Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σουλεημάν! Χαχα! Ήταν όντως σουλτάνος αυτός! Εγώ τώρα το έμαθα.... Άντρες πάντως τίποτα, γυναίκες έχει ωραίες και με μαντήλες! Η φίφη της είδε αυτές που δεν φαίνονται ούτε τα μάτια τους και τις είπε χελονονιντζάκια! Χαχαχα

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα ρε τον νουμερίδη... αααα και να την χαίρεσαι κιόλας κι απο δώθε!

Α γεια σου σουλεημάν! Εγώ πλάκα είχα πάθει με τις Σέρβες, ακόμα και ο γιώργος που γενικά είναι διακριτικος είχε πάθει πλάκα στο βελιγράδι, ήταν συνέχεια στο πωωωωωωωω.

Δεν είχε κόσμο στο Πολυτεχνείο την Παρασκευή, η πορεία την επόμενη είχε, απ΄ότι είδα, δεν πήγα εγώ.

Εγώ μόλις είδα το τέλος ενός ντοκιμαντέρ για τη Ζαχάρω και τις πυρκαγιές, sugar town λέγεται (γαμάτος τίτλος) και συγχίστηκα πάλι, γαμώ το κέρατο μου με τη λαμογιά και την ατιμωρησία στην Ταλιμπανική Δημοκρατία μας!

Τέλος πάντων, τι σας λέω τώρα βραδιάτικα, θα την κλείσω τη ρημάδα και θα πάω για ύπνο....

Ωραίες κοπέλες οι Σέρβες! το έχω ακούσει και εγώ!

Ελεν έχει έχει κάτι μορφονιους μαλλιαδες με μηχανες πολυ κουκλους, τους ειχαμε γνωρισει παλια να ναι καλα οι σεισμοι και το ICQ!:D

Το κακό όμως είναι οτι ακόμη και αυτοί μικροπαντρεύονται, τι να πεις, κάναμε συναντηση όλων σε ενα ξενοδοχείο εκει και ηταν οι αγγελοι με τις γυναικες τους και ειμασταν τοτε 25-26!:P

Πολυτεχνείο και εγώ ήθελα να πάω αλλά δεν τα κατάφερα...όταν δούλευα κάθε φορα παιρνούσα μια γύρα και είναι αλήθεια οτι και εγω ανατριχιάζω μέσα στον χώρο...είναι τα παιδικά διαβάσματα μάλλον που επιδρούν...

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ρε τον νουμερίδη... αααα και να την χαίρεσαι κιόλας κι απο δώθε!

Α γεια σου σουλεημάν! Εγώ πλάκα είχα πάθει με τις Σέρβες, ακόμα και ο γιώργος που γενικά είναι διακριτικος είχε πάθει πλάκα στο βελιγράδι, ήταν συνέχεια στο πωωωωωωωω.

Που να δεις τι είχα πάθει εγώ στη Σουηδία! Να ανοίξω μια τρύπα να χωθώ ήθελα!

Γιατί να τη χαίρεται, γιόρταζε η Φίφη;

αχαχαχαχαχαχα χελωνονιτζακια χαχαχαχαχαχ

Αχ Ελενη μπραβο, πολυ θελω να παω Κωνσταντινουπολη, και ειναι διπλα ρε γμτ....

ΤΑι κανετε? εμεις ξεκοιλιαστηκαμε το ΣΚ ειδα επιτελους τη Βασουλα, που ειανι σαν τη Μυρτω ειδος υποεξαφανιση, πηγαμε απο εκει με τα πιτσιρικια και μας τραπεζωσε ειχε κανει διαφορες ετοιμασιες το χαζό!!!! παιξανε μεχρι τις 12 το βραδυ τα πιτσιφρικακαι ωραια περασαμε.

Σημερα το μεσημερι παλι μας τραπεζωσαν και ΝΑΙ πηγαμε κι εμεις ΜΟΝΟΙ προσεφερθην ο φαδερ και τα κρατησε και επιτελους ευχαριστηθηκα φαγητο με ηρεμια!

Οι εξετασεις μου ειναι ψιλοκουλες δηλ τωρα η ορμονη είναι φυσιολογικη χαχαχα αλλα οχι κι ενα ενζυμο που το εξεταζουν παρεα.... τι να πω, θα τις παω την Τριτη στον ντοκτορ....

Εμεις θελαμε με την Ειρηνη το Σαβ μα κατεβουμε στο πολυτεχνειο, αλλα ο β δεν με αφηνε, λογω βροχης δηθεν, νομιζω φοβοταν για καποιο λογο!

τεσπα.... του χρονου πρωτα ο Θεός, με συγκινει κι εμενα παρα πολυ η συγκεκριμενη μερα....

Λεγκουλι πολυ χαίρομαι που ξεμπερδεψατε, και που ψυχολογικα το Θοδωρίνι ειναι σουπερ!!!!να μου τον φιλησεις τον γλυκουλι μου!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δεν είχε κόσμο στο Πολυτεχνείο την Παρασκευή, η πορεία την επόμενη είχε, απ΄ότι είδα, δεν πήγα εγώ.

Εγώ μόλις είδα το τέλος ενός ντοκιμαντέρ για τη Ζαχάρω και τις πυρκαγιές, sugar town λέγεται (γαμάτος τίτλος) και συγχίστηκα πάλι, γαμώ το κέρατο μου με τη λαμογιά και την ατιμωρησία στην Ταλιμπανική Δημοκρατία μας!

Τέλος πάντων, τι σας λέω τώρα βραδιάτικα, θα την κλείσω τη ρημάδα και θα πάω για ύπνο....

Έλα να δούμε τούρκικα, πιο καλά θα είναι!

Είμαστε ζιμπάμπουε, μέχρι να αποδειχτεί ότι και εκεί καλύτερα γίνονται τα πράγματα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Η πλαστική φαντάζομαι σε ένα εξάμηνο που θα ξαναρθει ο ντοκτόρ αν είναι οκ θα μας πει να την κάνουμε αλλά μπορεί να την καθυστερήσουμε λίγο γιατί τους έχουμε ξεζουμισει οικονομικά τους γονείς του κολε.

Καλα που να δεις τι έπαθε ο γιώργος όταν μπαίναμε στο αεροπλάνο για βελιγραδι που είμασταν εμεις και μια ομάδα μπάσκετ που βελιγραδίου που είμασταν σαν τα στουμπάκια χαχαχα

Έχω πολλές απορίες: τί είναι το ΙCQ? και οι ωραίοι τούρκοι μαλλιάδες; Είναι κάποιοι συγκεκριμένοι;

Ρώτα ρε άνθρωπε και που είναι χαχαχαχαχαχα κλαίω

ναι μπορώ να βγω εξοδούχος σε γενικές γραμμές :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...