Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΛΕΓΚΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λοιπον ειμαι λάτρης του Αλμοδοβαρ, λάτρης απλα....του διαστροφικου χιουμορ, τηε απιστευτης σκηνοθεσίας, φωτογραφίας , μουσικής , ατμόσφαιρας, γρίφων, τραγικότητας ολων....

Ομως όντως το μιλα της δεν με ξετρελανε, ουτε το δερμα....(το προτιμω απο το μιλα της ομως)

Το ολα για τη μητερα μου με συγκινει παντα, το ειχα δει σε σινεμα στην αγαπημενη μου Πατρουλα, ειναι απο τις αγαπημένες μου ταινίες, μεχρι που εια αγοράσει και το dvd μετο περιοδικο σινεμα χαχαχαχα θυμαστε? Ωραίες εποχές!!! και ολες οι παλιοτερες ταινιες. Το βολβερ δεν το εχω δει ντροπης(μηπως ειναι αυτο με τον τυπο που δραπετευει απο τη φυλακη?), και γενικα θελω καποια στιγμη να τις δω ολες....

Δεν υπαρχουν τα πλανα του παντως, ακόμα μου αρχονται συγκεκριμενα καρέ μετα απο τόσα χρόνια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A είμαι πολύ πίσω στην πληροφοροση, έβγαλε ο Αλμοδοβαρ καινουργια ταινία? και πως λέγεται? δέρμα?

Ομολογώ ότι το βολβερ με συνεπήρε και κανα δυο αλλες παλιοτερες του μου φανηκαν συμπαθητικές,..αλλά για μενα ανεβηκε σκαλες πολλες με το βολβερ...κακη εκπαιδευση δεν εχω δει ακομη όμως...για δωστε κανα λινκ με την καινουργια?

γμτ πάει η κατάπαυση πυρός...πάλι άρχισαν τα όργανα...:(

Θα απαντήσω εκτενεστερα αλλα εφημερευω ρε γμτ και γίνεται πανικ. Να πω μόνο κάτι: η ένσταση μου είναι στον χάρτη που έβαλε η Αθηνά. Και εξήγησα γιατί. Αν κάποιος βρίσκει λάθος τα όσα έγραψα για τον χάρτη να συζητήσουμε ευχαρίστως. Δεν μου αρέσει η λανθασμένη προπαγάνδα από όπου και αν προέρχεται. Και δεν πήρα κάποιον από τα μούτρα ή δεν είχα τέτοια πρόθεση. Μου αρέσει η συζήτηση αυτή και θέλω να συνεχίσουμε

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γελόου!

Η περσινή του ταινια ηταν "το δερμα που κατοικω" και την βρηκα οντως διεσταμενη με καθολου χιουμορ ή τις καταπληκτικες αλμοδοβαρικες συμπτωσεις. Ηταν ομως πολυ καλογυρισμενη. Και η προηγουμενη, οι ραγισμενες αγκαλιες, μου φανηκε αδιαφορη!

Εμενα η αγαπημενη μου ηταν η καυτη σαρκα, τις υπολοιπες τις ειδα απλά ευχαριστα, εκτος απο την κακη εκπαιδευση που δεν προσεχα την ταινια, ειχα το μυαλο μου στον Γκαέλ... την ταινια ουτε που την θυμαμαι.

Συνεχιστε σας παρακαλω την κουβεντα σας για την παλαιστινη μπας και ξεστραβωθω και γω η ανιστοριτη και η ανενημερωτη. Βαλτε και λιγη κοντριτσα μεσα για να μην βαρεθω:tongue:

Σημερα εμεινα σπιτι με τα πιτσιρικια μου- τα μαθαινω να κανουν κοπανες- και περασαμε σουπερ. Σκ δουλευω, οποτε ειπα να κατσουμε σημερα.

Διαφημίσεις

ligo sort notice αλλα σημερα θα παμε με Ειρηνη στο παιδικο μουσειο και ισως καταφερουμε να symmetasxoyme kai edo

ο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συμμετέχει στις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του Διεθνούς Συνεδρίου (*) «Οι αδελφοί Grimm και το λαϊκό παραμύθι: αφηγήσεις, αναγνώσεις, μεταμορφώσεις» που διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έκδοση των παραμυθιών των αδελφών Grimm και διοργανώνει το Νοέμβριο εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα το παραμύθι.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα:

Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Νοεμβρίου και Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012: «Ένα παραμύθι με ζωή»

Πόσες φορές μπορεί να ζωντανέψει ένα παραμύθι; Με ποιον τρόπο; Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην αφήγηση ενός παραμυθιού και το ζωντανεύουν με τη χρήση της μουσικής.

