Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στη Γαλατούλα μιλάω καλέ!!!

Ε, τι να κάνουμε, ή που δε θα γράφουμε ποτέ ή θα μας πιάνει λογοδιάρροια! Δεν είμαστε του μέτρου!!!

Είχα πει θα φύγω, είχα πει θα φύγω...κι όμως είμαι ακόμα εδωωωωωωωώ!!!

Ακόμα εδω....

http://www.ekplixi.com/#!gallery

Λοιπόν, αυτό είναι ένα προτζεκτ του κινητήρα που θα πηγαίνει σε σχολεία. Την Κυριακή θα γίνει παρουσίαση, όποιος θέλει μπορεί να έρθει αρκεί να κλείσει θέση.....

Ρε σεις κοριτσια, άσχετο, αλλα εχετε κανει ολα τα εμβολια στα πιτσιρικια σας? Και συνεχισατε με τις δοσεις τους??? Θελω να παω στον παιδιατρο τωρα να πάρω κατι βεβαιαωσεις που θελω για κολυμβητηρια κτλ και θα δει οτι χρωσταω εμβολια και δεν ξερω αν πρεπει να τα κανω ή οχι τωρα πισω πισω...

Διαφημίσεις

Υπάρχει και αυτό για το Σάββατο. Λέω να παώ με τη Σοφία

http://www.facebook.com/events/306684756105622/

και αντιγράφω

Δημιουργική κίνηση για παιδιά

• Σάββατο
    • από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ.

[*]

Ακαδήμεια, Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημεία Πλάτωνος, τηλ.2105125600

[*]

"Ο μικρός γυρίνος στον μεγάλο κόσμο".Για παιδιά 3-5 χρονών

Ο μικρός γυρίνος περνάει τέλεια στην λίμνη παίζοντας με τους φίλους του μέχρι την στιγμή που το σώμα του αρχίζει να αλλάζει... Ανησυχεί , θυμώνει και δε καταλαβαίνει γιατί οι μεγάλοι του λένε "Απλά...μεγαλώνεις!"

Με έμπνευση αυτή την ιστορία θα παίξουμε με τις δυνατότητες των σωμάτων μας και μεγαλώνουν και να μικραίνουν, να αλλάζουν και να ξαναλλάζουν!

"Θεογονία" Για παιδιά δημοτικού

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια, δεν υπήρχε τίποτα απ'όσα βλέπουμε γύρω μας: ούτε σπίτια ούτε δέντρα ούτε άνθρωποι, ζώα ή ουρανός. Το μόνο που υπήρχε ήταν ένας μεγάλος άδειος χώρος: το Χάος.Το Χάος ήταν τεράστιο. Το απέραντο Χάος φαινόταν άδειο.Όμως, δεν ήταν!

Όλα όσα υπήρχαν εκεί μέσα θα τα πούμε, θα τα χορέψουμε και θα τα ανακαλύψουμε!

------------------------------------------------------------------------------

Τα εργαστήρια είναι βασισμένα στα βιβλία των Τζουλιάνο Φέρι και Ειρήνης Μάρρα, εκδόσεις Πατάκη

DPYUp2.png EYukp3.png

Αφροδιτακι μου εμεις προχτες πηγαμε στην παιδιατρο να μας δωσει την βεβαιωση για το ποδοσφαιρο κ ουτε καν μου ζητησε να δει το βιβλιαριο. Στον Μητσακο νομιζω ειναι ενα εμβολιο του χρονου το Σεπτεμβριο αν δεν κανω λαθος, ο μικρος εχει ακομα. Να σου πω κατι, γνωμη μου ειναι η τα κανεις ολα η δεν κανεις τιποτα ...Τωρα τους εχουμε κανει ενα σκασμο το 1-2 που εχουν μεινει δεν νομιζω να κανει διαφορα.

Οσο για τις ανταλλαγες παιδων δεν ειναι καθολου κακη ιδεα. χαχαχα

Παντος αν δεν βγεις χωρις τα παιδια να αισθανθεις λιγο ανθρωπος δεν... Εμεις εχουμε παει σε τοσα θεατρα , σινεμα κλπ κ ειναι ολα παιδικα ελεος σε λιγο καρο θα ξεχασουμε ποιοι ειμαστε κ τι κανουμε κ θα αρχισουμε να παιζουμε κουκλοθεατρο...... Προχτες βγηκε ο Μητσος στο μπαλκονι κ παιζαμε στρουμφακια ( μην γελατε ρεεεεε) κ μου φωναζε τρεξε Παπαστρουμφ δεν θα με πιασεις!!! Ουτε καν στρουμφιτα!!!!

