Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλησπερα!

δεν μου λετε?απο ποια ηλικια πρεπει να βουρτσιζουμε τα δοντια των παιδιων?

και τι οδοντοκρεμα χρησιμοποιειτε?

Γεια σου καταρχήν και από μένα εγώ του πήρα στον χρόνο μια τις κικο από φαρμακιού με γεύση φράουλα αλά την πουλά και στα τζαμπο .

Του αρέσει πολύ ξεκίνησα σαν παιχνιδάκι κάθε μέρα μετά το αυγό το πρωί και το βραδύ με το μπάνιο όπου πλένει και εκείνος με την δίκια μου τα δικά μου δόντια είναι πολύ αστεία στιγμή αλλά έχει αποτέλεσμα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα...κλασικά εγώ βραδινές ώρες....

Καλέ στενοχωρήθηκα με το θεματάκι της vasso γιατί το να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει για οποιοδήποτε λόγο....δεν υποφέρεται!! Εύχομαι να είναι περαστικά...

Αχ κορίτσια διαβάζω που κανονίζετε συναντήσεις για διάφορες εκδηλώσεις τώρα τις γιορτινές μέρες και ζηλεύω...Αν υπάρχει κάτι που μου λείπει από την Αθήνα (την οποία πλέον δεν αντέχω για περισσότερο από μια εβδομάδα σερί) είναι αυτή η δυνατότητα των πολλαπλών πολιτιστικών επιλογών. Εδώ στο Ρέθυμνο είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα και τα ερεθίσματα λίγα. Φυσικά η κατάσταση δεν είναι τόσο εξτρίμ, όπως την προβάλουν τα ΜΜΕ (με όπλα και χασισοφυτείες στο Πανεπιστήμιο κλπ), αλλά δεν έχουμε και σπουδαία πράγματα. Πχ δεν έχουμε θέατρο και περιμένουμε από τις πειραματικές φοιτητικές ομάδες ή από κάνα περιφερόμενο θιασο για να δούμε κάτι. Του χρόνου που θα έχουμε μεγαλώσει λίγο θα παίρνω την κόρη μου και θα κάνουμε επιδρομές στην Αθήνα να παίρνουμε μια τζούρα και μετά πάλι πίσω...

Κα\ολλά!

Α, μην πιστεύετε την Ayla, ότι δεν ξέρει να φτιάχνει γλυκά! σίγουρα ξέρει, προχθές έφτιαξε παστίτσιο χωρίς διακοπές, με τη μία με μωρό 2 μηνών, σήμερα έκανε φασίνα, είναι πολύ προκομένη σας λέω...

Ίσως πιο πολύ κι απ' τη Λέγκω!:tongue:

Καλά κρασά..Είπα ότι ΓΛΥΚΑ δεν ξέρω να φτιάχνω, όχι φαγητά...μη μπερδεύεσαι καλή μου!

Η μικρή χτες μου έκανε τη χάρη να με αφήσει να φτιάξω το έρμο το παστίτσιο (το οποίο παρεπιπτόντως βγήκε μούρλια)..αλλά σήμερα με είχε επιτάξει ολημερίς πότε για μαμ και πότε για παιχνίδια...Αμα με δει κανείς πώς είμαι μέσα στο σπίτι θα πέσει πολύ δούλεμα..Την παίρνω και χορεύουμε (της αρέσει ιδιατέρως η ρούμπα) και της τραγουδάω κι όλας αυτοσχέδια τραγούδια...με αλλα αντ' άλλων στίχους.

Πρόσφατο μας χιτ : "Νάνι νάνι, το παιδί δεν κάνει, γιατί όλο κλάνει" και τέτοια βαθυστόχαστα...(ε μα δεν κανει νανι τη μέρα που να χτυπιέμαι κάτω σα χταπόδι...εξαίρεση ήταν η μέρα του παστίτσιου)...:rolleyes:

Αχ βαχ....σας έπρηξα ε;

age.png

καλησπερα!

Εμείς τα πλένουμε από τη στιγμή που άρχισε να βγάζει δοντάκια (στο χρόνο είχε τα 4 μπροστινά 2+2)

Οδοντόκρεμα δεν χρησιμοποιούμε με άφθονο νεράκι!!!!

899667.png226174.png

Εγώ κλείνω, εγώ ανοίγω!!!

χε χε χε

Χρόνια Πολλά Τάτι και να χαίρεσαι την Αννούλα σου, την ομορφιά σου, τη ζωγραφιά σου!!!

Να είναι πάντα γερή, ευτυχισμένη, τυχερή, καλότυχη!!!

Πάω για δουλειά και τα λέμε αργότερα.

899667.png226174.png

Καλημερααααα

τατιανα χρονια πολλα να χαιρεσαι το κοριτσακι της γαλαζιας λιμνης! Κ με το καλο ο μπεμπης μην ξεχνιομαστε!

Βασουλα εσεις τι κανετε ? Πως ειναι η Στεφανουλα? Δεν εχω προλαβει ρε γμτ ακομα να σε παρω τηλ να τα πουμε .....

Διαφημίσεις

Ρε Ευάκι αυπνίες κι εσύ? Ουφφφφ! Εγώ δουλειά σήμερα αλλά 1 βδομάδα είναι λί-γο, πολύ λί-γο......

