Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τάτι εγώ δεν καταλαβαίνω τις αντιρρήσεις σου επί του χάρτη...

τις τελευταίες μέρες, επειδή με καίει το θέμα, έχω δει και διαβάσει πολλά, και όντως το 47 ήταν υπό βρετανική διακυβέρνηση η περιοχή παλαιστίνη, όπως και πολλές άλλες χώρες ήταν από κάποια ξένη διακυβέρνηση, αυτό δεν τις ακυρώνει σαν χώρες

και η Ινδία ηταν υπό αγγλική διακυβέρνηση, και η Κύπρος (οκ τοτε δεν ηταν αυτόνομο κράτος αλλά δεν το έλεγες και Βρετανία!) και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα ιστορικά...εξάλλου τότε είχαν ήδη και δικό τους νόμισμα (το ειδα σε ενα σχετικο ντοκιμαντερ που τα δειχνανε) κερματα παλαιστινιακα το 1920 και 1940 κλπ...άρα οκ είχαν κάποια μορφή κράτους και ας ειχαν βρετανική διακυβέρνηση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επίσης ΜΗΝ μου ξαναπεις για τους κακούς εβραίους, σου πα δεν αμφισβήτησα αυτό, αλλά σύνορα παλαιστίνης δεν υπήρχαν ούτε προυπήρχαν προ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επίσης και ελλάδα δεν υπήρχε, υπήρχαν όμως έλληνες που ήταν βαθύτατα διαφοροποιημένοι από τους τούρκους. άλλη θρησκεία, άλλη γλώσσα, πολιτισμός χιλιετιών και για αυτό επέζησε 400 χρόνια. καμία σχέση με την παλαιστίνη (όπου το όνομα αναφέρεται σε περιοχή και όχι κράτος) όπου υπήρχαν άραβες, χριστιανοί και εβραίοι και όλοι αυτοί λέγονταν παλαιστίνιοι καθότι αναφερόταν σε κατοίκους μιας περιοχής. και συνεχίζω και επιμένω ότι ο χάρτης είναι λάθος και παραπλανητικός.

Μαρή τατιάνα σταμάτα να κάνεις κωλοτούμπες:D

Εσύ πριν έγραφες ότι δεν υπήρχε παλαιστίνη πριν το 1947 και τώρα το αλλάζεις και λες προ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στο τέλος θα με πας στο π.Χ.

Επίσης λίγο προσοχή δεν μιλάω για τους κακούς Εβραίους γενικά... άλλο πράγμα ο αντισιμιτισμός και άλλο ο αντισιωνισμός!

Επειδή δεν γνωρίζουμε την ιστορία της Παλαιστίνης δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Η θρησκεια είναι το μόνο που καθορίζει ένα έθνος; Η κοινή ιστορία και η συνείδηση δεν παίζουν ρόλο; Το ότι είναι άραβες σημαίνει ότι δεν είναι ξεχωριστό έθνος και πρέπει να πάνε π.χ. στην αίγυπτο;

Συμφωνα με το Λεξικο του Παπυρου Larousse: Εθνος = μεγάλη κοινότητα ανθρώπων, κατά κανόνα εγκατεστημένων στην ίδια περιοχδή, η οποία χαρακτηρίζεται απο λιγότερο ή περισσότερο ισχυρή ιστορική , γλωσσική, πολιτιστική και οικονομική ενότητα.

Αλλά μήπως χάνετε μέσα σ'ολη αυτή τη συζήτηση η ουσία; Εδώ συζητάμε γιατί υπάρχει μια βάναυση κατοχή και εκατομμύρια πρόσφυγες. Για μια χώρα και ένα λαό που ζητάει τα βασικά, δικαιοσύνη, ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση.

Κατα τ'αλλα συμφωνω με την συνφορμίτισσα αθηνά, μόνο που υπάρχει ο φόβος να σου κάνουν λαπαροσκόπιση για να βρουν το κλειδι:cool:

Αχ ο γιωργάκης μου πάει παλι για συνέντευξη... μακάρι να υπάρχει θετική εξέλιξη! Τζενάκι ευχαριστούμε πολύ για χθες το βράδυ

Εγώ έπρεπε να έχω παραδώσει την προηγούμενη βδομάδα και έχω βάλει τα πόδια στην πλάτη, μέχρι και αυπνίες με έχουν πιάσει απ'το άγχος:rolleyes:

Η μυρσίνη είναι ακόμα πιο σουρτούκο με το που βλέπει κάποιον γνωστό να πηγαίνει στην εξωπορτα του παέι τα παπούτσια της για να τις τα βάλει χαχαχα

καλημερα καλημερα

Ολη η θετικη μας ενεργεις στον Γιωργακο σημερα.μακαρι να παει καλα ρε γμτ.Μην ευχαριστεις βρε χαζο σιγα !! Παλι καλα που δεν δινει τα παπουτσια του επισκεπτη δεν λες!!! χαχαχα Σαν να του λεει αντε ειναι ωρα να φυγεις!!!

