Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κ απανταω στον εαυτό μου!!!!!!

Ωστε έφυγε η Νταφίτσα ε??

Μπράβο!!κ εγω θα ήθελα!!!Δουλεια ειχαν βρει ή θα ψαξουν εκει??

Ερώτηξις: Που προτεινετε να δωσω ρουχα μας κ των ενηλικων αλλά κ των παιδιών??? Εχω πάρα πολλά των κοριτσιων...σκεφτ΄μουνα να πουλήσω κιολας να βοηθηθω κ εγώ κ καμμια μαμα αφού ειναι αριστα ρουχα αλλα κ να δωσω καπου που χρειάζονται..ισως στην κιβωτό του κοσμου????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε παιδια ο θοδωρής στο θέμα της ζήλιας απίστευτα βολικός παρόλο που αν το δεις απ'την πλευρα του παιδιου είναι χειρότερο γιατί προφανώς ζοριζότανε αλλά δεν το εξωτερίκευε.

Άσχετο (κοιμηθήκανε και τα τρία μαζί και δουλεύω υποτιθεται... με έχει φάει η προκομάρα:cool:) χθες είδαμε μία ταινία που μπορεί να μην είναι καμια ποιότητα αλλά ρίξαμε ένα γέλιο σε κάποιες φάσεις που το κατευχαριστηθήκαμε!!! Μεθυσμένο ημερολόγιο νομίζω λεγότανε με το τζόνι και δεν θέλω ποιο τζόνι γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας:tongue:

Ντεπ???

Μήπως είναι κουλ κ δεν ζηλευει όντως??? Πολυ ωραιο σεναριο για να ειναι αληθινο??

Γιούπι καλώς ήρθες!

Σε κάποια μαμά ίσως που έχει ανάγκη?

Λέγκω και μένα όλο στα μουλωχτά την κουτρουβαλιάζει, και καλά περνάει από δίπλα της αμέριμνος και της πατάει το χέρι, πόδι, αστράγαλο ότι βρει εύκαιρο...απορώ πως το γλιτώσαμε το νοσοκομείο μέχρι τώρα. Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν στιγμές που της συμπεριφερεται με απίστευτη γλύκα και ωριμότητα, οπότε και εγώ έχω μπερδευτεί...

Γιούπι καλώς ήρθες!

Σε κάποια μαμά ίσως που έχει ανάγκη?

Λέγκω και μένα όλο στα μουλωχτά την κουτρουβαλιάζει, και καλά περνάει από δίπλα της αμέριμνος και της πατάει το χέρι, πόδι, αστράγαλο ότι βρει εύκαιρο...απορώ πως το γλιτώσαμε το νοσοκομείο μέχρι τώρα. Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν στιγμές που της συμπεριφερεται με απίστευτη γλύκα και ωριμότητα, οπότε και εγώ έχω μπερδευτεί...

ΜΕΡΣΙ!!!

Δεν τυχαινει να γνωριζω καμμια...σε οσες περιμεναν -περιμενουν κοριτσακι κ το προτεινα είχαν ηδη δεχτει προσφορες..........

Χμ..η δικια μου μονο ασχημα της φερεται..κ η μικρη της κανει νευρα κ χειρονομιες οταν βλεπει πως την πλησιαζει.......

Εντιτ...

Γιατι ξεκατινιασμα στο νηπιαγωγειο Αφρο???? Για ποιον λόγο????

Eγω δίνω καποια ελάχιστααααα ελάααααααχιστα ομως φορεματακια κλπ της ΕΙρηνης (γιατι τα αλλα το καμαρι μου τα αποτελειωνει χαχαχαχα καθως και τα περισσοτερα τα φοραει ο μικρος σεο υδετερα κλπ) σε κοριτσομαμαδες φιλες μου(ρε συ Λεγκω σε σκεφτομουνα για τη Μυρσινη για κανα δυο φορεματακια να τα κρατησω? ειναι γλυκα!)

και τα αλλα οσα ειναι σε καλη κατασταση μαζι με παιχνιδια τα παω στο Μητερα, που ειανι ιδρυμα για ορφανα παιδακια.

Ειχα ρωτησει και μου ειπε οτι χρειαζονται, επισης ειχα παει και πολλα λευκα ειδη μπεμπε, σεντονακι κλπ που δεν μου χρειαζονται πια.

Για παιχνιδια και βιβλια και ειδη οπως μωρομαντηλα πανες κλπ ΟΧΙ ρουχα ομως, μπορειτε και μεχρι αυριο να τα αφησετε στα γραφεια της κοκα κολα στο μαρουσι, εξοπλιζουν εναν ξενωνα για να στεγαζουν αστεγους.....

