Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως στον δικό μας σε άσχετους δεν ανοίγουν με την καμία αν υπάρχουν παιδιά μέσα εκτός αν έχουν ενημερώσει τη διευθύντρια και δείξουν ταυτότητα...

Αναστασία παιδί μου, ο θοδωρής είναι ένας... τα δικά σου είναι τρίαααααααααα... πλάκα μας κάνεις!!!:D σμουυυυυυτς

τα κοριτσια μου ειναι αγγελουδακια καλη μου(ακομη....) δεν μετριουνται για παιδια αλλα για κουκλες.....μαμ κακα και νανι που λενε....ο μεγαλος ηταν το προβλημα που δεν τις αφηνε σε ησυχια.... το κορυφαιο ηταν οταν μια μερα καταφερνω να κοιμησω την μια και για να μην τν ξυπνησει ο μικρος την παω στο δωματιο της....παω να κανω κατι στην κουζινα και σε καποια στιγμη την ακουω να γκρινιαζει....παω και τι να δω...ο στρατος στο δωματιο της να τραγουδαει και να χορευει....εεεε μου ρθε να το σφαξω το ατιμο..... :mad:

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μυρτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ώ Ω!

κι εμείς πλένουμε τα δοντάκια μας με οδοντόκρεμα (http://www.greenpeople.co.uk/childrens-mandarin-toothpaste-50ml.aspx) και φτύνουμε κι απ'όλα..είχαμε ήδη ρουτίνα από 1 έτους με νεράκι μόνο. Πριν λίγες βδομάδες πήραμε την οδοντόκρεμα και ένα σκαμπό για να φτάνει το νιπτήρα, και πλένει τα δόντια μόνη της (όσο εγώ την χτενίζω, χοχο, τρελό κόλπο!!!!). Μετά της βάζω νερό στη χούφτα μου, παίρνει λίγο, ξεπλένει και συνήθως φτύνει (8 στις 10 φορές :P ).

Γκαλάτιο, η παιδική χαρά είναι δίπλα ακριβώς στο παγοδρόμιο?????? (golden hall-->golden hole (το hole για το που πάνε τα λεφτά μας :P ) --> χρυσότρυπα :P

Ανάμικτα συναισθήματα για το ότι πήγε η Ειρηνούλα στο δωμάτιό της ε? σε καταλαβαίνω απόλυτα! Σε βλέπω να πηγαίνεις εσύ στο δικό της κρεβάτι, τις νύχτες που νιώθεις μια στέρηση :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερούδια!

Καλά κρατούμε από αρρώστιες! Τεσπα, ευτυχώς δεν έχει πυρετό.

Τάτι μου, άντε υπομονή. Ξεκουράσου σήμερα γιατί μπορεί τη νύχτα να έρθει ο μπέμπης.

Αναστασί ξεκίνα με τα δόντια! Κι εγώ μόνο νερό έβαζα στην αρχή.. Τώρα παίρνω και αυτές από το σούπερ που λένε για 2 χρονών. Τώραγια το φτύσιμο, δύσκολο να τα καταφέρουν αλλά με την επανάληψη κάποια στιγμή τα καταφέρνουν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως στον δικό μας σε άσχετους δεν ανοίγουν με την καμία αν υπάρχουν παιδιά μέσα εκτός αν έχουν ενημερώσει τη διευθύντρια και δείξουν ταυτότητα...

Καλέ ναι, στην διευθύντρια πήγα και μίλησα και αυτή με πήγε μετά να δω τους χώρους κλπ....

Αααααα, πρέπει να φύγω...Τάτη, δεν έχεις βάλει πάντως τα δυνατά σου! Το ανέβασμα στην ακρόπολη έκανες πως δεν το άκουσες!!!!

Καλημερούδια!

Καλά κρατούμε από αρρώστιες! Τεσπα, ευτυχώς δεν έχει πυρετό.

Όντως ρε Λενάκο πως πάει ο Αλέκος; (γαϊδούρα εντελώς ειμαι) Η μικρή δεν έχει κολήσει εεε;

Το ανέβασμα στην ακρόπολη έκανες πως δεν το άκουσες!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, πάρε και τον Μικ μαζί, μηπως του έρθει η ...έμπνευση από τον καθαρό αέρα και τη θέα :D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μυρτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ώ Ω!

