Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello!!!!

Χρόνια Πολλά Μυρτούλι!!! Να χαίρεσαι την υπέροχη μελισσοοικογένεια...

Λεγκώπουλο να χαίρεσαι κι εσύ την ΚΟΥΚΛΑΡΑ κορούλα σου!!! (Είναι για φάγωμα!!!)

Να είναι γερή!!!

899667.png226174.png

Χρονια πολλα Χρονια πολλα Μυρτουλα κ Μυρσινη!! Πολυχρονες κ οτι επιθυμειτε!!!

Ελεν εγω νομιζα πως η Φιφη δεν θελει να πηγαινει σχολειο το πρωι, ο Αλεκος εχει θεμα η ειναι πρωι κ διαβαζω αλλα αντι αλλων?

Πεμπτη εμεις εχουμε ποδοσφαιρο μεχρι της 6:30

Διαφημίσεις

ωωωωωωχ είχα μια τραγική εφημερία χτες, μου φυγε το σκατό.

χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Μ & Μ !!!!

πότε θα βγούμε να εορτάσουμε?

και εμείς έχουμε θεματάκι με τον αντρίκο αλλά θα του περάσει πιστεύω, ήδη πάει καλύτερα το πράγμα

σας φιλώ πάω να διορθώσω κάτι μεταφράσεις....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α και μυρτώ εγώ δεν το έκανα για να σε διορθώσω αλλά για να υπογραμμίσω το πόσο η ακαμάτρα μέσα σου ήταν ευτυχισμένη για το γεγονός ότι γλίτωσες το μαγείρεμα κάθε μέρα.....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αθηνά είσαι νουμεροοοοοοοοοο χαχαχαχαχα

Καλημέρα σε όλες και καλή τσαγκαροτρίτη!

Χρόνια πολλά στην μεγάλη μου αγάπη να τη χαιρόμαστε και να είναι πάντα ακαμάτρα

Χρόνια πολλά στο μικιο το Μυρτάκι

Και χρόνια πολλά και στη γατούλα μου την γαλακτοτσιμπουρίτσα μου

Τατάκι μου σε έχω χάσει τελευταία... ολα καλά τελικά στην εφημερεία;

Τζενάκο καλή αρχή με τα ποδοσφαιρικά σας... ένα νέο αστέρι γεννιέται :-)

Κι ο Σόζω εχθές ξεκίνησε ενόργανη και χωθηκε μέσα και ο νικόλας χαχαχα Στο τέλος τρομοκρατημένες οι κοπελες μου λένε "να ξέρετε είναι λίγο μικρός" Μα δεν τον πρόλαβα έβγαλε παπούτσια και μπήκε. Ωραία ήταν κάναμε ζέσταμα με μουσική, μετά ασκήσεις εδάφους και τέλος τραμπολίνο.

Λενιώ τι έγινε με τη συνέλευση; Κι εμείς θα κάνουμε κάποια στιγμή... Έχουμε μία διευθύντρια ρε γμτ που δεν παλεύεται. Αλλά οι δασκάλες είναι καλές φάτσες!

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι άσχετο απλά επειδή το σκέφτομαι, το καφεδακι μας έχει πάρει την κάτω βόλτα και νοιώθω λίγο κάπως να μπαίνω να γράφω, είναι σαν μόνη μου να τα λέω μόνη μου να τα ακουω... βέβαια έχω το Αθηνάκι παρηγοριά που είναι στην ίδια κατάσταση χαχαχα

Τάτι Τετάρτη προς Πέμπτη εφημερεύεις;;; Πέντε το πρωί θα είσαι ξύπνια;

Τσουχουτσουχουτσουχου!!!!

Εδώ είμαι εγώ! Έχει πάρει το καφενεδάκι την κάτω βόλτα όντως, καιρός να το συνεφέρουμε!!!!

Η Λήδα σήμερα με το που άνοιξε τα μάτια μου είπε ''σήμερα είμαι υπέυθυνη!''. "Ωραία", λέω, γυρνάω απ'το άλλο πλευρό, ''πλύσου, φάε, χτενίσου, και πήγαινε στο σχολείο, εγώ θα κοιμηθώ λιγάκι ακόμα!''....''όοοοοοχι'' λέει ''είμαι υπεύθυνη, σου λέω, μαζί με την Ερατώ και τον Πασχάλη, θα βοηθάμε τη δασκάλα''....Πφφφφ, σιγά την υπευθυνότητα λέω από μέσα μου και αρχίζω να σηκώνομαι. Εντωμεταξύ αρχίζει και ο Μάριος να μυξοκλαίει και να λέει ''κι εγώ είμαι υπέτονος'' η άλλη να τον προγκάει, αυτός να επιμένει, μέχρι που τον έχρισα κι αυτόν υπέτονο και μες την υπετονότητα σηκωθήκαμε και φύγαμε!

Καλη μας μέρα!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Φιλιά και στο Μυρτούδι! Τι να γίνεται άραγε η Δανάη; Η Ντουουουοουουου;;;;

Διαφημίσεις

Μπονζούρ!

Χρόνια πολλά για εχθές στις μικρές και τη μεγάλη εορτάζουσα!!!

Λέγκω, έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση για το καφέ...μπαίνω κάθε τόσο από τη δουλειά, δεν βρίσκω ψυχή...εε, τι να κάνω κι εγώ φεύγω....

Η Σοφία τραβάει λίγο ζόρι στον παιδικό φέτος γιατί έφυγε η 'κολλητή' της...η Ερατώ της DaF. Την κάνανε για Καναδά. Κάθε πρωί με ρωτάει τι μέρα είναι και 'σήμερα θα παώ σχολείο?' ...

DPYUp2.png EYukp3.png

Kαλημέρα! τι κάνετε? όντως νέκρωσε λιγάκι το καφέ...και έχω να σας δω από κοντά τις περισσότερες, οοουυυυ, χρόνια!

Έλα βρε Ελίζα έφυγαν οι Δανάη με την Ερατούλα? μπράβο τους αν και θα μας λείψουν...σιγά σίγα όποιος προλάβει πρόλαβε θα ειμαστε...από τη μια χαίρομαι για όσους τα κατάφεραν να φύγουν και από την άλλη με πιάνει μελαγχολία για το μέλλον μας σε αυτή τη χώρα...:(

Χρόνια πολλά στις χτεσινές εορτάζουσες!

Έφυγε το Νταφάκι;;; Ε, καιρό το λέγανε, μπράβο τους που το καταφέρανε....Καναδάς.....χμμμμ....πα μαλ...ελπίζω να τους πάνε όλα καλά!

Γεια σου ρε Τζεν! Όχι και χρόνια, τον Απρίλη συναντηθήκαμε, κάααατσε, μην παραγνωριστούμε κι όλας! :)

Έφυγε το Νταφάκι;;; Ε, καιρό το λέγανε, μπράβο τους που το καταφέρανε....Καναδάς.....χμμμμ....πα μαλ...ελπίζω να τους πάνε όλα καλά!

Γεια σου ρε Τζεν! Όχι και χρόνια, τον Απρίλη συναντηθήκαμε, κάααατσε, μην παραγνωριστούμε κι όλας! :)

:D:D:D

α ναι αυτό το ξέχασα! ααα δεν σε αντέχω σε έχω φάει στην μάπα σαν να λέμε δηλαδή ε? χαχαχα

με σένα και την Τατι ναι σας ειδα τοτε, αλλά με Λέγκω, Αφρο, Αθηνά, Τζένη, Ελένη και υπόλοιπες εχω να τις πετύχω καιρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...