Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιμουνται και τα δυο τωρα....οποτε

τα πιο πανευκολα και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ τυροπιτακια σπιτικα και μπορειτε να τα δινετε σοτ σχολειο για σνακ!

1 φαρινα

1 γιαουρτακι

1 βιταμ(λιωμενο)

τελος!

η ζυμη ειναι αυτη ζυμωνεται πανευκολα, ουτε κολλαει, ουτε μαζευει, λιγο αλευρακια πασπαλιστε στο ανοιγμα (και στον πλαστη) και τελος! τα εκοβα κυκλακια λιγη γεμιση μεσα και το διπλωνα μισοφεγγαρο, μιλαμε τελεια δεν το περιμενα οτι ειανι τοσο νοστιμα, ειναι σαν κουρου η ζυμη...

Γεμιση εγω εβαλα 70% -30% φέτα ανθότυρο και 2 κροκους μικρους

περιπου 400 γρ γεμιση μου πηρε αλλα εβαλα μαλλον πολλη.... τυροπιτακια βγηκαν 26 περιπου....

eNeap2.pngTSzHp3.png

τι ακαταλαβιστικα λαντ μαντ μεν κ μπρεικινγκ πάουντερ λέτε καλε??Μονο το γκρεις ανατομι επιασα....

Η αληθεια ειναι κ εγώ σα πολυ μωρομανα εβλεπα οτι βλακεια ειχε η τβ με τους ατελειωτους θηλασμους...μαλιστα στη Λ που ειχα αιμα στην εγκυμοσυνη κ ημουν ταβλα εβλεπα Μαρια η ασχημη :shock::shock::shock::shock:..δεν θελω σχολια ε.....Μαλιστα να πω οτι η μουσικη των τιτλων μου αρέσει πολύ:cool::cool::cool:

Γκαλατ μου ανοιξες την ορεξη..να δωσω κ εγω μια παναυκολοτατη για γλυκα μπισκοτακια?? Δεν ειναι υγιεινα αλλά ειναι μιαμ ευκολα κ βαζεις μεσα σταγονες σοκολατας ξηρους καρπους..οτι θες..λοιπον

1 κουτι φαριναπ

1/2 κουπα λευκο ξηρο κρασι

1/2 κουπα σπορελαιο

3/4 κουπα ζαχαρη

125 λιωμενη (οχι πολύ μαργαρινη)

1 βανιλια

ανακατευω,πλαθω μικρα βαζω σε ταψι με λααδοκολα ψηνω στους 180 με αερα 15 λεπτα

(αυτη ειναι η μιση δοση που βγαζει περιπου 2 ταψακια)

Για την πορεια...ειδα τις μαμαδες με τα αδεια καροτσακια που διαδηλωναν κ ζηλεψα...κλασικα επεσε μια μολοτωφ, οι καημενοι αστ απαντησαν κ μετα από 1 ωρα αφού καηκε κ κανενα κιοσκι τελειωσε η πορεια..Α το Παμε κλασικα το χρεος του το εκανε εκατσε ως τις 12 κ μετα αποχωρησε..γουαου...

..

Τατη να τα εκατοστησεις!!!

Λεγκ φρικη ευτο με το εγκεφαλογραφημα... το ειχα κανει κ εγω στη Λ την ειχα ξυπνησει στις 3 τα ξημερωματα..τελικα την πηρε ο υπνος οπως πηγεναμε στο νοσοκομειο αλλά δεν πειραζε λεει (στο δικο σας ειχαμε κανει Τατη σε εναν...αχ δεν θυμαμαι...σχετικα νεος ηταν ομως...κ φαινοταν αρκετα καλος...)

