Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Φέτος θέλω Χριστούγεννα με τα όλα τους, να βγάλω τα σπασμένα για πέρσι που τα πέρασα ολομόναχη στο κτίριο-φάντασμα, μιλώντας με τα παιδιά στο σκάιπ! (πολύ δραματικό ακούστηκε,ε;;; )

Καθόλου εμενα μου φαίνεται ειδυλιακό :tongue:

Μαριλου μου συλληπητήρια στο φιλαράκι σου για την απωλεια

Άφρο πλακώσου στα βερικοκα και θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι... καμια κοπάνα δεν μπορείς να κάνεις μπας και γνωρίσεις κανα ενδιαφέρον άνθρωπο;

Μυρτώ φτιάξε πρόγραμμα κατασκευών γιατί εγώ μόνη μου με το ζόρι δέντρο θα στολίσω... είμαι το απολυτο αντιπαράδειγμα μάνας, βαριέμαι αφάνταστα να παίξω οτιδήποτε με τα παιδια εδω και καιρο

Τατάκι την κυριακή έχουμε παιδικο πάρτυ άρα δεν ξέρω αν θα προκάνουμε γμτ... αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ιταλικά μεζεδάκια με ψηνουν απεριόριστα!

Ελένη συνεχίσεις και κάνεις γαργάρα τα λουκουμάκια και με ανησυχει χαχαχα

Νικόλας προχθες στο σπίτι του ρένου είχε χωθεί πίσω απο κάτι μαξιλάρες σε κάποια φάση σήκωνεται αποτομα φωνάζοντας "ειμαθτε πλουθιοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" και πετάει παντου ένα πακέτο μάρκες που είχε ξεθάψει.:rolleyes:

Τέλειο το νόμπελ ειρήνης, πάντα περιμενα να ακουσω που πάει με ανυπομονησία... αφού πλέον έιμαι σίγουρη ότι αυτοί που το αποφασίζουν που θα το δώσουν έχουν πολυ καλο χιουμορ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πλακα κανεις ετσι? Μα τι στο καλοπροσπαθουνενα κανουνε?

και ναι μπορω να φωναξω και γω σαν τον νικολα "τελειωσε"....

Πηγε καλα, τρομερη εμπειρια το ολο πραμα: Ειχα το αγχος μου για τις γνωσεις μου στα θεματα που θα συζητουσαμε, για την παρουσιαση που θα εκανα για τα αγγλικά μου για το οτι ημουν η μονη γυναικα με 22 αντρες, αλλα πηγαν ολα καλα! Και οι υπολοιποι βαλκανιοι δεν το εχουν καλυτερα το αγγλικο απο οτι εγω, καθε αλλο θα ελεγα! Μιλαμε βεβαια για τρελλο καραγκιοζιλικι απο θεμα ευγενειας και τυπικοτητας, στα κυριλε ρεστοραν να μου τραβανε τις καρεκλες να κατσω, να με περιμενουν να ξεκινησω εγω πριν απο αυτους και τα λοιπα και γω απο την αλλη να στριβω τα τσιγαρα σαν τον βαρκαρη και να τρωω οπως με ξερετε οτι τρωω... μονο βουτες που δεν εκανα...

Το σκ δουλευω ρε γμτ να κανονιζαμε συναντηση για να φτιαξουμε στολιδια και να πηγαινα και στης τατης τα μαγειρεματα....

Εφυγα για βολτα!

Ωχ Μαρλε συλληπητήρια.

Λενιώ γουελκαμ μπακ! Αν και θα ήθελα να πάω στην Κων/πολη, η ιδέα για ταξίδι με παιδιά μου φαίνεται πολύ πολύ κουραστική!

Αφρονταιτ, πως ήταν το λικέρ βερίκοκο;;; σαν αυτό που λένε "υπάρχουν κάτι μέρες που θέλω να προσπεράσω τον καφέ και να πάω κατευθείαν στο αλκόολ!"

Βλέπω να μου την ψιλοκάνετε, και σας επαναλαμβάνω: Περιμένω ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ!!! όχι ΟΠΤΑΣΙΕΣ!!!!!

Εμείς θα είμαστε από το πρωί...

