Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

επισης, τις τροφες τις τρωγατε αλεσμενες μεχρι 15 μηνων που αρχισατε να βγαζετε δοντακια???

Δεν είναι απαραίτητο.

Τα μωρά μπορούν να μασήσουν σχεδόν τα πάντα με τα ούλα.

Ήδη από τώρα μπορείς να δοκιμάσεις να της δίνεις κάποιες μαλακές τροφές χοντροαλεσμένες ή πατημένες με το πιρούνι για να μάθει να μασάει.

Άλλωστε για σκέψου, εσύ μασάς με τα μπροστινά δόντια? Τα περισσότερα μωρά βγάζουν τα πίσω δόντια πολύ μετα το χρόνο, ενώ ήδη τρώνε και μασάνε κανονικά;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για που λετε???προς τα μερη σας???:(:(:(

γιατι να μενω μακρυα????:(:(:(:(:(:(:(:(

εγώ τι να πω δηλαδή;;;;

που δεν υπάρχει ούτε μία θεσσαλονικιά στο καφέ;;;;

Δεν είναι απαραίτητο.

Ήδη από τώρα μπορείς να δοκιμάσεις να της δίνεις κάποιες μαλακές τροφές χοντροαλεσμένες ή πατημένες με το πιρούνι για να μάθει να μασάει.

Άλλωστε για σκέψου, εσύ μασάς με τα μπροστινά δόντια? Τα περισσότερα μωρά βγάζουν τα πίσω δόντια πολύ μετα το χρόνο, ενώ ήδη τρώνε και μασάνε κανονικά;)

αχά. Σκεφτόμουν, μπορώ να δώσω στη Σοφία μπανάνα ψιλοκομμένη σαν τσιπς ας πούμε, να την φάει με τα χέρια; σαν finger food;

Χρόνια πολλά σε μανούλες και παιδάκια

Γεια σας και από εμένα δεν μπόρεσα να σας διαβάσω όλες ..συγγνώμη…

αλλά έχω ελάχιστο χρόνο στην διάθεση μου εν ολίγης κατάλαβα ότι όλες προσπαθείτε να μην τρώνε την οδοντόκρεμα ο δικός μου κάνει μιαμ και εγώ δεν του επιβάλω να το φτύσει κάνω λάθος ?

επίσης σήμερα ξανά φάγαμε φαγάκι 4 ημέρα ποια που κατάφερα να τρωει 3 γεύματα και είμαι πολύ χαρούμενη.

Φυσικά ο θηλασμός θηλασμός ιχιχιχι

:tongue::tongue:

Μαριλού, ο εν λευκώ το διαφιμίζει συνέχεια... Το έχω ακούσει κι εγώ οπότε δεν είσαι τρελή! Μακάρι να είναι καλά ο ασθενής μου και να ρθούμε!

ουφ! σε ευχαριστώ Ελένη μου! τελικά είσαι θησαυρός πληροφοριών πολιτιστικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.... ;)

Καλησπερα , ευχαριστω για τις πληροφοριες , να σται καλα , α και αν δεν βρω αυτα τι θα κανω , καμια βοηθεια για απογευματινο , ειμαι πρωταρα και πολυ ανχωμενη γιατι ο Οθωνακος μου δεν τρωει και πολυ... Σημερα πηγα να του παρω κρεμα και ηταν μεσ'την ζαχαρη φου!!!

Marle αυτο το επερνες? http://img.alibaba.com/photo/100619240/Quaker_White_Oats.jpg

ναι αυτό!

Ααα ξέχασα να σας πω ότι η τσουλουφίτσα είναι 6.100 και 60 πόντους!!!!!

Μπράβο μπόι η τσουλουφίτσα! ε, με τέτοια μαμά δεν είναι και ν'απορείς κιόλας ;)

καλησπερα!

δεν μου λετε?απο ποια ηλικια πρεπει να βουρτσιζουμε τα δοντια των παιδιων?

και τι οδοντοκρεμα χρησιμοποιειτε?

