Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να τη κι η άλλη... μου θυμίζεις το χριστόφορο που μετά την έξοδο άρχισε να μου λέει ότι θα μου κάνει τα εισητήρια να παμε σκοτία... τα παιδια στο ίδρυμα θα τα αφήσω

Πλάκα πλάκα παρόλο που ποτε δεν ημουνα ποτήρι, είχα πολύ κακο στομάχι, μόλις αποθηλάσω θελω να πιω τους πάτους μου (εδώ γελάμε)

η Βασω ειναι δουλεια και βολτες το απογευμα στις παιδικες χαρες τι να κανει κι αυτη! χαχαχαχα θα της το πω ομως!!!

Κι εγω χρωσταω ποτακι εεεεε κατσαφ!!!!!

αντε κανονιστε εχω ορεξη για φιλοσοφικες κουβεντουλες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά θα πίνουνε εμεις πάλι για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις εσείς...

Οπωσδήποτε πρέπει να συντονιστούμε, πάμε για κρασάκι και μεζέδες. Αλλιώς λουκούμια γιοκ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

EUQFKgYtzDA&feature=autoplay&list=PL38C5C7FDF54D15B2&playnext=2

Μπααα δεν μ'αρεσει η μπύρα... κρασί θέλω... και μοχίτα... και μαργαρίτες... και τεκίλες σφυνάκι ααααααααααααααααααααααααααααααα

Χαχαχαχα πολλές φιλοδοξίες βλέπω!!!

Οκ να βγούμε αλλά μετά εγώ θα πάω να κοιμηθώ σε καμιά σινγκλ φίλη μου γιατί δεν παλεύεται το χανγκ όβερ με δύο κεφάτα πιτσιρίκια να χοροπηδάνε πάνω από το κεφάλι σου φωνάζοντας "ξύπνα υπναρού!!!!"

Διαφημίσεις

Εσυ να σταματήσεις κυρία άπιστη να υποσχεσαι γιατί σε λίγο να σου στείλω αιτηση διαζυγίου και θα σε βάλω να τα πεις με το δικηγόρο μου. Απο τότε με την ψιλέγκο με ξεπέρασες ρουφιάνα γυναίκα, δεν θυμάμαι και πως την λέμε

Καλα εντομεταξύ ακουω μουσική μαλάμω και τέτοια, συνομιλώ μαζί σας και περνάω διορθώσεις σε βιβλίο που γράφει για βιασμους ζιγκολο και άλλα ωραία χαχαχαχα παρανοια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...