Λοιπόν είμαι ανοιχτή, ορθάνοιχτη μην σου πω μυρτώ στις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, αρκεί να μην τις κάνω εγώ, το καλό που σας θέλω. Ελάτε σπίτι μας και εγώ θα σας ψηνω μπράουνις όσο εσείς θα δημιουργείτε!!! Πως σας φαίνεται;;;

Να χτυπήσω ενα κουπόνι για παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο για τον Αντριου ή να το κάνουμε σπίτι; έ; τί λέτε;;; μου αρέσει στο σπίτι αλλά σκέφτομαι και την οικολογική καταστροφή στο τέλος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τέλειο το νόμπελ ειρήνης, πάντα περιμενα να ακουσω που πάει με ανυπομονησία... αφού πλέον έιμαι σίγουρη ότι αυτοί που το αποφασίζουν που θα το δώσουν έχουν πολυ καλο χιουμορ!

Αχαχαχαχ

ευτυχώς που υπάρχει και ο FARAGE να τους την λέει

YSoCZs8WlDg

[...] Greece, for that matter. The sinister-sounding Troika [Commission-ECB-IMF] come in, 50 officials spend a few days in the country, investigate the situation and then tell puppet prime ministers what they may or may not do.[...]

[...]So it's odd against this backdrop that the Nobel Peace Prize has been awarded to the European Union. It's true that Germany hasn't invaded France since 1945, but I don't think there was any prospect of that happening, unless of course what you're all saying is that the Germans are inherently bad people.

No, the treath actually came from Russia, and we should be thanking NATO. And we should be thanking millions of American soldiers who served on European soil to maintain peace. Yet I don't hear a word of that because we loathe America and everything that it stands for.

No, this is now a divided, split Europe, with neo-Nazi politics on the rise, with violent demonstrations in the streets. And I frankly think that the award of that Nobel Prize devalues that whole organisation[...]

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Μπράβο Άφρο! Μην τους υποτιμάς τους βαλκάνιους! Εξάλλου θα είναι το μέλλον μας!

Για χριστουγεννιάτικα δεν μπορώ να συνεισφέρω πραγματικά οποιαδήποτε χειροτεχνία είναι μάταιη! Μπορώ να τρώω τα μπράουνις... Όχι εεε; Δευτέρα δύσκολο, οπότε τη γλίτωσα. Δυστυχώς γύρισα! Το τι με περιμένει μέχρι τις γιορτές δεν λέγεται!

Λουκούμια πήρα βρε χαζό θα τολμούσα να κάνω αλλιώς; Μάλιστα σου κράτησα από τα καλά και πήγα τα μούφα στο γραφείο... Α να πώς θα συνεισφέρω στα χριστουγεννιάτικα: λουκούμια και τσάι μήλου!

Ο Αλέκος κατενθουσιασμένος με τα δόντια μόνο όταν του είπα ότι εγώ έδενα το δοντι με κλωστή και την άλλη άκρη στην πόρτα και έκλεινε η αδερφή μου την πόρτα, γούρλωσε τα μάτια του...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κοιμάστε εεε?

Α ρε μια μέρα ξενυχτήσαμε και κομματιαστήκατε εεε?

Καληνύχτα φιλεναδίτσες, καλύτερα που κοιμάστε για να κάνω καμιά δουλειά!

Όνειρα γλυκά και μην ανησυχείτε θα γυρίσει το κλίμα! Νόμπελ Ειρήνης είναι αυτό! Της μλκιας το ξεχάσανε εεε? Δεν έφτανε για να μετρήσει τη δικιά τους!

Φιλάκια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες

Ευγενάκο, είναι μεγάλο κεφάλαιο η παλαιστίνη και κρατάει δυστυχώς πολλά χρονια. Το μόνο θετικό ότι είναι ένας πολύ περηφανος λαός που δεν το βάζει με τίποτα κάτω. Όταν είχα πάει πριν κάποια χρόνια ενώ πίστευα ότι θα γυρίσω με κατάθλιψη είναι απίστευτη η δύναμη και η ενέργεια που έπαιρνες. Αλλά είναι να τρελαίνεσαι άμα σκεφτείς ότι ο κόσμος που προέρχεται απο ολοκαυτώματα τώρα κάνει τα ίδια και πολύ χειρότερα εδώ και τοσα χρόνια.

