Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ουυυυφφφφφ μόλις τελείωσα τις δουλίτσες και πάω να την ξυπνήσω μπας και πάμε και καμία βολτίτσα.;)

γουάτ;;; υπάρχουν μαμάδες που ξυπνάνε τα μωρά τους;;;:P

αδιανόητο μου φαίνεται:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Έχω χάσει επεισόδεια, έγινε τίποτα συνταρακτικό, καμιά γέννα μήπως (λέω εγώ τώρα...)

Εγώ ακόμη άρρωστη, ακόμη καθυστερημένη κι ακόμη γκρινιάρα. Χρμφ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Eliza, μου θύμισες τις ιστορίες που μας έλεγε ο ντάντι για να φάμε τα ζαρζαβατικά μας... η κ.Αγκινάρα ήταν που λες δασκάλα, η κ. Μελιτζάνα ήταν γιατρός, κ.ο.κ. (ανάλογα με το μεσημεριανό μας φαγητό η κάθε ιστορία):D

Αφρούλι μου, θα έρθετε σήμερα στον Νάκα?ε?Ε?ΕΕ?Ε?Ε??Ε?Ε?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

δηλαδη το τρελλη οκ εεε???ευχαριστω φιλεναδα:lol::lol::lol::lol:

to treλλη ειναι υποκειμενβικο καλη μου, το χοντρη ομως οχι! αμεσως να παρεξηγηθεις....

Αφρούλι μου, θα έρθετε σήμερα στον Νάκα?ε?Ε?ΕΕ?Ε?Ε??Ε?Ε?

οχι ρε γμτ, εχω γυναικολογο σημερα για παπ, κανονισμενο απο καιρο.... σκεφτομαι για την αλλη τεταρτη κ αν μας αρεσει να αρχισουμε απο νεο ετος.

ντου, τζενη κ οποια αλλη ποθει, τι λετε να τα πουμε αυριο απογευμα?

καλημερα σας!!!!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!

felinidoc να χαιρεσαι τη μικρουλα σου και να τη βλεπεις να μεγαλωνει χαρουμενη και γερη!!!!!!

αντε με το καλο και το αδερφακι...αυριο το περιμενουμε εεε?????;)

το dafaki που ειναι βρε παιδια???ειναι καλα???

που ειναι αυτο που λετε για το σαββατο???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

μολις μιλησα με τη χλοη σας στελνει φιλια ,ειναι καλα ,δεν μας εχει ξεχασει

αλλα δεν προλαβαινει να μπαινει ειναι στο τρεξιμο ,ψαχνει για σπιτι

μου προτεινε και ενα λαδακι για την δυσκοιλιοτητα

το λινελαιο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Οκ, διάβασα, ενημερώθηκα κι έχω να πω τα εξής:

1. Μήπως ήρθε η ώρα να πέσει καταλάθος κανένα μπλε χαπάκι στον καφέ του Felinoσύζυξ;

2. Βούρτσισμα κι εμείς από νωρίς ξεκινήσαμε, συγκεκριμένα βουρτσίζαμε ούλα. Το οποίο δεν ήταν και δύσκολο γιατί η μικρή έβγαλε το 1ο 15 μηνών! Οδοντόκρεμα ελάχιστη και πολύ αργότερα. Το φτύσιμο θέλει αρκετή εξάσκηση, εγώ μπούκωνα λίγο νεράκι και της το έδειχνα κάθε φορά πριν χρειαστεί να το κάνει η ίδια, μέχρι που τα κατάφερε. Μετά μπράβο, χαρές, χοροπηδητά κλπ. κλπ.

3. Εμείς στην παιδικοσταθμότσαρκα απορρίψαμε τελικά όσους δεν μας άφηναν να μπούμε, γιατί κάθε φορά αυτό συνοδευόταν και από άλλες συμπεριφορές που δεν μου καθόντουσαν καλά. Βέβαια, ποτέ δεν ανακατευτήκαμε με τα παιδάκια, πάντα τη διυθύντρια μόνο ζητούσαμε να δούμε και ρωτούσαμε αν είναι καλή στιγμή, αν θέλουν να έρθουμε αργότερα κλπ. Αλλά για παράδειγμα, σε έναν που όταν είχα πάει εγώ με ραντεβού ήταν όλα τέλεια, επανήλθα απρόσκλητη για να δει και ο μπαμπάς γιατί του είπα ότι λέω εκεί να την πάμε. Είπα -ευγενέστατα- στην κυρία αν μπορούμε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα να μπούμε λίγο να δει και ο άντρας μου κι εκείνη άρχισε να μου τριρίζει "έχω πρόβα εγώ τώρα, έχω γιορτήηηη!!" Ήταν καλοκαιράκι κι ετοίμαζαν τη γιορτή τους, αλλά είπαμε ότι δεν έχουμε καμία διάθεση το παιδί να έχει μια διευθύντρια με τον οίστρο του Κουν (μινιμουμ σας λέω, μινιμουμ!) σε κάθε εκδήλωση...

