Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

em πες τα ρε Λεγκω προσπαθω να το κρατησω το ερμο το μαγαζι το πηρε η κριση κι αυτο το καφενεδακι!

Κι οχι τιποτα αλλο αλλα θα λετε δεν εχει με τι να ασχοληθει αυτη ειναι ολη μερα στο ιντερνετ! χχαχαχαχαχαχα οοοοοχι απλα κανω την υστατη προσπαθεια! χαχαχαχα

Ειχα μια ελπιδα οτι θα εχω περισσοτερο χρονο τωρα που πηγε σχολειο η Ειρηνη, αλλα πφφφφφ τη μια αρρωστα την αλλη βολτες οσο εχει καλο καιρο....

Επισης εχω ξαναπει, επειδη εγω δεν δουλευω μπορω τα απογυεματα και σκ ν βρεθουμε, Μυρτω θα αποθηλασει το ανιψι και μαξιλαρι δεν θα εχει!

(το επλυνα το καλυμα με παιδικο παρακαλω απορρυπαντικο, ειπα να πιασει τοπο η αναμονη χαχαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης ρε Ευγενια πολυ θελω να σε δω οντως χρονια και ζαμανιααααααα ηταν μωρο ο Στεφανος! Εκει στη μεγαλη συναντηση στη ντου! νομιζω...

ναι από τότε πρέπει να έχω να σε δω....ή μάλλον μετά με το δεύτερο μωράκι σου στο πάρκο στο Πικιώνη?:confused:

πάντως και Πικιώνη έχω να πάω από πέρσι...τόσο κοντά είμαστε και μπα...

μας λείπει η οργάνωση νομίζω...:rolleyes:

Καλε τι πολυλογια ειναι αυτή??? Γυρισα και σελίδα, λέμε!!!! Μπραβο σας!

Και μεις χτες ειχαμε συνελευση στο νηπιαγωγειο, οι μισοι εκαναν κρα για ξεκατινιασμα, αλλα ευτυχως το ματς ελειξε ειρηνικά! Προσωπικα ευκολα ξεμαλλιαζα μια δασκαλα, ευτυχως οχι της δαναης, αλλα συγκρατηθηκα, ημουν κυρια και την αγνόησα! Οι δασκαλες της δαναης φαινονται καλες, ειδικα η μια πολύ καλη θα έλεγα! κουραγιο να εχουν γιατι ενα ατομο με 30 παιδια ειναι μαρτυριο και μονο στο άκουσμα!

Σημερα εκανα κοπανα απο τη δουλεια εβαλα ενα ρεπακι και σαπιζω σπιτι μου! Ουτε στο φουρνο δεν θα παω! Το βραδυ θα παμε συναυλια μαζι με τα τεκνα (κοντα στα μερη σου γαλατούλα) και αυριο εχουμε απεργια και θα παμε βολτα στον ζωολογικο μιας και εχουμε κατι εισιτηρια που ειναι ετοιμα να ληξουν.

Ελα ρε ευγενια, ας καναονισουμε τωρα πριν χειμωνιασει. Προσωπικα ζοριζομαι καθημερινες, αλλα θα τα βολεψουμε.

Μυρτω, κλαιω κ γω!

Διαφημίσεις

Αφροδιτούλι, θα πας τελικά, ε;

Εμείς έχουμε σχολείο αύριο ( ο Μάριος δηλαδή, η Λήδα θα μείνει στη μαμά μου), οπότε το προγραμμα το αυριανό θα είναι κανονικό, δεν μας παίρνει.....

Ναι βρε κοριτσακια να κανονισουμε να βρεθουμε!! Μου λειψατε!!

Αφροδιτακι τον Α τελικα τον περνει το σχολικο απο την Αττικη οδο? Μου φανηκε μια μερα πως ειδα το Σ να περνει ενα πιτσιρικι , εκτος αν ηταν αλλος κ του εμοιαζε.