εμείς τα βουρτσίζουμε μόνο με νεράκι. Αρχίσαμε από .... δεν θυμάμαι, σίγουρα από πριν το καλοκαίρι.

Το αρνητικο σε ολη την ιστορια ειναι οτι η παραγωγη μου εχει μειωθει δραματικά (η Ειρηνη δεν ζηταει μεσα στη μερα καθολου, εγω της δινω το μεσημερι για υπνο ,το βραδυ για υπνο και το πρωι που ξυπνει) και πιστευω οτι στην επομενη περιοδο που μειωνεται κι άλλο θα φτάσουμε το κατωτατο οριο και γενικώς οδευουμε προς αποθηλασμο...ενω εγώ ηθελα να βγει και αυτος ο χειμώνας...:-(:-( Αλλα δεν μπορω να πω απολαυσα αυτον τον συνεχομενο υπνο και επιτελους κοιμηθηκα με τον αντρουλη μου μετα απο 1 χρονο περιπου. (αλλα να σας πω μου ελειπε πολυ το απαλο τρυφερο αγκαλιτσα-μαμουλα Ειρηνακι μου, οκ δεν ξερω τι θελω)

γκαλατούλα, νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Τρεις φορές την ημέρα είναι πολύ καλές για να κρατήσεις την παραγωγή σου σε ικανά επίπεδα ώστε να θηλάζετε όσο ακόμη θέλετε. Εμείς τις τρεις φορές τις είχαμε κρατήσει πάνω από 6 μήνες. Τώρα ο Ιάσονας θηλάζει μόνο το πρωί (αλλά 2-3 φορές) και υπάρχει ακόμη γάλα... οπότε μην το σκέφτεσαι, άντε μπορείς να βγάλεις όχι μόνο το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι ;)

εγώ τι να πω δηλαδή;;;;

εδωωω ειμαι κ γω! σας παρακολουθω καιρο (μην παρεξηγηθω;)) αλλα δεν αποφασιζα να γραψω.

καλησπερα κ επισημα λοιπον, ειμαι και γω μανουλα της μικρης ζουζουνας(φωτο).

το τοπικ εχει γεννητουρια βλεπω , με το καλο κ με εναν πονο..

και στις εορταζουσες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ..

.png

Διαφημίσεις

εδωωω ειμαι κ γω! σας παρακολουθω καιρο (μην παρεξηγηθω;)) αλλα δεν αποφασιζα να γραψω.

καλώς την :D

να χαίρεσαι την ζουζούνα!

Έλα και εγώ καιρό παρακολουθώ γράφω που και που άλλα οκ είναι καλό παρεακι εδώ

:tongue::tongue:

Χρόνια Πολλά στο ναζιάρικο ξανθούλικο κοριτσάκι μας!!!! Τατιάνα να χαίρεσαι την Αννούλα και με το καλό να έρθει και ο μπέμπης σας!!!:D

Ελένη μου περαστικά στον Αλεκούκο!

Stellas καλώς ήρθες στην παρέα!

Κορίτσια για πού λέτε η συνάντηση; αύριο όπως είπαμε θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα....

Ελίζα πολύ καλό αυτό με τον κο Τερηδόνα....

Αναστασάκι πολύ γέλιο ο γιος σου!!!! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου! Θα σου χαρίσουν σίγουρα άπειρες στιγμές γέλιου και χαζέματος! Όλες μας βέβαια αλλά εσύ θα τα έχεις εις τριπλούν;)

Καλά, σας το είπα ότι ο Ιάσονας έχει μάθει και αγγλικά;;;; κουκουβά! κουκουβα!!!:)

Πω πω ξέχασα την Ανούλα!

Χρόνια πολλά ομορφούλα! Με το καλό να δεχτείς το αδερφάκι σου! Όποτε θελήσει να ερθει. Τάτι για πότε είναι προγραμματισμένο το χέρι του Μr. Χασιάκ?

Πολλά γράφετε και θέλω να συμμετέχω αλλά έχω δουλειά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αυτο το "χωρις δοντια βουρτσισμα" με ενδιαφερει και εμενα αφου δεν εχουμε κανενα και εμεις ακομα....για πες για πες....

