Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μυρτω εισαι φοβερή!!!

Θυμαστε που φτιαχναμε αστειες κασέτες τυπου εκπομπή/σατυρα κλπ(φτιαχνατε καλε?)

θυμαμαι που λεγαμε μια διαφημιση με εναν ξαδερφο μου , μιρκα στο γυμνασιο τοτε, πολυ παρατηρητικος απο τοτε, και ελεγε ταδε ταδε ταδε " στο κτιριο Βωβος....και μενεις βουβος απο τη κιτσαρια!¨χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα είχαμ κατάληψη 7-10 έξω από την υπηρεσία και μόνο που δεν πιαστήκαν στα χέρια,....

Κι εσύ γιατί δεν το εκμεταλλευτηκες ρε άνθρωπε να αρχίσεις να φωνάζεις "τι σας έλεγα; για μενα χτυπιουνται τα παιδια!" να κάνεις και το κομμάτι σου

Ναι ναι ξέρω κρύο:tongue:

κι εγω θελω τον μολυβενιο στρατιωτη να δω.,,, φαίνεται λιγο προχω η παρασταση, ετσι είναι ολη, δεν εχει προζα? μου θυμιζει παρασταση συγρχονου χορου και κατι απο παπαιωαννου, αν λεω λαλακίες αγνοηστε με

eNeap2.pngTSzHp3.png

Άμα ξαναπιαστείτε στα χέρια Ελένη, φώναξε με να παίξω λίγο ξύλο να στανιάρω, ότι έλεγα στην Λέγκω ότι πρέπει να φτιάξουμε ένα fight club για να ξεσπάμε εκεί τα νεύρα μας αντί για τα έρμα τα παιδάκια μας!

αααααααααααααααααααα ενταξει τοτενες, καλα κι εγω εννοειται με την ΕΙρηνη, ο μικρός ειναι πολυ μικρός για να καθισει τοσή ώρα, ασε και το οικονομικό δηλ,

Λοιπόν τοτε το κλείνουμε? Για Κυριακη στις 11?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί μόνο με τη Λήδα; Εγώ δνε παίζει πρέπει να πάρω και νικόλα αλλιώς θα γίνει σφαγή! Δεν θα μπορει λες να έρθει ο νικ; Είναι κύριος στα θέατρα κι αυτός κιχ δεν βγάζει.

Ωραια σε πιο λοιπόν θα πάμε αυτό τη κυριακή; (αρκεί να μη δουλεύει και κυριακή ο γιώργος γιατί βλέπω να βλέπει και η μυρσίνη παράσταση!)

Λοιπον βλεπουμε παράσταση και πάμε φέτες στο παζάρι της κατσαφάδου και της κατσικονόμαστε... σατανικό;

εμενα σημερα πλακωθηκαν τα τεκνα μου, πρωτη φορα τετοια συμπλοκη,.... ενταξει ριχνουν ο καθενας απο καμια στον αλλο αλλα αυτη τη φορα χτυπουσαν με ρυθμο ταυτοχρονα ανελεειτηα ειχαν πιαστει κανονικα, τους χωρισα, και μαλιστα ημασταν στην πορτα για βολτα και τους τη στερησα.... δεν ειμαι γενικα αυτης της λογικης αλλα εκεινη τη στιγμη μου φανηκε το σωστο περα απο το μπλα μπλα, δεν μπορεις να κανεις ο,τι θες οποτε το θες χωρις συνεπειες....

τωρα εχω ενοχες βεβαια κλασσικα...

Φτιαξαμε ενα ζυμαρι που εχει στο παρεντς και καναμε χριστουγεννιατικα στολιδια με κουπατ και χθες τα βαψαμε με τεμπερες και τα στολισαμε με χρυσοσκονη γκλιτερ....

ολα η Ειρηνη τα εκανε εντελως μονη της, δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο περηφανη ειμαι, γιατι ουτε χωγραφιζει καλα, ουτε γενικως το εχω εγω το καλλιτεχνικο και δεν κανουμε πολλες χειροτεχνιες κλπ.... μιλαμε τα εκανε φοβερα!!!!!!!!

θα σας βαλω καμια φωτο αλλα αδικουνται δεν γυαλιζουν στις φωτο....

Αααα και εχει στα τζαμπο κατι κεραμικα λευκα στολιδακια (αη βασιλη χιονανθρωπο κλπ) 4 μαζι με μπογιες και πινελακι μεγαλη επιτυχια τα εκανε τελεια! σαν αγοραστα!

ενταξει σταματαω το παραληρημαααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ααααααααααααααχ θα σου το πάρει το ΜΟΜΑ το κοριτσάκι σου!!!! Μπράβο ρε, βάλε καμιά φωτογραφία να καμαρώσουμε κι εμείς!

Τον Νικόλα φυσικά μπορείς να τον πάρεις, εγώ έλεγα να κάνουμε λίγο παρεούλα με τη Λήδα που μου λείπει.... (η παρεούλα όχι η Λήδα! )

Πάμε λοιπόν Κυριακή;

Ποιός δηλώνει συμμετοχή;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...