Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

@Antonia_ μου έτσι είναι...σήμερα είσαι 7η μέρα ε??μπορεί απλά να μην το ανιχνευσε το τεστ και στο εύχομαι κιολας....πήγαινε αύριο για μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρο...ελπίζω να κανει λάθος το τέστ και να έχεις μια θετική χοριακή!!😊

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Το τεστ ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Και το έκανες με πρωινά ουρά ; 
      μπορει να έδειξε λάθος το τεστ σου και το εύχομαι και ολας !!! Κάνε μια χοριακη για σίγουρια αλλά επειδή θα είναι και 8η μέρα μπορεί να σου βγει χαμηλή !!!

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, καλό ΣΚ!

Για την Κυριακή δεν παίζει γιατί θα είμαστε εκτός...

Για το αυριανό της δημιουργικής κίνησης, μόλις μίλησα μαζί τους. λοιπόν:

-είναι όντως αύριο 11.00-13.00

-είναι για ηλικίες 3-5

-κοστίζει 8?

-εγώ έκανα κράτηση θέσης για τη Σοφία στο τηλ 2105125600

bye....

DPYUp2.png EYukp3.png

Κριμα Ελιζα δεν πειράζει... και η Βασουλε δεν μπορει δυστυχως ηθελε παρα πολυ αλλα ειναι τα γενεθλια της κολλητης της Στεφανίας το απογευμα και δεν γινεται να το χασουν...

Λοιπον πηγα μια χαρα τη βρισκω! Ε ενταξει ειναι αρκετα εγκαταλελειμμένη πχ απο τις κούνιες εχουν μεινει 2 απο τις εξι! αλλα δεν ειδα κατι επικινδυνο και ειανι κλειστη, πρασινη, και το κυριοτερο....πριβε!!!! δεν ηταν κανείς! ενω στις αλλες γινεται πανικός!

Απο έξω γραφει 14η δημοτικη παιδικη χαρα κατι τετοιο, και επισης απογορευονται οι σκύλοι χαχαχαχαχαχα

απο πεντελης ΄πως ανεβαίνετε στριβετε αριστερα στη γαβριας(νομιζω!) ειναι ενα εμπορικο κεντρο εκει και σαν σημαδι θα δειτε μια ταμπελα samsonite

Επισης ασχετο στο υψος της πεντελης αυτο, απενταντι ειναι το αγαπημενο ζαχαροπλαστείο της Τατης (δελεαρ Τατιανα θα ερθεις?) ο κωνσταντινιδης με το θεικό παγωτο!\

Μονο προτεινω να ειμαστε 6 εκεί, γιατι 7,30 νυχτωνει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, καλό ΣΚ!

Για την Κυριακή δεν παίζει γιατί θα είμαστε εκτός...

Για το αυριανό της δημιουργικής κίνησης, μόλις μίλησα μαζί τους. λοιπόν:

-είναι όντως αύριο 11.00-13.00

-είναι για ηλικίες 3-5

-κοστίζει 8?

-εγώ έκανα κράτηση θέσης για τη Σοφία στο τηλ 2105125600

bye....

EΛιζάκι σιγα να μην τα δεις τωρα...

Θα ερθω κ εγώ με τη Λ..κριμα να μην μπω νωριτερα να κανονισουμε...δεν ξερω καθολου πως είσαι...αν ειναι κ ο αντρας σου οκ θα σας καταλαβω..

Για αυριο δεν θα ερθουμε επειδή εχουμε να πάμε σε γενεθλια.

Φιλιααααααααα

Α, το πατε για πανφορουμική εσεις!

Εμένα οσο περναει και η σημερινη μερα τοσο πιο πολύ χλωμιαζει το να ερθω.

Ειμαι δουλεια και σουρνωμαι...

Πελαζι, εγω φρεσκο τους δινω συνηθως, οτι βρω... αλλες φορες βιο αλλες φορες απλο φρεσκο. Γενικα προσπαθω να μην παιρνω μια μαρκα και αμα πετυχαινω παιρνω απο πιο μικρους παραγωγους (σταμου, γαιτανίδης, ναξου, λειβαδερος), αλλα αμα παω σε κανα μικρο σουπερ μαρκες παιρνω και κανα φαμιλι...

