Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γειά σου Λέτα! Να χαίρεσαι τα αγόρια σου!!!!

Ταρατατζούμ!!!! Είπε μια λέξη η κουμπάρα μου και έγινε το ΜΠΑΜ! Έεεεετσι, μπράβο κουμπάρα! Δυνατά να το αναστήσουμε το καφενεδάκι και να κάτσουμε εδώ μέχρι τα βαθιά μας γεράματα!!! (χαχαχα μάλλον δεν ακούστηκε καλά αυτό ε;;; ....Τέλοσπάντων χαίρομαι να σας διαβάζω!!!!)

Καταρχάς χρόνια πολλά στην γιατρίνα μας!!!Πάντα χαρούμενη να είσαι, αθλητική, δραστήρια και δημιουργική!!! Φιλάκια!

Κατά δεύτερον...χαίρομαι που διαβάζω για ταινίες. Ειδικά αυτή με τον Τζόνυ με συγκίνησε. Τζόνυ Βαίσμίλερ φαντάζομαι; Τζόνυ μπι γκουντ;;; Τζόνυ-Τζόνυ;;;Τζόνυ Κας;;;;

Κορίτσια πρεπει να σας εξομολογηθώ ένα βαθύ μου καημό και πρέπει να με βοηθήσετε.....Αν δεν το πω σε σας σε ποιόν θα το πω...Λοιπόν....δεν ξέρω πως να αρχίσω....ταράζομαι....ε λοιπόν....αυτό που συμβαίνει είναι....ααααααχ τελείωσε το damages!!!!! ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ξέρω, σας φαίνεται απίστευτο και όμως! Και όταν λέω ''τελείωσε'' εννοω ''τελείωσε-για πάντα-τελείωσε''! Δηλαδή δεν έχει άλλο πως να το πω! Είμαι απελπισμένη, έτσι μου'ρχεται να πάω να βρω τους σεναριογράφους και να τους παρακαλέσω να γράψουν κι άλλο!!! Ξέρω-ξέρω η απάντηση είναι get a life αλλα την να την κάνω τη life χωρίς damages ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;;;;;;;

Γιαυτό θα σας παρακαλούσα να μου συστήνετε ταινίες, βιβλία, περιοδικά, σαπουνόπερες, ότι προαιρείστε, για να μπορέσω να καλύψω το βαθύ αυτό κενό!!!!!!!

Επίσης θέλω να σας αφιερώσω ένα τραγουδάκι που το έψαχνα εδώ και χρόνια (καλά, δεν είναι πολύ συναρπαστική η ζωή μου;;; ) και επιτέλους το βρήκα στο youtube αφού έμαθα ρώσικα! Ορίστε εδώ είναι:

nKAI6CuTTPA

Αυτά τα ολίγα, σας αφήνω, η διαταραγμένη φίλη σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλειο τραγουδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που το εντόπισες;;;

Χρόνια πολλά στη σέχι γιατρέσα μας!!! Πότε θα μας κεράσεις μοχίτα; Εγώ ένα παιδικό παρακαλώ γιατί θηλάζω.

Καλημέρααααα λίγο πριν πάω να καω στις κουνιες με το τρίο μου

Έλα κρυάδες με τον τζονη:tongue:

Βιβλία χαλαρά και κοληματικά είναι του ρανκιν με τον επιθεωρητη ρεμπους και του καμιλέρι με τον μονταλμπάνο. Εφόσον διαβάζεις αστυνομική λογοτεχνία βεβαίως βεβαίως... (Αυτό το damages δεν έχω καταλάβει τι είναι)

Καλά είδαμε μια καμένη περιπέτεια γαλλική χθες εντελώς μπι μουβι... κάτι σαν να βλέπεις σταλόνε στα γαλλικά χαχαχαχαχα γαμω

Λέτα καλως ήρθες να χαίρεσαι το πλάσμα σου!:D

Γκαλατέιρο μετα χαράς θα δεχτουμε τα φετιχιστικά ρουχαλάκια... Κι εγώ δεν έχει χρειαστεί να πάρω τίποτα για τη μικρή μου τα έχουν δώσει όλα ευτυχως

ωχ έφυγααααα

Στάσου, μύγδαλα!!!