Άφρο εύγε, δεν είχα καμία αμφιβολία! Καλή επιστροφή στο τρελοκομείο :-)

Ελένη σ'αγαπωωωωωω

Φοβερό μου φαίνεται που ο αλεκάκος αλλάζει δόντια... γουρ γουρ μεγάλωσε το μωρό μας... Και σταμάτα να του λες σπλατεριες νουμερο... πες του καλύτερα με το ποντικάκι που παίρνει το δοντάκι και φέρνει δωράκι. Ο θοδωρής όταν του το χα πει καθόταν με ανυπομωνησία και κοίταζε μπας και κουνηθεί κανα δόντι

Τατάκι μου, πραγματικά για κυριακή δεν ξέρω γιατί το πάρτυ είναι του φίλου μας του τασουλη, και θα είναι λογικά ολοήμερο. Εγώ πάντως και αύριο θα μπορούσα ή και σήμερα για συνάντηση κι ας είναι μόνο για μπράουνις και όχι για κατασκευές χοχο

Πρέπει να κάνουμε κι εμείς πάρτυ, χρονίζει και η γατούλα μου το δεκέμβρη.

Η σκατούλα χθες ξεκίνησε να πηγαινει πέρα δώθε μόνη της ενώ μέχρι τώρα δεν έκανε πολλά βήματα... δε πανα είναι το τρίτο πάλι συγκίνηση νοιώθω που τη βλέπω να γίνεται ανθρωπάκι.

Ο θοδωρίκος ύστερα απο ένα μήνα ξανα στο σχολείο, έχει άγχος όμως γιατι δεν θέλει να δουνε την πάνα, αλλά δεν του τη βγάλαμε για να μη χτυπήσει λέμε να την αφήσουμε κι αυτή τη βδομάδα.

Νικόλας κάθε φορά που σταματάει το κλάμα... έρχεται με ύφος και λέει "θέλω μία πετθετα να θκουπίθω τα ματάκια μου" και μετά για κανα δίλεπτο σχολαστικά σκουπίζει τα μάτια του, φυσάει τη μύτη του και πετάει την πετσέτα... είναι εντελώς νουμερο αυτό το πλάσμα!

Ο γιωργάκος έχει συνέντευξη τώρα σε μία δουλεια, άντε να δουμε...

καλημερα καλημερα! τι κανετε?

Αφρο ΜΡΑΒΟΟΟΟ!!! σιγα μην δεν τα καταφερνες βρε γιατι καλυτεροιθ ειναι αυτοι οι ξενερωτοι απο σενα????

Λεγκουλι καλη επιτυχια στο Γιωργακο μακαρι να κατσει!! Κ καλη αρχη ξανα στο Σοζωρακη !Ο Νικολακης Θεος!!! Αντε φτιαξε κ καμια περπατοπιτα για την μικρη !! Λεμονοπιτα ν αφτιαξεις που την κανεις τελεια.

Εμεις ετοιμαζομαστε για την χριστουγεννιατικη γιορτη μου ειπε χτες η κυρια του πως θα ειναι ο Νεος Χρονος κ θα μας δωσει κ τα στιχακια στο σπιτι λεει για επαναληψεις αν κ τα εχει μαθει.

Ο Νικολας ειναι τρελο νουμερακι ολο χαζα κανει κ γελαει .Αλλα κ τρομερα ζηλιαρεης λεμε οσο ειναι ο Μητσακος μαζι ζηλευει κ θυμωνει κ θελει οτι εχει ο Μητσος.Αν κοιμηθει ο Μητσος νωριτερα απο αυτον ολα μελί γαλά δεν συμβαινει τιποτα.Ακομα κ το ποτηρι με το καλαμακι που εχει ο Μητσος κ πινει γαλα ζηλευει κ πηγα κ του πηρα ιδιο να πινει το γαλα του ..Πινει πρωι βραδυ 1 ποτηρι μεγαλο φρεσκο κ πινει κ απο μενα .11 -5 το βραδυ δεν του δινω καθολου εδω κ 10 μερες η κ περισσοτερο γι ανα δουμε θα κοιμηθουμε ποτε .....

Εγω ελεγα σημερα αν βρεχει κ δεν παμε για ποδπσφαιρο να κανω ζυμαρι να φτιαξουμε με τον Μητσακο χριστουγεννιατικα στολιδια κ μετα να κατσει να τα βαψει .. Τι αλλο κανετε απο Χριστουγεννιατικες κατασκευες?