Λεγκουλι να σου πω, μου ειπε ο Μητσος πριν 1-2 Σαββατα πως ειδε το Θοδωρη εκει κοντα στο παρκο μας πηγαινε στα συγκρουμενα με τον αδερφο μου κ εμεις με το δικο μας , αληθεια μου ελεγε η οτι θυμαται χαιρετε?

Κοριτσια εσεις εχετε θεματα με παιδικους εγω εχω με την γκρινια τυ Μητσου.Ενοειται πως δεν σταματαει με τιποτα ολο κ θα βρει αφορμες για υστεριες κλπ κ επισης απο οταν αρχισε ο Ν να κινειτε κ να ειναι ενεργο σχεδον μελος της οικογενειας εχει βγαλει παλι ζηλεια.Προσπαθω να ειμαι Σουηδη κ ζεν αλλα ωρες ωρες υη υπομονη μου εξαντλειται κ αρχιζω τα γαλλικα κλπ. Ειναι φορες που τον ακους κ λες πως αυτο ειναι παιδι του Ζαμπουνη οχι δικο μας αλλα κ φορες που θες να τον βαλεις στο αθορυβο απεγνωσμενα......

Επισης ακομα δεν εχει καταλαβει τι ετσι κριση κ οτι ζοριζομαστε για τα καθημερινα κ ολο θεατρα ζηταει κ ψινεμα κ οτι μποριες να φανταστεις.Παλι καλα του λεω ναι θα παμε η θα το παρουμε κ το ξεχναει μετα.Το μονο που δεν ξεχναει με τιποτα ειναι που δεν του βγαζω καρτα αναληψης μετρητων. Ναι φιλεναδες μου , το θελουμε κ αυτο γιατι την χρειαζεται λεει να πηγαιναι στο Mall , στα συγκρουομενα, στο θεατρο κ στο Μουστακα κ να περνει οτι θελει χωρις να μας εχει αναγκη ......

επισης μου δηλωσε πως οταν μεγαλωσει θα με παντρευτει γιατι δεν προκειτε να βρει αλλη γυναικα σαν κ εμενα ......πως γινετε να ειναι τοσο τσιτας, τοσο ζωηρος κ ταλιμπαν κ απο την αλλη κ τοσο μαμακιας δεν μπορω να το καταλαβω .... Αλλα ειναι ακομα τοσο αθωος που οτι σκεφτται καλο ειναι κακο ειναι το λεει δεν κρυβεται, προχτες μας ειπε πως αν δεν ειμασταν εμεις κ η γυναικα που προσεχει τον Ν θα τον χτυπαγε θ ατον σκοτωνε το Ν για να εχουμε μονο αυτον....

Πωπω σεντονι εγραψα παλι!!!

Ελενη εχω κ το σλινγκ σου ακομα!!!!!

Τι συναυλια Αφροδιτη? Αχ σημερα πρωτη φορα κοιμηθηκαν με ευκολια...ξερα....ειχα τη μικρη εδω γιατι ειχαν συνευλευση προσωπικου κατι τετοιο....η μαλλον ακυρο η Ειρηνη παλευει την ακουω, την πηγα στο γραφειο να κοιμηθει γινεται χαμος οταν ειναι μαζι ρε γμτ...

Λοιπον θελετε να πουμε Κυριακη απογευμα σε ενα παρκο κοντα μου? ειναι πολυ μαζεμενο και πρασινο ωραιο για συναντηση, αλλα δεν ξερω τα παιχνιδια σε τι κατασταση ειναι, ηταν ξυπλινα σαν το πικιωνη....πρεπει να το ελεγξω πρωτα και να σας πω....αλλιως και στης Ελενης τη μικρούλα ειναι καλά.... και σε μενα εχω αλλη μια "μαζεμενη επιλογη"

Εχουμε ωραια παρκα εδω με καφενεδακι κλπ αλλα ειναι καπως μεγαλα δνε μπορει ςνα τα ελεγχεις και παχευουν παρα πολλα παιδια και μεγαυτερα που παιζουν μπαλα κανον ποδηλατο κλπ...οποτε παμε συνηθως στις πιο μικρες....

