Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Υπό εξαφάνιση αλλά ξύπνιο! Όλα κι όλα!

em γιαυτο ειναι υποεξαφανιση. η περισσοτερες το εχουμε καψει εδω μεσα!
Άφρο τί έχει στο Βελιγράδι; Συνάντηση με τους αντίστοιχους ΣεΡβους ή είναι το ευρωπαίκο;

πανβαλκανικο! να δω αν θα τους μαθω ολους...

Πλάκα πλάκα παρόλο που ποτε δεν ημουνα ποτήρι, είχα πολύ κακο στομάχι, μόλις αποθηλάσω θελω να πιω τους πάτους μου (εδώ γελάμε)
α ρε δοξες! Να σε δω μεθυσμενη κ τι αλλο!
Και ναι κυριες και κύριοι γι αυτο την αγαπω γιατί δεν αφήνει ανθρωπο να αγιάσει χαχαχαχαχα

Εγώ πάντως αυτό το πράμα δεν το έχω ακουστα... εμείς οι φοιτητε στο μεσολογγι μόνο απο γιδοπρόβατα και χέλια γνωρίζαμε...

ενταξει ειστε ηλιθιες. κλαιω. Εφτασα στο βελιγραδι κα αντι να βολταρω καθομαι και σας διαβαζω...

Το ερωτηματικο μου πεφτει πολυ μακρια. παω τωρα να βρω τα βομβαρδισμενα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλιά μ΄έλεγες απλά σκατόψυχη!

Ααααααχ, χάθηκε η οικειότητα!!!!!

Η αλήθεια είναι αυτό μου είχε έρθει στο μυαλο χαχαχαχα αλλά κρατήθηκα

Αφροδιτάκι άσε την ανάγνωση και τράβα για τσάρκες!!! Καλα πήγε το επαγγελματικό ραντεβού; Τους τάπωσες;

Γειά σας κοριτσάκια μου!!

πολύ χαίρομαι που μπήκα και είδα μεγάλη συνέλευση και διαβαλκανική μάλιστα!:tongue:

εγώ δεν πέρασα καλό διήμερο, δυστυχώς, ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης και κουμπάρας μου κατέληξε το Σαββάτο τα ξημερώματα από την κωλοαρρώστια :(

και γενικά όπως φαντάζεστε καταστάσεις πολύ τραγικές.... :cry:

άαααλλος για Πόλη τραβηξε κιάλλη για Βελιγράααααδι!

εντάξει κλαίω το χθεσινοβραδινό ήταν πολύ καλό, στείλτε κανά σημάδι καπνού. αν και χτες κοιμήθηκα 22.

το δε μπαζάρ μου στο ντούκου το περάσατε. θα είναι πολύ ωραία σας λέω!

photo-1.jpg

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Συγνωμη ο φώτης που είναι όλη αυτή την ώρα και τι κάνει;

Χαχαχα!δίπλα μου και γκρινιάζει ότι όλο με τις φίλες μου μιλάω!

Το πρότζεκτ είπαμε προγραμματισμένο κατά την άνοιξη...

Μέχρι τότε τσατ!

Μπάλκαν καφέ γίναμε! Άφρο να περάσεις καλά!

Τάτη, δεν κρατάς τίποτε από αυτά που θα πουλήσετε να μας κάνεις ιδιωτικό μπαζάαρ;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αααα ξεχασα!!!!

Κουνιούνται τα 2 κάτω δόντια του Άλεκ!!!! Πω πω πω, πώς περνάει ο καιρός, σαν χθες μου φαίνεται που τα είχε βγάλει! Μου φαίνεται πολύ περίεργο που έχω παιδί σε ηλικία που αλλάζει δόντια! Νόμιζα ότι θα είναι πάντα μωρά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αλλάζει δόντια ο Αλέκος?????? Βρε, πότε μεγάλωσε και αυτό το μικρό!!! Είναι πάντως ψιλοσοκ στην αρχή. Πως το πήρε? Θυμάμαι ο Γιάννης έκλαιγε απαρηγόρητος γιατί κάπως πόνεσε και φοβήθηκε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλά τι συναντηση...! θα το εχω να το θυμαμαι: Εγω με παραπάνω απο 30 αντρες (αναθεμα αν θυμαμαι 5 απο αυτους) ολων των ηλικιων, οι μισοι να μυριζουν αλκοολ και οι αλλοι μισοι ξενερωτοι ηλεκτρολογοι με τα ολα τους, σε κυριλε βαλκανιο ρεστοραν, με νάιντις μουσικη υποκρουση (οι βαγια κον ντιος διναν και παιρναν) να προσπαθουμε να συννενοηθουμε σε μια γλωσσα που μονο αγγλικα δεν θυμιζαν. Ειναι αργα να αλλαξω επαγγελμα? Ηπια ενα τσιπουρο απο βερυκοκο γαματο, ομως! Να δουμε τι θα γινει αυριο που πρεπει να βγαλουμε ακρη! Μηπως να πλακωσουμε πρωι πρωι τους χυμους- αποσταγματα βερυκοκο?