Οι ώρες διεξαγωγής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά 3-6 χρόνων είναι:

11:00 – 11:45, 12:00 – 12:45, 13:00 – 13:45, 14:00 – 14:45

H οικονομική συμμετοχή είναι 7 ευρώ για κάθε παιδί & ενισχύει τους σκοπούς του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται την ώρα της άφιξής σας στο μουσείο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνάκο καλο παραμύθιασμα :-) Πες μας πως ήταν...

Εμείς πήγαμε στις Μορφές Έκφρασεις σε ένα εργαστήρι που έχει κάθε σάββατο http://www.elamazi.gr/place/morfes-ekfrasis/ Έτσι για δοκιμή... πολύ ενδιαφέρον φαινεται. Αν και ο αγαπημένος μου χώρος είναι οι μικρές ιστορίες http://www.mikresistories.gr/ Οι κοπέλες που το έχουν είναι αστέρια, κάνουν φοβερά εργαστήρια και συνέχεια κατεβάζουν τις τιμές. Εχθες πήγαμε εκεί που έχει ένα εργαστήρι "ταξιδεύοντας με ένα ζωγραφο" και με με ερέθισμα τον πίνακα του Καζιμίρ Μαλέβιτς, προσεγγίζανε το θέμα "Τον μπαμπά"... με έπιασε στο τέλος του εργαστηρίου η κατερίνα και μου είπε ότι ο θοδωρής δεν ηθελε να ζωγραφίσει τον μπαμπά του γιατί είναι πολύ εκνευρισμένος, γιατί συνέχεια λείπει... και όταν τον ρώτησε τη σου αρέσει να κάνεις με τον μπαμπά σου όταν είστε μαζί, απάντησε να του σπάω τα νεύρα.

Τζενάκο μάλλον δεν κάνει ο γιώργος για αυτή τη θεση αλλά θα του απαντήσουν το πολύ σε ένα μήνα. Εντομεταξύ απ'τη δουλεια τον πιέζουν να δουλεύει εκτός απο σαββατο και κυριακή... 10-12 ώρες εφταήμερο χωρίς ρεπό και άδειες με τα ίδια λεφτά.

Τάτι, διαφωνώ με όσα έγραψες για το χάρτι αλλά επειδη θέλω να δουλέψω τώρα που κοιμήθηκαν τα παιδια, θα απαντήσω πιο μετά ή αύριο

φιλώ σας

Ωραία ηταν!!! για μονο 7 ευρω ειναι σιγουρα μια αξιολογη προταση,,,,

Παιζουν το παραμυθι τα παιδακια, συμμετεχουν με ρολους, με νουσικη(για τη βροχη, για τα πουλακια κλπ) και στο τελος παρακολουθουν και λιγο απο τη "παρασταση" και οι γονεις.

στο μουσείο μαθαινουν για το σωμα, τα ζωακια κλπ διαφορες δραστηριότητες....παιζουν κλπ....

της αρεσε! Εχει και αυριο την ιδια εκδηλωση για οποια ενδιαφερεται!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα! Πως μπορείς να ξενυχτάς στην εφημερία και την άλλη μέρα συνέδριο ταχω παίξει...

Αύριο το μπαζάρ μας.... άντε ελάτε!! θα χει τρελή μάσα και πολύ πλάκα και τα πιτσιρίκια θα περάσουν σούπερ!

Λέγκ και εγώ διαφωνώ με αρκετά από αυτά που έγραψες και εσύ και η Τζένη αλλά είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να απαντήσω με την ησυχία μου... Θα το κάνω κάποια στιγμή.

Απλά αν θέλετε μην αναφέρετε την πραγματικότητα των παλαιστινίων (που ουδέποτε ανέφερα και ούτε αμφισβητω) ως αντιπαράθεση σε αυτά που έγραψα γιατί εγώ επιχειρηματολόγησα γιατί ιστορικά δεν στέκει αυτός ο χάρτης. Γνωρίζω (αν και δεν είδα από κοντά) την πραγματικότητα στη Λωρίδα της Γάζας όπως και τα αίτια των τελευταίων βομβαρδισμών... δεν έχει σχέση όμως με αυτό που είπα.

Α και δεν έχω πηγές γιατί έκανα απλή αναφορά ιστορικών γεγονότων δεν παρουσίασα κάποια ερμηνεία των γεγονότων αυτών....

φιλω σας

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλησπερα κ καλη βδομαδα τι κανετε?

Για πες Αθηνα πως ητανε στο εκει?

Εχετε δει με τα παιδια κανενα θεατρο της προκοπης φετος?Θελει ο Μητς ν απαμε κ δεν ξερω που να τον παω.Εκενα μαι ερευνα στο Αθηνοραμα αλλα δεν εβγαλα ακρη...Μυρτω??

Καλημέρααααα

Ετοιμαστείτε για σεντόνι με αφορμη το παλαιστινιακο :cool:

Και μπαινω κατευθείαν στο ψητο όσο μπορω πιο τεκμηριωμένα...