Θελω ομως να δω και Λεγκουιν οποτε παμε και Βυρωνα λέμε! και Τριτση επισης ειναι πολυ ωραία αλλα παλι για συναντηση δεν ξερω αν κανει!

Θα πω και στη Βασω!!!!

Επισης θελω να παω βασιλικα κτηματα σαν τρελη μια φορα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τζενη εχω τα ιδια ακριβως με ΕΙρηνη καινουργιος γυρος υστεριας και ζηλιας..... και γενικα μας γραφουν και τα δυο....

Προσπαθω να ειμαι ζεν, αλλα δυστυχως καμια φορα φωναζω, υστεριαζω κι εγω μαζι θα ελεγα..... και δεν εννοω να απαιτω να πειθαρχουν κλπ, ενα γ@234μενο μην πιασεις το γυαλι θα κοπεις, μη μη , μη το πιασεις, ε μεχρι να το προλαβω το πιανει (καλα δνε εχει συμβει με γυαλι σαν παραδειγμα το λεω)

α ναι ο μικρος χθες εσπρωξε ενα κοριτσακι στο μαλλ και επεσε πισω και χτυπησε το κεφαλι του στην κογχη ενοτς τραπεζιου ασχημα....εκλαιγε το καημενο....ετσι στα καλα καθουμενα, κοιταζοντουσαν και την εσπρωξε....

Εχει γινει μεγαλος ταλιμπαν και τωρα ολο ¨οχι ντε τέλωωω" φωναζει.....αρχισαν τα οργανααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ Κυριακή μαλλον δεν θα μπορέσω γιατί είμαστε καλεσμένοι το μεσημέρι στην Παλλήνη, οπότε δύσκολο να έχουμε τελειώσει νωρίς.

Παρασκευή απόγευμα?

Εγώ μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά, τέλη Ιανουαρίου, είμαι ελέυθερη σχεδόν κάθε μέρα απλά για την μετακίνηση έχω ένα θέμα μιας και οδηγώ μόνο εδώ στην γειτονιά.

Τζένη φοβερός ο Μήτσος!

Όσο για τις παντρειές, και μας εδώ και καιρό μας δηλώνει ότι αυτός θα παντρευτεί εμένα όταν μεγαλώσει και ο μπαμπάς την Έλλη!:D

Και μετά το ξανασκέφτεται και λέει, χμ μάλλον ότι αυτός θα παντρευτεί την Έλλη! χαχαχα...μπάχαλο κοινώς!

Διαφημίσεις

Χτες είχαμε ματς με τον Ν γιατί εγώ δεν είμαι τόσο ζεν όσο θα έπρεπε να είμαι και του φωνάζω/απειλώ κλπ όταν κάνει τρελά πράγματα, ενώ αυτός είναι τοοοοοοο ζεν! αλλά αυτόν τον γράφει, μόνο εμένα ακούει στην τελική...ουφ μακαρι να ημουν και εγω τοσο ζεν οσο αυτος και νομιζω θα το καταφερω οταν παω στη δουλειά που δεν θα είμαστε όοοοολη μέρα μαζί.:rolleyes:

ναι ρε συ τα βασιλικα ειναι σουπερ για πικνικ! Αλλα Σαββατο κ οχι κυριακη γιατι εχει πολυ κοσμο.

Τζενη, οχι δεν το παει αττικη οδο, τον παει καπου στους αγιους, ο Σακης το πρωι και το μεσημερι τον παιρνω εγω στο σπιτι. οσο για τον θοδωρη πριν δυο σαββατα παιζει και να τον ειδε ο μητσους, εμεις πως δεν ειδαμε τον μητσους δεν ξερω...

Καλα θεος ο πιτσιρικας που θελει καρτα ανάληψης και ακομα πιο θεος που ομολογει οτι θελει να σκοτωσει το αδερφι του. Δωσε του δυο φιλουρες απο μένα!

ναι ναι μυρτουλι θα παμε, το αποφασισαμε ελπιζω να μη το μετανιωσουμε με γκρινιες κτλ. Ηθελα απο καιρο να τα παω σε μια συναυλια και τωρα εκατσε η ευκαιρια μιας και αυριο δεν εχουν σχολείο.

