Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αααα θελω να ακουσω τραγούδια Λέγκως αλλά τωρα δεν το τολμω...μην ξεσηκωθουν κ οι καμπιες μου!!

Να πω τη μέρα μου???????????????¨η οχι γιατι θα είναι σαν να την ξαναζώ??

Ας την πω...

Ξεκινησα το πρωι ωραια ωραία να πάω να ρωτησω για προγραμματα δήμων για τη μικρα....

Φτάνω στο δημαρχειο κοιταω μια ουρά μεχρι έξω..ολοι αυτοι περίμεναν να μπουν στο ασανσερ για να μπανε στον 7ο που ηταν οι εγγραφες..Περίμενα κανενα 15 στο λιοπυρι με το μωρο στο καροτσι για να μπω μεσα στο κτηριο για να μπω στο ασανσερ για ν α παω στον 7ο να ρωτήσω...

Όταν φτανει η σειρά μου να περιμενω εξω από το ασανσερ ερχεται ενας τετραπαχος κ πανυψηλος καφετζης με καφεδες στον δισκο...με σπρωχνει κ περναει μπροστα μου κ στεκεται μπροστα από την πόρτα...Ε ψιτ κυριος του λέω..δεν υπάρχει καμμια περίπτωση να μπεις πριν από εμένα...Α τι μας λες μου λέει..αν πάω κρυο τον καφέ θα βρω τον μπελα μου...δεν με νοιαζει του λεω δεν θα περάσεις παρτο απόφαση...τελοσπάντον επειδή ηταν κ χαζός εκει που σταθηκε επρεπε να βγουν οι μεσα κ ηταν πισω από την πορτα κ του εδωσα κ εγώ μια με το καροτσι κ δεν περασε....οι άλλοι δεν μιλούσαν μονο εγω πήρα τη συγχυση..τελοσπαντον το ασανσερ στον 7ο δεν ανοιγε κ η ουρα ειχε φτασει στον 4ο.....Ασε λεω θα πάρω μια αιτηση κ βλεπω...στην αιτηση ειδα πως ήθελε μονο ενα πιστοποιητικό οτι εισαι δημοτης οποτε λεω δεν το βγαζω να ειμαι ετοιμη..Πάω στο δίπλα κτηριο που ειναι για τα πιστοποιητικα τωω αλλη ουρα στη μαπα κ μου πήρε κ τη θεση η πίσω μου που μου το επαιζε καλη ως εκεινη την ωρα...βαρεθηκα να ξανατσακωθω αλλά εκεινη την ωρα εκλαψε το μπεμπέ κ με περασαν ξανα μπροστα...

Παιρνω το πιστοποιητικο πάω στο διπλα κτηριο περνω το ασανσερ κ σταματαω στον 4ο στην ουρά..Αργει η εξηπυρέτηση ρε κορίτσια??Ρωταω τις τελευταιες ααα..σε 1 ωρα ανεβηκαμε 5 ολοκληρα σκαλια μου λένε....

Δεν μου δινετε το νουρερό σα ςρε κορίτσια να κανω καμμια βόλτα να μη φρικαρει το μπεμπε κ να σας πάρω σε καμμια ωρα να δω που ειστε να μη χασω κ τη σειρά...κανενα προβλημα μου λένε τα κορίτσια αλλά γιατι δεν δοκιμαζεις να πας στον 7ο μπας κ εξυπηρετηθεις...Δε τα μπορώ αυτα ρε κορίτσια τους λέω αλλά θα πάω στον 7ο για να συμπληρώσω την αιτηση κ να ρωτησω κ κάτι..αντε πάλι στην ουρα για το ασανσερ ...ερχεται, κατεβαινω στον 7ο..σπρωχνω 5-6 να περάσει το καροτσι πατάω λίγο κ μια κ με έβρισε κανονικά... μπαινω στα γραφεια..συμπληρώνω την αιτηση αρχιζει να αφηνιαζει το μπεμπέ...περαστε κυρία με το μωρό μου λέει μια υπάλληλος..Τελειωσαν τα βασανα μου σκεφτηκα κ πάνω που κατεθεσα την αιτηση κανω την ερώτηση κλειδί στην υπάλληλο...Εεεεεεεεεεε για την ηλικια της κορης μου μονο το θεατρικο παιχνίδι ειναι???????

