Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναιιιιιιι θα ειμαστε εκεί! Η λεμονόπιτα είναι στο φούρνο (το αν θα τρώγεται είναι άλλο θέμα χαχαχα)

Σοφάκι μου θα έρθω με αμάξι με το γιώργο γμτ... Τι θα κάνεις; Πως θα έρθεις;;;

Ναιιιιιιι θα ειμαστε εκεί! Η λεμονόπιτα είναι στο φούρνο (το αν θα τρώγεται είναι άλλο θέμα χαχαχα)

Σοφάκι μου θα έρθω με αμάξι με το γιώργο γμτ... Τι θα κάνεις; Πως θα έρθεις;;;

Δεν θα έρθω παίδες!:(

Έχω ένα θέμα ενέργειας αυτή την εβδομάδα, μάλλον με τριγυρνάει κάποια ίωση... Με λίγα λόγια σέρνομαι! (εκτός αν μου τη βαρέσει αργότερα και νιώθω καλύτερα και καβαλήσω το μετρό και έρθω...):rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ki εγω σερνομαι Σοφάκι και ο βαγγελης σημερα ειχε τη φαεινη ιδεα νατ α παει κτημα συγγρου, ακόμα τρωνε τωρα!

Μυρτω θα ερθεις,ε?

αντε γιουπι θα τα πουμε απο κοντα!!!

Ευγενια κι εσενα σε περιμενουμε αν τα καταφερετε κοντε ειναι Παλληνη χαλανδρι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Για οποιον (εμας δεν μας παιρνει δυστυχως) μπορει να διαθεσει 40 ευρω για διαρκεια μιας ωρας (με βενζινη μαζι) ωραία ιδεα

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=474921

Η συναντηση μου αρεσε παρα πολυ γιατι ειδα Ευγενια, Τζενη και Λεγκω που ειχα χροοονια να δω!!! ΠΟλυ πολυ πολυ χαρηκα!!!!

Επισης ηταν Αφροδιτη, Μυρτω Ελενη μετα συζυγων κι ενός φιλικου ζευγαριου με ενα γλυκο αγοράκι!

Τα μικρακια η Ελλη, ο Νικόλας και η Μυρσίνη ηταν τοσο απαλα μυρωδατα και ησυχααααα πολυ κακη επιρροη για τριτο χαχαχαχα αλλα δεν θα ενδωσω χοχοχοχο

Ειδικα η Μυρσινη τι γατακι, τι γατακι ενα κλαματακι παραπονιαρικο απαλο χαχαχχαχαχα πολυ ζουζουνα!

Τα αγορια ξεσαλωσανε, η τριαδα σουσουραδων Ληδα-Δαναη -Ειρηνη παιξαν πολυ καλα

ο δικός μου ειχε το ποδηλατάκι του Στεφανου παραμασχαλα κι ενα κρανακι χαχαχαχαχα

η λεμονοπιτα μιααααααααααααααααααααμμμμμμμμμμμμμ συνταγη!!!!

Ωραία ητνα παντως εντελως δικό μας το παρκο, κλειστο και καταπρασινο οκ λιγο εγκαταληψη την ειχε....

Παντως αν και ειχα πολυ καιρο νατα δω και μεγαλωσαν ολα, με ατυο που επαθα σοκ ητνα ο Μητσος της Τζενης, αδυνατησε, ψηλωσε, εγινε αντρακι ΑΛΛΟ παιδακι εντελως διαφορετικός! Και της Ελενης Αλεκ-Φιφη παιδάκια ολοκληρα!!!!

Γυρνωντας δεν αντεξαμε καναμε μια σταση στον κωνσταντινιδη για παγωτο...

χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δυο παιχνιδια πολυ οικονομικα, ομορφα και που τα απασχολησαν αρκετα(εμενα δεν παιζουν γενικα με παιχνιδια τα βαριουνται αμεσως)

ενα πανακι με ενα "μαρκαδορο" ουσιαστικα ειναι ενα μπουλακακι με νερο και βαμβακερη μυτη

που το γεμιζεις νερο και ζωγραφιζουν στο πανακι!