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.1&thid=139f81754634f8e4&mt=application/vnd.openxmlformats-officedocument.presentationml.presentation&url=https://mail.google.com/mail/u/0/?ui%3D2%26ik%3D3616f5e864%26view%3Datt%26th%3D139f81754634f8e4%26attid%3D0.1%26disp%3Dsafe%26zw&sig=AHIEtbQlAZNwdmmCMmSFWnllQ6HptzYZMw

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ανοιγει το λινκ?

τροφιμα που δεν χρειαονται ψυγειο, παιδικες τροφες, πανες, μωρομαντηλα, αφρολουτρα, σαμπουανκ, οδοντοκρεμες κλπ

παιχνιδια

βιβλια

σχολικα ειδη σακες τετραδια κλπ

Τωρα δεν ξερω αν ειναι για το ευρυ κοινο η για εσωτερικη χρηση, δουλευει η κουμπαρα μου εκει... μπορειτε να ρωτησετε πριν πατε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Έλα,ρε!! Ξαναζωντάνεψε το καφενεδάκι!! Μπράβο! Ας ελπίσουμε να καταφέρνω να μπαίνω και εγώ συχνότερα!

Αφροδίτη, αλήθεια, γιατί ξεκατίνιασμα στη συνέλευση? Εγώ την συνέλευση του νηπιαγωγείου την έχασα γιατί το ξέχασα... το συμβούλιο πάντως οργάνωσε κιόλας ημερήσια εκδρομούλα στο άνοιχτο γυμναστήριο της πόλης την Κυριακή για να γνωριστούμε οι γονείς και να παίξουν τα παιδιά και μου άρεσε πολύ η ιδέα!

Ζήλειες...ουφ... πονεμένη ιστορία! Εμάς ο πιο πιο πιο ζηλιάρης δεν μαντεύεται ποιος είναι με τίποτα...... ο τελευταίος!! Έχουμε απίστευτο θέμα.....!! Έλεγα τον Γιάννη μαμάκια αλλά ο Παναγιώτης δεν παλεύεται... και φυσικά θύμα της όλης κατάστασης είναι το καημένο το μεσαίο το Μανωλάκι, που δεν τολμάει να με πάρει αγκαλιά...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλησπερα κοριτσια μου...

να μπω και εγω στην παρεα σας???

γεννησα 9/8 τον μικρο μου και τον θηλαζω αποκλειστικα.....απο οτι φαινεται τρωει καλα μιας και παχαινει συνεχεια...εχω ομως μια απορια??το τελευταιο διαστημα ειδικα το βραδυ τρωει και χτυπιεται..τεντωνεται κοκκινιζει και αναρωτιεμαι λετε να μην του φτανει το γαλα??η την ωρα που τον ταιζω τον πιανουν οι κολικοι???επισης ο παιδιατρος μου ειχε κοψει οσπρια,πρασινα κρεμμυδια και σκορδα...μηπως πρεπει να κοψω και τιποτα αλλο??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλως τη Λελα! Να το χαίρεσαι το λιονταράκι σου! Ξαναλέω τα βρεφάκια δεν μπορεις να ξέρεις τί τους φταίει.. Είναι κλασική αντίδραση, αυτό σε τί μην με ρωτήσεις πάντως ό ι στο ότι δεν φτάνει το γάλα σου. Μήπως τρέχει πολύ και δν του αρέσει; Και κολικοί μπορεί να είναι... Εγώ δεν είχα κόψει τίποτα αλλά πάλι και τα 2 είχαν κολικούς... Και για να πω και τα τετριμένα, φάση ειναι θα περάσει! Σε φώτισα εεε;

Μπράβο ρε Λέγκω μας ξαναζωντάνεψες!

Έγινα ταμίας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων γιατί έχω πολύ χρόνο και δεν ξέρω τί να τον κάνω...

Ετσι είναι τα μεσαία παιδιά Ρόζυ ργμένα αλλά τα καλύτερα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Μυρτώ, είσαι θεά λέμε!

Πολύ μ' αρέσει που πήρε τ' απάνω του το καφενεδάκι!:D

leta, καλωσήρθες στην παρέα! Να σου ζήσει το μικρούλι!

Από αυτά που σου είπε ο γιατρός να κόψεις, δεν χρειάζεται να κόψεις τίποτα παρά μόνο αν παρατηρήσεις ότι όντως πειράζουν το μωρό. Το πιο συνηθισμένο που μπορεί να δημιουργήσει ενοχλήσεις ή στο οποίο να είναι αλλεργικό το μωρό είναι το αγελαδινό γάλα.

