Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Την πρώτη ταινία την έχω δει και όντως είναι συμπαθέστατη... μάλιστα στη φάση με τη χίππισα ξαδέλφη είχα ρίξει πολύ γέλιο. Την άλλη ταινία την κρατάω στα υπόψιν... Κοιμήθηκε η μυρσίνη να ξαπλώσω κατα τέταρτο, ή να δουλέψω; Ή να απλώσω τα ρούχα πριν βγάλουνε βατράχια;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααα

καλα ολες το ιδιο προβλημα βλεπω εχουμε με τον υπνο ( βραδινο-μεσημεριναοιοτι να ειναι γενικα με τον υπνο)!! εμενα εκει που εριχνε 3ωρα το μεσημερι ο Μητσος τωρα δνε κοιμαται κ δεν θελει κ να κοιμηθει κ το βραδυ... Κ δεν φτανει κ αυτο ξεμυαλιζει κ το μικρο κ δεν κοιμαται κ αυτο .......

Λεγκουλι καλη επιτυχια στην εξεταση σημερα.Ολα καλα θα πανε!!

Ο Γιωργακης εμαθα πως πηζει τρελα εκει που ειναι ε? .....

ουφφ βαριεμαι πολυ σημερα να δουλεψω .........

Καλημ!!!

Τελικα ο χθεσινος πονοκεφαλος εξηγηθηκε..σημερα το πρωι αδιαθετησα..γκαμωτο,,2η φορά από τοτε που γεννησα......

Αχ μωρε το Αριστεακι κανει προσαρμογή τοσο μιτσούλι...το γλυκουλι...θα δυσκολευτει...

Αφρο σιγα να μην σε συμπονεσω κιολας που δεν κοιμουνται τα παιδια...συναυλιες βολτες....(ειδικα οι συναυλιες μου εκατσαν βαριες!!!)

Για την Κυριακη που λετε εμεις εχουμε να παμε σε γενεθλια....

Το πρωι παει ο Ν τον μεγαλο σπόρο στον παιδικο κ 10 λεπτά αφού ξεκινησαν γύρισαν πίσω να πάρουν την τσάντα..αϊντεεεεεεεεεε....

Σας αφήνω πάω να ρωτησω στο Δημο για προγράμματα για πιτσιρικια κ να αλλάξω κατι κ μετα να πάρω τη μεγαλη από το σχολειο αφού ειναι σε αναρρωση..οχι από τιποτα σπουδαιο..μυξούλα ειχε...

Φιλιαααααααααααααα

(Α!δεν μας ειπες για το νηπιο Αφρο..)

Καλο κουραγιο σημερα με τον Νικολη Λεγκ...δεν εχεις κανενα φιλαράκι να σε βοηθησει οταν θα τα παίζει????

Α!για βιβλια εχουν κατι ωραιες προτασεις στο πάρεντς..

Απο ταινια στη Λ αρεσει πολύ το Σαμις αντβέντσουρ ...παλιο σχετικα βεβαια...

Φιλιααααααααααααα

Καλημέρα!

Θα με δείρετε αν σας πω ότι τα παιδιά μου κοιμούνται στις 8.30?:tongue:

Πάντως γενικά έχω καταλήξει ότι σταθερά κοιμούνται ευκολότερα εκείνη την ώρα απ' ότι αργότερα. Το πρωί ξυπνάμε 7 και κάτι. Η Σοφία κάποιες μέρες κοιμάται και το μεσημέρι καμιά ωρίτσα αλλά όχι πάντα. Ο Κωστής ποτέ από όταν έγινε 4άρων.

Το δύσκολο είναι ότι για να κοιμηθούν τόσο νωρίς πρέπει η προετοιμασία να ξεκινήσει το αργότερο 7 με φαγητό-μπάνιο-παραμύθι-ύπνο.

Εννοείται ότι το καλοκαίρι αυτό δεν παίζει με τίποτα έτσι? αλλά ξυπνάνε αργότερα το πρωί όταν δεν έχουν σχολείο.

Θα επανέλθω με βιβλιοπροτάσεις για παιδιά...

τώρα τρέχουμε!!!

Α! παραλίγο να το ξεχάσω Τάτι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:P

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ωραίες προτάσεις Αφροδίτη!!! Το βιβλίο φαίνεται τέλειο!