Γιαα ναδω με λεεει.........αααααα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ οι μικροτεροι που περνουμε ειναι του 08 όχι του 09.....λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω τιποτα...Ο επόμενος!!!!!!!!!!Μα μονο για 10 μερες της λεω??Τον Ιανουάριο του 09 ειναι ...οχι οχι μου λεει γεια σας........

Μα τι κριμα...αν δεν ειχα κανει τη χαζοερώτηση θα τα ειχα καταθεσει...ή ας το ηξερα για το 08 να μην ειχα μπει στον κοπο...ΣΚΑΤΑ!!

τελοσπάντον εκανα κατι δουλειες αλλες που ηθελα περιμενω το λεωφορειακι του Δημου που περναει από τον παιδικο κοντα κ στα 20 λεπτα αναμονη μας ειπαν οτι δεν λειτουργει...καλα λεω θα πάρω το τραμ..παω στο τραμ κ το επόμενο περνουσε σε 12 λεττα...στα διαλα..πήγα με τα πόδια κ σουρωσα στον ιδρώτα..κ ημουνα κ αδιαθετη...

σιχτιρ...

Ειμαι ερειπιο ...

ΑΑ κατι ωραιο ειπατε για το Σαββατο..εχει εισοδο??????

Α κ τι ωραια βιβλια!!!!

Φιλακιααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.dailymotion.com/video/xfsykv_yy-yyyyyyyyyyy-yyy-yyyyy-yy-yyyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyyyyyyyyyy_shortfilms

Αυτό ειναι οι περιπετειες του Σαμυ Αφρούλα!!!!

Πολυ γλυκο, ωραια μουσικη κ πολύ ομορφα στα κινουμενα σχεδια!!!!!!!!

Εντιτ:Μου αρέσει επειδη ξεφευγει από τις αγιες φάτσες-πριγκίπησσες τερατα κτλ....Πολύ γλυκο για τη ηλικια της Λ..για μεγαλύτερα δεν ξέρω....δινει κ οικολογικα μηνυματα κ μηνυματα για τη φιλια!!Μια χαρά!!

Και τα σκουπιδια που κλασσικα δνε κατεβασε μαλλον μπουκωμεν ηταν κι αυτα,ε?

Παμε βολτα στο παρκο η τριαδα με τα ποδηλατα φυγαμε!!!!

Παρμένη με τον συζυγάτο ε???

Χμμμμ το φεγγαρι θα φταιει...κ εμεις στη μιρλα ειμαστε από προχτες:cool::cool:

Αυτο το βιβλίο με τη μαγισσα ειναι μονο στα αγγλικα????

Γεια σου πελαζί με τον οθωνακο που μεγαλωσε κ πάει κ σχολειο!!

Γεια σου Λέτα που δεν σε χαιρέτησα η αγενης!!!

ΑΑ εχω κ εγώ να σας ρωτησω κατι περι θηλασμου...μη γελάσετε ρεεεεεε....

Λοιπόν....η Ι στις διακοπες 2 μηκνες κ βαλε ολο ξεχνιοταν από τα μπανια κτλ κ δεν θηλαζε συχνα...κ βασικα δεν θηλαζει νομιζω καλα απλά ψιλο πιπιλαει κ ψιλοχαζευει....

Δεν νονιζω να κανει πάνω αό 4 θηλασμους τη μερα κ αυτοι δεν μου φαινονται της προκοπής ...κ αναρωτιεμαι...να εχω αρκετο γάλα??Να πίνει οσο χρειάζεται??Μ εδεδομενη την αλλεργια της θελω να καλυπτει θρεπτικες αναγκες από το γάλα μου αλλις μένει ακαλυπτη.Ξέχασα να σας πω πως οταν εγινε 13 μηνων την αποθηλασα το βράδυ γιατι δεν αντεχα το πιπιλισμα..Τωρα θηλαζει τελευταια γυρω στις 10 κ μετα ο επόμενος θηλασμος ειναι γυρω στις 5 το πρωι..περιπου 7ωρο δηλαδη....

Ξυπνησε εχω κ αλλη απορια....