Τα κακά του μωρού πώς είναι;(χρώμα, σύσταση, αν είναι εκκρηκτικά κλπ)

Είναι πιθανό να έχεις μεγάλη παραγωγή γάλακτος και έντονο let down, δηλαδή όταν ξεκινάει ο θηλασμός, το γάλα να κατεβαίνει σε μεγάλη ποσότητα και ένταση, οπότε το μωρό δεν μπορεί να το διαχειριστεί και καταπίνει μαζί πολύ αέρα με αποτέλεσμα να δυσφορεί και να μην μπορεί να θηλάσει.

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://kellymom.com/bf/concerns/child/fussy-while-nursing/

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

λετα καλώς ήρθες! μηπως έχει και ΓΟΠ? πολύ συνηθισμένο στα μωράκια...για δες και οτι σου ειπε η σοφουκα!

κορίτσια δείτε την! http://www.athinorama.gr/cinema/data/movies/?id=10018388

Πολύ γέλιο, πολύ κλάμα, πολύ δίδαγμα! must seen!

καλημεραααα!!!!!

Αχχ τι καλα μαζευτηκαμε παλι!!!!

Λοιπον για συναντηση κ εγω ειμαι μεσα!! Μπορω κ Παρασκευη αλλα κ Κυριακη αν και νομιζω καλυτερα θα ειναι Κυριακη!!!

Εμεις πλεον εχουμε ξεφυγει απο το χτυπαω υπουλα βαριεται μαλλον να ειναι διακριτικος συνεχεια κ χωνει αβερτα οποτε βρει ευκαιρια.Βεβαια πολλες φορες κρυβεται η κανει κ καλα αγγαλιτσες κ απο πισω τσιμπαει αλλα τι να κανουμε .....

Λεγκουλι δεν σας μιλησεο Μητσος γιατι ηταν μεσα στο αυτοκινητο με τον αδερφο μου κ εσεις λεει εκεινη την ωρα πηγαινατε στο δικο σας να φυγετε μαλλον. Κ επειδη δεν τον πιστευα μου εφερε φωτο με το Θοδωρη κ μου λεει να βρε μαμα αυτος ο Θοδωρης ηταν με το μωρο του ( νικολα) που εγινε μεγαλο κ την μαμα του!!!!

Ναι βρε κοριτσακια να βρεθουμε , να βρεθουμε χαθηκαμε !!!!

καλημερα κοριτσια...

ευχαριστω για την υποδοχη...

sofuka συνηθως μου το κανει βραδυ που θα κανουμε κανενα 5ωρο να θηλασουμε...λες να του ερχεται πολυ το γαλα εκεινη την ωρα???οσο για τα κακα ειναι μουσταρδι σαν ευκοιλια(σορυ για την περιγραφη) και συνηθως κοκκινιζει οταν τα κανει...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!

Τι καλά που πήραμε μπρος!!!

Μπράβο Λεγκουλι που είπες αυτό που σκεφτόμασταν όλες!!

Περί ζήλιας ε?

Σε μας ζηλεύουνε πολύ και τα 2!!!

Ο Κωστής γενικά τα κρατάει μέσα του και του βγαίνει σε μεγάλη ένταση...μόνο τελευταία κάπως έχει αρχίσει να εκφράζεται περισσότερο. Πάντως ευτυχώς -μάλλον- δεν είναι το στυλ του το 'κοπανάω το αδερφάκι μου'

Η Σοφία όμως είναι άααααλλο πράγμα. Μηνών ήτανε και έτσι και έπαιρνα αγκαλιά τον Κωστή γινότανε χαμός! Και τώρα επίσης!

Πάντως κορίτσια που ακόμα τα 2α είναι μικρά, σε λίγο θα ξετσουμίζουν κι αυτά και θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και θα αρχίσουν να απάντάνε στις 'προκλήσεις' των μεγάλων (τώρα που το βλέπω γραμμένο ακούγεται πολύ απειλητικό :lol: ) και οι ισορροπίες θα αλλάξουν.

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα κοριτσια...

ευχαριστω για την υποδοχη...

sofuka συνηθως μου το κανει βραδυ που θα κανουμε κανενα 5ωρο να θηλασουμε...λες να του ερχεται πολυ το γαλα εκεινη την ωρα???οσο για τα κακα ειναι μουσταρδι σαν ευκοιλια(σορυ για την περιγραφη) και συνηθως κοκκινιζει οταν τα κανει...

Λέτα καλωσήρθες! :D Να σου ζήσει!

Τα κακά μια χαρά είναι όπως τα περιγράφεις. Άρα είναι πολύ πιθανό να είναι αυτό που σου είπε η Σοφούκα, ειδικά αφού μεσολαβεί μεγάλο διαστημα από τον προηγούμενο θηλασμό. Μπορείς την ώρα που καταλαβαίνεις το let down να του παίρνεις το στήθος και να το αφήνεις να 'ξεθυμάνει' σε μια πετσετούλα. Μετά συνεχίζετε κανονικά.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...