Φιλιααααααααααα

Διαφημίσεις

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

τα νευρα μουουουουουυυυυυυυ

ο μικρός αρχικά εγινε καταπρασινο στρουμφ με εναν μαρκαδορο(ευτχυως πλενομενο αλλα και παλι λιγο εμεινε) παντου ομως χερια μουρη παω να τον πλυνω και αρπαζει ενα αντλλακτικο σαπουνιου το σκιζει και το εχυσε ΟΟΟΟΟΟλο κατωωωωωωωωωωωωωω

αντε να μαζευεις υγρο σαπουνι απο κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωωωωωωμμμμμμμμμ

ωωωωωωμμμμμμμμμμμ

eNeap2.pngTSzHp3.png

η Ειρηνη εκανε οτι κοιμοταν....ακομα την ακουθω να τραγουδαει και κλασσικα σημερα ολη η μανουρα που θα ερθει η νονα της το απογευμα....χαχαχαχαχαχα

τρεχω να μαζεψω τα ασυμμαζευτα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Από αστυνομικά, έχω κολλήσει και διαβάζω όλα του Σουηδού Χενινγκ Μάνκελ, πολυ καλός αλλά μου έκανε ζημιά χτες βράδυ με αυτά που διάβασα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ παρά στις 7 το πρωί! ουφ...

Γκρεις τα παιρνουμε μαζεμενα και τα βλέπουμε ολα μαζι, το τελευταίο που εδειξε τον Μαιο ειναι πολυ καλό, έχω κάτι να περιμενω

το damages λιγο το ειχα δει περσι στο μεγκα πολυ καλο μου φανηκε αλλά δεν θελω αλλα τρομακτικά, οποτε καταληξαμε να βλεπουμε modern family kai big bang να γελασει λιγακι το χειλακι μας...

αυτή η ταπεινή μου συνεισφορά :)

Τάτι χρόνια πολλά!

Τατακι μας γλυκο, πολυχρονη και ευτυχισμενη και παντα με τοση ενεργεια και ορεξη! Σματς σμουτς, εγω περιμενω πως και πως τα μοχιτο!

Ενταξει, θελω να γκρινιαξω.... Χτες κοιμηθηκαν στις 11.30 λογω συναυλιας, σημερα ξυπνησαν 7,30 περπατησαν στο ζωολογικο κηπο-ξεπατωθηκαν, γυρισαμε συνεχιζαν να παιζουν ενω εμεις οι γονεις ριξαμε εναν υπνακο, η Δαναη πηγε και μπαλετο, εχουνε ξαπλωσει εδω ακι μια ωρα, εχουμε διαβασει τα παντα, τα αφησα τοση ωρα μονα τους και δεν υπαρχει ιχνος νυστας.... Δεν κοιμηθκαν ουτε λεπτο κατα τη διαρκεια της μερας, ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???? Ενταξει δεν ξερω τι αλλο να κανω, θα τους δωσω αταραξ μαλλον.... και γω θα παρω κανα ηρεμιστικο γιατι τα εχω παρει τελειως στα κανμπερις!

Η encardia χτες ηταν υπεροχοι! Ειχε παρα πολυ κοσμο, φαγαμε μια σχετικη ταλαιπωρια για να παρουμε τα εισιτιρια αλλα αξιζαν με χιλια. Ριξαμε πολυ χορο, τα παιδια ηταν πανω στη σκηνη απο την αρχη και χορευαν, αλλα και ολος ο κοσμος. Θα γινω γκουπις στα γεραματα μου φαινεται!

Λετα καλως ηρθες. Δοκιμασε να ξαπλωσεις ανασκελα και κρατωντας το κεφαλακι του να θηλαζει απο πανω σου. Αν ηρεμει παιζει να ειναι το λετ νταουν που κανει τη ζημια. και μενα μου το εκαναν και τα δυο αυτο το πραμα, πολυ εκνευριστικό ηταν...

Λοιπον μυρτω ή γαλατουλα θελω και γω να μου δωσετε μια απο τις σειρες που λετε, διαλεξτε εσεις την πιο καλή σας και δωστε τη μου να τους δωσω μια ευκαιρια ρε παιδι μου... Γενικα με τις σειρες στη τιβι δεν τα πηγανα καθολου καλα μιας και δεν αντεχα την αγωνια μεχρι την επομενη εβδομαδα, αλλα αμα το εχεις ολο μαζι φανταζομαι ειναι αλλιως,ε?

