Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αθηνά βάζω ένσταση... τι δεν το έχεις ρε φίλε με τα καλιτεχνικά; Μας δουλεύεις; Και αυτές οι τουρτες αριστουργήματα τι είναι;

Να βάλεις φωτό να κουκουβαγίσουμε όλες μαζί για το Ρηνάκι!

Μεσα για κυριακή στις 11 με θοδωρή και νικόλα (και ελπίζω όχι μυρσίνη)

Εμείς στολίσαμε το ψωραλαίο δεντράκι μας την κυριακη... θα δυσκολευτώ να αλλάξω δέντρο πολύ το αγαπώ κι ας έχει τα χάλια του

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχα κι αυτο λεγκουλι ειναι εκτελεστικο καπως δηλ βλεπω ιδεες στο νετ ακι τις υλοποιοω, βεβαια συνδυαστικα..... αλλα μου λειπει η εμπνευση! χαχαχαχα

ενταξει χαιρομαι πολυ γιατι γενικα με ζωγραφικες και τετοια περα των μαρκαδορων δεν ειχαμε ασχοληθει πολυ...

Επισης καναμε και δαχτυλομπογιες και σε θυμηθηκα! τι καλα που ηταν , εκανε και ο Αλεξ το πρωτο εργο με δακτυλομπογιες πολυ αφαιρετικον χαχαχαχαχαχα

τι καλα πολυ το χαρηκαμε και αυτο ειανι που μετραει εξαλλου....

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμεις ρε γμτ θα παμε στο χωριο αυτο το ΣΚ ... κριμα γιατι εχει λυσαξει ο Μητς για θεατρακι ... για την μικρη γοργονα ελεγα κ εγω κ εχω ακουσει κ καλα λογια για την ακριδα που δεν μπορουσε να πει το ρο... επισης εχω κ μειωμενη τιμη για τον τρελαντωνη , το εχει δει καμια σας? εριξα κ μια ματια στο Αθηνοραμα κ ειδα πως της Ρουγγερη οι Αισωπου μυθοι δεν λενε κ πολλα λεει ε?

Δεντρο κ εμεις απο Δευτερα θα στολισουμε κ θα φτιαξουμε κ ζυμαροστολιδακια του το εχω ταξει...

Λεγκω αυτο το δεντρο που πεταγανε κατω ο Μητσος με το Σοζω οταν γνωριστηκανε λες? Ηρωικο δεντρο κ ανθεκτικοτατο γιατι να το πεταξεις?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ηρωας το δεντρο!

τα εβαλα λοιπον τα εργα, το μονο που ειχα κανει εγω, πραγματικα το μονο, ηταν τα ματια του αη βασιλη στην πρωητ φωτο με μια οδοντογλυφιδα, μετα το ειδε κι εφτιαξε μονη της του χιοναανθρωπου κλπ. χαχααχαχα

και δυσκολευομαι να μην παρμβαινω η αληθεια ειναι εχω ψυχαναγκαστικα αυτη τη φορα το καταφερα το ομολογω!

παω να φαω κι εγω τα μικρα κοιμουνται....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλά ρε με κοροιδεύετε? Αυτήν την Κυριακή βρήκατε?

Να αφήσω το παζάρι να πάω για γοργόνες? Μόνο άμα έρθετε μετά θα σας ξαναμιλήσω...

Λέγκω θα ξεπουλήσω τα λουκούμια σου αν δεν έρθεις....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να σας χ@σω βαζετε στο φατσοβιβλιο, βαζετε προτασεις που δεν μπορω να δω και μουσικες που δεν μπορω να ακουσω και δεν καταλαβαινω τιποτα. Εχανα τα ιστορικά σας τωρα χανω και τα μαμαδιστικα... -:(

Για ποιο θεατρο λετε θα μου πειτε και μενα που στερουμαι τεχνολογικών μέσων? Υποψιαζομαι για μικρη γοργονα ωρα 11 απο τα συμφραζομενα. Εγω Σαββατο δουλευω, ελπιζω να μην δουλευω και κυριακη για να δω αν θα μπορουσα. Αλλιως μπορω να σας στειλω τα παιδια μου, εχετε προβλημα?:tongue:

Ελένη θα ερθουμε θα ερθουμε και στο παζαρι!!!

Αφροδίτη, λεμε για τη μικρή γοργόνα θέατρο πόρτα Κυριακή 11 το πρωι.