Σ' αυτόν που τελικά διαλέξαμε, αφήνουν τους "υποψήφιους" να μπουν, να περάσουν στο γραφείο της διευθύντριας και να δουν όποιον χώρο εκείνη τη στιγμή δεν χρησιμοποιείται. Και τώρα, όταν αφήνουμε ή παίρνουμε τη μικρή ποτέ δεν πάμε στις αίθουσες, γιατί τα πιτσιρίκια γνωρίζουν πια τις μαμάδες των φίλων τους και θυμούνται τις δικές τους και τις ζητάνε. Το οποίο μου φαίνεται πολύ λογικό. Τέλος πάντων, καλό είναι να δεις το χώρο και να σου κάνει κλικ, αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι και πως θα σε αντιμετωπίσουν. Να μπορέσεις να φανταστείς το παιδάκι σου εκεί μέσα, μαζί τους, και να σου φανεί ωραία σκέψη...

4. Και για να μην ξεχνιόμαστε, άτιμη ιγμορίτιδαααααα!!!

Αυτά.

Επεξεργάστηκαν by dansem

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Σ' αυτόν που τελικά διαλέξαμε, αφήνουν τους "υποψήφιους" να μπουν, να περάσουν στο γραφείο της διευθύντριας και να δουν όποιον χώρο εκείνη τη στιγμή δεν χρησιμοποιείται. Και τώρα, όταν αφήνουμε ή παίρνουμε τη μικρή ποτέ δεν πάμε στις αίθουσες, γιατί τα πιτσιρίκια γνωρίζουν πια τις μαμάδες των φίλων τους και θυμούνται τις δικές τους και τις ζητάνε. Το οποίο μου φαίνεται πολύ λογικό.

Σε αυτον που πηγα ,με το που εμπαινες στην εισοδο ,επεφτες μεσα στην αιθουσα που ειναι τα παιδακια ,δηλ αν υπαρχει γραφειο της διευθυντριας θα πρεπει να περασεις πρωτα απο την αιθουσα των παιδιων,ειναι ενας μικρος σταθμος για να καταλαβεις σε ενα 2οροφο νεοκλασικο που κατω ειναι η αιθουσα που παιζουν και πανω τα κρεβατακια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Φελινάκι,να χαίρεσαι τη μικρή ξανθομαλλούσα σου!!!!!!Να είναι πάντα γερή,χαρούμενη και γελαστή!!!!!!Με το καλό να υποδεχτεί τον αδερφούλη της!!!!!!!!

Ελίζα,τέλεια η περιγραφή της τερηδόνας!!!!!Και πολύ πιασάρικη τελικά!!!!!!!

Φιλώ σας,γυρνάω στη δουλειάααααααααααααααααααα.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

2. Βούρτσισμα κι εμείς από νωρίς ξεκινήσαμε, συγκεκριμένα βουρτσίζαμε ούλα. Το οποίο δεν ήταν και δύσκολο γιατί η μικρή έβγαλε το 1ο 15 μηνών! Οδοντόκρεμα ελάχιστη και πολύ αργότερα. Το φτύσιμο θέλει αρκετή εξάσκηση, εγώ μπούκωνα λίγο νεράκι και της το έδειχνα κάθε φορά πριν χρειαστεί να το κάνει η ίδια, μέχρι που τα κατάφερε. Μετά μπράβο, χαρές, χοροπηδητά κλπ. κλπ.

4. Και για να μην ξεχνιόμαστε, άτιμη ιγμορίτιδαααααα!!!

αυτο το "χωρις δοντια βουρτσισμα" με ενδιαφερει και εμενα αφου δεν εχουμε κανενα και εμεις ακομα....για πες για πες....

επισης, τις τροφες τις τρωγατε αλεσμενες μεχρι 15 μηνων που αρχισατε να βγαζετε δοντακια???

οσο για την ιγμοριτιδα, και μενα ο καλος μου ειχε ταλαιπωρηθει πολυ, πιο παλια και απο οσο μπορουσα να καταλαβω ειναι λιγο φρικη....υπομονη!!!:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

γουάτ;;; υπάρχουν μαμάδες που ξυπνάνε τα μωρά τους;;;:P

αδιανόητο μου φαίνεται:P

:rolleyes: Βρε ΄συ, δεν είχε σηκωθεί από εχθές το βράδυ παρά 2 φορές για να φάι και η ώρα ήταν 12!!!! Ε, και ήθελα να πάμε και μια βολτούλα γιατί από αύριο χαλάει ο καιρός :(. Σιγά, έτσι και αλλιώς θα ξύπναγε μετά από λίγο. Μην νομίζεις, σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τελικά, το καθιερώσαμε το βραδινό ξύπνημα :roll:. Και λόγω αυτής της αλλαγής δεν μου σηκώνεται 11 αλλά 12 το πρωί. Τί να κάνω, καλά ήταν πριν αλλά δε γίνεται αλλιώς, ξυπνάει τόσο πινασμένη που και την πάνα με το ζόρι με αφήνει να της την αλλάξω.

Αχ πόσο σας ζηλεύω που αλονίζεται στην Αθήνα αυτή την εποχή..... πρέπει να είναι όμορφη στολισμένη..... δεν πειράζει του χρόνου θα την δούμε και εμείς με τα φωτάκια της.

Καλό μεσημέρι.

Πάω να αράξω λιγουλάκι - τα καλά της βόλτας είναι η 1 ώρα ύπνος μετα ;)

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...