Εμένα ο μικρός αηδιάζει με τοπου μπαίνει η οδοντόβουρτσα στο στόμα του και από 14 μηνών έχει 16 δόντια! Μόνο με νερό έχουμε δοκιμάσει και η αλήθεια είναι ότι δεν επιμένω κι εγώ ιδιαίτερα! Μήπως με οδοντόκρεμα θα το προτιμούσε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!

καλησπερα!

μόλις εμφανιστούν τα βρεφικά δόντια, με οδοντόκρεμα Elgydium 250ppmF ποσότητα φακής, την πιέζουμε στις τρίχες της οδοντόβουρτσας. Το μωρό δεν χρειάζεται να φτύσει

Ααα ξέχασα να σας πω ότι η τσουλουφίτσα είναι 6.100 και 60 πόντους!!!!!

γουάου, κοπελάρα!!

α ξυπνήσατε πουλάκια μου!!!!

τσίου:P

καλημερα!

απο σημερα ξαναμπαινουμε στους ρυθμους μας...

τατιανα να χαιρεσαι την γλυκουλα αννουλα!με το καλο να ρθει και το αδερφακι της!

και μεις την οδοντοβουρτσα την εχουμε πιο πολυ σαν παιχνιδι...αλλα επειδη εχουμε βγαλει σχεδον ολα τα δοντια εχω αρχισει και ανησυχω μηπως πρεπει να αρχισουμε να τα πλενουμε και με οδοντοκρεμα..νομιζω οτι ειχατε δωσει ενα λινκ...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!!!

Τατιανα μου να χαίρεσαι το ζουμπουρλό ξανθό κουκλάκι σου!!!!

Τί γλυκιά που είναι :)

Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου.

Σε ευχαριστώ πολύ Ρενε μου!

καλησπερα!

Εμείς ξεκινησαμε απο ενος ετους στη ρουτίνα, με σκέτο νεράκι. Πριν λίγο καιρό πηραμε την οδοκρεμα της weleda και βαζουμε απειρο ελαχισιτο δηλ απλα ακουμπαμε στο καπακι, δεν φαινεται καν, περνει λιγο μυρωδια και η μικρη τρελενεται και τα πλενει πολυ καλα για πολυ ωρα. Αλλιώς δεν χρειαζεται οδοντοκρεμα, η μηχανική κίνηση , δηλ το τριψιμο ειναι αυτο που κανει τη δουλεια.

Τι αλλα, εμεις αποχωριζόμαστε και το κο σλιπινγκ, σημερα κοιμηθηκε στο δωματιο της εως τις 5,30 την κοιμισα παλι εκει και 7,30 ηρθε στο κρεβατι μας για το πρωινο θηλασμο. Βεβαια μετα δεν ξανακοιμηθηκε χουζουρεψαμε ως τις 8,30 αλλά μην τα θελουμε και όλα δικά μας! Με βολευει αυτη η ωρα να φαμε νωριτερα μεσημεριανο και να κοιμηθουμε νωριτερα...

Το αρνητικο σε ολη την ιστορια ειναι οτι η παραγωγη μου εχει μειωθει δραματικά (η Ειρηνη δεν ζηταει μεσα στη μερα καθολου, εγω της δινω το μεσημερι για υπνο ,το βραδυ για υπνο και το πρωι που ξυπνει) και πιστευω οτι στην επομενη περιοδο που μειωνεται κι άλλο θα φτάσουμε το κατωτατο οριο και γενικώς οδευουμε προς αποθηλασμο...ενω εγώ ηθελα να βγει και αυτος ο χειμώνας...:-(:-( Αλλα δεν μπορω να πω απολαυσα αυτον τον συνεχομενο υπνο και επιτελους κοιμηθηκα με τον αντρουλη μου μετα απο 1 χρονο περιπου. (αλλα να σας πω μου ελειπε πολυ το απαλο τρυφερο αγκαλιτσα-μαμουλα Ειρηνακι μου, οκ δεν ξερω τι θελω)

Τεσπα βλεπωντας και κανοντας...ποτε δεν ξερεις τα πισωγυρισματα που θα αντιμετωπισουμε κιόλας.

Και στη λιστα των εξαφανισμένων, να βαλω και το Μυρτούλι???

Α! πηγαμε χθες στο χρυσο χώλ (τι τρυπα παιδι μου ντου)

ειχε ωραι παιδικη χαρά! τσουληθρες-γεφυρες κλπ, κουνιες, αλογακια, αμμο, ενα σπιτακι. Ειχε και μεσα διαφορα παιχνιδια πχ στο δαπεδο με προβολεα που κυνηγουσες μια μπαλα κλπ η Ειρηνη ξεκαρδιζοταν με αυτο.

Οκ σεντονι τελος με τρβαει η μπουμπου....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!!

χρόνια πολλά στο ξανθογαλανομάτικο κουκλάκι του καφέ!

τατι να την χαιρόσαστε και να την δείτε όπως εκείνη επιθυμεί!

κι εμενα με απασχολει το βουρτσισμα των δοντιων

πηρα μια οδοντοκρεμα απο το φαρμακειο που λεει πως

ειναι ειδικη για τα πρωτα βουρτσισματα και δεν πειραζει να την φαει

αλλα δεν μου αρεσει να το τρωει κια προσπαθω να την μαθω να το

ξεπλενει ,δεν τα καταφερνει ομως ..ποτε τα καταφερνουν?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...