Για τον βραδινο υπνο,επειδη κ ο Μητσος αν κοιμηθει μεσημερι το τραβαει μεχρι μετα τις 6 η αν προσπαθησω να τον ξυπνησω μετα γινετε πολεμος, προτιμω να μην κοιμηθει καθολου. Αλλιως σκεφτομαι αντι για τις 2:30 που τον φερνει το σχολικο να τους πω να τον κρατανε κ ν ατον περνω εγω 4 παρα για να κοιμαται εκει καμια ωρα 1:30-2:30 ουτως ωστε κ το βραδυ παλι να κοιμαται σχετικα νωρις.Ειδικα τις μερες που εχει κ μπαλα ξεπατωνεται.Επισης κ το πολυ νωρις πολλες φορες ειναι ανεφικτο γιατι το μονο που καταφερνουμε ειναι να σπανε τα νευρα μας κ αυτα να μην κοιμουνται.10 η ωρα νομιζω ειναι μι αμεση λυση!!! Αλλα εγω ξυπναω στο ενδιαμεσο 27350150 φορες με το Νικολα ...... να δω ποτε θα κοιμηθει αυτος σερι.Μαλλον οταν αποθηλασει ( αααα δεν σας ειπα τον δοκιμασαμε φρεσκο γαλα κ πινει μια χαρα 1 ποτηρι πρωι -βραδυ κ μετα κανονικοτατα ξεζουμιζει κ εμενα ...)..

Βρε δεν αφηνετε τις ταινιες να κανουμε καμια συναντηση την Κυρακη λεω εγω.....

Αθηνουλε καλες βολτες!!!

Μυρτω αντε κ εσυ δουλευε λεμε κριση εχουμε χαχαχα!!!

Σοφουκα ξεχασα να σου πω καλη αρχη στον παιδικο στην Αριστεα !!!

Ει Ψιτ Μυρτω ελα πισω ,,,,να σε ρωτησω βρε συ επειδη δεν πολυκαταλαβα, αυτο το εργο που μου φανηκε πολυ ενδιεφερον το ομολογω, θα παιζεται στα σχολεια? μην γελας λεμε.....

Τατι τουρτα δεν μας εφερες !!! Θα σου λεμε χρονια πολλα 40 μερες μπας κ φιλοτιμηθεις κ στειλεις κανα κομματι κ απο το καφε μας!!! Ααα στην Λεγκω χωρις γαλακτοκομικα ε?

Mυρτώ και εγώ δεν κατάλαβα τι είναι και τι θα κάνει ο κινητήρας, αλλά δεν είδα και πολυ αναλυτικά το λινκ, ντεν εχω χρόνο...αν θελεις πες δυο λογακια

ξεκινησα και εγω γιογκα και πιλατες στο γυμναστηριο διπλα στο σπίτι μου (που παραδόξως έχουν πολύ καλές δασκάλους για αυτά τα δυο γιατι σε gym κανουν συνηθως ασχετοι) και ειμαι τρελα πιασμενη...αλλά τα κιλά μένουν στη θέση τους γμτ...:(

ωραια παρασταση εβαλες Ελιζα αλλα ειναι για μεγαλύτερα παιδιά από τον δικό μου...κάτι για 4χρονα ξέρετε για να τον πάμε το Σάββατο?

Διαφημίσεις

Εμβόλια εγώ τα έχω σταματήσει..

Μαλακία το ξέρω αλλά...

Για Κυριακή μέσα.

Προσπαθώ μετά βίας να πάω μια γιόγκα και δεν τα έχω καταφέρει...

Πρέπει να κάνουν μαθήματα άλλες ώρες... στον ύπνο μου...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πρέπει να κάνουν μαθήματα άλλες ώρες... στον ύπνο μου...

Σωστήηηηηη!

mC-rPB50mFc&feature=autoplay&list=PLAA860AB77E465B76&playnext=1

Δεν πρέπει να κοιμηθούμε λέμε! Τρελό τυπάκι αυτή η Ζαμάνη πολύ με αρέσει!

ωραία θελετε να πουμε στο παρκο στην Ολυμπου (ελενη το ξερεις εσυ, θα σας βαλω χαρτη) κι αν δουμε οτι γινεται χαμός τα παμε διπλα(1 τεραγωνο πιο κατω!) που εχει μια κικρουλα που πανε μονο τα μικρα και ειναι ησυχα.

Κυριακη στις 6? 7? και μετα ερχεστε και απο το σπιτι αν θελετε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

iiQSPJ_l12Y&feature=BFa&list=PLAA860AB77E465B76

Για να σπάσουν οι μεσούλες:tongue: Αφήστε τις γιογκιες κι ανεβήτε στα τραπέζια χαχα
Εγώ είμαι ανοιχτή για τσάμπα καταστασεις το σκ... Το σάββατο το πρωί θα πάμε με μαμαδοκατάσταση απ'τις κουνιες για πικ νικ στο βουνο :D

καλέ δεν είναι παράσταση!!! είναι εργαστήριο δημιουργικής κίνησης βασισμένο σε παραμύθια!

'Ο μικρός γυρίνος' που λέει πρώτα είναι για 3-5 χρ

α τωρα το κατάλαβα, καλά που είσαι εσύ και μας το λες και αναλυτικά...;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...