Α και δεν έχω πηγές γιατί έκανα απλή αναφορά ιστορικών γεγονότων δεν παρουσίασα κάποια ερμηνεία των γεγονότων αυτών....
ελένη εγώ έγραψα ιστορικά στοιχεία, δεν έκανα κοπυ πειστ από την ιντιφάδα. ας είμαστε και λίγο αντικειμενικοί.

Άρα δεν είχε βάση η πεσιματική σου για το θέμα της αντικειμενικότητας :wink:

Γιατί κάποιος δεν κόπτεται για τους Κούρδους δηλαδή; Τον Οτσαλάν, τον ξεχάσαμε; και εκει σκοτώνουν κοσμάκη. και χειρότερα.

μόνο οι Παλαιστίνοι είναι της μόδας;

Καλημέρα σας.

οι άνθρωποι που ζουν εκεί υποφέρουν όπως πολύ σωστά έγραψες και εσύ και η ελένη, και είναι κυρίως θύματα των ηγετών τους ή όχι;

Αυτοί είναι οι λόγοι που αναφέρθηκα στην καθημερινότητα των Παλαιστινίων.

στην περιοχή δεν ζούσαν μόνο άραβες αλλά και εβραίοι και χριστιανοί.

Οι παλαιστίνοι είναι μουσουλμάνοι και χριστιανοί.

Το θέμα του χάρτη είναι πολύ μεγάλο θα πιάσω αρχικά μέχρι το 1948. Θα χρησιμοποιήσω σαν πηγή το βιβλίο του Ilan Pappe, "η ιστορία της σύγχρονής παλαιστινης".

Ο πάππε είναι ισραηλινός ιστορικός. Δίδαξε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Χάιφας όπου έφυγε το 2007 για να διδάξει στο τμήμα ιστορίας του πανεπιστημίου Έξετερ στη Βρετανία. (Αφού δεχόταν ακόμα και απειλές για τη ζωή του οσο ήταν στο ισραήλ).

Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και τη διάλυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας οι μεγάλες δυνάμεις (κοινωνία εθνών) έδωσαν το κομμάτι της παλαιστίνης στους Βρετανούς.

Το ότι υπήρχε οθωμανική αυτοκρατορία σημαίνει ότι δεν υπήρχε η παλαιστινη; Η Ελλάδα δεν υπήρχε;

[1918-1920 Βρετανικός στρατιωτικός νόμος στην Παλαιστίνη

1923 Η συνδιάσκεψη της Λοζάνης οριστικοποιεί τα σύνορα της Παλαιστίνης

1927 Εισάγεται παλαιστινιακό νόμισμα (λίρα)]

...

1947 Το βρετανικο Υπουργικό Συμβούλιο αποφασίζει να θέσει το ζήτημα της Παλαιστινης στα Ηνωμένα έθνη. Το ψήφισμα 181 της Γ.Σ των Η.Ε προτείνει τη διχοτόμηση της Παλαιστίης σε εβραϊκό και παλαιστινιακό κράτος. (το 95% περιπου του πληθυσμού ήταν τότε παλαιστίνιοι και το 5% εβραίοι)

Τα έντεκα μέλη του επίσημου σώματος του ΟΗΕ διορίστηκαν για να αποφασίσουν τη μοίρα της Παλαιστίνης. Η ειδική επιτροπή χρειάστηκε εννέα μήνες, απο το Φεβρουάριο έως το Νοέμβριο του 1947 για να πάρει απόφαση για τη μοίρα της χώρας. Της είχε δοθεί ένα έτοιμο πρόγραμμα διχοτόμησης από τους ικανούς και καλά προετοιμασμένους σιωνιστές εκπροσώπους, ενώ η παλαιστινιακή και αραβικη πλευρά δεν κατόρθωσε να προτείνει συνεκτική εναλλακτική λύση.

Το κομμάτι που δόθηκε στο εβραϊκό κομμάτι ήταν το 60% ενώ στους παλαιστίνιους δοθηκε το 40%. Μπορεί το παλαιστινιακό κομμάτι να ήταν καλύτερο απο θέμα ευφορίας αλλά το εβραϊκό ήταν πολύ καλύτερο στρατηγικά!