Τελειο οικολογικο μη τοξικο και δεν λερωνουν/λερωνονται που θε να. χαχαχαχαχα

Βεβαια το δημιουργημα του δυστυχως δεν μπορειτε να το κρατησετε χαχαχαχα

Αυτο κανει 9,5 ευρω εχει μια επιπλεον εκπτωση οταν παραγγειλεις απογευμα

http://www.mytoys.de/ministeps-ministeps-Aqua-Doodle/Maltafeln/Kleinkindspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.29.01/1413790

και ενα αλλο το οποιο ειδικα ο Αλεξ εχει γινει εξπερ, το ειχα δει στο παλιο σχολείο της ΕΙρηνης

Αυτο εχει ενα φελο και καρφάκια και τα καρφωνεις με ενα σφυρακι, ενταξει θελει καποια επιβλεψη οταν υπαρχουν μικρότερα παιδια χαχαχαχαχα

http://www.mytoys.de/Haba-HABA-2369-Nagelspiel-Im-Einsatz/Holzspiele/Holzspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.06.12/1902573

εχει και με περισσοτερα κομματια αλλα πιο ακριβα...

δεν ξερω αν υπαρχουν εδω, μεταφορικα εχει 16 ευρω απεριοριστο βαρος.(βασικα 10 ευρω γιατι εχω κουπονι για μειον 5 να σας δωσω αν χρειαστει) αξιζει αν καποιος χρειαζεται και κατι αλλο....(εγω πηρα καρεκλακι αυτοκινητου για την Ειρηνη κι ετσι τα εβαλα κι αυτα μεσα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Καλη βδομαδα να εχουμε!!

Λοιπον χτες περασαμε πολυ πολυ ωραια κ χαρηκα πλυ που ειδα ολα τ ακοριτσια κ τα παιδακια βεβαιως βεβαιως!! Μου ειχατε λειψει.Αντε να το ξανακανονισουμε.

Αθηνα αυτο το παιχνιδακι το πρωτο που εβαλες το εχουν εδω 30 ευρω .....

Διαφημίσεις

Α!!Τι ωραία που βρεθήκατε!!

Κρίμα που συνεπεσε με τα γενέθλια που επρεπε να πάμε...

Πάντως εγώ με τη Λ πήγαμε το Σαββατο στον Κεραμεικο στα Ακαδήμεια που είχε αναφερει η Ελίζα κ γνωρισα Μερλε κ Τζέισον μπόι κ Ελίζα με Σοφάκι!!

Φάγαμε το γιαουρτακι της Σοφιας με μεγάλη απαίτηση κιόλας αλλά κατα τα άλλα ΄περάσαμε όμορφα...μετα πήγαμε κ στη νονα της Λ κ τελικα γυρίσαμε σπίτι μας στις 10 το βράδυ!!

Ολα αυτα ήταν καλά αλλά....φοβάμαι όπως σας ελεγα κ σε άλλο ποστ μήπως αποθηλάζω κ αν δεν ήταν το θεμα της αλλεργιας της δεν θα με πειραζε αλλά τωρα δεν το θέλω...Είχα να θηλάσω την Ι από τις 9 το πρωι κ ως τις 10 το βραδυ που γυρισαμε στπίτι κ την ξαναθηλασα(ολη τη μερα δεν ημασταν μαζι ηταν με τον πατερα της) δεν ενοιωσα καμμια ενοχληση κανενα πρήξιμο τιποτα...

Κ χτες τη θηλασα το πρωι κ ολη την ημέρα τιποτα...της το ανεφερα 2-3 φορές αλλά δεν ανταποκριθηκε...κ ακομα οταν χτυπησε για τα καλα 2-3 φορές δεν το αναζήτησε..τελικα θηλασε το βραδυ στις 10 το βράδυ πάλι για αρκετη ώρα...

Με 2 θηλασμους ειναι δυνατον να μην αποθηλάσω???

Φιλούθκιαααααα

Α! Τζεν τελικα με τη φιλη μου πήγαμε στο αντάτσαμπλς στο Ριβιερα κ ήταν πολύυυυυυυ ωραία!!!

Καλημέρα!

Εμείς πήγαμε το Σάββατο στην Ακαδήμεια και τολμώ να πω ότι ήταν πολύ συμπαθητικά. Ο χώρος είναι σούπερ, οι ανθρωποι συμπαθέστατοι και το εργαστήριο πολύ καλό (εγώ σε αντίθεση με τη γιούπι το παρακολούθησα κατ' απαίτηση της Σοφίας)

Γιουπάκι, χάρηκα πολύ που γνωριστηκαμε!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...