Καλε δεν εγινε τιποτα σπουδαιο στο νηπιαγωγειο, απλα ηταν ολοι ετοιμοι για τσακωμο. Δεν θα μου πεις εμενα τι θα παρω στο παιδι μου κτλ του ιδιου στυλ! Σε μας δεν δινουν λιστα με υλικα, αλλα δινουμε χρηματα και κανουν μαζικες παραγγελίες σε ολη τη διαρκεια του χρονου για να εχουν ολα τα παιδια ιδια υλικα αναλογα με τις ανάγκες. Και αρχισαν λοιπον παζάρια μιας και εχουμε κριση λες και φετος θα κανουν λιγοτερες χειροτεχνιες λογω κρισης -παρά που ο συλλογος ειπε οτι οποιος δεν εχει να μην τα δωσει τωρα, ας τα δινει ευρω ευρω οποτε και αν μπορει κτλ. Τελος παντως μην σας πρηζω, ολα τα σχολεια αντιστοιχα θεματα εχουν, μπλεκονται πολλοι και αγνωστοι μεταξυ τους ανθρωποι και τωρα ειδικα που καλουμαστε να ανταπεξερθουμε στα εξοδα του νηπιαγωγειου μιας και ο δημος εχει κυρηξει πτωχευση και δεν υπαρχει περιπτωση να δωσει ουτε ευρω ουτε για τα βασικα, ειναι ακομη χειροτερα. Δυστυχως εχει απαξιωθει τελειως η δημοσια παιδεια, ευτυχως που με ιδιωτική πρωτοβουλια καποιοι ανθρωποι δασκαλοι ή γονεις μεσω του συλλογου προσπαθουν να κρατησουν ενα επιπεδο, δλδ να βαλουμε πλακακια στο ξεχαρβαλωμενο πατωμα, να βαψουμε τις αιθουσες κτλ. Μακαρι να κανουμε κατι...

Οσο για την πρωινη ζωνη, οι δασκαλες μου δηλωσαν οτι ο συλλογος τους τους εχει απαγορευσει να εφαρμοσουν αυτο το σημειο του ΦΕΚ αλλα και ακομη αν εθελοντικα ερχοταν λιγη ωρα πιο νωρις θα "εβρισκαν τον μπελλα τους" να ανοιξουν την πορτα πριν τις 8... Εχει συζητηθει τοσο αυτο το θεμα, ως ενα μεγαλο βαθμο η απαξιωση τως σχολειων ωφειλεται στους ιδιους τους εκπαιδευτικούς...

QUOTE]

Σκ..α...!!!τζιφος δηλαδη η νωριτερη προσελευση???

Διαφημίσεις

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙι

Τζεν!!!

Με κατεστρεψες..κανονισα με μια φιλη να παμε αυριο να δουμε το η ζωη μιας αλλης κ κοιταξα τωρα να δω που παιζεται...κ δεν παιζεται πουθενα!!!!

Ριξτε αλλη ιδεα οι σινεφιλ πλιζ!!!!

Α!Απο βιβλια δεν συστηνω αυτο που διαβαζω τωρα....

Μαουτχάουζεν.....καταλαβαινετε το γιατι φανταζομαι ε???

Στις διακοπες μου δανεισαν το Νημα κ διαβασα (ειναι αυτης που εγραψε το νησι)

Εχει ιστορικα στοιχεια κ εμενα μου αρέσουν αυτά....Αλλά...εκτιμω τα βιβλια που χρησιμοποιουν την ιστορια να παραθετουν πηγες..Δεν τις δινει κ αυτο μου βγαζει κατι προχειρο..τωρα σε ενα δυο σημεια δινει καποιες λυσεις λίγο....προχειρες επίσης..... αλλά αν κ τεράστιο σε ογκο διαβαζόταν ευκολα χωρις να ειναι τελειως....βιπερ..

Εν κατακλειδι αν καποιος δεν γνωριζει αυτη τη φαση της ιστοριας ειναι καλο για να πάρει μια ιδέα (φασισμος, δοσιλογεια, διωγμοι κομμουνιστων εβραιων κτλ) αλλά ως εκει..κ σαν ιστορια διαβαζεται ευκολα...

