Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζενη ναι το εχουν 30 ευρω απο ο,τι ειδα αλλα ειναι η μεγαλη διασταση(που δεν χρειαζεται!!!)

Χθες με επιασε το νοσταγλικο μου , συγκινηθηκα ποσο μεγαλωνουν τα παιδακια μας και γενικα συγκινηθηκα με το καφενεδακι μας, ποσο γελιο εχουμε ριξει εδω μεσα, ποσες αγωνίες, ποσα εχουμε μοιραστει!

παρτε και κατι απο την ανασκαφη

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=42758&postcount=1794

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=42763&postcount=1795

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=42768&postcount=1796

χαχαχαχα

Θυμηθηκα επίσης τυχαία, το πρωσονύμιο Μιλτος χαχαχα(σορρυ Μυρτω!)

και την Ελενη που πρωτη πρωτη πρωτη βρηκε τη συλληψη του Αλεξανδρου! χαχαχαχαχαχαχα με το τζακι! χαχαχχαχχαχαχαχα

Εγραφα

σας αφηνω παω στο σαλόνι γιατι εχει αναψει ο β -εννοουσα εχει αναψει το τζακι χαχαχαχαχα) και λεει η αφροδίτη χαχαχαχα "ο βανζελ ή το τζακι?" χαχαχαχ

κι η Ελενη την αλλη μέρα,

εΙΡΗΝΟΥΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕρχεται αδερφακι"

αν ειναι δυνατον χαχαχαχαχαχα

τεσπα παω στο σαμιαμιδακι μου που ξυπνησε

Καλημερα!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σααααααααααας... ήταν σουπερ χθες!!!!! Το μόνο κακό ήταν η μέρα, έπρεπε να το κάνουμε Σάββατο να μην μας νοιάζει πόσο θα κάτσουμε.

Οι κουνιες είναι πολύ ωραίες, καταπράσινες, πολύ καθαρές και πριβε, εντυπωσιάστηκα λέμε!!! Μα μου έκανε εντυπωση που δεν είχαν κόσμο, αν υπήρχανε αυτές οι κουνιες στο βύρωνα θα γινότανε χαλασμός....

Αθηνάκο πολύ καλή επιλογή

Επιτέλους είδα απο κοντά τη νέα φουρνια απο ζουζούνια αλλά και τα μεγαλύτερα ζιζανιάκια που είχα να τα δώ πολύ καιρό... Η αθηνουλα έκανε πολύ καλή περιγραφή. Καλά αθηνά τι αγαπησιάρα είναι η ρηνα;;;

Τι καλά να ξαναβρεθούμε άμεσα εεε;

Το μόνο μείον ήταν ότι το γατί μας μετά μας χόρεψε μέχρι της 12 παρα... παπάγια δουλεψα πάλι

Πάω κουνιες φιλιαααα

χαχαχαχαχα κι εμενα το ιδιο, η Ρηνη ξεραθηκε ο μικρός 12 και βαλε.....στην κουνια του μεσα και χορευε το αλανι, τραγουδουσε χιλια δυο!

Μυρτω σερνομαι σημερα και παλι γιατι...ειδα 3 επεισοδια μαζι! χαχαχαχαχα ειναι τελεια σειρα! ωραιο σεναριο! θενκς!!!!

Και τωρα πραγματικα παω! Λεγκουλι τη μικρη βγαζεις κουνιες? Αχ εγω τις βαριεμαι ρε γμτ αλλα πρεπει γιατι σιγα σιγα χειμωνιαζει, τωρα που γυρναει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α ρε Αθηνά τι βρήκες!!!!

Άψογη!!!!

Κόλλησες κι εσύ ε;;;;Εγώ βλέπω το πρώτο επεισόδιο, μου λέει ο Γιώργος ''άντε πάμε για ύπνο''..."ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!'', βλέπουμε άλλο ένα στο καπάκι, κοιταζόμαστε, πάμε στο επόμενο....wellcome to the club!!!! (πάλι καλά που τελείωσε εδώ που τα λέμε και κοιμόμαστε λιγάκι!)

Παιδιά χθες ήταν υπέροχα! Αισθανόμουνα σαν να βρισκόμουν σε άλλη διάσταση! Τόσο όμορφη, ήσυχη και πράσινη παιδική χαρά δεν υπάρχει! Επαναληψη οπωσδήποτε Σάββατο, μη σας πω να την κάνουμε και ολοήμερη με πικ-νικ!!!

Σας φιλώ πολύ, χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα!

Σήμερα έχει γεννέθλια η Ιφιγένεια! Να την χαίρεστε Λενιώ!!!!