Τελεια τα τραγουδακια, μπραβο σας!

Ενταξει κλαιω με την επιτροπο!

Α και οσο για τυροπιτακια εμεις φτιαχνουμε συχνα αυτα με τον ενα κεσε γιαουρτι, ενα κεσε ελαιολαδο, ενα (βαζω και παραπανω) κεσε τυρι τριμμενο, 2 αβγα, μια φαρινα εγω βαζω και μισο κουταλάκι σοδα κ αφρατευουν, ανακατεμα πλασιμο σε μπαλακια ψησιμο. Δεν ειναι τα πιο νοστιμα αλλα ειναι σιγουρα πολυ ευκολα και τα τρωγονται πολυ ευχαριστα και πανε πολυ ανετα στο σχολείο!

σας φιλω

Διαφημίσεις

Μυρτω και αφρο κ οποια αλλη θελει, παρτε εναν φορητο σκληρο, η στικ η κατι με χωρητικότητα, και κοπιαστε στο φτωχικό μας! Θετε? Τα μικρα πριν μια εβδομαδα περασαν μια ιωσουλα στο ποδι ενελως μονο μυξουλα δηλ, η οποια συνεχιζεται λιγακι, αλλα δνε νομιω μετα 15 μερες να ειναι μεταδοτικο απλα σας ενημερωνω για να ειμαι οκ!

Αφροδίτη ειναι τελεια να τα εχει μαζεμενα, και χωρις διαφημισεις και να το γυρνας πισω αν εχασες μια αττακα!

Απλα εμεις καμια φορα παρασυρομαστε και βλεπουμε 2 (στανταρ) μπορει και 3 μαζεμενα και το ξενυχταμε....

Λοιπον θελετε Κυριακη να ερθετε για καφεδακι? απογευμα πχ και να το συνδυαζουμε με παιδικη χαρα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

τι ακαταλαβιστικα λαντ μαντ μεν κ μπρεικινγκ πάουντερ λέτε καλε??Μονο το γκρεις ανατομι επιασα....

Αχαχαχχ! Είπα κι εγώ, μόνο εγώ δεν τα πιάνω αυτά τα ακαταλαβίστικα;

Καλά, η επίτροπος τελείως καμμένη περίπτωση! χαχαχχ!

Μυρτώ, πότε θα γράψεις κανένα βιβλίο λε; Το 'χεις λέμε!

Ρε τον έρμο τον Νικολάκη, πώς θα την παλαίψει την αϋπνία; Καλά αποτελέσματα να έχετε!

Τάτι, πολύχρονη, να σε χαιρόμαστε!

Λέτα, παίζει να είναι έντονο λετ ντάουν, δοκίμασε στάσεις που το μωρό να είναι ψηλότερα από το στήθος. Αν γκρινιάζει, να το σταματάς από το θηλασμό, να το σηκώνεις να ρευτεί και να συνεχίζεις όταν ηρεμεί. Συνήθως αυτός ο τελευταίος βραδυνός θηλασμός κρατάει πολλέεες ώρες! Σιγά σιγά θα μειώνεται η διάρκειά του και γενικά θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Καλά, από κει που για μέρες έβλεπα μόνο "Καλημέρα" και "Καλησπέρα", πήρε φωτιά το καφενεδάκι τώρα! Άντε, πάντα τέτοια!

Α, η Αριστέα ξεκίνησε προσαρμογή στον παιδικό. Την πρώτη μέρα κάθισε 1 ώρα και έκλαιγε συνέχεια, τη δεύτερη μέρα μου είπε η δασκάλα να την αφήσω μισή ώρα, αύριο θα μείνει μόνο 20 λεπτά κ.ο.κ!:rolleyes::rolleyes: Σε καμιά βδομάδα, όπως πάμε το κόβω να περνάμε, να λέμε ένα γεια στις δασκάλες και να φεύγουμε χαχα!