Κοίτα, κάποιοι λενε ότι χρησιμεύει αυτό για να ανακουφίζει τα ούλα πριν και κατά τη διάρκεια της οδοντοφυίας. Δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα κάτι τέτοιο. Εμείς πιο πολύ της το κάναμε για να της γίνει συνήθεια, οπότε να μην παιδευτούμε μετά. Δεν θυμάμαι ακριβώς ηλικία, μηνών ήταν πάντως, απλά της το προσθέσαμε στη βραδινή ρουτίνα. Μπάνιο, "χτένισμα", δόντια, θηλασμός. Υπάρχουν και κάτι ειδικές λαστιχένιες οδοντόβουρτσες, εμείς χρησιμοποιούσαμε μια απλή και νεράκι. Κοίτα μόνο να έχει μαλακές τρίχες και όσο πιο μικρό κεφάλι γίνεται για να μην πνίγεται. Και βέβαια βοηθάει άν έχει δει και τους γονείς να το κάνουν, αν τις φυλάτε όλες μαζί κλπ.

Δεν είναι απαραίτητο.

Άλλωστε για σκέψου, εσύ μασάς με τα μπροστινά δόντια? Τα περισσότερα μωρά βγάζουν τα πίσω δόντια πολύ μετα το χρόνο, ενώ ήδη τρώνε και μασάνε κανονικά

Ναι καλέ! Εμάς είχε φτάσει να τρώει με τα ούλα λουκάνικο, παξιμάδι, τα πάντα ούλα! ;) Μάλιστα δεν τα ήθελε τα αλεσμένα καθόλου. Μειώνεται βέβαια η ποσότητα που τρώνε μόλις γίνει το άλμα, αλλά αυτά ξέρουν μια χαρά νομίζω πόσο τους χρειάζεται...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Xρόνια πολλά στην Αννούλα! Τατιάνα να τη χαιρόσαστε!

stellas, καλωσήρθες, μαμαλευτεράκι καλώς σε ξαναβρίσκουμε!

φεύγω τώρα, με τραβάει η Ευτυχία και λέει "τάνει, τάνει!":lol::lol:

Την έχω πάλι στο σπίτι άρρωστη, χθες βράδυ ανέβασε 39 και έκανε και εμετό:(

Όλα τα παιδιά είναι σπίτι, καθώς το σχολείο τους έκλεισε από χθες λόγω της γουρουνογρίπης:roll:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

κορίτσια θέλω τις γνώμες σας!!! Χελπ!!!

Θέλω να πάρω σκούπα και είμαι προβληματισμένη. έχουμε καταλήξει στη μάρκα -θα πάρουμε Karcher αλλά όχι στο μοντέλο. Να πάρω μια που να πλένει και χαλιά ή την απλή σκούπα που είναι πιο εύχρηστη;:confused:

Αυτή είναι η απλή http://www.karcher.gr/gr/Products/spti__kpo/skope_anarrfisi/ilektrik_skope_xir_anarrfisi/11955410.htm έχει φίλτρο HEPA12 κι είναι 200W. Το πολυμηχάνημα είναι αυτό: http://www.karcher.gr/gr/Products/spti__kpo/skope_anarrfisi/polykatharist/10811210.htm αυτή είναι 1400 W και έχει δυνατότητα καθαρισμού χαλιών και μοκετών έχει φίλτρο Eco (κατώτερο από το Hepa)

για πείτε γνώμες....

εγώ τι να πω δηλαδή;;;;

αχά. Σκεφτόμουν, μπορώ να δώσω στη Σοφία μπανάνα ψιλοκομμένη σαν τσιπς ας πούμε, να την φάει με τα χέρια; σαν finger food;

καμια καβαλιωτισα στο καφε? :lol:

να της δωσεις παλαντιν

Χρόνια πολλά σε μανούλες και παιδάκια

Γεια σας και από εμένα δεν μπόρεσα να σας διαβάσω όλες ..συγγνώμη…

αλλά έχω ελάχιστο χρόνο στην διάθεση μου εν ολίγης κατάλαβα ότι όλες προσπαθείτε να μην τρώνε την οδοντόκρεμα ο δικός μου κάνει μιαμ και εγώ δεν του επιβάλω να το φτύσει κάνω λάθος ?

