Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αααααααααααααααα μα σημερα! Ειναι ημερα μου , ερευνα δωσμου και παρε μου τη ψυχη! χαχαχαχαχα

λοιπον, πολυ καλό, καλης μαρκας και σουπερ γερο κτλ ειχα πετυχει προσφατα στο αμαζον! τυχαια! περιμενε να δω και πες μου μονο σε ποσο καιρο το χρειαζεσαι (το αμαζον σε 3-4 μερες το φερνει με κουριερ τα ογκδη, δωρεαν, η σε 1 εβδ με 10 μερες με απλο ταχυδρομειο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

galataki ο Ιάσονας το ήθελε πολύ κι από την Παρασκευή που το συζητήσαμε και το είπαμε και στην παλιά του δασκάλα το περίμενε πως και πως! σήμερα βέβαια που μπήκαμε στην αίθουσα με κράταγε από το χερι σφιχτά... αλλά αυτό μέχρι που βρήκε ένα παιχνίδι να παίξει με άλλα παιδάκια...

το ξέρω μια χαρά θα ενταχθεί, αλλά όλο γεμίζω με ενοχές, μήπως τον κουράζει το σχολείο τόσες πολλές ώρες, μήπως, μήπως ...... βλακείες....

Τελικά κουνιες δεν πηγαμε, μα σημερα δεν εχω ορεξη, δεν πειραζει θα παμε καροτσαδα να παρουμε την Ειρηνη...

πως να έχεις όρεξη βρε γαλατάκι με τόση ζέστη και υγρασία;!;! λογικό το βρίσκω...;)

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-627354M-3-in-1-Trike/dp/B006JW15MU/ref=sr_1_83?s=kids&ie=UTF8&qid=1349087953&sr=1-83

αφτο μου αρεσε πολυ Αθηνα, αλλα δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο αμαζον για πες τι παιζει, θελει πιστωτικη?

και αυτο που ειναι κ οικονομικο

http://www.amazon.co.uk/Simba-Smoby-Fun-Winnie-Pooh-Trike/dp/B004PGI6IS/ref=sr_1_54?s=kids&ie=UTF8&qid=1349088668&sr=1-54

Καλημερα

Χρονια πολλα στην Ιφούλα μας, πολυχρονη και ευτυχισμενη και παντα τσαχπίνα να ειναι! Και να αρχισει να της αρεσει και το σχολειο και να περνάει σουπερ. Ελένη, να την χαιρεστε την κουκλίτσα σας!

Θυμαμαι που ειχαμε ερθει στο μαιευτηριο με την Αφροδιτη και τη Λεγκω και ηταν τοοοοοσο κοκκινομαγουλου!!!!

Πότε περασαν 3 χρονια!

Εγω παλι δεν μπορω να ξεχασω το τσουλουφομαλλι και την λέγκω που κοιταζε την πατουσίτσα της αν ειναι τεράστια!

Ελίζα, πολύχρονη και χαρουμενη και συ κοριτσάκι, να σε χαιρόμαστε!

Καλε Αθηνουλα, ειμαι που ειμαι σήμερα, με αποτελειωσες με τις φωτο... ποσο μεγαλωσαν τα παιζάκια μας... Κριμα που δεν βγαλαμε και χτες καμια...

Μαρη ντου, εσυ που εισαι???

Οντως πολυ ωραια η παιδική χαρα, σαφως να ξαναπάμε. Εγω το επομενο σαββατο δεν μπορω ομως :-(... Αν θελετε να το κανουμε παρασκευη απογευμα ή κυριακη όλη μερα, ειμαι μέσα. Αλλα απο την άλλη δεν θελω να σας χαλάσω το σαββατο, θα ερθω στη μεθεπόμενη συνάντηση και ας χασω και τον τιτλο της Βασίλως :tongue:! Και γω επαθα πλακα με τον Μητσους, μεγαλωσε και αδυνατισε πολυ. Λες να αδυνατισει και ο Αγγελος αμα μεγαλώσει? Καλέ τρωει τον αμπακο λεμε και δεν ξερω τι να τον κάνω...

Μαριλου μου, μην αγχωνεσαι μωρε, στο μυαλο σου ειναι ολα αυτα και καθεσαι και φορτωνεσαι ενοχες και βασανιζεσαι! Μαλλον νιωθεις ετσι επειδη ξερεις οτι θα μπορουσες να τον εχεις εσυ περισσοτερη ωρα. Αν ηταν π.χ. υποχρεωτικο το ολοήμερο ή αν δουλευες εσυ μεχρι πολυ αργα και δεν ειχες δυνατοτητα να τον κρατησει καποιος θα το σκεφτοσουν? Να ξερεις οτι μια χαρα θα περναει και θα βρει τους ρυθμους του. Και οσο εσυ εισαι πιο πολυ σιγουρη για αυτο, τοσο πιο καλα θα ειναι και αυτος!

Εγω παντως σιγουρα θελω τον ψυχ μου σημερα, πολυ ζορισμα λέμε :cry:. Η χτεσινή πανσέληνος θα φταίει!