Το Νοέβριου του 1947 πάρθηκε η απόφαση για τη διχοτομηση, οι άραβες εναντιώθηκαν αλλά όχι οργανωμένα. Οι Παλαιστίνιοι δεν είχαν οργανωμένο στρατό. Αντίθετα οι εβραίοι σιωνιστές ξεκίνησαν οργανωμένα την εθνοκάθαρση στα χωριά που ήταν στο δικό τους κομμάτι και μένανε ακόμα παλαιστίνιοι. Οι εβραικές στρατιωτικές ομάδες (Χαγκάνα, Ιργκούν) διέπραξαν την εθνοκάθαρση των Παλαιστίνινων και τους εκδίωξαν συστηματικά

...Αρκετές σφαγές διαπράχθηκαν κοντά σε μεικτές πόλεις, μερικές φορές ως αντίποινα για παλαιστινιακές επιθέσεις σε αυτοκινητοπομπές, αλλά πολύ συχνά ήταν απρόκλητες πράξεις κτηνωδίας. Μπορεί επίσης να σκόπευαν, κάτι που τελικά πέτυχαν, να αναγκάσουν τους Παλαιστινιούς που ζούσαν σε περιοχές που έπεφταν στα χέρια των Εβραίων να φύγουν υπό την απειλή του θανάτου ή της εκδίωξης. υτές οι αγριότητες δεν γίνονται τυχαία. Αποτελούσαν μέρος ενός γενικού σχεδίου να ξεφορτωθεί το μελλοντικό εβραϊκό κράτος όσους περισσότερους Παλαιστίνιους ήταν δυνατόν.

Όλο αυτό το διαστημα οι σιωνιστές ηγέτες μαζεύουν πληροφορίες και προετοιμάζονται για την αναμενόμενη επίθεση απ'τους αραβικους στρατους.

Όταν περί τα μέσα Μαϊου έφυγαν οι Βρετανοί, το ένα τρίτο του παλαιστινιακου πλυθυσμου είχε ήδη εκδιωχθεί από τις εστίες του. Το τέλος της Εντολής σηματοδοτησε επείσης το τέλος της πρώτης φάσης του πολέμου του 1948, ο οποίος έμοιαζε με εμφύλιο και διήρκεσε έξι μήνες (12/1947-5/1948 )

Το ότι τα αραβικά κράτη κατάφεραν να στείλουν στα πεδία της μάχης κάποιους στρατιώτες ήταν αξιοσημείωτο. Μόνο στο τέλος του Απριλίου του 1948 άρχισταν να ετοιμάζουν οι πολιτικοί του αραβικού κόσμου ένα σχέδιο σωτηρίας της παλαιστίνης. Οι περισσότεροι απ'τους αραβικούς στρατους είχαν ελάχιστη πολεμική εμπειρία και εκπαιδεύτηκαν με τα βίας προς το τέλος του καθεστώτος της Εντολής.

14 Μαίου 1948 κηρύσουν το εβραϊκό κράτος σε σύνορα μεγαλύτερα απ'τα προσυμφωνημένα ενώ έχουν καταλάβει και την Ιερουσαλήμ που ήταν υπό ειδικό καθεστώς σύμφωνα με το σχέδιο διχοτόμησης. Επεμβαίνουν οι αραβικοι στρατοι

Το 1967 οι Ισραηλινοί επιτέθηκαν πρώτοι και κατέλαβαν τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα. Έστω ότι φοβούνταν την επίθεση των αραβικών κρατών, ποιά είναι η λογική αν φοβάσαι ότι θα σου επιτεθούν επειδή έχεις κατεχόμενα εδάφη να κατακτάς και άλλα;

λοιπόν λέγκ θα σου απαντήσω σε δυο πράγματα και μετά θέλω να σας πω άλλο

δεν κάνω quote σχώρα με...

πως καλέ δεν είχε βάση η "πεσιματική' μου για ξαναδιάβασε το κείμενο της ιντιφάδας...

το α, δεν έχω πηγες είναι γιατί μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε βιβλίο που αναφέρεται στην ιστορία της περιοχής αυτής.

επίσης ΜΗΝ μου ξαναπεις για τους κακούς εβραίους, σου πα δεν αμφισβήτησα αυτό, αλλά σύνορα παλαιστίνης δεν υπήρχαν ούτε προυπήρχαν προ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επίσης και ελλάδα δεν υπήρχε, υπήρχαν όμως έλληνες που ήταν βαθύτατα διαφοροποιημένοι από τους τούρκους. άλλη θρησκεία, άλλη γλώσσα, πολιτισμός χιλιετιών και για αυτό επέζησε 400 χρόνια. καμία σχέση με την παλαιστίνη (όπου το όνομα αναφέρεται σε περιοχή και όχι κράτος) όπου υπήρχαν άραβες, χριστιανοί και εβραίοι και όλοι αυτοί λέγονταν παλαιστίνιοι καθότι αναφερόταν σε κατοίκους μιας περιοχής. και συνεχίζω και επιμένω ότι ο χάρτης είναι λάθος και παραπλανητικός.

και τώρα τέλος

για πείτε μου τί να τους κάνω τους τροικανους αύριο, που πρέπει να τους ξεναγήσω στο αττικό;;;; ρίχτε ιδέες!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...