Αμάν ρε κορίτσια!

Μεσανατολικό το κάνατε το μεσανατολικό!!!

Σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα αποστάγματα της σοφίας μου, αλλά διαπίστωσα ότι δεν έχω!

Οπότε θα πω διάφορα που μου'ρχονται, όπως μου'ρχονται....

Καταρχάς μια φράση Τάτης με ενόχλησε, το αν ''έγιναν μόδα οι Παλαιστίνιοι''....

Ποτέ δεν ήταν μόδα οι Παλαιστίνιοι ούτε και θα γίνουν, όλος ο δυτικός κόσμος είναι αναφανδόν υπέρ του Ισραήλ. Αλλά ακόμα και αν γινόταν δεν θα έβλαπτε. Για παράδειγμα, στο ΚΟΝΥ 2012

Y4MnpzG5Sqc

Η οργάνωση invisible children χειρίστηκε το θέμα απολύτως με σύγχρονους όρους μάρκετινγκ. Έτσι όμως έγιναν γνωστά τα εγκλήματα του Joseph Kony στην Ουγκάντα, όταν γενικά δεν έχουμε καμία αίσθηση για τις γενοκτονίες που γίνονται κατά διαστήματα στην Αφρική. Άρα, ακόμα και αν σήμερα μοιάζει μόδα, στην Ελλάδα, το να ασχολούμαστε με την Παλαιστίνη, δεν βρίσκω κάτι το κακό. Πρόφανώς έχοντας στο μυαλό μας το θέμα τι πληροφορούμαστε από που. Ας πούμε αν και είναι προφανώς σε όλους αποδεκτό ότι η κατοχή της Γάζας είναι κατάφορη αδικία και καταπίεση, δεν με κάνει να συμπαθώ ούτε τη Χαμάς ούτε τη φίλη της Χεζμπολάχ ούτε εύχομαι όταν και αν ελευθερωθεί η Παλαιστίνη να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους....Απ'την άλλη όμως ούτε και ισχύει ότι από τη μια έχουμε τους απολίτιστους και από την άλλη ένα σύγχρονο πολιτισμένο κράτος γιατί και το καθεστώς του Ισραήλ είναι πολύ θεοκρατικό....Τώρα δεν απαντάω σε κανέναν, έτσι;

Από την άλλη η Τατιάνα έχει και ένα δίκιο, μπορεί να σε παρασύρει η συμπάθεια προς έναν λαό για να παραγνωρίσεις εγκλήματα που γίνονται από τους ηγέτες τους. Μην ξεχνάτε, ότι αγαπώντας τα αδέρφια μας τους Σέρβους , μόνο ήρωα δεν τον κάναμε το Μιλόσεβιτς, για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα πότε ακούσαμε πρώτη φορά; Κάναμε ότι δεν καταλαβαίναμε.....

Νομίζω επίσης ότι είναι αδύνατο να έχουμε σωστή εικόνα και άποψη για το θέμα, όσο διάβασμα και αν έχουμε κάνει, γιατί αυτό απαιτεί να έχεις μια καθαρή εικόνα για το μεσανατολικό γενικά, και ποιος έχει;;; Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει διάθεση να λυθεί το θέμα και ούτε πρόκειται και εδώ με βρίσκει σύμφωνη η γιατρίνα περί του εμπορίου όπλων κλπ....Περιμένετε να βρω ένα άρθρο από NY Times που διάβασα πρόσφατα http://www.nytimes.com/2012/11/23/world/middleeast/for-israel-gaza-conflict-a-practice-run-for-a-possible-iran-confrontation.html?_r=0

Δηλαδή, μην τρελαίνεστε, μια πρόβα κάναμε, κι αν πεθάνουν και καμια τρακοσαριά, εντάξει, έχουμε όλους τους ηγέτες του δυτικού κόσμου να υπερασπίζονται το δικαίωμα μας στην άμυνα....

Γενικά θύματα υπάρχουν από όλες τις πλευρές. Επίσης υπάρχουν και λιγότερο ή περισσότερο αναλώσιμοι πληθυσμοί, με κορυφή στη λίστα αναλωσιμότητας τους Αφρικανούς και τέρμα τους Αμερικάνους... Ι am an american citizen!!!! Εντάξει, μπορεί να λέω τρομερά κλισέ τώρα, οπότε μάλλον θα σταματήσω....

Σας φιλώ γλυκά σας αγαπώ πολύ, και σας ευγνωμονώ όταν κάνουμε και μη-μαμαδικές συζητήσεις!!!

Διαφημίσεις

Μυρτώ από τα καλύτερα που διάβασα τελευταία είναι αυτά τα δυο τα εβαλα και στο facebook

http://www.globalresearch.ca/war-and-natural-gas-the-israeli-invasion-and-gaza-s-offshore-gas-fields/11680

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/is-gideon-levy-the-most-hated-man-in-israel-or-just-the-most-heroic-2087909.html (αυτό είναι παλιό αλλά πάντα επίκαιρο)

Εγώ απλά μένω με το στόμα ανοιχτό και μόνο που διαβάζετε τόσα πράγματα...

