Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

@Antonia_ μου έτσι είναι...σήμερα είσαι 7η μέρα ε??μπορεί απλά να μην το ανιχνευσε το τεστ και στο εύχομαι κιολας....πήγαινε αύριο για μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρο...ελπίζω να κανει λάθος το τέστ και να έχεις μια θετική χοριακή!!😊

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Το τεστ ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Και το έκανες με πρωινά ουρά ; 
      μπορει να έδειξε λάθος το τεστ σου και το εύχομαι και ολας !!! Κάνε μια χοριακη για σίγουρια αλλά επειδή θα είναι και 8η μέρα μπορεί να σου βγει χαμηλή !!!

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

Γμτ μας κοψανε τα γιουτιουμπια :-( .... βαλτε εσεις, εγω θα τα δω στο σπίτι. Ποια ταινια ειπες λεγκουιν?

Φιλια πολλα στον νικολακο, μπραβο του που αντεξε! Και στη μαμα του πολλα φιλια επίσης που αντεχει τον πονο καθε πικραμενης πεθερας που δεν κοιταει τα ζορια και να βοηθησει λιγο, αλλα τα χωνει κιολας.

Γιουπι, το ειχα δει σινεμα τον Σαμ, τωρα το θυμηθηκα. Καλη ηταν, θα την βρω να τους την ξαναβαλω καποια στιγμη.

Οσο για τη μερα σου χτες, κουραστηκα και μονο με την περιγραφη...

Καλα να περασετε στις δραστηριοτητες σας το ΣΚ! Δεν καταλαβα τι κανονισατε για σηναντηση, σας διαβασα βιαστικά... Για κυριακη απογευμα ειπατε?

Καλημέρα!

Λοιπόν βρήκα πληροφορίες (εχθές δεν υπήρχαν στο fb)

αλλά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί μάλλον υπάρχει κάποιο λάθος με τις ημερομηνίες. Θα τους τηλεφωνήσω και θα επανέλθω

Σήμερα στις 14.30,στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 μιλάμε για τα εργαστήρια δημιουργικής κίνησης στο ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ :)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 8 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: [email protected], Facebook: Ακαδήμεια Πολιτιστικό Κέντρο (Ομάδα και fan page) twitter: akademeiagr

και για το χώρο που ρωτησες γιούπι

Το νέο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» είναι ένας χώρος 650 τετραγωνικών μέτρων ενός πρώην συνεργείου αυτοκινήτων της περιοχής της Ακαδημίας Πλάτωνος, όπου βρίσκονται ανακαινισμένα και αρμονικά συνδυασμένα μεταξύ τους παλαιά πέτρινα αλλά και νεόκτιστα κτήρια. Τα κτήρια που στεγάζουν μία θεατρική αίθουσα (250 τ.μ.), μία αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων (75 τ.μ.), καφετέρια, χώρο αναμονής και γραφεία, βλέπουν όλα σε μια πολύ μεγάλη αυλή (250 τ.μ.) στην οποία δεσπόζει ένα τεράστιο διπλό δέντρο.

Τα κτίρια και η μεγάλη αυλή αγκαλιάζονται περιμετρικά από μια ψηλή πανέμορφη λιθοδομή που έχει αποκαλυφθεί και συντηρηθεί και η οποία χαρακτηρίζει την πρόσοψη και την είσοδο του χώρου. Κατά τη διάρκεια της αναμονής τους, οι θεατές μπορούν να επιλέξουν να παραμείνουν ανάμεσα στον όμορφο προαύλιο χώρο ή στις άνετες αίθουσες αναμονής (φουαγιέ).

Ο χώρος ονομάζεται «Ακαδήμεια», όπως ήταν και η αρχαία ονομασία της περιοχής στην οποία βρίσκεται. Η Ακαδήμεια θεωρείτο ένα από τα καλύτερα προάστια της αρχαίας πόλης των Αθηνών και είχε πάρει το όνομά της από το ιερό και το άγαλμα του Ακάδημου, μυθικού ήρωα της Αττικής, που βρίσκονταν εκεί. Από τον Ακάδημο επίσης πήρε το όνομά της και η περίφημη φιλοσοφική σχολή του Πλάτωνα που λειτουργούσε εδώ στις αρχές του 4ου π.Χ. αιώνα και η οποία με τη σειρά της έδωσε τη σημερινή «νέα» ονομασία στην περιοχή (Ακαδημία Πλάτωνος).