Διαφημίσεις

Πελαγία εγώ του δίνω κατσικισιο, όποτε βρω εβολ βιολογικο, αν δεν βρω τοτε του δινω ροδοπη κατσικισιο και αν δεν βρω και αυτο τοτε ολυμπος...

Αφρο ειδαμε χτες την ταινια που προτεινες away ewe go!!! πολύ φάση και πολύ καλή και όντως η σκηνή με την χίπισα ειναι για τρελα γέλια!

Κοριτσάκια αν προλάβουμε ίσως σας δούμε και εμείς αύριο αλλά δεν το εγγυώμαι. Πολύ θα το ήθελα όμως...

Αχ Σοφουκα ναι ναι ελα!!!!

Κοιτα με το μετρο αν σας βολευει καλυτερα ειναι αρκετα κοντα....

τωρα απο λεωφορεια περνανε πολλα απο τη λεωφορο πεντελης αλλα δεν θυμαμι νουμερο δυστυχως, παντως λογικα και απο το μετρο χαλανδριου που εχει αφετηρια λεωφορειο καποιο θα βολευει!

Η Λεγκω νομιζω με αυτοκινητο θα ερθει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Απο γάλα εγω αρχικα εδινα βιο κατσικισιο το εβολ, μετα κατσικισιο απλο φρεσκο (οικονομια) μετα που τα κανανε μακρα διαρκειας (ολυμπος ροδοπη κλπ)τα κατηργησα

οποτε κατα σειρα εδινα αγελαδινο φρεσκο βιο, αγελαδινο βιο μακρας, και τωρα αγελαδινο απλο φρεσκο. χαχαχαχα

Δεν με παρινει οικονομικα 2,5 ευρω το γαλα.... δυστυχως....

Παντως το Σταμου που ειανι τελειο γαλατακι ποτε ακι αν το βρισκω το προτιμαω ειναι και πιο φθηνο απο το Ολυμπο (το οποιο καποτε ητνα σουπερ τωρα εχει λιγο χαλασει)

και ειναι και μη ομογενοποιημενο.

Του λειβαδερου ειναι τελειο απο οτι εχω ακουσει δεν το εχω βρει πουθενα.

Επισης τελειο ειναι κ της αμερικανικης σχολςη αλλα επισης ακρβο

Και τελος τις περισσοτερες φορες αν βρω παιρν το βιογολικο φρεσκο του βασιλοπουλου (εχει 1.80 νομιζω)

και τα εβολ στο πλαστικο μπουκαλι που ειναι χωρις ετικετα....ειναι καλα τα εβολ...

Για τα παιδια ολα αυτα, για μας παιρνω το απλο του βασιλοπουλου ή το μεβγαλ χαχαχαχα στη φτηνια

ααα τελευταια βρηκα σε ενα ψιλικατζιδικο το...τρικι! χαχαχαχα τρικι τρικι ειανι και απο τα παρτια εδαφη και το παιρνουμε! απο καρδιτσα και τρικαλα (και συγκεκριμενα εχει ολα τα χωρια που μαζευεται και το ενα ειανι της πεθερας!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και εμεις περνουμε απλο φρεσκο , οχι παντα την ιδια μαρκα , αλλα εμενα πινει πολλυ γαλα θελουμε 3 λιτρα ανα 4 μερες σχεδον , το κατσικισιο δεν του αρεσει , αλλα θα το δοκιμασω παλι μαζι με τα κορν φλεκσ του , ισως να το πιει.. Εμεις εδω δεν εχουμε πολλες επιλογες και τα εβολ ειναι πανακριβα και υπαρχουν μονο στα βιολογαδικα , ενω στο σουπερ εχει μονο ολυμπος αυτα ...

Καλη κυριακη να εχουμε και να περασετε πολυ πολυ καλα....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

oy oy τοκ τοκ!

Είμαστε οκ για σημερα ετσι?

Εγω παντως θα ειμαι εκει 5.30 ελπιζω....

χθες ειχα καλεσμενους στο σπιτι με παιδια της αναλογης ενεργειακησ κλασης! χααχαχαχα περιττο να σας πω οτι το βομβαριδισμενο τοπιο ειναι απαλός χαρακτηρισμός!χ αχαχα όμως περασαμε πολυ ωραία κι αυτο μετραει.

κοιμηθηκα 4 το πρωι στον καναπε και εχω πιαστει παντου!

Αντε θα τα πουμε απο κοντα φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...