επίσης σήμερα ξανά φάγαμε φαγάκι 4 ημέρα ποια που κατάφερα να τρωει 3 γεύματα και είμαι πολύ χαρούμενη.

Φυσικά ο θηλασμός θηλασμός ιχιχιχι

οι οδοντοκρεμες που δεν εχουν φθοριο λενε οτι δεν πειραζει να καταποθουν.... αλλα πρεπει να μαθαινει την διαδικασια...γουελκαμ μπακ!

καλως μας ηρθες!

Xρόνια πολλά στην Αννούλα! Τατιάνα να τη χαιρόσαστε!

stellas, καλωσήρθες, μαμαλευτεράκι καλώς σε ξαναβρίσκουμε!

φεύγω τώρα, με τραβάει η Ευτυχία και λέει "τάνει, τάνει!":lol::lol:

Την έχω πάλι στο σπίτι άρρωστη, χθες βράδυ ανέβασε 39 και έκανε και εμετό:(

Όλα τα παιδιά είναι σπίτι, καθώς το σχολείο τους έκλεισε από χθες λόγω της γουρουνογρίπης:roll:

περαστικα σας σοφουκα....

Χρόνια Πολλά στο ναζιάρικο ξανθούλικο κοριτσάκι μας!!!! Τατιάνα να χαίρεσαι την Αννούλα και με το καλό να έρθει και ο μπέμπης σας!!!:D

Ελένη μου περαστικά στον Αλεκούκο!

Stellas καλώς ήρθες στην παρέα!

Κορίτσια για πού λέτε η συνάντηση; αύριο όπως είπαμε θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα....

Ελίζα πολύ καλό αυτό με τον κο Τερηδόνα....

Αναστασάκι πολύ γέλιο ο γιος σου!!!! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου! Θα σου χαρίσουν σίγουρα άπειρες στιγμές γέλιου και χαζέματος! Όλες μας βέβαια αλλά εσύ θα τα έχεις εις τριπλούν;)

Καλά, σας το είπα ότι ο Ιάσονας έχει μάθει και αγγλικά;;;; κουκουβά! κουκουβα!!!:)

φανταζομαι οτι μολις μεγαλωσουν λιγο και οι μικρες θα ζησω οντως πολλες τετοιες στιγμες.... ε σοφουκα?

tqj2p3.png vvtJp3.png

μαριλού λου λου,

εγώ θα προτιμούσα την απλή. Γενικά ό,τι πιο πολύπλοκο και πιο δύσκολο στη χρήση. Εμείς βγάζουμε παπούτσια στο σπίτι και δεν πατάμε τα χαλιά και με συχνό σκούπισμα με απλή σκούπα και το ετήσιο καθάρισμα είναι αρκετό νομίζω...

Σου μιλάει η υποχόνδρια με κατάλοιπα από την παιδική της ηλικία. που μέχρι να γεννήσει τον Αλέκο έπλενα τα χαλιά κάθε βδομάδα. (στα τέσσερα και έτριβα, και με την κοιλιά!!!!!!!)

Κάνω προσπάθειες πάντως και τα έχω καταφέρει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σου μιλάει η υποχόνδρια με κατάλοιπα από την παιδική της ηλικία. που μέχρι να γεννήσει τον Αλέκο έπλενα τα χαλιά κάθε βδομάδα. (στα τέσσερα και έτριβα, και με την κοιλιά!!!!!!!)

Κάνω προσπάθειες πάντως και τα έχω καταφέρει...

Συμφορά μου είσαι υποχόνδρια και σε άφησα και μπήκες σπίτι μουουουουου:lol::lol:

Σοφούκα θυμήσου είμαστε μαζί σου!!! Αμπαλαέο στο σπίτι εεεε; Περαστικά στην τσαχπίνα σου!

Μαριλενάκι εγώ θα διάλεγα ότι πιο απλό και ελαφρή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...