Μυθιστορηματα που ειχα κολλησει ηταν αυτη η τριλογια του Μιχαηλίδη

http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/tis-epanastasis-tis-monaxias-ke-tis-lagnias-miisi.product

Το επόμενο ειναι ο λαβυρινθος κ το τρίτο η έξοδος...

Αυτα μαλιστα!!!Αξιζαν!!!

Γιουπι είχες φοβερή μέρα!

τι ειναι αυτα που κανει ο δημος? μονο ο δικος δήμος τα κάνει? μπράβο του!

πάντως πολύ ταλαιπωρία βρε παιδάκι μου!

ο σαμι ειναι φοβερός! δεν το ήξερα, θα πω τον χαμπι να τα βρει ολα για τον Στέφανο, είμαι σίγουρη ότι θα του αρέσουν. Έχουμε έναν εξωτερικό σκληρο με φουλ σειρές παιδικά αλλά αυτό δεν το είχε...

και η τριλογία ενδιαφέρουσα φαίνεται

και εγω τελευταια ετκος απο σουηδικη αστυνομική λογοτεχνία έχω διαβάσει και μερικά άλλα ιστορικά πολύ καίρια και επίκαιρα και ας πρόκειται για το 1873 και τα λαυρεωτικά....όσες σας αρέσουν τα ιστορικά να το διαβάσετε!

"Χαρταετός" της Κακούρη http://www.ianos.gr/product.aspx?proid=0006346

"όπως ήθελα να ζήσω" της Πριοβολου http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-4962-7

όταν τα διάβασα κατάλαβα ότι δεν έχουμε καμιά ελπίδα σαν λαός, είμαστε ακριβώς όπως είμαστε 1,5 αιώνα πριν! καμιά εξέλιξη!

Για την ταινια αχ βρε σορρυ αλλα εμεις απο τον σκληρο που τον εχουμε φορτωσει για τις ταινιες ολου του χειμωνα την ειδαμε, αν θες να βρουμε τροπο να στην δωσω...

αλλα δες τι αλλο παιζει ετσι στυλ κομεντι σιγουρα θα βρεις κατι

απο αυτα τα ελαφρια που παιζει τωρα εχω δει την ρωμη του γουντι, οκ δεν τρελαθηκα αλλα γέλασα, τους σολωμους στην υεμενη που οκ ειναι ενα ωραιο λοβ στορι με κουκλο πρωταγωνιστη (αχ ewan) και τους untouchables (ταινιαρα)

δες τι παιζει κοντα σου και αν θελεις κριτικες ρωτα μας!:D

Kαλημερα καλημερα , εμενα με εσωσε ο παιδικος στον υπνο πριν τις 9 φυσικα μας περνει ο υπνος , τον ξυπναω στις 7 το πρωι για να παει παιδικο και εχω πραγματικα σωθει , σπανια πλεον να κοιμηθει το μεσιμερι . Σημερα δεν εχουμε παιδικο γτ το καμαρι μου εχει πυρετουλι και εχουμε την πρωτη μας ιωση για φετος ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

[YOUTUBE][-DcOEl_WH2M&feature=BFa&list=PLDF2E2C5B14F3EB9A/YOUTUBE] Αυτή ήταν πολύ ωραία ταινία και πολύ ωραία μουσικη!

Δεν συμπαθώ καθολου μα καθολου την πεθερα μου είναι ένας άνθρωπος που σε άλλες συνθήκες με το ζόρι καλημέρα θα της έλεγα. Κάθε φορά με φιτιλιάζει η κακίστρο, παιδια δεν ξέρω πόσο ακομα πιο πολύ θα ζοριστουμε και τι θα κάνουμε με τα οικονομικά αλλά προτιμώ να μας φιλοξενήσουν φιλοι παρά να πάμε να μεινουμε μαζί τους... αν πάμε εκεί στον μήνα θα έχουμε χωρίσει!

Το εγκεφαλογράφημα σε γενικές γραμμές καλό μας είπε, θα μας πει και την τρίτη πιο συγκεκριμένα και συνεχιζουμε να τον παρακολουθούμε λέει. Ο καημένος κοιμήθηκε απο της 4,30 μέχρι σήμερα στις 7 με διαλείματα για γάλα, κακα και τσίσα, τα έπαιξε το παιδάκι μου απ'την αυπνία κι απ'το ηρεμιστικό.

