Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σου μιλάει η υποχόνδρια με κατάλοιπα από την παιδική της ηλικία. που μέχρι να γεννήσει τον Αλέκο έπλενα τα χαλιά κάθε βδομάδα. (στα τέσσερα και έτριβα, και με την κοιλιά!!!!!!!)

Κάνω προσπάθειες πάντως και τα έχω καταφέρει...

εσύ υποχόνδρια;:?::?: απίστευτο μου φαίνεται! καλά αυτή τη σκηνή που περιγράφεις ούτε που μπορώ να τη φανταστώ....

έπαθα τώρα....:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσύ υποχόνδρια;:?::?: απίστευτο μου φαίνεται! καλά αυτή τη σκηνή που περιγράφεις ούτε που μπορώ να τη φανταστώ....

έπαθα τώρα....:)

Κι όμως είδες...

Είναι κατάλοιπα αυτά παιδί μου! Το καλό είναι ότι δεν καταπιέζω τους άλλους... Μόνο τον εαυτό μου. Χιχιχι.

Τώρα όμως κάνω ψυχοθεραπεία, με βοηθάει και ο Αλέκος. Μαζεύει ό,τι πέσει κάτω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου, δεν σας διαβασα ολες δεν προλαβενω αλλα εχω να πω πολλα χρονια πολλα στις εορταζουσες !!!

Σημερα ο μικρουλης Οθωνακος δεν εφαγε καθολου μονο μια κουταλιτσα θα σκασω μιλαμε εκλαιγα μπροστα στο παιδι τι θα κανω δεν ξερω , δεν τρωει !!! Μονο με τα φρουτα τα παει καλα!!!

Palladin να της δωσεις μπανανιτσα ο δικος μου τρωει και τωρα τρωει ολοκληρα τα αχλαδια δοκιμασε την , και μπορεις να της φτιαξεις και μπισκοτακια μονη σου

"Υλικά: 1 κούπα αλεύρι

1 κούπα φαρίν λακτε ή φρουτόκρεμα

3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

νερό όσο χρειαστεί

Εκτέλεση : προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι και τη φαρίν λακτέ και προσθέτουμε σιγά σιγά το λαδάκι. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο κρύο νεράκι ξεκινήστε με 1/4 της κούπας και βλέπουμε. Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη μας να ξεκολά από τα τοιχόματα του μπωλ και να μπορεί να πλάθεται. Αν σας βγει και λίγο πιο σφιχτή η ζύμη δεν πειράζει.

Όταν η ζύμη είναι έτοιμη ζυμώνουμε τα κουλουράκια σε σχήμα μπαστουνάκι ή κρίκο για να μπορεί το παιδάκι μας να τα πιάνει εύκολα. και πάχος περίπου όσο το δάχτυλό μας. Ψήνουμε για 10- 15 λεπτά εγώ τα βάζω σε λαδόκολλα, μέχρι να γίνουν καφετιά, προσοχή στο ψήσιμο γιατί εύκολα μπορούν να μαυρίσουν.

Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα δίνουμε στα παιδάκια μας, μπορούμε να τα φυλάξουμε σε αεροστεγές βάζο για αρκετές ημέρες.

Αν τα μπισκοτάκια που φτιάξατε είναι μαλακά ή διαλύοναται εύκολα τότε κάτι έχετε κάνει λάθος και καλύτερα να μην τα δώσετε στα παιδάκια σας.

Για να βεβαιωθείτε οτι έγιναν σωστά θα πρέπει όταν κρυώσουν να είναι πολύ σκληρά κοτρώνες τα λέω εγώ. Καθώς το μωρό σας θα τα έχει στο στοματάκι του θα μαλακώνουν λίγο λίγο χωρίς φόβο να σπάσουν."

Α και για τα δοντακια εχουμε 2 να αρχισουμε να τα βουρτσιζουμε ? και τι οντοβουρτσα να παρουμε???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Α και για τα δοντακια εχουμε 2 να αρχισουμε να τα βουρτσιζουμε ? και τι οντοβουρτσα να παρουμε???

Καλό θα ήταν να ξεκινούσατε. Έχει στα φαρμακεία τις δαχτυλόβουρτσες, που είναι σαν προφυλακτικό με τριχούλες πλαστικές, το βάζεις στο δάχτυλό σου και βουρτσίζεις τα δόντια του μωρού. Αν δεν σε δαγκώσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Mαριλενάκι,και γω την απλή θα έπαιρνα.Δε λέω,ωραίο είναι να μπορεί να πλένει και τα χαλιά,αλλά θα θέλει του κόσμου τα φίλτρα και τα παραφίλτρα.Εγώ έχω μια Bosch,μη φανταστείς κανά 'πολυμηχάνημα',απλή είναι,αλλά έχει 2 ειδών φίλτρα και ειδικά το ένα στοιχίζει αρκετά.Αν το είχα ψάξει πιο πολύ δεν θα την έπαιρνα.Το ίδιο έχω πάθει και με το σίδερο.Έχω τη σινγκερ και κάθε τόσο θέλει φίλτρο κατά των αλάτων,10 ευρουλάκια κάθε 3 την ώρα.Και φαντάζομαι τα έχουν σχεδιάσει έτσι,ώστε τα φίλτρα να έχουν πολύ σύντομη διάρκεια ζωής.Εγγυημένη σκούπα είναι η Miele,δε θυμάμαι ποιο μοντέλο,αλλά αν θες μπορώ να το κοιτάξω.Την έχει η μάνα που είναι άρρωστη με την καθαριότητα και είναι πολύ ευχαριστημένη..ούτε φίλτρα,ούτε τπτ!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Marle ξεχασα να σε ευχαριστισω , λοιπον σε ευχαριστω πολυ και οσες με βοηθατε με τον Οθωνακο μου!!