Ας κάνουμε μια ανταλλαγή ταινιών και σειρών λοιπόν!(παρένθεση: εννοείται ότι τις σειρές τις βλέπουμε ΜΟΝΟ κατεβασμένες! Σιγά μην περιμένω μια βδομάδα για το επόμενο επεισόδιο!!!). Επίσης μπορούμε να ανταλλάξουμε και τις παιδικές....

Αθηνάααα ποτε θα βρεθούμε καλέ;;;; Να πούμε Κυριακή; Το πρωί θα δούμε μια παραστασούλα στον Κινητήρα (όπου πάμε σχεδόν οικογενειακώς για γυμναστική και άλλα....) αλλά μετά θα μπορούσαμε να βρεθούμε. Εκτός κι άν θέλετε να έρθετε στην παράσταση. Θα βρω στοιχεία και θα σας τα βάλω.

Αρχισα γιόγκα σας το'πα;;; Καλά, μιλάμε για πολύ σαράβαλο!!!! Μπουουοουυ με πιάνει θλίψη για το πόσο δυσκολεύομαι να κάνω πράγματα που τα'κανα τελείως για την πλάκα παλιότερα...Είναι πολύ καλή η γιογκοδασκάλα, μάλλον ότι γιόγκα είχα κάνει παλιότερα ήταν μούφα!!!

Ο δε σούπερμαν έχει γίνει πολύ αρτιστίκ, από τεχνοκράτης καλλιτέχνης!!!

Το βράδυ προσπαθώ και εγώ να τα κοιμίζω νωρίτερα, προς το παρόν δεν καταφέρνουμε πριν τις δέκα παρά, ελπίζω να φτάσουμε στο εννιά κάποια στιγμή, όταν αλλάξει και η ώρα....

Αυτά πολυαγαπημένες, σας φιλώ!!!

Καλημέρα και από μένα...

Τάτι Χρόνια Πολλά! Να είσαι καλά να εφημερεύεις!!!

Τί να πρωτοπώ? Εμείς παλέυουμε για να κοιμηθούνε νωρίς χθες καταφέραμε το 9.30... Βέβαια κοιμούνται και το μεσημέρι και στη 1 ώρα τους ξυπνάμε...

Βέβαια πρέπει η διαδικασία να αρχίζει νωρίτερα και όταν γυρνάω εγώ στις 8 τί να πρωτοκάνω? Χθες παραγγείλαμε πίτσα οπότε δεν είχα προετοιμασία βραδινού...

Σήμερα θα πάω τον Αλέκο ξιφομαχία! Για να δούμε...

Θα δω μετά τα links για βιβλία κτλ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Για παιδικα βιβλια(νομιζω εχουμε περισσοτερα και απο παιχνιδια! χαχαχαχα) περιμενω τωρα μια νεα φουρνια....

και θα σας πω! τελευταια εχουμε διαβασει και το "the gruffalo" kai to εχουν δει σε ταινια (βεβαια υπαρχει μονο αγγλικα και γερμανικα....) τους αρεσε πολυ...

προσπαθω καπως να συνδυασω τις ηλικιες, να ειναι παιδικό , αλλα όχι βαρετο....

Τωρα περιμενω αυτό

http://www.biblionet.gr/book/182130/Stephens,_Helen/%CE%A0%CF%8E%CF%82_%CE%BD%CE%B1_%CE%BA%CF%81%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CE%AD%CE%BD%CE%B1_%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9

και αυτό

eNeap2.pngTSzHp3.png

Eμενα το θεμα μου δεν ειναι να τα κατεφρω να πανε νωρις για υπνο...ειναι οτι και να πανε, δεν αποκοιμιουνται....φαγωμενα πλυμενα διαβασμενα θα ττ τραβηξουν κανα διωρο...

δεν ξερω τι να κανω με παραμυθι δεν αποκοιμιουνται πια... απορω για τον μικρο η Ειρηνη μια χαρα κοιμοταν με τα παραμυθια....