Καλημέρα!

Μια μεγάλη αγκαλιά στον Νικολάκη!

Λέγκω, τι σου έκανε η κακίστρω; Χαχαχχ Γιατί καλέ να πάτε να μείνετε εκεί;:shock: Παίζει τέτοιο σενάριο ή θεωρητικά το λες;:?

Η Ευτυχία σήμερα ξεκίνησε προνήπιο! Άδειασε μια θέση και την πήρανε!:D Εντωμεταξύ, χθες είχε ξεκινήσει πρώτη μέρα στον παιδικό, αλλά εννοείται, προτιμήσαμε το προνήπιο, τουλάχιστον για την Ευτυχία πιστεύω είναι καλύτερα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Επιβεβαιωνει τον τιτλο της κακιας πεθερές η ρούλα σου ε???

Μα καλά με τόσο ζόρι αντι να βοηθήσει προβλήματα δημιουργεί???

Τον καταλαβαινω το Νικολάκη σου κ η Λ τα ιδια οταν ήταν 15 μηνών αλλά ευτυχώς δεν ξαναχρειάστηκε..περαστικά κ στον Ννικολάκη!!!

Μπράβο για την Ευτυχία προχώρησε επίπεδο!!

Η μικρούλα οκ με τον βρεφικό??

Αλήθεια σε αυτές τις ηλικίες πώς τα απασχολούνε???

Φιλούθκια!!!

Αλήθεια επειδή σκεφτομαι να πάμε στην Ακαδημια πλάτωνος δεν εχω καταλάβει αν εχει εισοδο κ πόσο κ πώς μπορούμε να πάμε...με μετρο μεταξουργειο???

Ελίζα καμμια επιπλέον πληροφορία??Επίσης πώς ειναι ο χώρος??Γινεται να παμε οικογενειακώς κ ο ενας μας να απασχολει την Ι κάπου έξω??Εχει κατι σε κουνιες κτλ???

Εντιτ:

Μυρτούδι΄τι ειναι ο κινητηρας??????????????????????????????

Ο κινητήρας είναι αυτό:

http://kinitiras.com/v2/gr/gre/homepage.html

Ένα στούντιο για χορό, θέατρο, μουσική. Έχει μαθήματα, χορό, γιόγκα, feldenkrais (ανάθεμα κι αν ξέρω τι είναι), φιλοξενεί καλλιτέχνες από διαφορες χώρες που κάνουν σεμινάρια, γίνονται παραστάσεις, και έχει και μαθήματα για παιδιά, θεατρικό παιχνίδι και χορό.

Αυτό που σας είπα για την Κυριακή είναι μια παράσταση χοροθεατρου που θα γίνεται σε σχολεία. Γίνεται μια παρουσίαση για τους εκπαιδευτικούς αλλά αν θέλει κάποιος να το δει είναι δωρεάν, αρκεί να πάρεις να κάνεις μια κράτηση. Εμείς θα πάμε, απλώς να ξέρετε δεν είναι παράσταση με αρχή, μέση τέλος.... Λέγεται ''Το τσίρκο που κοιμάται'' νομίζω....

Το untouchables είναι η μόνη ταινία που είδα το καλοκαίρι σε σινεμά και ήταν όντως πολύ ωραία....Αφού πρόδωσα τον υπερ αγαπημένο μου Αλμοδόβαρ για να τη δω αλλά δεν το μετάνιωσα....

Λοιπόν, αποφασίσαμε με το σούπερμαν να κάνουμε βραδιές παρουσίασης αγαπημένων ταινιών ο ένας στον άλλο. Εννοώ παλιές ταινίες που έχει δει μόνο ο ένας από τους δύο και τις αγαπάει πολύ.

Εμένα το προγραμμα μου έχει ''Τι απέγινε η μπέιμπυ Τζέην'' (αρχαία, με Μπέτυ Νταίβις και Τζόαν Κρόφορντ), και δύο του Κασσαβέτη το ''Gloria'' και το ''νύχτα πρεμιέρας''.....για να δούμε αν θα το προχωρήσουμε το πρόγραμμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...