κι εμείς πλένουμε τα δοντάκια μας με οδοντόκρεμα (http://www.greenpeople.co.uk/childrens-mandarin-toothpaste-50ml.aspx) και φτύνουμε κι απ'όλα..είχαμε ήδη ρουτίνα από 1 έτους με νεράκι μόνο. Πριν λίγες βδομάδες πήραμε την οδοντόκρεμα και ένα σκαμπό για να φτάνει το νιπτήρα, και πλένει τα δόντια μόνη της (όσο εγώ την χτενίζω, χοχο, τρελό κόλπο!!!!). Μετά της βάζω νερό στη χούφτα μου, παίρνει λίγο, ξεπλένει και συνήθως φτύνει (8 στις 10 φορές :P ).

Γκαλάτιο, η παιδική χαρά είναι δίπλα ακριβώς στο παγοδρόμιο?????? (golden hall-->golden hole (το hole για το που πάνε τα λεφτά μας :P ) --> χρυσότρυπα :P

Ανάμικτα συναισθήματα για το ότι πήγε η Ειρηνούλα στο δωμάτιό της ε? σε καταλαβαίνω απόλυτα! Σε βλέπω να πηγαίνεις εσύ στο δικό της κρεβάτι, τις νύχτες που νιώθεις μια στέρηση :D:D

Η παιδική χαρά της χρυσότρυπας είναι πολύ ωραία! Έχει ωραία υλικά εεε, και κάτω όλο ταρτάν οπότε και να γκρεμοτσακιστούν δεν τρέχει τίποτα. Απλά ΄τα σκ έχει κόσμο πολύ!

όσο για το κο σλιπινγκ, γαλατούλα, θα έρχεται το πρωί και θα κοιμάστε μαζί οπότε θα τα συνδυάζετε και τα 2! Δεν θα αντέξεις μακριά της!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

είναι όντως δίπλα στο παγοδρόμιο? Ο χώρος που λέω εγώ είναι, όπως βγαίνεις από τη κεντρική είσοδο της χρυσότρυπας, αριστερά. Και από αριστερά του είναι και το παγοδρόμιο. Ε? Αυτόν τον χώρο δεν λέτε κι εσείς?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ναι ρε γμτ δεν ξερουν οτι σε βαζουν σε υποψιες ..

γιατι καποιοι να μην εχουν προβλημα και αλλοι να εχουν..τεσπα

σημερα θα μπουκαρω σε αλλον

αναστασια τι καλες οι μικρουλες σου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Αννούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! να είσαι πάντα χαρουμενη και γελαστή!

Τατιάνα να χαίρεσαι την κούκλα σου και ΑΝΤΕ! ΓΕΝΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! αλλά ξέχασα περιμένεις τη βροχή...:tongue:

καλησπερα!

δεν μου λετε?απο ποια ηλικια πρεπει να βουρτσιζουμε τα δοντια των παιδιων?

και τι οδοντοκρεμα χρησιμοποιειτε?

Κωστής + βούρτσισμα δοντιών

Πρώτα δόντια ~5 μηνών, μέχρι 18 μηνών είχαν βγει όλα.

1η προσπάθεια ~6-7 μηνων με δαχτυλοβουρτσίτσα....ΑΟΥΤΣ!!! Δαγκώνει!

2η προσπάθεια ~7-8.....12....18 και βάλε με μινι οδοντόβουρτσα και σκέτο νερό...ΤΡΩΕΙ την οδοντόβουρτσα. Τρίχα για τρίχα δεν της έμεινε.

3η προσπάθεια μετά τα 2. Πάλι σκέτο νερό....ΣΠΑΝΙΩΣ με αφήνει να το κάνω και μόνος του τρίβει...τη γλώσσα του.

4η προσπάθεια ~2.5. Βάζουμε οδοντόπαστα (propoline με μαστίχα). Για λίγο με αφήνει. Μετά πάλι άρνηση.

5η προσπάθεια πριν λίγες μέρες. Απόγευμα -άσχετη φάση:

Μπαμπάς: Ξέρεις την κ. Τερηδόνα?

Κωστής: Όχι

Μπ: Έχει μια μύτη σαν τρυπανάκι και της αρέσει πολύ να πηγαίνει στα στόματα των ανθρώπων και να τρώει ότι έχει μείνει από τα φαγητά που έχουν φάει και μαζι τρώει και λίγο δοντάκι!

Κ: ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! -φεύγοντας σφαίρα για την τουαλέτα!:lol::lol:

Η προσθήκη της μαμάς:

Η κ. Οδοντόβουτσα κάθε βράδυ ανακαλύπτει τι και τι έχει φάει ο Κωστής όλη τη μέρα -και έτσι τρίβουμε όλα τα δόντια:wink:

σεντόνι τέλος

(στο επόμενο, τι έκανε ο Κωστής για να μην κοιμηθεί εχθές στον παιδικό)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...