Μεσημερ βεβαια κοιμουνται παντα τα δικα μου(με τον ιδιο κοπο!) ενα διωρο ο μικρος η ΙΕηρνη καμια ωρα, δεν τα ξυπναω ΠΟΤΕ χαχαχαχαα ξυπνανε λιγο αργα η αληθεια ειναι....κατα τις 4-5 μπορει και 6 καμια φορα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

To ''γκρούφαλο'' είναι τέλειο, και η ταινία πολύ καλή, βέβαια εμένα το βιβλίο με βάζουν να το κρύβω το βράδυ γιατί φοβούνται λέει το ''γκρούφαλο''!!! Επίσης φοβούνται ένα ντενεκεδάκι, και μια κουκλίτσα από το Μαρόκο! Το πρωί τα ξαναθέλουν βέβαια και σε δουλειά να βρισκόμαστε! Πάντως δε μπορώ να καταλάβω πως δεν φοβούνται την κακιά μάγισσα που ζει στα παιχνίδια της πλέισχουλ και τα φοβίζει το καημένο το ντενεκεδάκι!!!

Εμείς τώρα διαβάζουμε τον μικρό Νικόλα. Χμμμ χθες βάλανε τον παπού να τους διαβάσει και μου' κανε τα μούτρα κρέας, τσσςςςς τι σου είναι η υποκριτική. Τώρα θα θέλουν κι από μένα ερμηνεία!!!! Πολύ καλός είναι ο Νικόλας γελάω πολύ με τους καβγάδες του μπαμπά με τον γείτονα!!!

Φεύγω!!!!

Διαφημίσεις

Μυρτουλι τελεια που ξεκινησες γιογκα, κι εγω θελω...δεν εχω κανει βεβαια αλλα παντα ηθελα! Για την Κυριακη δεν ξερω να σου πω μαλλον βολευει καλυτερα απογευμα ή μετα την παρασταση γιατι γτο Σαβ το βραδυ θα εχουμε καλεσμενουν για φαγητο, οποτε θα παει αργα και θα γιενται και ενα ψιλοχαμος την επομενη το πρωι! χαχαχαχα

Αλλα ναι να βρεθουμε καποια στιγμη την Κυριακη! Ελατε απο εδω αν δεν σας πειραζει να το συνδυασουμε με βολτα! Θα μιλησουμε για λεπτομερειες!

Τι ζεστη εχει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εεεεεε....χμμμμμ.....μήπως είναι λίγο αισιόδοξο να περιμένεις να κοιμηθεί στις εννιά αν έχει ξυπνήσει στις έξι;

Γιατί δεν δοκιμάζεις να τα ξυπνάς λίγο νωρίτερα....Σε καταλαβαίνω βέβαια, είναι ιεροσυλία να ξυπνάς ένα κοιμισμένο πιτσιρίκι, αλλά αν σκεφτείς το βράδυ σου.....

Α και δεν σα ειπα σημερα ξυπνησα και ειχα και τα δυο στο καναπε (ουτε που ξερω πως κοιμηθηκα στον καναπε και ποτε και γιατι ηρθνα και τα δυο εκει, κομματια!)

Το περιεργο ομως ειναι γιατι δεν την πηγε παιδικο σταθμο!

Απο οτι μου ειπα στο τηλ, ητνα μπουκωμενη μωρε λιγο....λες και ολη την πρηγουμενη εβδ που την πηγαινε δεν ηταν!

Και τα σκουπιδια που κλασσικα δνε κατεβασε μαλλον μπουκωμεν ηταν κι αυτα,ε?

Παμε βολτα στο παρκο η τριαδα με τα ποδηλατα φυγαμε!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εεεεεε....χμμμμμ.....μήπως είναι λίγο αισιόδοξο να περιμένεις να κοιμηθεί στις εννιά αν έχει ξυπνήσει στις έξι;

Γιατί δεν δοκιμάζεις να τα ξυπνάς λίγο νωρίτερα....Σε καταλαβαίνω βέβαια, είναι ιεροσυλία να ξυπνάς ένα κοιμισμένο πιτσιρίκι, αλλά αν σκεφτείς το βράδυ σου.....

καλα αν εχει ξυπνησει 6 χαχαχαχα οχι περιμενω να κοιμηθει 11....