Μαριλου μου, μην αγχωνεσαι μωρε, στο μυαλο σου ειναι ολα αυτα και καθεσαι και φορτωνεσαι ενοχες και βασανιζεσαι! Μαλλον νιωθεις ετσι επειδη ξερεις οτι θα μπορουσες να τον εχεις εσυ περισσοτερη ωρα. Αν ηταν π.χ. υποχρεωτικο το ολοήμερο ή αν δουλευες εσυ μεχρι πολυ αργα και δεν ειχες δυνατοτητα να τον κρατησει καποιος θα το σκεφτοσουν? Να ξερεις οτι μια χαρα θα περναει και θα βρει τους ρυθμους του. Και οσο εσυ εισαι πιο πολυ σιγουρη για αυτο, τοσο πιο καλα θα ειναι και αυτος!

Ayto ακριβως...

Λετε ρε κοριτσαι να φταιει το φεγγαρι? πολυ νταουν ομως κι εγω και νευρα χωρις λογο.... γενικα νιωθω ανεπαρκης, παραδωμενη και διαφορα αλλα τελευταια αλλα θα μου περασει που θα παει! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χμμμ από χθες δεν ήσουν στα ΄χαι σου πάντως Άφρο...

Είχε πανσέληνο χθες? Πάντως εγώ σας έχω πει ότι μετά τα παιδιά δεν έχω προλάβει να έχω τα ψυχολογικά μου... Κάτι είναι και αυτό... Θα βγουν βέβαια κάποια στιγμή όλα μαζί και δεν θα ξέρω τί να τα κάνω...

Σοφάκι η χθεσινή σου κούραση με προβλημάτισε... Ανάψατε κανένα τζάκι? Έτσι για δοκιμή?

Μαριλού(((()))) Τί να πώ?΄

Φιλάκια σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τζενη ξεχασα, ναι με πιστωτικη ειναι στο αμαζον, αλλα ειναι πολυ αξιοπιστο δε υπαρχει απολυτως κανενα θεμα ασφαλειας κλπ.

τα ποδηλατακια και τα δυο μου αρεσαν! και απο το Μυτους δεν προλαβα να τα δω, αλλα ξερω τοι της kettler ειναι καλά τα εχω δει εδω και ειναι σταθερα!

το πρωτο που εβαλες ειναι και γνωστη μαρκα και με την τεντουλα του σουπερ, αλλα ειναι η τιμουλα αναλογη, εξαρταται που θες να το κανεις δωρο....

Φιλακι σε ολες να ανεβουμε!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κ κατι αλλο που μου εχουν πει,αν βγαλω προπληρωμενη καρτα κ παραγγειλω θ αμου κρατησουν επιπλεον της τιμης κ προμηθεια? αν πχ παρω ενα πραγ,α με 50 ευρω χωρις μεταφορικα ποσα χρηματα πρεπει να εχω μεσα?Γιατι μου εχουν πει πως σου κρατανε επιπλεον 10 ευρω

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

χρονια πολλα σε ελιζα και ιφιγενεια!!! να τα εκατοστησετε..!

στην ντου εστειλα και μνμ στο φεισμπουκ αλλα δεν μου απαντησε ακομα.... λετε να ζοριζεται με την μικρη? αντε βρε μαρακι και θελω και αυτογραφο αν μπορεις να μου στειλεις απο το αδερφακι σου για ενα καλο φιλαρακι.....

κατα ταλλα εμεις σχετικα καλα... κατι ψιλα η ραφαελα αλλα σημερα ειναι καλυτερα...

ωραια θα ηταν να βγαζατε καμια φωτο και να καναμε συγκριση τις παλιες με τισ καινουργιες... ποσο γρηγορα περναει ο καιρος βρε κοριτσια.. πως μεγαλωνουν ετσι τα ζουζουνια μας..

tqj2p3.png vvtJp3.png

η τραπεζα σε χρεωνει καθε φορα που την "φορτιζεις" 2 ευρω, 5 ευρω νομιζω η αρχικη...αναλογα την τραπεζα.

αναλογα ποσα χρηματα βαζεις παει και η χρεωση, αλλα το αμαζον ο,τι αγορασεις σε χρεωνει.

το ποδηλατακι το γουινι το εχει 38,5 sto amazon, στο μυτους 35, ειναι καλη η τιμη και στα δυο εχει 40% εκπτωση...

Επισης αν παραγγειλεις απο αμαζον μιας κ δεν εχει μεταφορικα απο 25 λιρε και πανω, μπορεις να δεις ο,τι αλλο χρειαζεσαι , για παιδια, σπιτι κλπ οτιδηποτε!

Εγω εχω παρει κλειδαρια για ποδηλατο, πετρα για να ψηνω πίτσα, ακόμα και ζαχαροπαστα χαχαχαχαχαχα (στο τσακ ημουν αν παρω νουτελα εχει χαρη που αρχιζω διατροφη! χαχαχαχα)

δες κ για πιο οικονομικα παιχνιδακια, για δωρα χριστουγεννων πχ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...