Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ανοιξε ο παιδικος!

κι ειμαστε ακομα ζωντανοι....στην σκηνη σαν ροκ συγκροτημα....! αχαχαχαχα λολ!

ηταν μεγαλο ζορι οφειλω να το ομολογησω.... αλλα ολα καλα τελικα!....

παντως την πρωτη μερα ηταν πολυ δυσκολα.... μετα αρχισε να προσαρμοζεται και ο στρατουλης στα νεα δεδομενα.....χθες βεβαια αρχισε να σηκωνει χερι πολυ ασχημα..... ειχαν ερθει και οι γιαγιαδες και παιρνανε τις μικρες αγκαλια και μολις τις εβλεπε αυτος δωστου σηκωνε χερι..... ωσπου το απογευμα μπηκε τιμωρια ο μικυ μαους....(το αγαπημενο μας λουτρινο....)εκει αλλαξαν ολα.... χαχα.... δραστηκοτερο τροπο δεν εχω ξαναδει.....ουτε πιο μετανιωμενο παιδι....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρααααααα...

Αχ Αννουλα του χιονιααααααααααααααα... Χρόνια πολλά και τσαπερδόνικα στην παθιάρα γαλλάζια λίμνη μας!!! Και εύχομαι αυτή τη στιγμή να έχει ήδη αποχτήσει αδελφάκι... Τάτι γέννησες ή ακόμα κάνεις πεταλούδα;;;

Ααα ξέχασα να σας πω ότι η τσουλουφίτσα είναι 6.100 και 60 πόντους!!!!!

Αχ σε παρακαλώ μην αναφερεις πόντους γιατί πονάω η έρμη η μάναααα:tongue: Σούπερ το τσουλουφάκι μας!:D

Θα πας μουσείο εεε; Κι εγώ θέλω να πάω κάποια στιγμήΕγώ προσπαθώ να πάμε θέατρο την Παρασκευή στο Σφαγείο...

Εντομεταξύ ξεκίνησε στο Μουσείο Κυκλαδικης Τέχνης μια έκθεση που πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον και αφορά τον έρωτα στην Αρχαία Ελλάδα http://www.kerkinitoday.com/2009/11/blog-post_7831.html

Α, μην πιστεύετε την Ayla, ότι δεν ξέρει να φτιάχνει γλυκά! σίγουρα ξέρει, προχθές έφτιαξε παστίτσιο χωρίς διακοπές, με τη μία με μωρό 2 μηνών, σήμερα έκανε φασίνα, είναι πολύ προκομένη σας λέω...

Ίσως πιο πολύ κι απ' τη Λέγκω!:tongue:

Αχουουουουου με δουλεύει θα την σκαμπιλήσω καλε!:lol:

Εμένα απλά θέλει να μασάει την οδοντόβουρτσα και να τρώει την οδοντόκρεμα που του χω παρει κι εγώ στον χρόνο απ'το φαρμακείο!

ναι ανοιξε ο παιδικος!

κι ειμαστε ακομα ζωντανοι....στην σκηνη σαν ροκ συγκροτημα....! αχαχαχαχα λολ!

ηταν μεγαλο ζορι οφειλω να το ομολογησω.... αλλα ολα καλα τελικα!....

παντως την πρωτη μερα ηταν πολυ δυσκολα.... μετα αρχισε να προσαρμοζεται και ο στρατουλης στα νεα δεδομενα.....χθες βεβαια αρχισε να σηκωνει χερι πολυ ασχημα..... ειχαν ερθει και οι γιαγιαδες και παιρνανε τις μικρες αγκαλια και μολις τις εβλεπε αυτος δωστου σηκωνε χερι..... ωσπου το απογευμα μπηκε τιμωρια ο μικυ μαους....(το αγαπημενο μας λουτρινο....)εκει αλλαξαν ολα.... χαχα.... δραστηκοτερο τροπο δεν εχω ξαναδει.....ουτε πιο μετανιωμενο παιδι....