Οσο για τα παρτυ που λετε εμας τωρα τελευταια μας καλουνε σε παρτυ που γινονται το πρωι μετα της 11 κ οσο παει.Νομιζω ειναι καλυτερα απο το να το κανεις 6 πχ μεχρι να μαζευτουνε ολοι περναει απο της 7 κ μετα 9 εχει διαλυθει γιατι πρεπει αν φυγουν ολοι για να κανουν μπανιο υπνο κ ολα τα σχετικα ...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Λέγκω μου συμφωνώ σε όσα λες, ναι είναι περήφανοι οκ, αλλά εδώ τους σφάζουν κανονικά, και έχω τρελές τύψεις που δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά να βοηθήσουμε...

Αλλάζω κλίμα, δεν είναι η τέλεια η φάση αυτή που αρχίζουν και γίνονται ανθρωπάκια? την λατρεύω αυτήν την ηλικία, και μας η μικρή κινεζούλα μας κάνει ένα σωρό τερτίπια και χαζεύουμε...τι καλά που πέρασε αυτός ο πρώτος χρόνος...αν και πάλι βλέπω μωράκι μικρό και σκιρτάω αλλά ξέρω ότι αυτά πάει πέρασαν για μένα, την γλίτωσα!:D

Εμείς δεν κάναμε καμιά κατασκευή, σκέφτομαι να κάνουμε κανένα κουλουράκι για να κρεμάσουμε σε δέντρο ή και για τον αηβασιλη αλλα νωρίς μου φαίνεται...το δέντρο όμως έδωσε σουπερ ατμόσφαιρα στο σπίτι...

Πάντως πριν λίγες μέρες γράψαμε γράμμα στον Αη Βασίλη!:D

palestine4+grec.jpg

και τι να γινει οταν η μια μερια εχει υπερσυγχρονα μεσα και η αλλη, ξυλα και πετρες, δεν φτανει μονο το πιεσμα και η περηφανια....ενταξει υπαρχει παντα ο δαβυιδ και ο γολιαθ αλλα ποσα χρονια πια....

Γενικως εχω κρανιαστει σημερα, το ταμειο μας μπηκε εοπυ, τις εξετασεις μου δεν τις ενεκριναν(αξονικη και αιματολογικη), πρεπει να τις γραψει γιατρος του εοπυ λεει, παιρνω γιατρους του εοπυ και λενε ολοι το ιδιο ποιηματακι, μονο ιδιωτικα μπορω να σας τις γραψω, για ραντεβου μεσω εοππυ μετα απο κανα διμηνο.... δηλ να τους σκασεις επισκεψη....

αι σιχτιρ πια.... και το φαρμακο που πρεπει να παρω για να κανω μια αιματολογικη μου το εδωσε ο γιατρος στο γραφειο του γιατι ενω μεν ειναι παμφθηνο, εχει ελλειψη εδω και το φερνει ενιοτε και απο αγγλια :(

Επισης ειμαι αρρωστη και ο μικρος μου χαλασε το dvd και μου κατεβασε τις τεντες ακριβως την ωρα που εριχνε καρεκλες, μουσκεμα! χαχαχαχαχα ηθελε να τις πλυνει φαινεται!

αχαχαχαχαχα

Καλημερα βρε!

Τατη μπορει να περάσω απο το μπαζαρ, αλλα κι εγω στο μπορει ειμαι γιατι δεν ξερω τι τραπεζωμα θα εχω και αν-το εχω καθιερωσει τις κυριακες! χαχαχαχα

Εγω ουτε σκεφτομαι χριστ κατασκευες και κουλουρια, ουτε ειμαι στο μουντ γενικα δεν εχω ορεξη τελευταια ουτε να παιξω ουτε να τα βγαλω βολτα....βαριεμαι το ομολογω, αλλα φαση ειανι θα μου περασει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!

Σήμερα συνόδευσα τα παιδιά του νηπίου σε ένα θεατρικό εδώ στου Ψυρρή. Τι ζουζούνια που είναι!! Μες την βροχή είχαμε πολύ πλάκα! Τα αγαπώ τα παιδάκια:)

Την Κυριακή πολύ ψήνομαι για ιταλικά εδέσματα, αλλά το πρωί θα πάω σε μια παιδική παράσταση φίλων και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψουμε....

σας βάζ και το event να ξέρετε, https://www.facebook.com/events/252593414866648/ κάθε Κυριακή παίζεται εκεί και τα Σάββατα το απόγευμα έχει στον ίδιο χώρο ακροβατικά για όλη την οικογένεια!