Κάνουν και κάτι εργασίες στο σπίτι και δεν έχουμε ιντερνετ και την ώρα της τουαλέτας όπου διάβαζα κάτι τώρα μένω στα απλά λογοτεχνικά βιβλιάκια μου...

Μου αρέσει όμως που γίνονται τέτοιες συζητήσεις και υπάρχει και αντιπαράθεση!

Μακάρι να μπορούσα να συμμετέχω! Όλες μας οι σκέψεις στο Γιώργο!

Κυριακή πρωί στην πλατεία στα Βριλήσσια το δικό μας μπαζάρι! Αν θέλετε ελάτε να κυνηγάμε παιδάκια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τζεν, αυτό το παλιό και επίκαιρο το διάβασα, κάποια στιγμή θα διαβάσω κι αυτό με το φυσικό αέριο...

Ελένη κι εγώ καμιά φορά λέω να ξαναρχίσω να διαβάζω λογοτεχνία γιατί η κατάθλιψη καραδοκεί!!!!

Στης Τάτης το παζάρι δεν πήγα, είχα ξεχάσει ότι γιόρταζε η ρούλα-πεθερούλα και μας έκανε τραπέζι κλπ, κλπ....

Στο δικό σας αν έχει καλό καιρό, γιατί όχι....αν και κάπου είχα να πάω την Κυριακή...που όμως....αλτσχάιμερ.....

Κορίτσια εμένα με έχει σώσει από την κατάθλιψη α. η σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία και β. η ρομαντική αγγλική λογοτεχνία.

Ασχετα μεταξύ τους αλλά συμπληρώνουν το ένα το άλλο!:D

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα Μυρτω Ελβετία εγινες!!!

Μπράβο στο γιωργακο, άντε να τον βλέπεις και εσύ τον άνθρωπο περισσότερο!!!

Αααα δεν κάνω κωλοτουμπες, εσύ ανέφερες την Ελλάδα και κατα την γνώμη μου δεν είναι συγκρισιμες ... Γι αυτο ειχα πει εγώ για τη Θράκη, γιατί ως μεγέθη και καταστάσεις μου είναι πιο αναλογικά... Τέσπα το ιφονε διαστρεβλώνει οτι γράφω τώρα οπότε θα σταματήσω...θα ήθελα να τα πούμε λαιβ για τους Παλαιστίνιους γιατι το νετι με έχει κουράσει

Τζεν εγώ πήρα τα απαντα της Αυστεν σε νέα έκδοση με σημειώσεις απο την ίδια... (Ρομαντική λογοτεχνία δεν είναι;) τα έχω διαβάσει τα περισσότερα αλλα μια επανάληψη δεν κάνει κακό... Καλοκαιρινό προτζεκτ. Επίσης το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αντικαταθλιπτικό είναι το τρέξιμο. Φιλώ σας πάλι εφημερευουμε και γίνεται πασααανικ.

Οσο για τους τροικανους κανείς δεν έμαθε τι ειπώθηκε.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Θέλει καμία παρμεζανα και προβολονε; Αυτα μείνανε απο το παζάρι

24 μήνες παλαιωση με 16ευρω το κιλό! (Η παρμεζανα)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα!

Α και δεν έχω πηγές γιατί έκανα απλή αναφορά ιστορικών γεγονότων δεν παρουσίασα κάποια ερμηνεία των γεγονότων αυτών....

Κατσε τωρα γιατι εχω παθει ενα σοκ... Δλδ θες να πεις οτι ολες αυτες οι ημερομηνίες που εγραψες στην αρχη , απλα τις θυμόσουν γιατι καποιες στιγμες τις ειχες διαβασει απο διαφορες ιστορικες πηγες?

Α, για να σας πω, ωραια ευκαιρια απο την μια να μαθουμε πεντε πραματα, απο την αλλη μου εχετε καταρακωσει με τις γνωσεις σας. Εγω, περα απο το διαταγμα της ανεξιθρησκειας στο 313 πχ και την αλωση της Κων/πολης το 1453 δεν θυμαμαι καμια αλλη ημερομηνια. Α, ψεμματα θυμαμαι και την ανακάλυψη της αμερικης! Και η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και το πιο διαβαστερο πλασμα στον κοσμο, αλλα και διατριβη να κανω σε κατι μετα απο λιγο το εχω ξεχασει!

Τους τροικανους να τους πατε να τους δειξετε τα χειροτερα σημεια εβερ. Να βαλετε παππουδια να κανουν πως πονανε, σπλατεριες κτλ, μπας και μας λυπηθουν!

Καλη τυχη στον γιωργο, ξενυχτισμένη Λεγκουίν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...