Elenikat θα παω να παρω και ελπιζω να μην με δαγκωσει!!!

Εγω παντως εχω αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9897 και μου κανει πολυ καλη δουλεια και νομιζω οτι εχει 2 φιλτρα και μας κανει τα χαλια πεντακαθαρα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

εγώ τι να πω δηλαδή;;;;

που δεν υπάρχει ούτε μία θεσσαλονικιά στο καφέ;;;;

Palladin, δεν έχεις δίκιο... (και θα αναφέρω ακόμη τη Γερακίνα, to bizoudaki, την lst, την αμαρεττο, τη φρύνη στη Βέροια)

απλώς είμαστε λιγότερο οργανωμένες!

Αν και τα κορίτσια βρίσκονται αρκετά συχνά.

Don't worry θα οργανωθούμε κι εμείς!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Σημερα ο μικρουλης Οθωνακος δεν εφαγε καθολου μονο μια κουταλιτσα θα σκασω μιλαμε εκλαιγα μπροστα στο παιδι τι θα κανω δεν ξερω , δεν τρωει !!! Μονο με τα φρουτα τα παει καλα!!!

Palladin να της δωσεις μπανανιτσα ο δικος μου τρωει και τωρα τρωει ολοκληρα τα αχλαδια δοκιμασε την , και μπορεις να της φτιαξεις και μπισκοτακια μονη σου

καλέ μην στεναχωριέσαι, θα φάει το παιδί! Απλά θέλει το χρόνο του. Ξέρεις κανέναν που να μην τρώει τελικά; Δοκίμασε συνδυασμούς που ίσως του αρέσουν, στην Σοφία μου πχ δεν αρέσει το κολοκυθάκι, οπότε βάζω λίγο

Palladin, δεν έχεις δίκιο... (και θα αναφέρω ακόμη τη Γερακίνα, to bizoudaki, την lst, την αμαρεττο, τη φρύνη στη Βέροια)

απλώς είμαστε λιγότερο οργανωμένες!

Αν και τα κορίτσια βρίσκονται αρκετά συχνά.

Don't worry θα οργανωθούμε κι εμείς!

Επίσης palladin σε ποια περιοχή μένεις????

ουπςςςς έχεις δίκιο, απλά τα κορίτσια δεν μπαίνουν στο καφέ πια, τις έχω χάσει. Φυσικά υπάρχει και η Αγλαΐα.

Μένω πολύ κοντά στο Γαλλικό ινστιτούτο (ευζώνων-Στρατού)

Πες μου ότι είμαστε γειτόνισσες:-P

κορίτσια θέλω τις γνώμες σας!!! Χελπ!!!

Θέλω να πάρω σκούπα και είμαι προβληματισμένη. έχουμε καταλήξει στη μάρκα -θα πάρουμε Karcher αλλά όχι στο μοντέλο. Να πάρω μια που να πλένει και χαλιά ή την απλή σκούπα που είναι πιο εύχρηστη;:confused:

Αυτή είναι η απλή http://www.karcher.gr/gr/Products/spti__kpo/skope_anarrfisi/ilektrik_skope_xir_anarrfisi/11955410.htm έχει φίλτρο HEPA12 κι είναι 200W. Το πολυμηχάνημα είναι αυτό: http://www.karcher.gr/gr/Products/spti__kpo/skope_anarrfisi/polykatharist/10811210.htm αυτή είναι 1400 W και έχει δυνατότητα καθαρισμού χαλιών και μοκετών έχει φίλτρο Eco (κατώτερο από το Hepa)

για πείτε γνώμες....

Αν βάζεις συχνά ηλεκτρική τότε θα προτειμούσα την μικρή. Αν πάλι χρησιμοποιείς κυρίως την κλασική και που και που την ηλεκτρική τότε θα διάλεγα αυτή που πλένει και τα χαλιά ;)

IxBZp3.png

Συμφορά μου είσαι υποχόνδρια και σε άφησα και μπήκες σπίτι μουουουουου:lol::lol:

Σοφούκα θυμήσου είμαστε μαζί σου!!! Αμπαλαέο στο σπίτι εεεε; Περαστικά στην τσαχπίνα σου!

Μαριλενάκι εγώ θα διάλεγα ότι πιο απλό και ελαφρή

Τι θα πει αμπαλαέο;:confused::confused::confused:

Μήπως πανικός κι ομίχλη;:lol::lol:

Μπα, όχι μωρέ, ήσυχα είναι, σήμερα παίξανε το πρωί μέχρι τις 10 στο δωμάτιό τους ποδόσφαιρο με κάτι λούτρινα ζωάκια (δεν τα κλωτσούσανε, ήτανε οι ποδοσφαιριστές τα ζωάκια), μετά είδανε λίγο τηλεόραση και μετά πάλι κλειστήκανε στο δωμάτιο και οι δύο παίζανε κι ο μεγάλος διάβαζε ένα βιβλίο! Η αλήθεια είναι ότι ήτανε πρωτοφανής τέτοια ησυχία και για να μην αγχωθούμε, σε κάποια φάση ρίξανε κι έναν καυγά και ήρθαμε στα ίσα μας!:lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ουπςςςς έχεις δίκιο, απλά τα κορίτσια δεν μπαίνουν στο καφέ πια, τις έχω χάσει. Φυσικά υπάρχει και η Αγλαΐα.

Μένω πολύ κοντά στο Γαλλικό ινστιτούτο (ευζώνων-Στρατού)

Πες μου ότι είμαστε γειτόνισσες:-P

Μια χαράααα! Θα βγαίνουμε βόλτες στην παραλία αφού γεννήσω.

Μένω Μπότσαρη με Όλγας, και θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...