Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέω το ΣΚ να πάω τον Στεφανάκο μου στο μέγαλο στην κοκκινοσκουφίτσα.

Ψήνεται καμιά? Και όποια το έχει δει, για πείτε είναι για 4χρονα ή θα κόψουν φλέβες? Εισιτηρια βρίσκεις ή γίνεται χαμός?

:

Χαλο!!!! Να τον πας, της Ειρηνης της αρεσε παρα πολυ!!!! Εισητηρια βρισκεις, φυσικα ολοι παίρνουν των 10 ευρω και μετα οι ταξιθετριες λεει να κατσουν οπου θελουν και σε πιο κεντρικες θεσεις αφου ειναι αδειες!

ο πατερας μου την πηγε, ειπε οτι ηταν πολυ ωραία, ωραια μουσικη, τελεια σκηνικά , μονο ο φωτισμός λιγο δεν του αρεσε λεει, και ηταν πολυ ποιοτικη και προσεγμενη.

Αθηνούλι φιλάκια!!!! Σε κατανοώ γιατί κι εμένα με πιάνει τρέλα με διάφορα ιατρικά, αλλά προσπαθώ να μην ακούω τον εαυτό μου.....Πάντως εσύ καλά κάνεις και το ψάχνεις,αλλά....ψυχραιμία! Και το παλίο, τετριμένο αλλά σημαντικό...ΜΗΝ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, πλιζ αν το κάνεις κόψτο!

οοοοοοχι νο νο νο δεν το κάνω το εκανα μια φορα που δεν αντεχα αλλο την αναμονή και ΟΟΟΟΟΤΙ εβλεπα το είχα, ημουν σιγουροτατη οτι εχω ενα συνδρομο cushing ο ντοκ το απεκλεισε με τη μια.... και μου ειπε ειναι πολυ χυμα το νετ, αν θες υλικο να διαβασεις πες μου να σου δωσω οσο θες, αστο το διαδίκτυο.

Τωρα κανω απλα τη διαδικασια που πρεπει να γινει με βαση το πρωτοκολλο οτι μου λεει ο ντοκ απο εξετασεις, την παρασκευη βγαινουν τα αποτελεσματα και θα του τα παω να τα δει. Αν τελικα οι εξετασεις δειχνουν αυτη την ορμονικη ανισορροπια, τοτε παμε για αξονικη. Ενταξει ειμαι πολυ πιο ψυχραιμη τωρα μωρε....

Πηγα λεγκουιν σημερα, ο Θοδωρικος ειναι μια χαρα μα τι γλυκο αγορι ειναι αυτο.....πραγματικα που ειναι ο ταλιμπαν που κρυβει μεσα του? χαχαχαχα πολυ γοης παντως πωπωπωπωπωπω

η σουρτουκω η Μυρσινη , γαταααααααααακι τι γιουβαρλακι λαχταριστο αχ αχαχα και τι ματαρες ε ε ε ε ε!

Αλλα μου φανηκε λιιιιιιιιγο! και επισης να πω οτι σκεφτηκα οτι πιο πολυ αξια θα ειχε καποιο απογευμα να παμε, που θα ειναι σπιτι και ο νικολας (ητνα σχολειο) και θα χρειαζεσαι περισσότερη βοηθεια!

Και Μυρτω για να δεις οτι η ακαματρα ειναι παντα μεσα μου! χαχαχαχα πηγα κατι ψιλοαθλια μαφιν(εμ ηθελα υγιεινα και τα εφτιαξα με μελι αλευρι καρυδας και αυγα χαχαχαχα) στη Λεγκω τα οποιοα ηταν αγλυκα και αγευστα να το πω? και τους κοτσαρα απο πανω μια ζαχαροπαστα εκει χαχαχαχα να το καλυψω, η Λεγκουιν ομως ηταν ευγενεστατη και εφαγε κανα δυο χαχαχαχαχαχαχαχα

ο Θοδωρικος εφαγε σκετη τη ζαχαροπαστα χαχαχαχαχαα

Αχ παντως πρεπει πιο συχνα να βρισκομαστε ειδικα οι ιδρυματοποιημενες χαχαχαχα ενα τεταρτο εκανα να παω μωρε μια κατεχακη μας χωριζει! χαχαχαχα

Αντε αυριο φευγει και η πεθερα και θα σας διαβαζω συχνοτερα! φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ουουουου

Μπράβο Μυρτέιρο... ωραία τα σκηνικά; Σε αποθεώσανε; Ωραία φαίνεται η παράσταση!!!

Αχ θέλω να πάω στο μεγάλο μας τσίρκο γμτ, πρέπει να βρω τρόπο.

