Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

όντως αχαχαχαχα τη μαλαμω εβαλε βρε!

ας παμε καπου και πιειτε και πείτε ό,τι θέλετε!

Αντε αποχχρω΄κι εγώ τόση δόξα δεν αντεχεται!

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωω

Να τα! Εγώ δεν είπα τίποτα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχ τρεληηηηηηηηηη

παντως τα καλύτερα βραδυα δεν ειναι αυτα που λες που να βγαινω τωρα μωρε ...και τα καλυτερα μεθυσια αυτα που λες απαπαπαπαπα σημερα δεν θα πιω!

χαχαχαχαχα αρε εποχες ωραιεςςςςς

θυμαμαι βγαιναμε χωρις ραντεβου στην Πατρα απλα κατεβαινες κεντρο δεν χρειαζοταν να κανονισεις τιποτα, παντα εβρισκες γνωστους κλπ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Να τα! Εγώ δεν είπα τίποτα...

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο βαγγ παλευει τοση ωρα να κοιμισει τον Αλεξ μα τι επαθε αυτο σημερ ααπο τις 9,30!!!

οποτε μετα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπαααααααααααααααααααααααα χαχαχαχα ουτε τζακια ουτε τιποτις, ριξαμε και καυγαδακι προηγουμενως...:tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο βαγγ παλευει τοση ωρα να κοιμισει τον Αλεξ μα τι επαθε αυτο σημερ ααπο τις 9,30!!!

οποτε μετα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπαααααααααααααααααααααααα χαχαχαχα ουτε τζακια ουτε τιποτις, ριξαμε και καυγαδακι προηγουμενως...:tongue:

Ναι τα καλύτερα ...... Είναι αυτά που λες μπα, με τίποτα, βαριέμαι έχω πονοκέφαλο,

Έχω χάσει επεισόδια με Μυρτώ; Ποιά είναι η Ψιλέγκω; Λέγκω; Καλώς τη Σοφία, έλα να μας διαφωτίσεις...

:confused::confused:

Mωρέ, πιωμένες είσαστε ήδη; Δεν καταλαβαίνω χριστό απ' όσα γράφετε!!!

(μόνο αυτό με το τζάκι έπιασα... μεγάλες στιγμές!!!!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ρώτα ρε άνθρωπε και που είναι χαχαχαχαχαχα κλαίω

ναι μπορώ να βγω εξοδούχος σε γενικές γραμμές :cool:

:lol:

το icq ηταν ενα πολυ μοδατο chat της εποχης μου, κοντα στο 1999-2000 ε δεν μπορει πειτε μου οτι το προλαβατε!!!!! νιωθω γρια!

και εκει μετα τους δυο σεισμους, εγω και μια φιλη μου γνωρισαμε απειρους τουρκους που τοτε ηταν μοδα να την πεφτουν σε ελληνιδες λογω και την αλληλοβοηθειας στους σεισμους...και με τουτα και με κεινα, με καποιους που ηταν πολυ φευγατα παιδια, μηχανικοι, ροκαδες κλπ ειχαμε κρατησει και λιγες επαφες, αφου πηγαμε και εκει και μας καναν και βολτες...ουυυ μεγαλες ιστοριες, μεχρι και σε διαδηλωση των γκριζω λυκων επεσα καρακεντρο της πόλης που ειχαν σταματησει ολη την κυκλοφορια και ριχαν και κανονικες σφαιρες και καλα στον αερα και φωναζαν ενα σωρο που δεν μου μεταφραζανε...εγω ημουν πισω σε μηχανη ενος τουρκου και μου έλεγε απλα μην μιλάς να περασουμε μην με παρουν χαμπαρι...αχ ωραιες εποχες!:P

Διαφημίσεις

βασικά γύρισα από σιδέρωμα για να σου πω Μυρτώ ότι πηγαμε σημερα στην τζάμπα παράσταση του Οζ και ευτυχως που ηταν τζαμπα για μας τελικα μιας και με το ζόρι τον κρατησα τον δικο μου μεχρι το διάλειμμα, δεν του έκατσε καθόλου καλά, αγριεύτηκε με ήχο, φωνές κλπ...εμένα πάλι συμπαθητική μου φάνηκε.

Η Λέχου είναι η ψιλέγκω!

Δεν είναι τίποτα, ζηλεύει λίγο! Αρα.....

Μ΄ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!

Σωστή, συνέχισε και θα την έχεις στα πόδια σου!

Η ζλήθεια είναι ότι σε στιγμάτισε πάντως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...