Οσο για τα στολίδια να 2 φωτο μιας και τις εχω στο πισι ετοιμες

η πρωτη ειναι τα κεραμικα του τζαμπο και τα αλλα ειναι ζυμαρι που φτιαξαμε!

DSC_0457.JPG

DSC_0458.JPG

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κορίτσια ότνα βρείτε χρόνο απαντήστε και σε αυτο το ερωτηματολόγιο, το women on top ειναι ένα δίκτυο που προσφέρει μεντοριννγκ σε γυναίκες, μια πολυ ωραία και χρησιμη ιδεα στις μέρες μας. Τελευταια κανουν μια έρευνα για μαμάδες.

http://womenontop.gr/projects/mumsnet/ask-mom/

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μυρτώ έγραψες με το άσμα (τι τέλειο!) και με το ποιηματάκι, δικό σου ήταν?:D

Κορίτσια πολύ σουπερ φαινεται η παράσταση της γοργόνας και θέλω και εγώ να έρθω αλλά έχω έναν ενδοιασμό αν θα το παρακολουθήσει ο Στέφανος...εδώ τις προάλλες φύγαμε από τον μάγο του Οζ...χμμμ...είναι για τόσο μικρό λέτε?

Αθηνά τι τέλεια σχεδιάκια που έκανε η Ρηνούλα! Μπράβο της!

Καλά ρε με κοροιδεύετε? Αυτήν την Κυριακή βρήκατε?

Να αφήσω το παζάρι να πάω για γοργόνες? Μόνο άμα έρθετε μετά θα σας ξαναμιλήσω...

Λέγκω θα ξεπουλήσω τα λουκούμια σου αν δεν έρθεις....

Παιδι μου εγώ δεν είπα θα σου κουβαληθούμε στο παζάρι μετα την παράσταση; Μη σου πω ότι σκεφτόμουνα αν και ο χαβιε είναι χαλαρός να σας στείλω τον κολε με τη μυρσινη απο νωρίς:tongue:

Αθηνά είναι φοβερα!!!!!! Εγώ και τα παιδια μου είμαστε παντελώς άχρηστη στα ζωγραφικοκατασκευαστικά... ευελπιστώ σε μία καλύτερη αποδοση σε κάποια άλλη καλή τέχνη μπουχαχα

Καλημέρα... επιτέλους τελείωσα... περιμένω να γραφτει το αρχείο

Μου ανέβασε την πίεση ο γιώργος πρωι πρωί... Τις δύο προηγούμενες μέρες που έπρεπε να τελειώσω για να παραδώσω, το πρωι έπαιρνε μαζί για να πάει τα παιδια στο σχολείο και τη μυρσίνη... όχι με τα πόδια, με το αμάξι. Πήγαινε άφηνε τα αγόρια και ξαναγύριζε με τη μυρσίνη, ίσα για να έχω ένα 20 λεπτο να δουλέψω χωρις τη μυρσίνη. Του ζήτησα να την πάρει και σημερα γιατί ήμουνα σε πανικό, και μου λέει μην το κάνουμε συνήθεια γιατί δεν είναι εύκολο να κυκλοφορω με τρία παιδια.

Κάτσε ρε γιωργο του λέω, εγώ κάθε μέρα ολη μέρα κυκλοφορω και μάλιστα με τα πόδια, το να πάρεις άλλη μία μέρα τη μυρσίνη γιατί πρέπει να τελειώσω δεν είναι τραγικό.

Και που με παιρνεις απ'τα μουτρα, δεν μπορώ να σου πω τίποτα.

Μα έχω ξυπνήσει απο τι ώρα και δουλεύω ενώ ταυτόχρονα θηλάζω, μοιράζω νερά και πηγαινω παιδια για κατουρημα και σου λέω να πάρεις και σημερα τη μυρσίνη μαζί και μου λες μη το κάνουμε συνήθειο.

Δεν ξέρω ρε γμτ, πως γίνεται οι γυναίκες να πρέπει να τα καταφέρνουν σε όλα μονες τους και οι άντρες αν κάνουν τα μισα ή και λιγότερο να πρέπει σε κάθε κουβέντα να λέμε πόσο τυχερές είμαστε για το παλικάρι που έχουμε.

Και δεν γράφετε και το ρημάδι το αρχείο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...