Αθηνούλα, δεν βρίσκεις κι εκείνο το χάι-κου με το οποίο μας είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη η Ελένη;;;;;

Διαφημίσεις

Πωπω που τις βρηκες τις φωτο βρε Αθηνα εισαι σουπερ.

μαρη Μυρτω τι το θες το χαικου , μπας κ ετοιμαζετε να το ξαναπει η Ελενη ???

Κοριτσια θελω την βοηθεια σας, Μυρτω,Λεγκω κ οποα αλλη εχει εργκο μαρσιπο.Επειδη κοντευει να βγαλει σκουληκια για πειτε πως πλενετε?

Κ εμας ο Νικ 12 παρα κοιμηθηκε γιατι τον εκλεψε στο αυτοκινητο μεχρι να παμε σπιτι. Ο Μητσος παλι ξεραθηκε απο τις 9:30.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια! Σήμερα πήγε σχολείο με χαμόγελο! Για να δούμε...

ήταν πολύ ωραία χθες! Αθηνούλα μας συγκίνησες με τις αναδρομές σου!

Όντως έχουμε περάσει όλες τις αγωνίες και τις χαρές μας!

Λοιπόν κλείνει για Σάββατο!

Ελίζα έχεις κι εσύ γενέθλια σήμερα εεε? Ή θυμάμαι λάθος?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!!!:)

Καλό μήνα κορίτσια!!! :)

Χρόνια πολλά στη μικρή Ιφιγένεια και στην Ελίζα!

Τι καλά που βρεθήκατε κορίτσια.... εγώ δούλευα το ΣΚ και ήμουν πτώμα για να έρθω... είχα ξενυχτίσει και το βράδυ του Σαββάτου...

Αλλά είδα Ελίζα με Σόφι και γνώρισα Γιουπιγιάγια και πολύ χάρηκα!!

Κορίτσια σας παρακαλώ, πέστε μου ότι δεν πάω καλά και θέλω τον ψυχ μου....

σήμερα ο Ιάσονας ξεκίνησε το ολοήμερο. Στη διπλανή τάξη θα πάει δηλαδή, τα παιδάκια τα γνωρίζει από τα διαλείμματα που κάνουν μαζί και αρκετά και από τον παιδικό σταθμό, τις δασκάλες κι αυτές τις γνωρίζει.... αλλά εγώ όταν τον άφησα σπάραξε η καρδιά μου και ακόμη το σκέφτομαι.... δεν πάω καλά ε;:|

Ελενακι εψαχνα το χαικκου και ξεχασα να ευχηθω! Χρονια πολλα στην Ιφιγενεια, σωστή κοπελίτσα πια!!!! Να τη χαίρστε!!!

Θυμαμαι που ειχαμε ερθει στο μαιευτηριο με την Αφροδιτη και τη Λεγκω και ηταν τοοοοοσο κοκκινομαγουλου!!!!

Πότε περασαν 3 χρονια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαριλένα πως κι ετσι, σου φανηκε στεναχωρημενος?

Αφου στο ιδιο περιβαλλον ειναι βρε! Μια χαρουλα θα περναει!

Κι εγω θελω ψυχ μαλλον γιατι σημερα δεν εχω διαθεση να κανω οτιδηποτε. Ουτε παιζω με το παιδακι μου τωρα που ειμαστε και τα δυο μας, ουτε κανω το παραμικρο απο δουλειες σπιτιου, ουτε να του μιλησω καν βαριεμαι....ειναι κ τα αλεπαλληλα ξενυχτια βεβαια, αλλα εχω πολλη ατονια και σερνομαι.

τετοια φλατ γραμμη καιρο ειχα να παθω, τεσπα παμε κουνιες τωρα και θα στρωσουμε με τον αερα πιστευω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρονια πολλα Ελενη να την χαιρεσαι την Φιφη!! Πολυχρονμη να ειναι η κουκλα σου!!

Κ σε σενα Ελιζακι χρονια πολλα κ καλα!!

Καλα τι ανησυχειτε βρε φυσιολογικοι ανθρωποι εισαστε οχι ρομποτ ( ακους Αθηνα?) οχι κ ψυχιατρο!! Μαριλενακι μην ανησυχεις αφου τα ξερει τα παιδακια μια χαρα θα παει!!

Πλυντηριο λετε ε? θα το τολμησω λοιπον γιατι δεν σηκωνει την μυξα που εχει πανω του!

Να σας ρωτησω κ κατι αλλο βρε κοριτσια εσεισ που ξερετε τα πολλα κ ο νους σας κατεβαζει,που μπορω να βρω ποδηλατακι τρικυκλο σε καλη τιμη για δωρο? Αθηναααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...