώ τελικά έκλεισα, θα πάμε γυναίκες, γιαγιά, μαμά, κόρη. Αν θέλετε πάρτε και σεις να κλείσετε. Το θέατρο είναι μεγάλο βέβαια αλλά δεν χάνετε και τίποτα....

Διαφημίσεις

Γεια σας μικρα μου μελομακάρονα!

χρονια πολλα στον Αντρίκο, να τον χαιρεστε Τατη!

Τελικα δεν δουλευω κυριακή οποτε αν προλαβω θα ερθω κ γω με τη Δαναη!

Σμουτς!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στον ξανθό μαφιοζο μας!!!

Εγώ δεν μπορώ γιατί θα δουλεύει ο κολέ την κυριακη και δεν νομίζω να δεχτουν να βάλω μέσα τη μυρσίνη. Κρίμα ρε γμτ και ζητάνε συνέχεια και τα δικά μου:(

Να περάσετε τέλεια!

Σήμερα είχε πάλι απεργία και ήμουνα όλη μέρα και με τα τρία (βασικά 1-2 φορές την εβδομάδα έχουμε στάνταρ απεργία γιατί δεν πληρώνονται). Σε κάποια φάση έπαιζα και με τα τρία, τρία διαφορετικά παιχνίδια, ψυχασθενική κατάσταση και εντελώς εξαντλητική και το κακό είναι ότι δεν νομίζω ότι καλύπτονται τα πιτσιρίκια... αλλά αυτό έχουμε για την ώρα:rolleyes:

Ο γιωργός ακόμα δουλεια είναι και λογικά θα αργήσει πολύ ακόμα. Έχει λιώσει στην σκατογαλέρα.

Πω πω βρε Λέγκω τι τραβάει ο καλός σου! Είμαι περίεργη που στο καλό δουλεύει και τους τρέχουν έτσι, και Κυριακή!:(

Και εμείς χλωμό το βλέπω να έρθουμε...

Τάτι χρόνια πολλά στον Αντρίκο σου!

Σπέρα!

Και που περάσαμε την γιορτή μας; στο νοσοκομείο για στρεπ τεστ! Ευτυχώς αρνητικό...

βρήκαμε και φίλους εκεί, κάναμε μίνι πάρτυ έξω από το μητέρα...

Ευχαριστώ για τις ευχές λουλουδένια κοριτσάκια μου!

Εγώ εφημερεύω αύριο, οπότε αν ζω την Κυριακή θα πάρω τα τέκνα και θα έρθω, αν πάλι δεν ζω θα ξεραθώ γιατί το απόγευμα έχω υποσχεθεί στα παιδιά ότι θα φτιάξουμε δέντρο... και την άλλη εβδομάδα έχουμε και γενέθλια αντρίκου οιοιοιοιοιοι :tongue: και θέλει τούρτα μακουιν (μαριλένα μέκαψες!), οπότε με βλέπω να ρίχνω μερικά πλαστικά αυτοκινητάκια πάνω στην τούρτα .... :rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τατιάνα:lol::lol::lol::lol::lol: μακάρι να μπορούσα να φτιάξω στο παιδί μια τούρτα αλλά αυτή τη βδομάδα έχει πολύ τρέξιμο στη δουλειά... είναι και η τελευταία όμως. Μετά επιτέλους θα στρώσω στο σπίτι και θα στολίσουμε και το δέντρο....

Χρόνια πολλά στον Αντρίκο! Να χτον χαίρεστε! :)

Πολύ θα ήθελα να έρθω στη Μικρή γοργόνα αλλά θα πάμε στην παράσταση των φίλων μου http://vimeo.com/54504353 στο Δυναμό. Είχα πάει και την προηγούμενη Κυριακή μόνη και αύριο θα πάμε με Ιασονάκο που το περιμένει πως και πως! Πολύ ωραία παράσταση τη συνιστώ ανεπιφύλακτα πάντως!;)

Τατη παιδι μου θες να σου φταιξω τη τουρτα? Αλλα να ξερς το ρισκο δικο σου χαχαχα δνε εχα ξαναφτιαξει μακουην!

Επισης μπορουμε να φτιαξουμε μαι μεσαια τουρτιτσα , οχι καναμεγαθηριο και να κοψεις αλλη αν εχεις πολλα ατομα.

να μια τυχαια στο περιπου την εβαλα γιατι ταιριαξε χαχαχαχαχα το ονομα

να μην πληρωσεις και τα μαλλια της κεφαλης σου απο ζαχαροπλαστειο!

Feb4-cake-orders-028.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...