Αθηνάκο μου σε ευχαριστώ πάααααρα πολύ για χθες και για όλα!!! Ήσουνα μεγάλη ανάσα. Και για τα κεκάκια λέει βλακίες, εγώ και ο νικόλας τα ρημάξαμε χθες, ήταν φοβερά για υγειινα και πολύ ψαρωτικά με τη ζαχαρόπαστα! Να το ξανακάνουμε, παρολίγο να ρθει και η βασούλα αλλά δεν της το είπαμε εγκαίρως γμτ

Εγώ πάντως αφήνω τη ζαχαρόπαστα στα ικανά χέρια των άλλων, ουτε καν μου περνάει απ'το μυαλό να κάτσω να φτιάξω τουρτα καλλιτεχνική γιατί είναι ήδη ευάλωτη η αυτοεκτίμησή μου (για να μην πω ανύπαρκτη)

Αθηνά μου καλά αποτελέσματα την παρασκευή!

Διαφημίσεις

Ναι καλέ, στους ώμους με κουβαλούσανε!!!

Τα σκηνικά ήταν απλά, όοοοοοοοοοχι δεν ήταν λόγω φτήνιας, τι λέτε τώρα, από αποψάρα!!! Σε λίγο θα τις χρηματοδοτώ εγώ τις παραστάσεις παιδιά, που είστε και που είμαι!!!! Αλλα πως καταφέραμε και για αυτά τα απλά να γυρίσουμε σαπουνόπερα δεν ξέρω!!!

Πολύ θα θελα να δοκιμάσω κι εγώ αυτά τα υγιεινά με τη ζαχαρόπαστα, η οποία ήταν από σιρόπι αγαύης να υποθέσω, χεχεχε!!!! Αν και την Αθηνούλα την έχω ικανή να έχει ξετρυπώσει ζαχαρόπαστα από βιολογικό ζαχαρότευτλο άθερμης επεξεργασίας (ότι θέλω λέω, το νόημα να βγαίνει! )...

Εντάξει, μόλις τελειώσει ο κατ'οίκον περιορισμός Λεγκω, θα σε πάω μια απογευματινή στο ''μεγάλο μας τσίρκο'', δε θα τη βγάλει το Μυρσινάκι μερικές ώρες; Κυριακή να είναι και ο Γιώργος στο σπίτι, τι λες; Τώρα παίζει να βρω άκρη και για ατέλεια οπότε θα μας βγει και φτηνή η έξοδος....

Α, και όποιος θέλει κουτσομπολιά, δεν έχω. Ήμασταν όλοι μια ωραία παρέα, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, περνάγαμε καλά κι αυτό περνάει στο κοινό! Όλα κι όλα!!!

χαχαχαχαχαχα Μυρτουλιιιιιιιιιιιι

η ζαχαροπαστα ανθυγιεινη με τα ουλα ητς ηταν, και παλι καλα γιατι το γλυκανε το κατσιασμενο μαφινακι!

Εγω πατνως νομιζω δεν κξανακανω υγιεινη συνταηγ στο 90% ειανι αποτυχια γευστικα και πεταω κι ενα σωρο υλικα! χθες εφτιαξα κεικ καροτου ...... μπλι αχ. (το υγιεινο το κανονικο πρεπει να ειναι ωραιο γιατι ειανι ζουμερο και νοστιμο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Η Τάτη είχε φτιάξει ένα κέικ καρότου με γλάσο τυριού που έχει χαραχτεί στη μνήμη μου για πάντα!

(υποθέτω ότι δεν είναι το υγιεινό)

Σας φιλώ, πάω να μαζέψω παιδιά, τρέξω για εξωσχολικές δραστηριότητες, μαγειρέψω για αύριο, και μετά να αποθεωθώ για άλλη μια φορά, χαχαχα! Σας φιλώ γλυκά!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

Μερτω συγχαρητηρια γι ατην παρασταση ειμαι σιγουρη πως τα σκηνικα σου θα ειναι τελεια!! εεε κ στασου που πας σου εχω ερωτησεις!! Για πες πως πας με το Θεμα ντυσιμο πρωινο με την Ληδα? Εμενα συνεχιζει να μου σπαει τα νευρα.Δεν θελει με τιποτα φορμες κ παει καθε μερα σαν κοκετος με τζην κ μπλουζακι ...γρρρρρ οχι τιποτα αλλο του εχουν φερει κ φορμες καινουριες αθιχτες λεμε θα τις εχει λεει για το χωριο η για την προπονηση στο ποδοσφαιρο .... Θα μου πειτε τωρα τι σκας αφου τα φοραει αλλα βαριεμαι ολη την ωρα με το σιδερο ...