Αυτή είναι η συνεισφορά σου στο πρόβλημα μου;;; Με ξεπέταξες! Τον Καμιλέρι τον αγαπώ, αλλά η Δαμανάκη λέει ότι δεν είναι πολίτικαλι κορέκτ ο Μονταλμπάνο γιατί τρώει μικρά ψαράκια ο άθλιος! Χαχαχαχαχαχα! Του Ράνκιν δεν έχω τίποτα, θα το δοκιμάσω!

Χθες ο Γιώργος είδε μια ταινία του Σαμπρόλ με τη Ρόμυ Σνάιντερ και ερωτεύθηκε! Αντε τώρα να συναγωνιστείς τη Ρομυ! Παραιτούμαι!

Καλά, φύγε, να δω τι θα καταλάβεις.....

Μυρτω, η αλλη διαταραγμενη σε νιωθει, τελειωσα δυο απο τις αγαπημενες μου σειρες, η μια για παντα παντα, η αλλη πιθανοτατα να γυριστει και αλλη σεζον αλλα σε κανα 2 χροναι ζησε μαη μου!!!!!!!!!!

Μιλαμε στερητικο παθαινεις....γιατι δεν ειναι get a life , εγω το βραδυ πριν κοιμηθω ηθελα τον προσωπικο μου χρονο , των ενηλικων, να χαλαρωσω και το ειχα συνδυασει, οποτε μια χαρα Life μπορεις να εχεις τις υπολοιπες ωρες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα καταλαβα πως το λες ντε!

Παντως απο βιβλία, τελευταία ολο κατι καταθλιπτικα διαβαζω δεν στα προτείνω, απο σειρες αρχικά θα κατεβασω το damages χαχαχαχαχαχαχαχα ευχαριστω!

Επειτα σου συστηνω το mad men απιθανη σειρα (κουλτουρε κατα τον χαζ) καλογυρισμενη ,πολυβραβευμενη, φουλ στα διδαγματα που λεει και η Ευγενια, βασικα διαδραματιζεται στην νεα υορκη του 60, με διαφημιστες και καταλαβαινεις πως στηθηκε ολη η κοινωνικοηθικη κατασταση του τωρα.... θιγει θεματα καριερας, γυναικας καριεριστας, γυναικας νοικοκυρας (τρομερος χαρακτηρας η betty πολυ....troubled) και γενικα ειναι πολυ καλη.... μονο πρεπει να δει καποιος 2-3 επεισοδια, ισως αρχικα να μην ενθουσιαστει μεχρι να μπει στο κλιμα.

Ωραια σειρα ειναι και το breaking bad αλλα ειναι αμερικανια καπως, εχει αγωνια δηλ δραση κλπ πολυ καλοφτιαγμενη και με πολυ μαυρο χιουμορ(αφου καμια φορα λες μηπως ειναι κωμωδια και οχι δραματικη) ενταξει δεν νομιζω να θες να τη δεις, μονο σαν σειρα που βλεπουν ευχαριστα και οι χαμπιδες την αναφερω.Εμενα μου αρεσε πολυ προσωπικα, παρα πολυ!

Οπως βλεπεται I don't have a life.....yet!

xaxaxaxaxaxax

Eιχαμε κι ενα ματς χθες με τον αξιαγαπητο χαμπ αλλο πραγμα... τεσπα στα καθηκοντα!

Λετα να σου ζησει το νινι, εμενα ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα καθε βραδυ(βασικα παο το απογευμα και μετα αρχιζε η γκρινια) ποτε δεν καταλαβα γιατι, αν μπορεις μεωσε τα γαλακτοκομικα μπας και δεις διαφορά, ιδιως τα αγελαδινα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ααααααχ χαίρομαι που με νοιώθεις!!!!

Το Breaking Bad θέλω να το δω αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναδώ σειρά που να μην έχουν τελειώσει όλες οι σαιζόν! Το Damages θα στο δώσω εγώ αν θες όταν συναντηθούμε, έτσι να κολλήσεις κι εσύ να μάθεις....

Φεύγω κι εγώ για λίγο, θα τα πούμε μετά!

Διαφημίσεις

πωπω ενθουσιαστηκα τωρα!! βλεπετε κ τηλεοραση ε?