Ο προσανατολισμός του νέου αυτού χώρου εκτείνεται στους τρεις άξονες, που θα αναγράφονται και κάτω από το όνομά του : «Ακαδήμεια / ΠΑΙΔΕΙΑ - ΤΕΧΝΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», τονίζοντας έτσι το ολόπλευρο ενδιαφέρον για τον ελληνικό πολιτισμό, τα γράμματα τις τέχνες και φυσικά την παιδεία.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, εργαστήρια, που ξεκινούν από την τρυφερή, βρεφική ηλικία των 7 μηνών. Προσφέρονται επίσης εργαστήρια για παιδιά δημοτικού, αλλά και για νέους και ενήλικες, καθώς και ειδικά σεμινάρια για γονείς κι εκπαιδευτικούς. Τέλος, ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις.

DPYUp2.png EYukp3.png

Δεν ξερω τελικα κανονισαμε???? Αφροδιτακι εσυ δεν θα ερθεις? Λεω να παμε παιδικη χαρα καπου, ελεγα για τα μερη μου ωστε μετα να κανουμε και ανταλλγη σειρω κλπ, αλλα σιγα αυτο το κανουμε και αλλη ερα, εγω ερχομαι παντου!

Αν βολευει κεντρο πχ ερχομαι!

η πικιωνη(αν και θα ειναι ετοιμορροπα) ή καπο αλλου!

Μονο κανονιστε να βρεθουμε ντε!

ας πουμε το οκ και την μερα/ωρα και το βρισκουμε το που

Τα δικα μου βηχουν σπανιως σας ενημερωνω και επειδη ειναι μετα 10 μερες απο την ιωση δεν ειναι μεταδοτικο, απλα λογω βουλωμενης μυτης-φλεματακια ειναι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μέσα κι εγώ για κυριακή... ωραία αθηνά ποιες κουνιες είπες που είναι ωραίες κλειστες και ήσυχες; Κάνε πρόταση για να το στανταρουμε.

Να πάρουμε ένα τηλ την Μαριλένα και τη Βάσω μπας και έρθουν.

Σοφία εσύ θα τα καταφέρεις;

Ελιζα μου εσύ με τίποτα δεν μπορείς απόγευμα; Ενδιαφέρον χώρος, πρέπει να είναι πολύ όμορφος... Έχεις πάει;

Μυρτώ πολύ ωραία ιδέα! Και αυτός που προτεινει προλογίζει κιολας;

Διαφημίσεις

Koριτσια για μερος δεν ξερω μην σας φερνω στην αλλη ακρη και δεν σας αρεσει, εχουμε καποιες ησυχες και κλειστες και μικρες αλλα ωραίες δεν τις λες χαχαχαχα μια χαρα παιχνιδια δηλ εχουν καινουργια και ταπητα κατω αλλα οκ ως εκει, δεν ειναι και πικιωνης!

Απλα βολευει για συναντηση, οπως επισης και της Ελενης εκείνη η μικρούλα!

Τωρα ειναι και αλλη μια τυπου πικιωνη με ξυλινα και πρασινο πολυ και μαεζεμενη ΚΑΙ κλειστη, αλλα δεν εχω παει καιρο, και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τα παιχνιδια, αν θελετε το ρισκαρουμε! και αν βρουμε τα σκουρα παμε στης Ελενης ειανι κοντα απο εκει...

ουφ δεν ξερω αποφασιστε με βαση τα παραπανω ή καντε αντιπροταση κι εγω παω οπου θελετε!!!!

Να στανταραρουμε Κυριακη απογευμα 6? η θελετε 7? εμεις ειμαστε λιγο χυμα στην ωρα οταν γυριζουν τα αλαλ παιδια εμεις πηγαινουμε χαχαχα αλλα επειδη νυχτων ι και νωρίτερα το λεω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

https://maps.google.gr/maps?saddr=Irodou+Attikou%2F%CE%97%CF%81%CF%8E%CE%B4%CE%BF%CF%85+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D&hl=en&ie=UTF8&sll=38.026307,23.812416&sspn=0.01097,0.026157&geocode=FYo-RAId6FBrAQ&mra=mr&t=m&z=16

εδω το ρίσκο, απο λεωφορο πεντελης μετα ανεβαινουμε προς Ελενη ή στην αλλη τη δικη μου επισης 5 λεπτα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...