Παρτε και ενα:

Σουρλουλουδεεεεες όλες το σκεφτόσασταν για την κρίση του καφενείου μας :-)

Εγώ αυτή την κυριακή μπορώ και πιο μακρυα γιατί δεν θα δουλεύει (φαντάζομαι) το γιωργάκη μου και άρα δεν υπάρχει θέμα για μετακινηση... ουφ πρέπει να μάθω να οδηγάω! το πότε είναι το πρόβλημά μου...

Εγώ κανονίζομαι για βάψιμο δωματίων για να μη μας βρει χειμώνας με μαύρους τοίχους... έχω σκοπό να χώσω πολύ κοσμάκι για βοήθεια μόνο που δεν το ξέρουν ακόμα χαχαχα Μόνο στον λιάκο και τη μυρτώ το έχω αναφέρει...

Ρε Τζενάκι πριν κάποιο καιρό είχαμε πάει στην Άφρο και είχαμε πάει απόγευμα κυριακής στα συγκουομενα... λες να μας είδε;;; Και να μας αναγνώρισε;;; Και μας μίλησε; Καλά ότι θα τον σκοτώσει είπε ο θεός; χαχαχχα Εμένα ο νικόλας την έχει λιανίσει τη μυρσινη και είναι και μουλωχτός ο σουηδός νάνος! Περνάει και τσουουουπ σπρώχνει τυχαία κάτι να πέσει στο κεφάλι της, σου μιλάει και απο πίσω το χέρι της χώνει σφαλιάρες ή κλωτσίδια.

Κρίση ε??

Εγώ δεν είχα μπει καθόλου αφού τωρα μπαινουμε σιγα σιγα στη ρουτινα...

Η Λ ξεκινησε παιδικο δημοσιο ευτυχως!!!

Τα πάει ευτυχώς περιφημα κ θελει να καθυστερώ λεει κ άλλο το μεσημερι για να παιζει πιο πολυ:shock::shock::shock:

Τελοσπαντων κρατάω μικρό καλάθι αφού μπορεί να βγαλει σε άλλη φάση αρνηση...

Κατα τα άλλα κ εμενα μου λεει πως θελει να της σπάσει της Ι το κεφάλι κ να γεμίσει αιματα για να μην την έχουμε...

Η μανα μου λεει πως πρεπει να ρωτησουμε ειδικο για τον χειρισμο τόσης ζήλιας αφού εγώ δεν φημιζομαι για την ψυχραιμια μου αλλά βλέπω πως όλοι τα ιδια έχουε.....

Σε 20 μερες γυριζω στη δουλεια...Κλαψ!!!

Αφρο θελω αν μορεις να μου ξαναστειλεις σε πμ το κιν σου για να σε πάρει ο Ν να βρεθειτε για να σου επιστρεψει το καρεκλάκιους!!!!

Μυρτω κάτι πολύ ωραία εγραφες πιο πάνω!!ΧΑχΑ!!!

Λέγκ καλο κουράγιο με τα βαψίματα!Εισαι το προτυπό μου!!Πού βρισκεις τόση ενεργεια................Μουτς!!!!!!!!!

Ρε παιδια ο θοδωρής στο θέμα της ζήλιας απίστευτα βολικός παρόλο που αν το δεις απ'την πλευρα του παιδιου είναι χειρότερο γιατί προφανώς ζοριζότανε αλλά δεν το εξωτερίκευε.

Άσχετο (κοιμηθήκανε και τα τρία μαζί και δουλεύω υποτιθεται... με έχει φάει η προκομάρα:cool:) χθες είδαμε μία ταινία που μπορεί να μην είναι καμια ποιότητα αλλά ρίξαμε ένα γέλιο σε κάποιες φάσεις που το κατευχαριστηθήκαμε!!! Μεθυσμένο ημερολόγιο νομίζω λεγότανε με το τζόνι και δεν θέλω ποιο τζόνι γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...