Μαριλου λυπαμαι για τη φιλη σου. δυναμη της ευχομαι να εχει, και φιλους κοντα της.

Να δω φαφουτικο παιζακι κ να τρελλαθω!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

καλα τι τρομερο εβεντ ηταν αυτο που εχασα!! τετοια συμμετοχη απο οταν ειχαμε τα μεγαλα μωρα ειχε να δει το καφε μας ..

μαριλενακι να ζησετε να τον θυμαστε. συμπαρασταση στην φιλεναδα σου κ τιποτα αλλο δυστυχως δεν μπορεις να κανεις.

τατι κοντα μας πεφτει το μπαζαρ να δουμε κ τι ωρα θα εχουμε ποδοσφαιρο την Κυριακη κ θα σου πω.

Αφροδιτακι πιες κανα τσιπουροβερυκοκο κ ολα θα λυθουν .....

Καλημέρα!!!

Πω, πω, ακόμα να συνέλθω από το ιντερνετικό χανγκόβερ!!!!

Τι κάνετε; Ελένη επέστρεψες υποθέτω, δεν πιστεύω να κλέφτηκες με κανέναν γοητευτικό, μαλλιά, μηχανόβιο Τούρκο!

Η Αφροδίτη δε μου φαίνεται γοητευμένη από τους Σέρβους, αλλά δεν ξέρεις πως μπορεί να αλλάξει την οπτική σου, με μια τσιπουροποσία με εσάνς βερίκοκου!

Αγαπημένη μου κουμπάρα, θα ξανασκεφτείς το διαζύγιο αν κάνω κοπάνα και σου έρθω για καφεδάκι διαρκείας;;;;;;

Μαριλού....αγκαλιά......

Τάτη, δεν τη σνόμπαρα την προταση σου καθόλου, ειδικά το κομμάτι με τις ιταλικές λιχουδιές, μιαμ, μιαμ....Πότε θα πας εσύ;;;

Τι άλλα;

Πότε θα βρεθούμε να κάνουμε χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, να μπούμε λίγο στο κλίμα;;;

Φέτος θέλω Χριστούγεννα με τα όλα τους, να βγάλω τα σπασμένα για πέρσι που τα πέρασα ολομόναχη στο κτίριο-φάντασμα, μιλώντας με τα παιδιά στο σκάιπ! (πολύ δραματικό ακούστηκε,ε;;; )

Σας φιλώ πολύ!!!

Δε μιλάτε ε;

Πάρτε και μια ειδησούλα και θαυμάστε το θέατρο του παραλόγου:

Στο Οσλο της Νορβηγίας θα μεταβεί στις 10 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης μαζί την Ανγκελα Μέρκελ, τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και άλλους ευρωπαίους ηγέτες, σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα.

http://gr.news.yahoo.com/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB-%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82-100011433.html

Και σας να μην είναι από μόνη της σαν να βγήκε από το ''μούφα νετ'' έρχεται και ο επίλογος και σε αποτελειώνει:

Με τη συμμετοχή του έλληνα πρωθυπουργού στην ευρωπαϊκή αποστολή παραλαβής του βραβείου φαίνεται για μία ακόμη φορά ότι υπάρχει αλλαγή κλίματος στην Ευρώπη για την Ελλάδα.

Πείτε μου δε νοιώθετε μια τεράστια ανακούφιση, μια αισιοδοξία, μια ανάταση;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...