Αχ τι καλα που βρεθηκατε χτες!!! Οσο για τα μαφιν παλι νομιζω υπερβαλει κ ειμαι σιγουρη πως θα ηταν τελεια!!Καλα τη Βασω εχω να την δω ..... απο οταν ειχα τον μητσο στο Παιδων με πνευμονια

Θελω κ εγω θεατρακι !!!!!

Α, και όποιος θέλει κουτσομπολιά, δεν έχω. Ήμασταν όλοι μια ωραία παρέα, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, περνάγαμε καλά κι αυτό περνάει στο κοινό! Όλα κι όλα!!!

:lol::lol::lol: έγραψες!

Αθηνά κάνει η πεθερά μου ένα υγιεινο κεηκ καρότου και είναι πεντανόστιμο, το τσακίζω! Να σου δώσω συνταγή...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για τη Τζένη, σχετικά με το ντύσιμο:

Έχω παραιτηθεί από κάθε προσπάθεια να φορέσει κάτι άλλο από φόρεμα, άντε φούστα στην καλύτερη περίπτωση. Πάει κάθε μέρα ντυμένη με φουστανάκι, ασχέτως καιρού και συγκυρίας. Για να σου δώσω να καταλάβεις, πέρσι με μηδέν βαθμούς Κελσίου, η Λήδα με φουστανάκι και καλσόν. Αυτά. Τι μου λες για τζην, καημό το έχω να το δω το παιδάκι μου με παντελόνι που της πάνε κιόλας της σκατούλας! Άσε που με επιπλήτει κιόλας γιατί φοράω συνέχεια παντελόνια.

Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα βγουν εκτός ντρες κόουντ του σχολείου τα φουστάνια και θα μου το γυρίσει στα παντελόνια.

Φεύγω για λίγο, θα επανέλθω....

Μουτς.

Kαλημέρα!!!!

Πω, πω, πολύ με νευριάζετε όταν δεν γράφετε τίποτα! Εγώ δεν με νευριάζω όταν δεν γράφω, πάντα έχω μια πολύ καλή δικαιολογία, εσείς όμως;;;

Να μην το ξανακάνετε!!!

Παρόλα αυτά σας συγχωρώ και σας έχω μηνυματάκι με οπτικοακουστικό υλικό. Εντάξει, το ακουστικό δεν το έχω βρει ακόμα, αλλά θα προκύψει στην πορεία....

Λοιπόν, Τζεν, τζάμπα είναι η παραστασούλα, πήγαινε και αν δεν σου αρέσει κάντην στο διάλειμμα. Αν δεν έχει διάλειμμα κάνε οοοοοοομ, αναπνοούλες και θα περάσεις η ώρα. Η κόψτο στον ύπνο, διακριτικά όμως, με μαύρο γυαλί, μην πληγώσεις τους καλλιτέχνες!

Εσύ δεν ρώταγες για τη θυμωμένη μπετονιέρα; Βουαλά:

483046_4436670988639_944779439_n.jpg

Συνεχίζω με μια εικόνα που θα σας δείξει το πόσο χαμένο το έχω το παιχνίδι με τα παιδιά μου! Κοιτάξτε τι φτιάχνω πρωί-πρωί: Φρυγανιά μισή-μισή. Μισή μαρμελάδα, μισή μέλι. " Η πιο καλή δουλάρα είμαι εγώωωωωω''

phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha.jpg

Άλλη μια φώτο από δρομάκι του Ψυρρή: ''Θηλασμός νηπίου''!!!

phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha2.jpg

Και τώρα να βρούμε και το ακουστικό κομμάτι, γουέιτ α μίνιτ.....

TXOdFRnE4vU

Μια μικρούλα, γλυκιά μουσική και σας αφήνω, σμουτς!!!

xaxaxaxaxa ελιωσα με το γατιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

καλα αυτο με τη φρυγανια δεν θα το εκανα ζαμε, τελευταια τα εχω ριξει στον κοκορα, ξερετε τι εφαγε για πρωινο ο ΑΛεξ σημερα? Ενα (1) καρότο ωμό απο το ψυγειο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα, δεν ηθελε γαλα με βρωμη, δεν ηθελε, ψωμι με μελι, δεν ηθελε το ενα δεν ηθελε το αλλο, οποτε του λεω θες ενα καρότο ΝΑΙΙΙΙΙΙ

ε μετα του εδωσα και κατι φρουτακια για συμπληρωμα χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...