εμενα τοσο αργα που παει για να κοιμηθουνε οχι σειρες δεν βλεπω , ουτε το δρομο μεχρι το κρεββατι ....

Λεγκουλι δεν πανε τα αγορια παιδικο οεο? αλλα ξεχασα ειναι η απεργια σημερα ..

ευχαριστώ για τις ευχές,

λοιπόν να προτείνω το game of thrones??? χαχαχαχα πάντως και εγώ και ο μικέλε που το σνομπάραμε τελικά κολλήσαμε! απλά αν είναι να το δεις ξεκίνα κατά τον φεβρουάριο να δεις τις 2 σαιζόν και μετά που ξεκινάει η τρίτη θασαι απ του ντειτ!

φιλώ σας πάω να φτιάξω τούρτα! (και δεν θέλω βλακείες!)

πότε θα βγούμε να σας κεράσω μοχίτα και φολίτα; μπορώ κάθε μέρα εκτός από παρασκευή που ω τι περίεργο εφημερεύω!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μμμμ, μπα δε νομίζω....δε θέλω μεταφυσικά, άσε που απ'το πολύ σπόιλερ έχει καεί το Λοστ!!!

Το breaking bad σκεφτόμουν, το homeland (αλλά μετά άκουσα ότι αρέσει στον Ομπάμα και ξενέρωσα) και το Μαντ Μεν ενδιαφέρον είναι....α και το Californication... είχα δει μερικά επεισόδια και μου είχε φανεί πολύ έξυπνο....Επίσης το good wife είναι συμπαθητικό και έχει το καλό ότι μπορείς να βλέπεις και αυτόνομα κάπως τα επεισόδια....

Χρόνια πολλά και πάλι Τατάκι, κι εγώ μπορώ εκτός Παρασκευής....Πάω για παραλαβή τέκνου...Μουτς!

Θέλω να πάω σύνταγμαααααα... είναι άδικο άδικο άδικο... πότε θα ξανακατέβω σε πορεία μου λέτε;

Μα καλά θα τρελαθουμε δεν είναι πολίτικαλ κορεκτ ο μονταλμπάνο;;; Μια χαρά προοδευτικός είναι. Εγώ πολύ τον αγαπάω... όπως έχω ερωτευτεί και τον ρεμπους

Σειρές οι αλήθεια μόνο στα λόχεια έβλεπα στις ολονυχτίες με τα βρεφη.

Ταινίες βλέπουμε κι εμείς μετά τις 11 Τζένη.

Σήμερα πρέπει να ξυπνήσω στις 4 το πρωι το νικόλα και να τον κρατήσω ξύπνιο μέχρι το απογευμα στις 4,30 για το εγκεφαλογράφημα, καλή φάση;

Μ'αρέσει παααρα πολύ αυτό το τραγούδι... αγαπώ αγγελάκα

RKI4xIvy1JE&feature=related

Διαφημίσεις

Γκούγκλαρε λίγο Δαμανάκη-Μονταλμπάνο και θα γελάσει το χειλάκι σου!

Ποιός είπε ότι δεν είναι προοδευτικός, γαμώ τα παιδιά είναι (για μπάτσος! :) )

Τώρα φεύγω στ'αλήθεια!

Χμμ έξοδο εε; Δεν ξέρω ποτε και αν μπορώ γιατί καθημερινές ο γιωργάκης που μέχρι τώρα γύρναγε γύρω στις 8-9 μου είπε ότι απο βδομάδα θα αργεί χαχαχαχαχα

Γκούγκλαρε λίγο Δαμανάκη-Μονταλμπάνο και θα γελάσει το χειλάκι σου!

Ποιός είπε ότι δεν είναι προοδευτικός, γαμώ τα παιδιά είναι (για μπάτσος! :) )

Τώρα φεύγω στ'αλήθεια!

Η Μαρα Δαμανάκη, επίτροπος αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ομιλία της για την βιοποικιλότητα της Μεσογείου, ανακοίνωσε ότι έγραψε μια επιστολή στον Αντρέα Καμιλέρι, ζητώντας του να μη βάζει τον ήρωά του, επιθεωρητή Μονταλμπάνο, να τρώει μικρά ψαράκια, που είναι κάτι «απαράδεκτο για τη Μεσόγειο».