Πωπω απλά respect!!! Δεν μπορώ να πω τίποτ'αλλο! :D

Καλημέεεεεερα, εδώ γύρω είμαι αλλά δεν προλαβαίνωωωωωωω.....φιλάκια, θα κάτσω να τα διαβάσω όλα αύριο και θα ξαναπιάσω επαφή!!!!

sfnGVObQg7k

Τάτι να τη χαίρεσαι την κουκλάρα σου!

Το πρότζεκτ πεταλούδα πως πάει;;;;;;

Διαφημίσεις

στα γρηγορα γιατι η δαναη δεν πηγε σχολειο κ την εχω εδω!

οπου κοκκινη λεξη αντικατεστησε με το "τρελλή " ή το "χοντρή"(οποιο και να επιλεξεις μεσα εισαι)

και εχεις μια συνομιλια του δικου μου με την στεφανια

με την διαφορα οτι γινεται και μπροστα μου!:lol:

μα χοντρη? ΧΟΝΤΡΗ?????

αφροδιτη λεεεςςςς?????

μου ειπε πως αν ημουν μαμα που ειχα γραμμενο το παιδι θα μπορουσα να μπω

αλλα τωρα δεν θελει να μπαινει ο καθενας να τα ενοχλει και λογω γριπης

αφου για τα ραντεβου υπαρχουν οι απογευματινες ωρες

για πες εσυ οταν εβλεπες παιδικους ετυχε να τους δεις σε ωρες που ειχε παιδακια ?

ΣΕ εναν, οπου εμεινα κ πολυ ευχαριστημενη τελικα μας εβαζαν μεσα οτι ωρα θελαμε! στους αλλους δυο, παντα ειχαν μια δικαιολογια....

Αννουλα χρονια πολλα, να εισαι ευτυχισμενη κ του χρονου να μας κανεις ενα υπερπαρτυ και για την γιορτη σου κ για τα γενεθλια του αδερφου σου!

σας φιλω!

Εμένα απλά θέλει να μασάει την οδοντόβουρτσα και να τρώει την οδοντόκρεμα που του χω παρει κι εγώ στον χρόνο απ'το φαρμακείο!

Πωπω απλά respect!!! Δεν μπορώ να πω τίποτ'αλλο! :D

τι respect καλε....ο θοδωρης ειναι 100 φορες πιο ζωηρος απο τον στρατο....

tqj2p3.png vvtJp3.png

πεστε μου η τατι πηγε για να γεννησει????

λεγκω θα παω και εγω ..ωρε τι εχουν να δουνε τα ματακια μας :lol:

θυμαμαι στην πομπηια ειχα δει κατι αναλογο ,υπηρχαν πολλα "σπιτακια με κοκκινα φωτακια " (να το πω πιο εκλεπτυσμενα )και οι τοιχογραφιες ηταν καπως ετσι

αφροδιτη μ$$κιες μου ελεγε δηλαδη η τυπισσα??

νομιζα πως εινια γενικη τακτικη,θα κανω ντου και σε εναν αλλο να δω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

τζα!

Ευχαριστω για τις ευχες, ο Μικ δεν μου καθεται, οπότε είμαι ακόμα εδώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Βασούλι κι εγώ όταν πρωτοπήγα στον παιδικό σταθμό της Λήδας, απροειδοποίητα πήγα αλλά μου κάνανε πλήρες τουρ....Μάκια!

Πάντως στον δικό μας σε άσχετους δεν ανοίγουν με την καμία αν υπάρχουν παιδιά μέσα εκτός αν έχουν ενημερώσει τη διευθύντρια και δείξουν ταυτότητα...

Αναστασία παιδί μου, ο θοδωρής είναι ένας... τα δικά σου είναι τρίαααααααααα... πλάκα μας κάνεις!!!:D σμουυυυυυτς

Εμένα πάλι μέχρι σήμερα πάντα στην πόρτα μου τον δίνουν και ποτέ δε μας έχουν αφήσει να μπούμε σε ώρα λειτουργίας! Για να πάρω την άδεια και να κάνω κι εγώ κανένα ντου να δω τι θα μου πούνε!

Τελικά η Τάτι κάνει την πεταλούδα ή τη νυχτερίδα, οπότε τώρα ρίχνει ύπνουυυυυς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...