μωρε και 10 να κοιμουνται και 11 δεν με νοιαζει αρκει να κοιμουνται! να τα βαζω δηλ και σε μιση ωρα πχ να εχουν ξεραθει! ζηταω πολλα? :tongue::tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

και μεις διαδικασια ξεκιμανε πολυ νωρις.... Αλλα μου φαινεται ειναι χειροτερα ετσι γιατι οση πιο πολυ ωρα περιμενω να κοιμηθουν τοσο πιο πολυ τα παιρνω και καταληγουμε να κοιμηθουνε αφου τσακωθουμε! Αντε μπας και κανουμε τιποτα με την αλλαγη της ωρας.

Μας εχουν πρηξει και με το σχολικο, τις περισσοτερες απο τις μισες μερες δεν δουλευει...

Ποιο ειναι το Σαμις αντβέντσουρ, δωσε μορ ντιτέιλς!

Καλε δεν εγινε τιποτα σπουδαιο στο νηπιαγωγειο, απλα ηταν ολοι ετοιμοι για τσακωμο. Δεν θα μου πεις εμενα τι θα παρω στο παιδι μου κτλ του ιδιου στυλ! Σε μας δεν δινουν λιστα με υλικα, αλλα δινουμε χρηματα και κανουν μαζικες παραγγελίες σε ολη τη διαρκεια του χρονου για να εχουν ολα τα παιδια ιδια υλικα αναλογα με τις ανάγκες. Και αρχισαν λοιπον παζάρια μιας και εχουμε κριση λες και φετος θα κανουν λιγοτερες χειροτεχνιες λογω κρισης -παρά που ο συλλογος ειπε οτι οποιος δεν εχει να μην τα δωσει τωρα, ας τα δινει ευρω ευρω οποτε και αν μπορει κτλ. Τελος παντως μην σας πρηζω, ολα τα σχολεια αντιστοιχα θεματα εχουν, μπλεκονται πολλοι και αγνωστοι μεταξυ τους ανθρωποι και τωρα ειδικα που καλουμαστε να ανταπεξερθουμε στα εξοδα του νηπιαγωγειου μιας και ο δημος εχει κυρηξει πτωχευση και δεν υπαρχει περιπτωση να δωσει ουτε ευρω ουτε για τα βασικα, ειναι ακομη χειροτερα. Δυστυχως εχει απαξιωθει τελειως η δημοσια παιδεια, ευτυχως που με ιδιωτική πρωτοβουλια καποιοι ανθρωποι δασκαλοι ή γονεις μεσω του συλλογου προσπαθουν να κρατησουν ενα επιπεδο, δλδ να βαλουμε πλακακια στο ξεχαρβαλωμενο πατωμα, να βαψουμε τις αιθουσες κτλ. Μακαρι να κανουμε κατι...

Οσο για την πρωινη ζωνη, οι δασκαλες μου δηλωσαν οτι ο συλλογος τους τους εχει απαγορευσει να εφαρμοσουν αυτο το σημειο του ΦΕΚ αλλα και ακομη αν εθελοντικα ερχοταν λιγη ωρα πιο νωρις θα "εβρισκαν τον μπελλα τους" να ανοιξουν την πορτα πριν τις 8... Εχει συζητηθει τοσο αυτο το θεμα, ως ενα μεγαλο βαθμο η απαξιωση τως σχολειων ωφειλεται στους ιδιους τους εκπαιδευτικούς...

Εμενα που εχουν ξυπνησει στις 6 το πρωι (ενταξει 6,30) ειναι υπερβολη να θελω να κοιμηθουν στις 9??? Εστω 9,30? Εστω καποια στιγμη πριν απο μενα τελος παντων???

Ψιτ, συναυλιες ζωολογικο κτλ παρεα με τα παιδια πηγα μην πρασινιζετε αδικα! Ειδικα στη συναυλια, αν και τους αρεσε παρα πολυ, θα ηθελα πολυ να ειμαι μονη να μπορω να χορευω χωρις να εχω τα ματια μου 14 για να μη χασω ή να μη μου ποδοπατησουν κανενα.

Τι θα λέγατε να αρχιζαμε να κανουμε ανταλλαγες παιδων μπας και ξαναγινουμε ανθρωποι και βγουμε λιγο μονοι μας??? Σοβαρα τωρα, και τα παιδια θα περναγαν καλα φανταζομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...