Ο σικελός συγγραφέας δεν ενθουσιάστηκε με την ανακοίνωση. «Τα βάζουν με ένα φανταστικό πρόσωπο; Δεν καταλαβαίνω», σχολιάζει ο Καμιλέρι. «Δεν έλαβα ακόμη την επιστολή της επιτρόπου. Την περιμένω και μετά θααπαντήσω». «Βέβαια», καταλήγει ο Καμιλέρι « λίγη σοβαρότητα παραπάνω δε θα έβλαπτε… στον Μονταλμπάνο αρέσουν τα μπαρμπούνια, που δεν απαγορεύονται, και κάποιες φορές τρώει και αθερίνα…».

χαχαχαχαχαχα Τέλειοοοοοοοο... πωπω είναι εντελώς ηλιθια!:mrgreen:

Ααααααχ χαίρομαι που με νοιώθεις!!!!

Το Breaking Bad θέλω να το δω αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναδώ σειρά που να μην έχουν τελειώσει όλες οι σαιζόν! Το Damages θα στο δώσω εγώ αν θες όταν συναντηθούμε, έτσι να κολλήσεις κι εσύ να μάθεις....

Φεύγω κι εγώ για λίγο, θα τα πούμε μετά!

Mυρτω το Homeland το εχω δει τη πρωτη σεζον, ενταξει ειανι καπως προσεγμενο αλλα τρελη αμερικανια εγω γελουσα συνεχεια χαχαχαχαχα κλασσικα με ιρακ κλπ κλπ αλλα σαν το Breaking αχχχχχχχχ καμια σχεση ειναι τελειο...

Επισης το mad men καταπληκτικη σειρα σε λεω, τραστ μι!

και το breaking bad kai to mad men εχουν 5 σεζον ολοκληρωμενες (εκτος απο το breaking bad Που τη 5η σεζόν τη σπασανε στα δυο και θα παιχτουν τα τελευταια τελευταια τελαυτεια για παντα 8 επισοδια το καλοκαιρι που μας ερχεται....)

το mad men νομιζω, ευχομαι,ελπιζω να συνεχιστει!

Οκ σταματαω τη πορωση....

Τατιανα το game of thrones το εδειξα στον β και δεν κατεβαζει λεει βασιλιαδες χαχαχαχαχαχα

Εγω τελειωσα παντως και τον χαουζ μου,(8 σεζον οριστικο τελος αν ενδιαφερεσαι χαχαχαχαχα μυρτω) και το γκρευς ανατομυ, μιας και τα καλα μου τελειωσανε χαχαχαα αυτο θα συνεχιστει....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α και Τζενη 12 τα βλεπω.... τα καμαρια μου μας βγαουν το λαδι για υπνο....ξεκιναμε 9 την διαδικασια, 10 ειανι στα κρεβατια και παει 12 να κοιμηθουν....εσας δεν ξεσηκωνει το ενα το αλλο.....μιλαμε συνωμισιες στηνουν

Αλεξ....ελα σηκω σηκω

Οκι...νανι!

Ελα σηκω

ναι

παμε στη μαμα

ναι λόνι μαμα

Νινηηηηη Νινηηηηηηηη ελααααα

οχι Αλεξ κοιμαμαι

Ελα Νινη ανοιξεις

Δεν μπορω να σου ανοιξω

Ελα Νινηηηηηηηηηηηηηηηηηη βοησια

χαχαχαχαχα και μολι ακουν βηματα στο διαδρομο πεφτουν με βουτια , δηθεν οτι κοιμουνται , ψοφιοι κοριοι! χαχαχαχα ειδικα ο Αλεξ κανιε και ψευτικο ροχαλητο! χαχαχαχαχαχαχαχα

και τετοια και σουλατσαρουν 1231351235 φορες....

Πρεπει να διαβαζω περισσοτερα παραμυθια μαλλον...διαβαζουμε 2-3 σιγουρα....λεω και δικα μου.... τι να πω!

Εφτιαξα κατι τυροπιτακια πρωτη φορα μου, η Τατη τουρτα, προκοπη προκοπη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...