Πλάκα πλάκα, ευτυχώς έχω χρόνο και θα την πάμε αργά αργά την προσαρμογή, γιατί δεν την έχω ξαναφήσει ποτέ και ζορίζεται! Οπότε 20 λεπτά και 15 και όσο αντέχει, καλά είναι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ρε κορίτσια αν ειναι δυνατον οσο παει και χειροτερεύει το πραγμα, συμπασχω τρελα με Αφροδίτη!

Τωρα κοιμηθηκαν!!!!!!!!!!!!

Τι με το καλο τι με παραμυθια, να μην λενε να ξαπλωσουν να κοιμηθουν....

καθε μερα ειλικρινα γινεται και χειροτερο.

Και τελικα παντα καταληγει με φωνή ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!!

που το απεχθανομαι.... μα ειναι ομως δυνατον???? απο τις 9 να παει 1 να κοιμηθουν????

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Αν ειχαν ξεχωριστα δωματια λετε να ηταν καλυτερα τα πραγματα? μπα ε?

Κριμα να μην ειναι παρεουλα βεβαια.... τι να πω.....μας κουραζει παρα πολυ αυτο ομως δεν εχω αλλη υπομονη ειλικρινα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Ναι ειναι απίστευτα κουραστικό... Εμενα τελικα κοιμηθηκαν λιγο πριν τις 10 και καταφεραμε και μεις και ειδαμε μια βαρετη αργεντίνικη ταινια. Το πρωι ξυπνησανε απο μονα τους στις 6,30 και ηταν μια χαρα. Ο Αγγελος εφαγε για πρωινο ενα πιατο με χυλοπιτες που ειχα ετοιμασει για να παρει η Δαναη μαζι της στο νηπειαγωγείο και ξεκινησε η μερα μας γεματη ορεξη! Τωρα εγω γιατι σουρνωμαι, ειναι άλλο ζητημα... Μαλλον επειδη δεν θελω να ερχομαι...

Ωραια αμερικάνικη γλυκιά ταινιουλα απο αυτες που ειδαμε προσφατα ηταν αυτή http://www.imdb.com/title/tt1176740/

και αυτη η ολίγον περιεργη, αλλα ειχε κάτι να πει- νορβηγική http://www.imdb.com/title/tt0808185/

Επισης βιβλιο που διαβασα πολύ ευχαριστα ηταν αυτο http://www.biblionet.gr/book/105084/Sedaris,_David/%CE%9C%CE%B9%CE%B1_%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CF%8C%CE%BD_%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1

Περιμενω και γω προτασεις και για παιδικα βιβλία και ταινιες αμα εχετε.

καλημερα μας!

Α, η Αριστέα ξεκίνησε προσαρμογή στον παιδικό. Την πρώτη μέρα κάθισε 1 ώρα και έκλαιγε συνέχεια, τη δεύτερη μέρα μου είπε η δασκάλα να την αφήσω μισή ώρα, αύριο θα μείνει μόνο 20 λεπτά κ.ο.κ!:rolleyes::rolleyes: Σε καμιά βδομάδα, όπως πάμε το κόβω να περνάμε, να λέμε ένα γεια στις δασκάλες και να φεύγουμε χαχα!

χαχαχαχα

Έχουμε και λέμε 2,00-3,40 το μυρσινάκι πνιγότανε στο βήχα και έκοβα δρομολόγια και στις 4 είχαμε η ώρα του παιδιου με το νικολάκη... γαμώ; Καλα θα ρίξω κάτι τουφες στις κουνιες τωρα το πρωί άλλο πράμα

Ρε Αφροδιτάκι ζουλεύω τόσο πολύ με τη συναυλία και την εκδρομη στο ζωολογικό πάρκο που δεν μπορώ να δείξω ούτε ίχνος κατανοησης :tongue:

Κι εγώ δεν έχω ιδέα απο σειρές γιατί τηλεοραση δεν βλέπουμε (πρέπει να πάρουμε αποκωδικοποιητή εε; μην είμαστε και απολιτιστοι) και ο γιώργος δεν τις προτιμάει. Άρα βλέπουμε ταινιουλες απλά συχνα τις βλέπουμε σε επεισόδια, μία ταινία 3-4 μέρες:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...