σιγα μην δεν τα καταφερνες βρε γιατι καλυτεροιθ ειναι αυτοι οι ξενερωτοι απο σενα????
Μην τους υποτιμάς τους βαλκάνιους! Εξάλλου θα είναι το μέλλον μας!

Καθολου δεν τους υποτιμαω, γι αυτο και ειχα αγχωθει. Καποιοι απο αυτους που συναντησα ειναι πραγματικά εξυπνοι. Τωρα αν αυτοι το μελλον μας ή εμεις το δικο τους δεν ξερω... ΕΙδα πως ημασταν πριν 3-4 χρονια, πριν τη κριση δλδ και νομιζω οτι βαδιζουν στα βηματά μας... Μακαρι να εχουν περισσοτερο μυαλο απο μας!

Γυρισα, ο Αγγελος ανοιγε το στομα του να με δαγκωσει στο στομα το πουλακι μου, θυμαμαι την ιδια αντιδραση ειχε και η δαναη οταν ειχα γυρισει απο το μαιευτηριο που γεννησα τον αγγελο.

Καλα πολυ σουπερ ο Νικολας εστι? Γαμω τα τυπάκια!

Εμεις οπως σας ειπα μαζεψαμε κουκουναρια βελανιδια κτλ και θελουμε να τα βαψουμε με μπογιες και χρυσοσκονες. Βεβαια μεχρι να το κανουμε αυτο θα εχουμε βαωει με χρυσοσκονες τα επιπλα, τα τηλεκοντρολ, τα κλειδια μου και δεν ξερω τι αλλο μεχρι στιγμης. Ειδα και κατι χριστουγιεννιατικες χειροτεχνιες που ισως τολμησουμε.

Επισης μελομακαρονα θα φτιαξουμε και φετος οπωσδηποτε, πιο μετα ομως!

Θελετε να βρεθουμε απογευμα το πσκ να τολμησουμε τιποτα?

Λοιπόν Αθηνά, αυτός ο χάρτης που έβαλες είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανιστόρητος, κυκλοφορεί παντού και με έχει εκνευρίσει. και δεν έχω τίποτα με τους παλαιστίνιους αλλά φορτώνω όταν βλέπω τόσες ανακρίβειες.

Η γνώμη μου για τον πόλεμο είναι η εξής: Ο πόλεμος συνεχίζεται γιατί οι βιομηχανίες όπλων τον τροφοδοτούν. Και όχι δεν έχουν πέτρες και ξύλα οι Παλαιστίνιοι, ηλίθιοι είναι οι έμποροι όπλων, τα ίδια έχουν από την μια και από την άλλη (εκτός των πυρηνικών, αλλά αυτά δεν τα χρησιμοποιούν)

Το 46 που λέτε δεν υπήρχε ούτε Ισραήλ, ούτε Παλαιστίνη. Υπήρχαν οι Βρετανοί με εβραίους και άραβες που ψιλοτρωγόντουσαν. Το Πράσινο που υποτίθεται αντιπροσωπεύει την Παλαιστίνη αριστερά δεν υπήρξε ποτέ. το 47 τα ενωμένα έθνη αποφάσισαν να κάνουν ένα μοίρασμα. στους άραβες πήγαν τα καλά σημεία ενώ οι ισραηλινοί κληρωθηκαν την έρημο κάτω χαμηλά. παρόλαυτά το ισραήλ δέχτηκε την μοιρασιά, οι άραβες όχι. και κάναν ντου. με τα γνωστά αποτελέσματα οπότε φτάσαμε στο χάρτη 3. στο χάρτη 3 η γάζα δεν ήταν παλιστίνια αλλά υπό αιγυπτιακή κατοχή. Η ιερουσαλήμ υπό κατόχή της Ιορδανίας.το 67 υπήρξε πόλεμος μεταξύ Ισραήλ με την Αίγυπτο, Συρία και Ιορδανία και το 73 με Αίγυπτο, Συρία. Το Ισραήλ ανακατέλαβε την Λωρίδα της Γάζας και τα λοιπα που ανέφερα πριν και τα παραχώρησε στην Παλαιστίνη. Με αυτους τους πολέμους φτάσαμε στον χάρτη 4. Αν κάποιος έχει κάποια αντίρηση σε όσα ανέφερα ευχαρίστως να τα συζητήσουμε εκτενέστερα.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...